Podmukla igra ministra Corica i zupana Zinica u svezi odlagalista nuklearnog otpada na Banovini
Page 1 of 1
Podmukla igra ministra Corica i zupana Zinica u svezi odlagalista nuklearnog otpada na Banovini
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ostre-optuzbe-gradonacelnika-petrinje-coric-i-zinic-su-grobari-ove-zupanije-koriste-koronu-da-sakriju-svoje-aktivnosti-oko-nuklearnog-odlagalista/10158430/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Podmukla igra ministra Corica i zupana Zinica u svezi odlagalista nuklearnog otpada na Banovini
ovo je dno dna...sigurno je pala debela provizija ili mito...a ovaj zinic ionako radi probleme u posljednje vrijeme...u doba krize sa koronom i potresima..ti ides vuci ovakav potez
2015-09-08
Re: Podmukla igra ministra Corica i zupana Zinica u svezi odlagalista nuklearnog otpada na Banovini
ako ovo ne smrdi na mito onda ne znam sto smrdi....
2015-09-08
Fuk..a nish u vezi tvornice kamene vune u Istri..??
ajd bar od ovog radioaktivnog ce te bar svjetliti u mraku,ili kad vas obasjaju UV lampama..
ajd bar od ovog radioaktivnog ce te bar svjetliti u mraku,ili kad vas obasjaju UV lampama..
Guest- Guest
e vako Fuk..kristal je obogacen uranijumom i pod UVeom,svijetli pravo lijepo...bash kuuul,jel????
Guest- Guest
nisam ja u problemu za razliku od miheLegendovich wrote:Fuk..a nish u vezi tvornice kamene vune u Istri..??
2015-09-08
oooo,itekako jesi,samo sto ne znas..naravno...mislis da je Zegej,ili dolje tvoja Konoba na obali daleko od nekih sranja,za koje nisi niti cuo da dolaze u RH??vuksadinare wrote:nisam ja u problemu za razliku od miheLegendovich wrote:Fuk..a nish u vezi tvornice kamene vune u Istri..??
Guest- Guest
vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ostre-optuzbe-gradonacelnika-petrinje-coric-i-zinic-su-grobari-ove-zupanije-koriste-koronu-da-sakriju-svoje-aktivnosti-oko-nuklearnog-odlagalista/10158430/
BiH će sad svoje odlagalište staviti iznad Dubrovnika :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
evo da vam udam tajnu...U RH se izvoze,i skladiste bacve od 300 litri,onog otpadnog emulzionog vulja,sto ostaje nakon koristenja u CNC glodalicama nakon obrade metala..samo po sebi nije niti toksicno niti opasno,dok god je u bacvama..STO SVE izlazi iz industrije,ovo je mila majka..
bed je kad na bavama vidite znak sa simbolom mrtve ribe i stabla osusenog,pa josh pride toga,mrtvacku glavu..eeee,onda nastaje sranje..kakogod,Fuk...to sto ti spominjes je samo jedna 50tina onog sto je vec kod vas..
bed je kad na bavama vidite znak sa simbolom mrtve ribe i stabla osusenog,pa josh pride toga,mrtvacku glavu..eeee,onda nastaje sranje..kakogod,Fuk...to sto ti spominjes je samo jedna 50tina onog sto je vec kod vas..
Guest- Guest
Similar topics
» Raspršivanje nuklearnog otpada nije teorija urote nego istina
» Energijom iz svog nuklearnog otpada Amerika bi se mogla napajati cijelo stoljeće
» Pa to je smijesno trazit od Hrvatske da igra za Srbiju pri ulasku EU,kao da trazite pile da igra po pravilima krvnika
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Energijom iz svog nuklearnog otpada Amerika bi se mogla napajati cijelo stoljeće
» Pa to je smijesno trazit od Hrvatske da igra za Srbiju pri ulasku EU,kao da trazite pile da igra po pravilima krvnika
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
Page 1 of 1