Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 18 of 43
Page 18 of 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Slabo to tebi ide...Legendovich wrote:kopam gdje god mogu,a i nisam sam u tome..imas hrpu temija..red wolf wrote:Velika je vjerojatnost da ćemo imati cjepivo na jesen...Ne znam gdje ti tražiš činjenice, ali nebitno je...Legendovich wrote:Steta..nisi pratio ono sto sam pisao,.prije svega predvidio,i sve se potvrdilo...red wolf wrote:To će ići na jesen...Mislim da imamo 4 ili 4,5 mjeseca prilike da nađemo cjepivo. Ako se uspije naći lijek, to će biti uspjeh...Alli, neke stvari se ne mogu zaustaviti...Ovaj virus je samo sporedna stvar u tektonskim poremećajima koji slijede za ljudsku vrstu...Legendovich wrote:ide drugi i treci val..nisi gledo moj video...hahahahahaha
Vakcine NEMA najmanje josh godinu,tako su geneticari rekli,sto znaci,na neodredjeno stavi nadu..
Israel je pronasao nacin za 100% izljecenje sTEM CELL terapijom,ali ce to koshtati,skupo kao Jesusova joojca(Boze me prosti)
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
da bar..volio bih..red wolf wrote:Slabo to tebi ide...Legendovich wrote:kopam gdje god mogu,a i nisam sam u tome..imas hrpu temija..red wolf wrote:Velika je vjerojatnost da ćemo imati cjepivo na jesen...Ne znam gdje ti tražiš činjenice, ali nebitno je...Legendovich wrote:Steta..nisi pratio ono sto sam pisao,.prije svega predvidio,i sve se potvrdilo...red wolf wrote:
To će ići na jesen...Mislim da imamo 4 ili 4,5 mjeseca prilike da nađemo cjepivo. Ako se uspije naći lijek, to će biti uspjeh...Alli, neke stvari se ne mogu zaustaviti...Ovaj virus je samo sporedna stvar u tektonskim poremećajima koji slijede za ljudsku vrstu...
Vakcine NEMA najmanje josh godinu,tako su geneticari rekli,sto znaci,na neodredjeno stavi nadu..
Israel je pronasao nacin za 100% izljecenje sTEM CELL terapijom,ali ce to koshtati,skupo kao Jesusova joojca(Boze me prosti)
Guest- Guest
Sve će biti O.K. Do jeseni ćemo imati lijek. Ne drami.Legendovich wrote:da bar..volio bih..red wolf wrote:Slabo to tebi ide...Legendovich wrote:kopam gdje god mogu,a i nisam sam u tome..imas hrpu temija..red wolf wrote:Velika je vjerojatnost da ćemo imati cjepivo na jesen...Ne znam gdje ti tražiš činjenice, ali nebitno je...Legendovich wrote:
Steta..nisi pratio ono sto sam pisao,.prije svega predvidio,i sve se potvrdilo...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Sve će biti O.K. Do jeseni ćemo imati lijek. Ne drami.Legendovich wrote:da bar..volio bih..red wolf wrote:Slabo to tebi ide...Legendovich wrote:kopam gdje god mogu,a i nisam sam u tome..imas hrpu temija..red wolf wrote:
Velika je vjerojatnost da ćemo imati cjepivo na jesen...Ne znam gdje ti tražiš činjenice, ali nebitno je...
Guest- Guest
red wolf wrote:Sve će biti O.K. Do jeseni ćemo imati lijek. Ne drami.Legendovich wrote:da bar..volio bih..red wolf wrote:Slabo to tebi ide...Legendovich wrote:kopam gdje god mogu,a i nisam sam u tome..imas hrpu temija..red wolf wrote:
Velika je vjerojatnost da ćemo imati cjepivo na jesen...Ne znam gdje ti tražiš činjenice, ali nebitno je...
te priče o lijeku za godinu i pol su priče za umirivanje javnosti.
razvoj cjepiva traje deset do 15 godina
rekord je pet godina, SARS, tu su korištene posve nove metode ali je pitanje koliko je takvo cjepivo sigurno.
do jeseni, sigurno ne i to nitko ni ne obećava. Do iduće jeseni, to su obećanja, ali to nije realno.
