Sretan rockas, kic ;-))
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sretan rockas, kic ;-))
fridrih_niche wrote:Dobra je novinarka...river_jude wrote:https://novatv.dnevnik.hr/informativni/novinar/ema-branica
(Y)
Primjetih sve vise i vise lipih reporterki...
Neka se taj frend nastavi...
:D
Je,da,samo sto pola od njih nisu novinarke skolom ^^
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ne znan, neka prikrivena erotika...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ajde, ima ono nešto, zanimljiva je...
;)
Sto nesto ?
Meni uopce nije interesantna,na njoj mi bas nista nije lijepo
Pari hladna na prvu, al sigurno gori iznutra...
E o ovome govorim,nije mi jasno pripisivanje nepostojecih atributa spram osoba koje nam se sviđaju,odnosno pravdanje vlastita izbora
Guest- Guest
kao što nema smisla vic objašnjavati, tako je i sa subjektivnom adoracijom
Fak it...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Dobra je novinarka...river_jude wrote:https://novatv.dnevnik.hr/informativni/novinar/ema-branica
(Y)
Primjetih sve vise i vise lipih reporterki...
Neka se taj frend nastavi...
Je,da,samo sto pola od njih nisu novinarke skolom ^^
Guest- Guest
Slazem se ja s tobom, samo objasnjavam stajaliste na drugi nacin, tj. sirim diskusiju.Dybala wrote:Maggie19 wrote:Nije floskula, vec je jednostavno bezrazlozno.analizirati tudje sklonosti i kriterije, osobito vanjskog izgleda.
Shvacam tvoju nedoumicu, ali u svijetu vrhunca vizualnih medija, kad osobu procjenjujemo po izgledu, bilo u filmu s filterom ili na fotosopiranoj slici, pitanje je smisla traziti dubinu i kompleksnost u trivijalnom (ne)svidjanju.
;-)
A sto bi se trebao bespogovorno slagati ?
Procitaj sto sam napisao jos jednom
Nekad odgovorim prosto, sad bas prosto-prosireno.
Sve ti je u dozivljaju: ljepote, " jebežljivosti", pa i odgovora.
;-D
Youngblood wrote:
Maggie19 wrote:Youngblood wrote:
Guest- Guest
Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
Ne mogu i gotovo...
Guest- Guest
K"o meni Tim Roth ;-Dfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
Youngblood wrote:
Totalno kriva teza snobu
Guest- Guest
slažem se s ovim, zašto bi bio problem ako se iznese osobno mišljenje o nečijem izgledu?Dybala wrote:Ne volim floskule ,niti planiram razglabati filozofski o estetici
Jednostavno sam iznio svoje misljenje ,tim vise me zanima sto je to nesto jer ako nije vidljivo kako znamo da postoji kod osobe koju ne poznajemo
svi imamo afinitete prema određenom tipu vanjštine i prirodna je stvar o tome pričati
uostalom, svi to i radimo...stalno
Niche i pederluk nista cudno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Meni su napete Charlize Theron Nia Peeples Monica Peeples.Maggie19 wrote:K"o meni Tim Roth ;-Dfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
U stvarnosti bi ona njega pribila...Youngblood wrote:
Jadranka Đokić?
prva asocijacija na nju je kako je Rene prebio^^
Guest- Guest
Pa on je faca, dobar je Tim...Maggie19 wrote:K"o meni Tim Roth ;-Dfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
Guest- Guest
Ja sam mislio da tebe pale dolce i gabbana ili valentinofridrih_niche wrote:Pa on je faca, dobar je Tim...Maggie19 wrote:K"o meni Tim Roth ;-Dfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
Navijaci ac milana
2015-09-13
OSTAVI ME NA MIRU UMOBOLNICE NARKOMANSKILUCIANO MOGGI wrote:Ja sam mislio da tebe pale dolce i gabbana ili valentinofridrih_niche wrote:Pa on je faca, dobar je Tim...Maggie19 wrote:K"o meni Tim Roth ;-Dfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
Navijaci ac milana
Guest- Guest
Neznas niti kopirati moje epske recenicefridrih_niche wrote:OSTAVI ME NA MIRU UMOBOLNICE NARKOMANSKILUCIANO MOGGI wrote:Ja sam mislio da tebe pale dolce i gabbana ili valentinofridrih_niche wrote:Pa on je faca, dobar je Tim...Maggie19 wrote:K"o meni Tim Roth ;-Dfridrih_niche wrote:Kako ću ja nekom objasnit da je meni Jadranka Đokić napeta?
Ne mogu i gotovo...
Navijaci ac milana
2015-09-13
OSTAVI ME NA MIRU UMNO RASTROJENI NARKOMANU
2015-09-13
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 6