ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe

Page 39 of 43 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Next

Go down

Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe  - Page 39 Empty Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe

Post by michaellcmacha Thu 30 Apr - 0:34

ma zajebavam se... koji sam ja kiki da se sjetim kineze častit... oli bilo koga drugog... samo primjećujem da nisu uvijek moje odluke te koje su određivale pravac... nekad se i neki krc sa strane upelja i pojebe planove...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe  - Page 39 Empty Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe

Post by Guest Thu 30 Apr - 0:40

yasna stvar..to je Život..nisu bitni Kinezi,niti Rusi,niti Jameri..ŽIVI onoliko koliko rukama mozes obuhvatiti,ne idi dalje,postaje preapstraktno..ajd poceo sam srati...
Kako rekoh,pogledaj obitelj svoju,i vidjet ces da nije sve tako lose..ONO NAJBITNIJE IMAS..bit ce prilike i za odlaske i za novi pocetak..ajd odo pod tush pa u krpe..laku noc i svako dobro .. :wine
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 30 Apr - 0:56

abraham wrote:Svedska milja je 10 km

jel švedi još uvijek režu pizzu škarama?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 30 Apr - 1:01

Leviathan2 wrote:
abraham wrote:Podatci o proslogodisnjoj gripi a i onim prije su debelo isfrizirani u sluzbi umirivanja masa. Idemo u Italiju kupovati na snizenju jer su eto picke talijani usrali a ono slabija prehlada,prica.....
ne laprdaj
vise je talijana zaginulo zbog panicara nego od kovida

da, imaš kliničko oko, toliko su se uspaničarili da su završili na aparatima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 30 Apr - 10:31

abraham wrote:Daklem danas glavni "virolog" zacudio da je ovoliko riknulo a nije se nadao. Druga drzavna ustanova jucer objavljuje da su objavljene cifre najmanje 10% umanjene sta znaci da netko laze. NA stranu ispravnost metoda ili ne ali (mene)sjebava da arogantni kako jesu znaju za sto je nebo kukama zakaceno. Sole pamet Poljacima, Madjarima(Fasisti) Kinezima, Rusima , jamerimai svima pod kapom nebeskom a ne mogu rijesiti pravovremeno izvjestavanje. To je misterija i to ne treba ispitivati. Kao ni ekonomsku isplativost uvoza arapa i somalijaca. Misterija je i kako otkriti koliko djeca iz afganistana godina imaju,25,35 ..... Tko je fasaista, nacista, homofob i sl .. e to znaju. Ostalo ce pokazati vrijeme. Ekonmski pad ce biti veci nego u zemljama koje su bile "zakljucane; nezaposlenost u srpnju(danasnja prognoza) 11%. Daklem... Mozak kila dvije krune, svedske krune ili 2,5 turskih lira. Muhahahahahahahahahahah

bože kako im je uspjelo do te mjere razjebat tako uspješnu i bogatu i uređenu državu?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 30 Apr - 10:33

abraham wrote:Po analizama iz 73 nafte sada ne bi trebalo biti uopce a ne toliko da i Burkina Faso guzicu maze istom. Tako je i sa ledenim dobom koje je trebalo nastupiti prije 20tek godina, tako je i sa coronom. Uglavnom 250 mrtvih na miljun , po meni , nije bas neki rezultat za slavljenje. Uz toi ti jos ekonomija crkne. To je samo moje misljenje.

uglavnom, da, to mi je česta tema u kolumnama, predviđanja znanstvenika su obično točna koliko i gatanje iz tarot karata i predskazanja babe vange 

a da ne govorim da se obično znanstvenici između sebe ne mogu dogovorit koje je boje govno, a ponekad ni sami sa sobom pa tako đikić i ekipa od početka ove krize imaju već peto mišljenje o istoj stvari, dijametralno suprotno u travnju od onog u ožujku

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber Thu 30 Apr - 10:34

T. wrote:
veber wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Švedska danas. +107
Jučer 80
Prekjučer 80
Nedilja 40 
Subota 2 

