ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe

Page 38 of 43 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Next

Go down

Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe  - Page 38 Empty Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe

Post by AssadNaPodmornici 29/4/2020, 21:34

mutava baštarda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Švedska danas. +107
Jučer 80
Prekjučer 80
Nedilja 40 
Subota 2 

Dakle umjesto da umiru na tisuće dnevno, izgleda da im je prosjek pao.
Vjerojatno da je bilo raditi evidenciju koliko je ljudi umrlo sa ili od virusa gripe kladim se da ne bi bilo puno više razlike
Super im je krivulja... :tu
Broj mrtvih im je skočio 53x u 4 dana...

nije baš skočila, nego vikendom neki labaratoriji nisu prijavljivali sve rezultate.. pa bi vikendom uvijek bilo 40ak, a onda utorak, srijedu, ponedjeljak 130 ... pa ostatak tjedna 100.. prosjek 100

međutim sada im ovaj tjedan pada prosjek za sada..
nije mi jasno zašto većina vas navija da što više njih umre i da su "izabrali krivu strategiju", kao da hoćete da ovo sranje traje i traje

kamo sreće da su šveđani u pravu, lipo ćemo vanka i vratiti se u normalu i sanirati ekonomsku štetu

inače što se tiče #ostanidoma reklama i propagande,  evo ja niti jedan jebeni dan nisam ostao doma :tu   svaki dan sam bio vanka :tu

Švedska statistika broja umrlih za zadnjih 5 god. I to samo za prva četiri mjeseca ( od 01. 01. do 24. 04.):

2015. – 31.540 umrlih

2016.- 30.270 umrlih

2017. – 31.103 umrlih

2018.- 32.130  umrlih

2019. – 28.818 umrlih

2020. – 31.066. umrlih

nešto neštima.. po ovim modelima što su nama uvalili i #ostanidoma reklamama (fala bogu nisam niti jedan jedini dan ostao doma nikada u životu nisam se više kretao i izlazio nego ovih misec dana) u švedskoj je trebalo sada biti barem 100 000 mrtvih, + 50 000 do 100 000 još novih .. samo od corone

a ono , gle

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe  - Page 38 Empty Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe

Post by T. 29/4/2020, 21:35

Kod njih je corona već 6 godina i šute?

2014-04-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 29/4/2020, 21:52

T. wrote:Kod njih je corona već 6 godina i šute?
:clown
Očito, inače kako objasniti veće pomore nego ove godine kad su pustili starce niz kanalizaciju....

2015-09-14

Back to top Go down

Post by abraham 29/4/2020, 22:30

Ne znam od kuda sve dolaze statisike ali sluzbeno je u 14 tjednu u Stockholmu umrlo 400 ljudi vise od prosjeka. Statistika ili kila mozga?????

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 29/4/2020, 22:33

abraham wrote:Ne znam od kuda sve dolaze statisike ali sluzbeno je u 14 tjednu u Stockholmu umrlo 400 ljudi vise od prosjeka. Statistika ili kila mozga?????

14 tjedana, 100 dana, dakle 4 ljudi dnevno umire više u regiji od koliko 1-2milijuna stanovnika od prosjeka.

a do sada je prema tim modelima od coronavirusa trebalo umrijeti 100 000 šveđana + 100 000 idućih mjesec dana.

AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by abraham 29/4/2020, 22:36

Ne u tjednu No 14. ovdje se uglavnom nist ne racuna na mjesece vec na tjedne. Djecji raspust tjedan 7 ili 8. odmor tjedan 28 29 30 31  i tako dalje. Daklem 400 mrtvih vise u jednom tjednu

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 29/4/2020, 22:38

Po analizama iz 73 nafte sada ne bi trebalo biti uopce a ne toliko da i Burkina Faso guzicu maze istom. Tako je i sa ledenim dobom koje je trebalo nastupiti prije 20tek godina, tako je i sa coronom. Uglavnom 250 mrtvih na miljun , po meni , nije bas neki rezultat za slavljenje. Uz toi ti jos ekonomija crkne. To je samo moje misljenje.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 29/4/2020, 22:38

Svedska milja je 10 km

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 29/4/2020, 22:40

abraham wrote:Ne u tjednu No 14. ovdje se uglavnom nist ne racuna na mjesece vec na tjedne. Djecji raspust tjedan 7 ili 8. odmor tjedan 28 29 30 31  i tako dalje. Daklem 400 mrtvih vise u jednom tjednu
a u 4 miseca prosjek?

