Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 38 of 43
Page 38 of 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
mutava baštarda wrote:AssadNaPodmornici wrote:T. wrote:Super im je krivulja...AssadNaPodmornici wrote:Švedska danas. +107
Jučer 80
Prekjučer 80
Nedilja 40
Subota 2
Dakle umjesto da umiru na tisuće dnevno, izgleda da im je prosjek pao.
Vjerojatno da je bilo raditi evidenciju koliko je ljudi umrlo sa ili od virusa gripe kladim se da ne bi bilo puno više razlike
Broj mrtvih im je skočio 53x u 4 dana...
nije baš skočila, nego vikendom neki labaratoriji nisu prijavljivali sve rezultate.. pa bi vikendom uvijek bilo 40ak, a onda utorak, srijedu, ponedjeljak 130 ... pa ostatak tjedna 100.. prosjek 100
međutim sada im ovaj tjedan pada prosjek za sada..
nije mi jasno zašto većina vas navija da što više njih umre i da su "izabrali krivu strategiju", kao da hoćete da ovo sranje traje i traje
kamo sreće da su šveđani u pravu, lipo ćemo vanka i vratiti se u normalu i sanirati ekonomsku štetu
inače što se tiče #ostanidoma reklama i propagande, evo ja niti jedan jebeni dan nisam ostao doma svaki dan sam bio vanka
Švedska statistika broja umrlih za zadnjih 5 god. I to samo za prva četiri mjeseca ( od 01. 01. do 24. 04.):
2015. – 31.540 umrlih
2016.- 30.270 umrlih
2017. – 31.103 umrlih
2018.- 32.130 umrlih
2019. – 28.818 umrlih
2020. – 31.066. umrlih
nešto neštima.. po ovim modelima što su nama uvalili i #ostanidoma reklamama (fala bogu nisam niti jedan jedini dan ostao doma nikada u životu nisam se više kretao i izlazio nego ovih misec dana) u švedskoj je trebalo sada biti barem 100 000 mrtvih, + 50 000 do 100 000 još novih .. samo od corone
a ono , gle
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Kod njih je corona već 6 godina i šute?
T. wrote:Kod njih je corona već 6 godina i šute?
Očito, inače kako objasniti veće pomore nego ove godine kad su pustili starce niz kanalizaciju....
Ne znam od kuda sve dolaze statisike ali sluzbeno je u 14 tjednu u Stockholmu umrlo 400 ljudi vise od prosjeka. Statistika ili kila mozga?????
2014-04-14
abraham wrote:Ne znam od kuda sve dolaze statisike ali sluzbeno je u 14 tjednu u Stockholmu umrlo 400 ljudi vise od prosjeka. Statistika ili kila mozga?????
14 tjedana, 100 dana, dakle 4 ljudi dnevno umire više u regiji od koliko 1-2milijuna stanovnika od prosjeka.
a do sada je prema tim modelima od coronavirusa trebalo umrijeti 100 000 šveđana + 100 000 idućih mjesec dana.
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Ne u tjednu No 14. ovdje se uglavnom nist ne racuna na mjesece vec na tjedne. Djecji raspust tjedan 7 ili 8. odmor tjedan 28 29 30 31 i tako dalje. Daklem 400 mrtvih vise u jednom tjednu
2014-04-14
Po analizama iz 73 nafte sada ne bi trebalo biti uopce a ne toliko da i Burkina Faso guzicu maze istom. Tako je i sa ledenim dobom koje je trebalo nastupiti prije 20tek godina, tako je i sa coronom. Uglavnom 250 mrtvih na miljun , po meni , nije bas neki rezultat za slavljenje. Uz toi ti jos ekonomija crkne. To je samo moje misljenje.
2014-04-14
Svedska milja je 10 km
2014-04-14
a u 4 miseca prosjek?abraham wrote:Ne u tjednu No 14. ovdje se uglavnom nist ne racuna na mjesece vec na tjedne. Djecji raspust tjedan 7 ili 8. odmor tjedan 28 29 30 31 i tako dalje. Daklem 400 mrtvih vise u jednom tjednu
Kod nas je 2017. otišlo priko zime 2000 staraca niz kanalizaciju više od prosjeka...
Po vasoj statistici umrlo nekih 2000 manje sta znaci da je sve i vise nego u redu. Sve je ovo sala mala. Samo je eto u tjedni broj 14 umrlo i to samo u Stockholmu nekih 400 vise. Ostalih 15 tjedana nitko tko nije morao nije umro.mutava baštarda wrote:a u 4 miseca prosjek?abraham wrote:Ne u tjednu No 14. ovdje se uglavnom nist ne racuna na mjesece vec na tjedne. Djecji raspust tjedan 7 ili 8. odmor tjedan 28 29 30 31 i tako dalje. Daklem 400 mrtvih vise u jednom tjednu
2014-04-14
Podatci o proslogodisnjoj gripi a i onim prije su debelo isfrizirani u sluzbi umirivanja masa. Idemo u Italiju kupovati na snizenju jer su eto picke talijani usrali a ono slabija prehlada,prica.....
