Sretan Dan državnosti
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Sretan Dan državnosti
onima koji slave...
Re: Sretan Dan državnosti
Došao doma pijan i padne mi napamet da dođem na forum i napišem sretan vam 10.travnja, kad več postoji tema LOL
Dragi forumaši na dan uskrsnuća Božijeg Sina uskrsnula je i naša NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA!!!
SRETAN VAM 10. TRAVNJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dragi forumaši na dan uskrsnuća Božijeg Sina uskrsnula je i naša NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA!!!
SRETAN VAM 10. TRAVNJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jbt ... slaviti nekoga tko ti je prodao Dalmaciju i Istru, državu, koju nitko nije priznao, državu u kojoj suvladali rsni zakoni, sa konc logorima ... stvarno moraš biti plitak i ograničen ...
sat2-
2015-09-28
ti si pod utjecajem komunističke propagande kao i nažalost veći dio hrvatskog naroda, svaki samosvijesni i prosvjetljeni hrvat slavi ovaj dansat2 wrote:Jbt ... slaviti nekoga tko ti je prodao Dalmaciju i Istru, državu, koju nitko nije priznao, državu u kojoj suvladali rsni zakoni, sa konc logorima ... stvarno moraš biti plitak i ograničen ...
skripar-
2015-08-09
Ko je prodao Istru i Dalmaciju? Ne lupetaj gluposti kad očito nemaš pojma o tomesat2 wrote:Jbt ... slaviti nekoga tko ti je prodao Dalmaciju i Istru, državu, koju nitko nije priznao, državu u kojoj suvladali rsni zakoni, sa konc logorima ... stvarno moraš biti plitak i ograničen ...
scorpion-
2014-04-18
sat2 wrote:Jbt ... slaviti nekoga tko ti je prodao Dalmaciju i Istru, državu, koju nitko nije priznao, državu u kojoj suvladali rsni zakoni, sa konc logorima ... stvarno moraš biti plitak i ograničen ...
Guest- Guest
scorpion wrote:kuracodigraca wrote:Jalni sat
skripar-
2015-08-09
Jebo vas Pavelić. Umjesto da slavite Gotovinu, Blagu Zadru, Pauka i ostale heroje domovinskog rata vi slavite te izdajice.
Guest- Guest
a jebi ga, da smo izgubili rat onda bi i nabrojani bili izdajice. nitko ne slavi ndh nego mi ide na kurac negiranje iste i da se tih 4 godina svijet zaustavio. zakaj se stalno naglašava marionetska i zločinačka. jel netko naglašava da je mađarska bila zločinačka, sssr ili US kaj su šiknule 2 atomske i razjebale pol svijeta. bila je kakva je bila al je bilaTommy Ramone wrote:Jebo vas Pavelić. Umjesto da slavite Gotovinu, Blagu Zadru, Pauka i ostale heroje domovinskog rata vi slavite te izdajice.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Izdajnička je jer su prodali pola države talijanima. Pazi, talijanima, najvećim pičkama u povijesti ratovanja. 95' da si uzeo 1. i 4. Gardijsku i rekao im da osvoje Rim ovi bi to napravili u tjedan dana, a ovi sve prodali tim talijanima, još nudili krunu hrvatskog kralja nekakvom talijansko probisvijetu. Sramota kou su nam nanijeli je neprocjenjiva.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:Jalni sat
A na što? Što smo pljuvali partizane i SUBNOR zbog cjeloživotnih pvilegija, a danas imamo cijelo Miistarstvo!!! Samo molim bez patetike i tko je gdje bio, jer je ovo virtualni svijet pa ...
Jasno mi je postojnje desnice i ekstremne u monarhijama i u Jugi, ali danas??!! Protiv koga za koga?
sat2-
2015-09-28
ok bila je izdajnička ali je bila. premda si to malo pojednostavio. i nije ndh pušila talijanima jer imaju velike kite nego zbog hitlera. primjerice krešimir III i gojslav su isto bili izdajnici jer su dalmaciju pustili veneciji te postali bizantski vazali
Last edited by kuracodigraca on 10/4/2016, 21:39; edited 1 time in total
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SRETAN VAM DAN DRŽAVNOSTI
» Sretan Dan državnosti
» SRETAN VAM DAN DRZAVNOSTI
» Sretan vam dan državnosti
» Sretan vam dan državnosti
» Sretan Dan državnosti
» SRETAN VAM DAN DRZAVNOSTI