2024. ako sve bude išlo glatko.
marcellus wrote:red wolf wrote:Sve će biti O.K. Do jeseni ćemo imati lijek. Ne drami.Legendovich wrote:da bar..volio bih..red wolf wrote:Slabo to tebi ide...Legendovich wrote:
kopam gdje god mogu,a i nisam sam u tome..imas hrpu temija..
te priče o lijeku za godinu i pol su priče za umirivanje javnosti.
razvoj cjepiva traje deset do 15 godina
rekord je pet godina, SARS, tu su korištene posve nove metode ali je pitanje koliko je takvo cjepivo sigurno.
do jeseni, sigurno ne i to nitko ni ne obećava. Do iduće jeseni, to su obećanja, ali to nije realno.
2024. ako sve bude išlo glatko.
Guest- Guest
Meni su sinoc javli: zatvara se sve do 31.12.
:-/
Maggie19 wrote:Meni su sinoc javli: zatvara se sve do 31.12.
ko šta di
U Švedskoj danas +500 zaraženih, dakle jebača ravna crta međutim +100 mrtvih vjerojatno svi koji su umrli za vikend sada ubačeni.
na primjer...red wolf wrote:Ovaj virus je samo sporedna stvar u tektonskim poremećajima koji slijede za ljudsku vrstu...
U protekla 24 sata u Švedskoj je preminulo 114 osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva u toj zemlji premašio tisuću (1033 žrtve). Od jučer je zabilježeno 497 novooboljelih, a dosad je ukupno potvrđeno 11.445 slučajeva zaraze u toj zemlji, prenosi Sydsvenskan.
švecka problemi zdrao
švecka problemi zdrao
Eto, danas opet skocili u mrtvima. Jebi ga, nisu ih imali kamo sakriti.
Guest- Guest
marcellus wrote:U protekla 24 sata u Švedskoj je preminulo 114 osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva u toj zemlji premašio tisuću (1033 žrtve). Od jučer je zabilježeno 497 novooboljelih, a dosad je ukupno potvrđeno 11.445 slučajeva zaraze u toj zemlji, prenosi Sydsvenskan.
švecka problemi zdrao
Bude do keptn Svidn sve resil.
Guest- Guest
Noor wrote:na primjer...red wolf wrote:Ovaj virus je samo sporedna stvar u tektonskim poremećajima koji slijede za ljudsku vrstu...
Zenama bu pimpek zrasel, a nama muskima maternica. Bumo uloge zamenili.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:U Švedskoj danas +500 zaraženih, dakle jebača ravna crta međutim +100 mrtvih vjerojatno svi koji su umrli za vikend sada ubačeni.
Otprilike. One kaj buju pokrepali danas buju za par dana pribrojili.
Guest- Guest
Koliko švedska ima stanovnika?marcellus wrote:U protekla 24 sata u Švedskoj je preminulo 114 osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva u toj zemlji premašio tisuću (1033 žrtve). Od jučer je zabilježeno 497 novooboljelih, a dosad je ukupno potvrđeno 11.445 slučajeva zaraze u toj zemlji, prenosi Sydsvenskan.
švecka problemi zdrao
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Koliko švedska ima stanovnika?marcellus wrote:U protekla 24 sata u Švedskoj je preminulo 114 osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva u toj zemlji premašio tisuću (1033 žrtve). Od jučer je zabilježeno 497 novooboljelih, a dosad je ukupno potvrđeno 11.445 slučajeva zaraze u toj zemlji, prenosi Sydsvenskan.
švecka problemi zdrao
svakim danom sve manje...