Dakle umjesto da umiru na tisuće dnevno, izgleda da im je prosjek pao.
Vjerojatno da je bilo raditi evidenciju koliko je ljudi umrlo sa ili od virusa gripe kladim se da ne bi bilo puno više razlike
Super im je krivulja... :tu
Broj mrtvih im je skočio 53x u 4 dana...
to si napisao 53 puta ili si mislio napisati da ih je umrlo još 53?
ako si mislio 53 puta to više nije ni geometrijska progresija u 4 dana bi bilo mrtvo pola eu, a ne švedska.
Subota=2
2×53    =106
Srijeda =107
Subota: 1 nedjelja, 2 ponedjeljak, 3 utorak, 4 srijeda...
Još sam bio dobre ruke...
kako je u srijedu 107 ako je 53×
u srijedu bi ih bilo malo više od 107.
množiš ili zbrajaš?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 30 Apr - 10:38

abraham wrote:
Sovak wrote:
abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio  je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....

Abrahame ... ti gibaj iz SveCke, a ja gibam  iz DNRH .... ali pitanje je kamo?

Imas predlog?
Samo USA

vrati se doma. Tu su svi korumpirani i većinom smo kreteni, ali bar znamo da smo govna i šljam. Što reće Ćopić, "Znamo mi nas. Jebo ti nas".

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber Thu 30 Apr - 11:44

Sovak wrote:
abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio  je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....

Abrahame ... ti gibaj iz SveCke, a ja gibam  iz DNRH .... ali pitanje je kamo?

Imas predlog?
imam ja.
posstoji najveći rasadnik cvijeća graniči sa zambijom.
plaća je oko 5000 usd.
vlasnici nijemci i holanđani.
prednost ako znaš rukovat oružjem.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by T. Thu 30 Apr - 14:22

veber wrote:
T. wrote:
veber wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Švedska danas. +107
Jučer 80
Prekjučer 80
Nedilja 40 
Subota 2 

Dakle umjesto da umiru na tisuće dnevno, izgleda da im je prosjek pao.
Vjerojatno da je bilo raditi evidenciju koliko je ljudi umrlo sa ili od virusa gripe kladim se da ne bi bilo puno više razlike
ako si mislio 53 puta to više nije ni geometrijska progresija u 4 dana bi bilo mrtvo pola eu, a ne švedska.
Subota=2
2×53    =106
Srijeda =107
množiš ili zbrajaš?
Odustajem... :tu
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber Thu 30 Apr - 14:24

T. wrote:
veber wrote:
T. wrote:
veber wrote:
T. wrote:
Subota=2
2×53    =106
Srijeda =107
množiš ili zbrajaš?
Odustajem... :tu
zakaj?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dijagram Thu 30 Apr - 19:54

To kad prevedes na hrvatski kaze se jednostavno..... papci.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by marcellus Thu 30 Apr - 20:18

odličan Rudan. Svakako ima veću težinu kad ja to kažem nego on.

Uglavnom - Tegnell je jednostavno zanemario sva pravila medicinske struke i jednu naciju koja je disciplinarana i koja za razliku od talijana većinom ionako živi u samoizolaciji doveo do masovnog pomora, uz smrtnost koja je sad mislim peta najveća na svijetu, a na ekonomiju to neće imati nikakav učinak jer švedska ionako ovisi o izvoznicima poput ikee, volva, i ericssona (neovisno što oni gotovo ništa ne proizvode u švedskoj, novac se slijeva tamo). Dakle, kockanje koje nije upalilo unatoč simpatijama lijevih medija (svih praktički) za švede, ali da oni kažu da je jesti govna zdravo jutarnji bi sutra preporučio da to radite velikom žlicom. A debili bi poslušali

https://www.vecernji.hr/vijesti/igor-rudan-analiza-pristupa-svedske-borbi-s-pandemijom-covid-19-1398552