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 29/4/2020, 22:43

Kod nas je 2017. otišlo priko zime 2000 staraca niz kanalizaciju više od prosjeka...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by abraham 29/4/2020, 22:43

mutava baštarda wrote:
abraham wrote:Ne u tjednu No 14. ovdje se uglavnom nist ne racuna na mjesece vec na tjedne. Djecji raspust tjedan 7 ili 8. odmor tjedan 28 29 30 31  i tako dalje. Daklem 400 mrtvih vise u jednom tjednu
a u 4 miseca prosjek?
Po vasoj statistici umrlo nekih 2000 manje sta znaci da je sve i vise nego u redu. Sve je ovo sala mala. Samo je eto u tjedni broj 14 umrlo i to samo u Stockholmu nekih 400 vise. Ostalih 15 tjedana nitko tko nije morao nije umro.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 29/4/2020, 22:45

Podatci o proslogodisnjoj gripi a i onim prije su debelo isfrizirani u sluzbi umirivanja masa. Idemo u Italiju kupovati na snizenju jer su eto picke talijani usrali a ono slabija prehlada,prica.....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/4/2020, 23:02

abraham wrote:Podatci o proslogodisnjoj gripi a i onim prije su debelo isfrizirani u sluzbi umirivanja masa. Idemo u Italiju kupovati na snizenju jer su eto picke talijani usrali a ono slabija prehlada,prica.....
ne laprdaj
vise je talijana zaginulo zbog panicara nego od kovida

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Trinity 29/4/2020, 23:16

T. wrote:Kod njih je corona već 6 godina i šute?
Gori od Kineza. No
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/4/2020, 23:18

Leviathan2 wrote:
abraham wrote:Podatci o proslogodisnjoj gripi a i onim prije su debelo isfrizirani u sluzbi umirivanja masa. Idemo u Italiju kupovati na snizenju jer su eto picke talijani usrali a ono slabija prehlada,prica.....
ne laprdaj
vise je talijana zaginulo zbog panicara nego od kovida
jesul svi šukununuci i šukundjedovi na broju...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 29/4/2020, 23:48

Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe  - Page 38 Evedsk10
malo pogledajte tabelu i probajte sagledati korelaciju kod nekih zemalja uključujući i švedsku po pitanju ukupnog broja oboljelih, oporavljenih i nadalje aktivnih slučajeva... upravo je kod šveđana razvidno da imaju iznimno mali broj oporavljenih i vrlo velik broj aktivnih slučajeva u odnosu na ukupan broj oboljelih... evo usporedite švicarce sa šveđanima tu su negdje po brojevima ali švicarci imaju skoro 80% oporavljenih dok šveđani obrnuto skoro 80% aktivnih... da mi ne upadne ero sa spikom nisu svi istog dana vako nako... u švedskoj je prvi slučaj evidentiran 15. veljače a u švicarskoj 25. veljače... tak da su šveđani za oporavak još i u plusu 10 dana

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 29/4/2020, 23:52

Zanimljivo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/4/2020, 23:53

Miha,jesil ti oke..nekako imas mracnu auru oko sebe..Sve (kolikotoliko)oke?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/4/2020, 00:06

