Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa
Je, a gle čovjek od iskustva. Ni mlad i zelenEro wrote:Korektan komentar.Eva wrote:http://www.vesti.ru/doc.html?id=2690524
Evo, Aleksandar Luzan objašnajva kaj je moglo srušit avion.
Guest- Guest
Turska je članica NATO-a. Izvuci neke zaključke iz toga i poveži s tim danas.gargamel0101 wrote:Ma jok, mene su ovdje neki forumaši uvjeravili da je Putin na strani dobra, da ga ne zanima kapital, tj. plinovod, da ide dolje mlatiti teroriste i da Turci podržavaju teroriste. E sad, ja nikad nisam tvrdio da Turci ne podržavaju teroriste, ali sam tvrdio da Rusi nisu dolje zbog terorista, nego su dolje zbog plinovoda. I sad imaš izjavu Putina koji kaže da su im Turci zabili nož u leđa i da Turci podupiru Teroriste. Po toj izjavi Ispada da je Putin cijelo vrijeme bio "zbunjene" kao i ja, pa "nije znao" kao ni ja da Turci podupiru teroriste.Starhemberg wrote:Tebi se sve zbrkalo, pa tko je tu koga napao? I čemu?gargamel0101 wrote:Pa zar to nisu već trebali ako su Rusi dolje išli da mlate teroriste. Ah da, oni nisu dolje išli da mlate teroriste, jer eto bratu Putinu je tek sad došlo iz "dupeta u glavu" da Turci potpomažu teroriste.dawson wrote:Da nebi Turci uskoro malo "svjetlili u mraku" :)
To su samo znali određeni forumaši i nitko drugi.
Guest- Guest
Da ih nije briga za Ruse, da Turci za razliku od Finaca i ostalih imaju muda i da računaju na NATO. E sad, da ima pravde NATO ne bi ništa napravio, tj. ostavio Turke sam, ali to ne mjenja situacija da je Putin bio "zbunjen" kao i ja.Starhemberg wrote:Turska je članica NATO-a. Izvuci neke zaključke iz toga i poveži s tim danas.gargamel0101 wrote:Ma jok, mene su ovdje neki forumaši uvjeravili da je Putin na strani dobra, da ga ne zanima kapital, tj. plinovod, da ide dolje mlatiti teroriste i da Turci podržavaju teroriste. E sad, ja nikad nisam tvrdio da Turci ne podržavaju teroriste, ali sam tvrdio da Rusi nisu dolje zbog terorista, nego su dolje zbog plinovoda. I sad imaš izjavu Putina koji kaže da su im Turci zabili nož u leđa i da Turci podupiru Teroriste. Po toj izjavi Ispada da je Putin cijelo vrijeme bio "zbunjene" kao i ja, pa "nije znao" kao ni ja da Turci podupiru teroriste.Starhemberg wrote:Tebi se sve zbrkalo, pa tko je tu koga napao? I čemu?gargamel0101 wrote:Pa zar to nisu već trebali ako su Rusi dolje išli da mlate teroriste. Ah da, oni nisu dolje išli da mlate teroriste, jer eto bratu Putinu je tek sad došlo iz "dupeta u glavu" da Turci potpomažu teroriste.dawson wrote:Da nebi Turci uskoro malo "svjetlili u mraku" :)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ne, Putin je smatrao da Turčad neće biti toliko glupa da mu da ovakav povod da ju napadne. No Erdoganova je glupost očito još i veća...gargamel0101 wrote:Da ih nije briga za Ruse, da Turci za razliku od Finaca i ostalih imaju muda i da računaju na NATO. E sad, da ima pravde NATO ne bi ništa napravio, tj. ostavio Turke sam, ali to ne mjenja situacija da je Putin bio "zbunjen" kao i ja.Starhemberg wrote:Turska je članica NATO-a. Izvuci neke zaključke iz toga i poveži s tim danas.gargamel0101 wrote:Ma jok, mene su ovdje neki forumaši uvjeravili da je Putin na strani dobra, da ga ne zanima kapital, tj. plinovod, da ide dolje mlatiti teroriste i da Turci podržavaju teroriste. E sad, ja nikad nisam tvrdio da Turci ne podržavaju teroriste, ali sam tvrdio da Rusi nisu dolje zbog terorista, nego su dolje zbog plinovoda. I sad imaš izjavu Putina koji kaže da su im Turci zabili nož u leđa i da Turci podupiru Teroriste. Po toj izjavi Ispada da je Putin cijelo vrijeme bio "zbunjene" kao i ja, pa "nije znao" kao ni ja da Turci podupiru teroriste.Starhemberg wrote:Tebi se sve zbrkalo, pa tko je tu koga napao? I čemu?gargamel0101 wrote:Pa zar to nisu već trebali ako su Rusi dolje išli da mlate teroriste. Ah da, oni nisu dolje išli da mlate teroriste, jer eto bratu Putinu je tek sad došlo iz "dupeta u glavu" da Turci potpomažu teroriste.dawson wrote:Da nebi Turci uskoro malo "svjetlili u mraku" :)
Guest- Guest
Julian Röpcke @JulianRoepcke 4h4 hours ago
Every death in#Syria is regrettable! Reason for this one and more than 400 killed civilians so far is: #PutinAtWar
Tko je ovaj degenerik, jbt kao gljive nakon kiše....