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 2 May - 10:42

michaellcmacha wrote:Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe  - Page 39 Evedsk10
malo pogledajte tabelu i probajte sagledati korelaciju kod nekih zemalja uključujući i švedsku po pitanju ukupnog broja oboljelih, oporavljenih i nadalje aktivnih slučajeva... upravo je kod šveđana razvidno da imaju iznimno mali broj oporavljenih i vrlo velik broj aktivnih slučajeva u odnosu na ukupan broj oboljelih... evo usporedite švicarce sa šveđanima tu su negdje po brojevima ali švicarci imaju skoro 80% oporavljenih dok šveđani obrnuto skoro 80% aktivnih... da mi ne upadne ero sa spikom nisu svi istog dana vako nako... u švedskoj je prvi slučaj evidentiran 15. veljače a u švicarskoj 25. veljače... tak da su šveđani za oporavak još i u plusu 10 dana
Kod Šveđana su, po mom dubokom uvjerenju, u pitanju zaraženi (s blagim simptomima) u samoizolaciji, koji nisu registrirani.
Znam za barem još jedan takav primjer. Imaš primjer HR o broju ozdravljenih i odpuštenih iz bolnice i ozdravljenih doma.
Idem pogledati koji je to omjer i što to znači za švedski slučaj.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 2 May - 11:28

Pa evo, idemo drugim putem, kad je u pitanju Švedska.
Podaci za Švedsku:
-ukupno zaraženih 21,520
-umrlih 2,653 iliti 12.3% od ukupno zaraženih

Podaci za Hrvatsku:

-ukupno zaraženih 2,085
-umrlih 75 iliti 3.6% od ukupno zaraženih

Postotak umrlih u Švedskoj je 2,44x veći nego u HR. Vjeruje li netko u one podatke za Švedsku? Ja ne! :D
Što će to značiti u konačnici ja ne znam, a i nemam sve podatke za procjenu.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 2 May - 11:50

Samo za Mihi na znanje, idu dijagrami  dva slučaja za usporedbu:
Najprije Švedska!

Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe  - Page 39 1-1

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 2 May - 11:52

Evo i za Hrvatsku : dnevni prirast inficiranih i dijagram aktivno pozitivnih,
nakon što smo od ukupnog broja oduzeli umrle i ozdravljene.
Treba naglasiti da su prvi slučajevi u Švedskoj zabilježeni nekih ~7-10 dana prije nego u HR.
Virus ne možeš prevariti, njega treba ugušiti. Ugušit ga možeš samo sa Ro<1!!!, sa izoilacijom.

Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe  - Page 39 1-2

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 2 May - 12:15

u švedskoj ti je R<1 ima par dana već.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 2 May - 12:16

Eroo wrote:Pa evo, idemo drugim putem, kad je u pitanju Švedska.
Podaci za Švedsku:
-ukupno zaraženih 21,520

Podaci za Hrvatsku:

-ukupno zaraženih 2,085
-umrlih 75 iliti 3.6% od ukupno zaraženih

Postotak umrlih u Švedskoj je 3,42x veći nego u HR. Vjeruje li netko u one podatke za Švedsku? Ja ne! :D
Što će to značiti u konačnici ja ne znam, a i nemam sve podatke za procjenu.
Edit 3.42x! :roll

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sat 2 May - 12:25

džabe ti ti postoci, valjda znaš razliku između

CFR (eng. case fatality ratio) te
IFR (infection fatality ration) - omjer umrli od corone sa brojem pravih zaraženih u društvu koje jedino možemo saznati serološkim testiranjima

u švedskoj je već 1/5 a možda i 1/4 populacije prebolila virus. Recimo da je 2milijuna od 10milijuna. Broj mrtvih je 2500, malo više od tisuću na milijun, to je 0.001, pomnoženo sa 100, 0.1(i nešto)% , -dakle na razini gripe. valjda nisam ništa falio :D

sukladnom serološkim testovima, u švedskoj je R<1 od davno, neki znanstvewni rad je pokazao čak ima 11 dana, a od imuniteta krda ih dijeli još koji tjedan-dva-tri valjda. kažem valjda ali za sada sve ide u tom smjeru,

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo Sat 2 May - 12:25

Podaci za Švedsku:
-ukupno zaraženih 21,520

Pa "pretvorimo" ih na Hrvatske podatke
-ukupno zaraženih ~ 74.000
-umrlih 2,653 iliti 3,6% od ukupno zaraženih

Ovo sam učinio s predpostavkom da je švedsko zdravstvo
barem tako solidno kao hrvatsko. Pošto tamo radi veliki broj
naših svjetskih poznatih "stručnajaka" u to uopće ne sumnjam. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 39 of 43 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Next

Back to top

- Similar topics