2014-04-14
ne laprdajabraham wrote:Podatci o proslogodisnjoj gripi a i onim prije su debelo isfrizirani u sluzbi umirivanja masa. Idemo u Italiju kupovati na snizenju jer su eto picke talijani usrali a ono slabija prehlada,prica.....
vise je talijana zaginulo zbog panicara nego od kovida
2014-04-17
jesul svi šukununuci i šukundjedovi na broju...Leviathan2 wrote:ne laprdajabraham wrote:Podatci o proslogodisnjoj gripi a i onim prije su debelo isfrizirani u sluzbi umirivanja masa. Idemo u Italiju kupovati na snizenju jer su eto picke talijani usrali a ono slabija prehlada,prica.....
vise je talijana zaginulo zbog panicara nego od kovida
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
malo pogledajte tabelu i probajte sagledati korelaciju kod nekih zemalja uključujući i švedsku po pitanju ukupnog broja oboljelih, oporavljenih i nadalje aktivnih slučajeva... upravo je kod šveđana razvidno da imaju iznimno mali broj oporavljenih i vrlo velik broj aktivnih slučajeva u odnosu na ukupan broj oboljelih... evo usporedite švicarce sa šveđanima tu su negdje po brojevima ali švicarci imaju skoro 80% oporavljenih dok šveđani obrnuto skoro 80% aktivnih... da mi ne upadne ero sa spikom nisu svi istog dana vako nako... u švedskoj je prvi slučaj evidentiran 15. veljače a u švicarskoj 25. veljače... tak da su šveđani za oporavak još i u plusu 10 dana
2015-08-08
Miha,jesil ti oke..nekako imas mracnu auru oko sebe..Sve (kolikotoliko)oke?
Guest- Guest
ma kak bi bio oke... pa jebem kinezima sve što im se može jebati... sad sam već mjesec dana trebao biti na Braču kod Mariona Dužića u njegovim Svpetrvs hotelima... raditi (tj ne raditi tj biti na poslu) kao haus majstor za soma eura plus samostalni smještaj, plus 3 kvalitetna obroka dnevno plus vrhunsko okruženje za odmor poslije posla... ma u pičku materinu... kad me se zvalo da idem preko bare ja odabrao fajt, kad sam prvi put odlučio otići pukla mi pumpa a sad drugi put puko cijeli svijet... ja baš moram okončati ful karijeru u ovom svom Sisku, jebem ti Sisak... uglavnom dobro sam pikiram, sijuckam, uskoro ću presađivati, pa potom i saditi, pa mreže, pa ovo pa ono pa berba pa spremanje, eventualno se nešto bude i prodalo i to ti je to... ako ipak kojim čudom bude nešto od sezone i naravno ako me budu zvali jer smo se baš baš dogovorili da dođem raditi, odmah odoh...Legendovich wrote:Miha,jesil ti oke..nekako imas mracnu auru oko sebe..Sve (kolikotoliko)oke?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma kak bi bio oke... pa jebem kinezima sve što im se može jebati... sad sam već mjesec dana trebao biti na Braču kod Mariona Dužića u njegovim Svpetrvs hotelima... raditi (tj ne raditi tj biti na poslu) kao haus majstor za soma eura plus samostalni smještaj, plus 3 kvalitetna obroka dnevno plus vrhunsko okruženje za odmor poslije posla... ma u pičku materinu... kad me se zvalo da idem preko bare ja odabrao fajt, kad sam prvi put odlučio otići pukla mi pumpa a sad drugi put puko cijeli svijet... ja baš moram okončati ful karijeru u ovom svom Sisku, jebem ti Sisak... uglavnom dobro sam pikiram, sijuckam, uskoro ću presađivati, pa potom i saditi, pa mreže, pa ovo pa ono pa berba pa spremanje, eventualno se nešto bude i prodalo i to ti je to... ako ipak kojim čudom bude nešto od sezone i naravno ako me budu zvali jer smo se baš baš dogovorili da dođem raditi, odmah odoh...Legendovich wrote:Miha,jesil ti oke..nekako imas mracnu auru oko sebe..Sve (kolikotoliko)oke?
yahh..ovo je sjebalo puno toga ljudima opcenito..meni je mater pri kraju,a ja ne mogu biti uz nju zadnje trenutke,zato mozda forsiram svoje idiotarije..no slusaj pazljivo..razumljivo je da covjek mora svoje negativne emocije usmjeriti unekom pravcu ..no zajebi to..tu kruha nema,samo se forsira samodestrukcija..ono sto ti baterije rade 200% iskoristi u pozitivnom smjeru..inace ces pregorjeti..Imas odlicnu obitelj,skupa ste i to nek ti bude fokus..sisak kakav god bio,tvoj ,je,tu si doma..kakav god bio,tvoj je..ignoriraj okolinu i fokusiraj se na ono sto ce vam osigurati zivljenje,a kolikogod mracna situacija bila,covjek koji je doma i ima svoje i radi,skupa sa obitelji,nece lose proci..drugi smo mi par rukava,posijani po svijetu..tako ti je koliko para imas..auto je uvijek full sa gorivom,spreman na...tko zna sto..najnuznije stvari spakirane,a cekam da se proizvodnja pokrene..to ce se dogoditi,bit ce i recesije..no prezivjet se mora..
Ne gledam u smjeru,niti se bavim(zdravije za zivce) tko je odgovoran za sve ovo..to ja ne mogu rjesiti,pokvariti,niti popraviti..onda barem da se bavim onim sto mogu..tako i tebi savjetujem..obitelj i svi zajedno..u neku ruku u velikoj si prednosti,naspram menea,ali ne bunim se..fajter sam..
Guest- Guest
ma zajebavam se... koji sam ja kiki da se sjetim kineze častit... oli bilo koga drugog... samo primjećujem da nisu uvijek moje odluke te koje su određivale pravac... nekad se i neki krc sa strane upelja i pojebe planove...
2015-08-08
Page 38 of 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 38 of 43