Every death in
Tko je ovaj degenerik, jbt kao gljive nakon kiše....
Guest- Guest
vjerojatno je Putinu žao što je uopće ulazio u Siriju, kao što mu je vjerojatno žao što je ulazio u Ukrainu...
Guest- Guest
Turci će opet bit eunusi, a muda će im recnut Putin.
Guest- Guest
Bombardiranje Turkmena počelo - civilni ciljevi ne postoje.Eva wrote:Turci će opet bit eunusi, a muda će im recnut Putin.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Je, naravno. Najbolje da ostane doma, spusti rolete, isključi struju i telefon, te pokrije se dekom prek glave.EmberSpirit wrote:vjerojatno je Putinu žao što je uopće ulazio u Siriju, kao što mu je vjerojatno žao što je ulazio u Ukrainu...
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:vjerojatno je Putinu žao što je uopće ulazio u Siriju, kao što mu je vjerojatno žao što je ulazio u Ukrainu...
:D :D
Vjerojatno je i tebi žao što si sve loše prognozirao ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja prije vjerujem da je tvojim roditeljima žao što nisu koristili kontracepciju.EmberSpirit wrote:vjerojatno je Putinu žao što je uopće ulazio u Siriju, kao što mu je vjerojatno žao što je ulazio u Ukrainu...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
ne znam zato ja nikada ne bih bio predsjednik takve države..
krenuo je u ratnu avanturu(putin).. sam ulazak u rat koliko god bio pravedan nosi sijanje smrti.. neprijateljskih vojnika kojima objaviš rat pa i hrpe civila koja će uvijek nastradati pa makar imao najpreciznije bombe..
a još gore je kada protivnici uzvrate udarac.. ISILovci planirali oboriti Britanski avion , pa oborili Ruski.. +200 mrtvih civila Rusije.. sada ovo..
ovo sve skupljaš na duši .. + Ukraina je tu gdje je zakuva žestoko klanje
krenuo je u ratnu avanturu(putin).. sam ulazak u rat koliko god bio pravedan nosi sijanje smrti.. neprijateljskih vojnika kojima objaviš rat pa i hrpe civila koja će uvijek nastradati pa makar imao najpreciznije bombe..
a još gore je kada protivnici uzvrate udarac.. ISILovci planirali oboriti Britanski avion , pa oborili Ruski.. +200 mrtvih civila Rusije.. sada ovo..
Guest- Guest
ey!marcus-t wrote:Ja prije vjerujem da je tvojim roditeljima žao što nisu koristili kontracepciju.EmberSpirit wrote:vjerojatno je Putinu žao što je uopće ulazio u Siriju, kao što mu je vjerojatno žao što je ulazio u Ukrainu...
Ode plinovod , ode Gruzija ....grij se na drva.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
putin ga stavlja, ali ga ne vadi lako..EmberSpirit wrote:vjerojatno je Putinu žao što je uopće ulazio u Siriju, kao što mu je vjerojatno žao što je ulazio u Ukrainu...
Bezboznik kakve ti veze imas s.vjernikom putin...sa ce.da.te kara.epikur u bezboznicko i liberalno dupe...a evva.ti opalila rogove...nemas srece...kurcepsmarcus-t wrote:Ja prije vjerujem da je tvojim roditeljima žao što nisu koristili kontracepciju.EmberSpirit wrote:vjerojatno je Putinu žao što je uopće ulazio u Siriju, kao što mu je vjerojatno žao što je ulazio u Ukrainu...
K
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A jel bi bio Obama?EmberSpirit wrote:ne znam zato ja nikada ne bih bio predsjednik takve države..
Guest- Guest
kic wrote:putin ga stavlja, ali ga ne vadi lako..EmberSpirit wrote:vjerojatno je Putinu žao što je uopće ulazio u Siriju, kao što mu je vjerojatno žao što je ulazio u Ukrainu...
Guest- Guest
pa isti kuracEva wrote:A jel bi bio Obama?EmberSpirit wrote:ne znam zato ja nikada ne bih bio predsjednik takve države..
Obama=Putin
USA=Rusija
radije biti debil poput Zokija nego Obama ili Putin
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:kic wrote:putin ga stavlja, ali ga ne vadi lako..EmberSpirit wrote:vjerojatno je Putinu žao što je uopće ulazio u Siriju, kao što mu je vjerojatno žao što je ulazio u Ukrainu...
A jebiga onda nisi alfa mužjak. Nikad neš ševit manekenke.EmberSpirit wrote:pa isti kuracEva wrote:A jel bi bio Obama?EmberSpirit wrote:ne znam zato ja nikada ne bih bio predsjednik takve države..
Obama=Putin
USA=Rusija
radije biti debil poput Zokija nego Obama ili Putin
Guest- Guest
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kurdi optužuju Amerikance da su im “zabili nož u leđa”
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» EU produljila sankcije Rusiji do sredine iduće godine, čeka se reakcija Putina
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Desničari zabili svoje kandže u HRT
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» EU produljila sankcije Rusiji do sredine iduće godine, čeka se reakcija Putina
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Desničari zabili svoje kandže u HRT
Page 5 of 11