Legendovich wrote:Miha,jesil ti oke..nekako imas mracnu auru oko sebe..Sve (kolikotoliko)oke?
ma kak bi bio oke... pa jebem kinezima sve što im se može jebati... sad sam već mjesec dana trebao biti na Braču kod Mariona Dužića u njegovim Svpetrvs hotelima... raditi (tj ne raditi tj biti na poslu) kao haus majstor za soma eura plus samostalni smještaj, plus 3 kvalitetna obroka dnevno plus vrhunsko okruženje za odmor poslije posla... ma u pičku materinu... kad me se zvalo da idem preko bare ja odabrao fajt, kad sam prvi put odlučio otići pukla mi pumpa a sad drugi put puko cijeli svijet... ja baš moram okončati ful karijeru u ovom svom Sisku, jebem ti Sisak... uglavnom dobro sam pikiram, sijuckam, uskoro ću presađivati, pa potom i saditi, pa mreže, pa ovo pa ono pa berba pa spremanje, eventualno se nešto bude i prodalo i to ti je to... ako ipak kojim čudom bude nešto od sezone i naravno ako me budu zvali jer smo se baš baš dogovorili da dođem raditi, odmah odoh...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2020, 00:26

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:Miha,jesil ti oke..nekako imas mracnu auru oko sebe..Sve (kolikotoliko)oke?
ma kak bi bio oke... pa jebem kinezima sve što im se može jebati... sad sam već mjesec dana trebao biti na Braču kod Mariona Dužića u njegovim Svpetrvs hotelima... raditi (tj ne raditi tj biti na poslu) kao haus majstor za soma eura plus samostalni smještaj, plus 3 kvalitetna obroka dnevno plus vrhunsko okruženje za odmor poslije posla... ma u pičku materinu... kad me se zvalo da idem preko bare ja odabrao fajt, kad sam prvi put odlučio otići pukla mi pumpa a sad drugi put puko cijeli svijet... ja baš moram okončati ful karijeru u ovom svom Sisku, jebem ti Sisak... uglavnom dobro sam pikiram, sijuckam, uskoro ću presađivati, pa potom i saditi, pa mreže, pa ovo pa ono pa berba pa spremanje, eventualno se nešto bude i prodalo i to ti je to... ako ipak kojim čudom bude nešto od sezone i naravno ako me budu zvali jer smo se baš baš dogovorili da dođem raditi, odmah odoh...

yahh..ovo je sjebalo puno toga ljudima opcenito..meni je mater pri kraju,a ja ne mogu biti uz nju zadnje trenutke,zato mozda forsiram svoje idiotarije..no slusaj pazljivo..razumljivo je da covjek mora svoje negativne emocije usmjeriti unekom pravcu ..no zajebi to..tu kruha nema,samo se forsira samodestrukcija..ono sto ti baterije rade 200% iskoristi u pozitivnom smjeru..inace ces pregorjeti..Imas odlicnu obitelj,skupa ste i to nek ti bude fokus..sisak kakav god bio,tvoj ,je,tu si doma..kakav god bio,tvoj je..ignoriraj okolinu i fokusiraj se na ono sto ce vam osigurati zivljenje,a kolikogod mracna situacija bila,covjek koji je doma i ima svoje i radi,skupa sa obitelji,nece lose proci..drugi smo mi par rukava,posijani po svijetu..tako ti je koliko para imas..auto je uvijek full sa gorivom,spreman na...tko zna sto..najnuznije stvari spakirane,a cekam da se proizvodnja pokrene..to ce se dogoditi,bit ce i recesije..no prezivjet se mora..
Ne gledam u smjeru,niti se bavim(zdravije za zivce) tko je odgovoran za sve ovo..to ja ne mogu rjesiti,pokvariti,niti popraviti..onda barem da se bavim onim sto mogu..tako i tebi savjetujem..obitelj i svi zajedno..u neku ruku u velikoj si prednosti,naspram menea,ali ne bunim se..fajter sam..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/4/2020, 00:34

ma zajebavam se... koji sam ja kiki da se sjetim kineze častit... oli bilo koga drugog... samo primjećujem da nisu uvijek moje odluke te koje su određivale pravac... nekad se i neki krc sa strane upelja i pojebe planove...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 38 of 43 Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Next

Back to top

- Similar topics