Guest- Guest
A i francuska, uz karantenu. A koliko ih stvarno ima , 10 miljona koliko?Gnječ wrote:kaya wrote:Koliko švedska ima stanovnika?marcellus wrote:U protekla 24 sata u Švedskoj je preminulo 114 osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva u toj zemlji premašio tisuću (1033 žrtve). Od jučer je zabilježeno 497 novooboljelih, a dosad je ukupno potvrđeno 11.445 slučajeva zaraze u toj zemlji, prenosi Sydsvenskan.
švecka problemi zdrao
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
10.2 milijuna evo wiki.kaya wrote:A i francuska, uz karantenu. A koliko ih stvarno ima , 10 miljona koliko?Gnječ wrote:kaya wrote:Koliko švedska ima stanovnika?marcellus wrote:U protekla 24 sata u Švedskoj je preminulo 114 osoba, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva u toj zemlji premašio tisuću (1033 žrtve). Od jučer je zabilježeno 497 novooboljelih, a dosad je ukupno potvrđeno 11.445 slučajeva zaraze u toj zemlji, prenosi Sydsvenskan.
švecka problemi zdrao
vjerojatno to nije broj preminulih 114 u zadnja 24 sata, jer za vikend je bilo "nenormalno malo mrtvih" pa je ovo dodano sa vikenda, jer ispada da šveđani vikendom idu doma na većini poslova, plus uskrsni ponedjeljak, pa je sada sve zbrojilo..
sve jedno broj zaraženih je +500, a za vikend je bio isto tako negdje, a prema procjenama "exponencijalnog rasta" trebali bi danas imati 3000 - 4000 novih zaraženih .
treba detaljnije analizirati statistiku.
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/
evo pogledajte broj smrti u švedskoj
u četvrtak 106
u petak 77
a onda dolazi subota :D 17
uskrs - 12
uskrsni -ponedjeljak -20
i sada u utorak 114 ..
nije moglo pasti tako naglo gdje se umiralo 80-100 ljudi dnevno, na 10-20 i to baš za vikend..
kada bi rasporedio prosjek po zadnja 4 dana(dakle 3 vikenda + danas) .. evo idem zbrojit 163 - dobijaš prosjek 40 po danu. vjerojatno će sutra u sridu doći još "mrtvih" sa wikenda.. a onda će u četvrtak biti prijavljeno 30-40 novih mrtvih
i onda kada bi napravio neki trend.. išlo bi ovako .. prošli četvrtak 106, pa petak 77 , pa onda subta 60, pa nedjelja 50, ...
ali eto biti ćemo pametniji za još koji tjedan.. za sada meni logika smrdi da su šveđani u pravu
evo pogledajte broj smrti u švedskoj
u četvrtak 106
u petak 77
a onda dolazi subota :D 17
uskrs - 12
uskrsni -ponedjeljak -20
i sada u utorak 114 ..
nije moglo pasti tako naglo gdje se umiralo 80-100 ljudi dnevno, na 10-20 i to baš za vikend..
kada bi rasporedio prosjek po zadnja 4 dana(dakle 3 vikenda + danas) .. evo idem zbrojit 163 - dobijaš prosjek 40 po danu. vjerojatno će sutra u sridu doći još "mrtvih" sa wikenda.. a onda će u četvrtak biti prijavljeno 30-40 novih mrtvih
i onda kada bi napravio neki trend.. išlo bi ovako .. prošli četvrtak 106, pa petak 77 , pa onda subta 60, pa nedjelja 50, ...
ali eto biti ćemo pametniji za još koji tjedan.. za sada meni logika smrdi da su šveđani u pravu
tko umre danas neće morati sutraSovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:U Švedskoj danas +500 zaraženih, dakle jebača ravna crta međutim +100 mrtvih vjerojatno svi koji su umrli za vikend sada ubačeni.
Otprilike. One kaj buju pokrepali danas buju za par dana pribrojili.
Page 18 of 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 18 of 43