Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 27 of 43
Page 27 of 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
jebiga ta tvoja rujka stalno za vrijeme policijskog sata baza dok ide sebi doma...Legendovich wrote:Cura mi natrpala u spajzu 40 kila brasna..a brasna posvuda..dobro,njoj je kuanje manija,pecenje,pravljenje kolaca...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nema policijskog sata Miha...sve ovisi koja si regija(savezna drzava) pa tako i restrikcije o tome ovise,nije posvuda isto..krecu se ljudi dosta..michaellcmacha wrote:jebiga ta tvoja rujka stalno za vrijeme policijskog sata baza dok ide sebi doma...Legendovich wrote:Cura mi natrpala u spajzu 40 kila brasna..a brasna posvuda..dobro,njoj je kuanje manija,pecenje,pravljenje kolaca...
Guest- Guest
jesu li svedi pokleknuli?
pa u tvojoj Landes su jebačke restrikcije...Legendovich wrote:nema policijskog sata Miha...sve ovisi koja si regija(savezna drzava) pa tako i restrikcije o tome ovise,nije posvuda isto..krecu se ljudi dosta..michaellcmacha wrote:jebiga ta tvoja rujka stalno za vrijeme policijskog sata baza dok ide sebi doma...Legendovich wrote:Cura mi natrpala u spajzu 40 kila brasna..a brasna posvuda..dobro,njoj je kuanje manija,pecenje,pravljenje kolaca...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Bavarska je na koljennima. Uglavnom ove dvije južne pokrajine i onaj dio oko Koelna - 70% svih zaraženih.michaellcmacha wrote:pa u tvojoj Landes su jebačke restrikcije...Legendovich wrote:nema policijskog sata Miha...sve ovisi koja si regija(savezna drzava) pa tako i restrikcije o tome ovise,nije posvuda isto..krecu se ljudi dosta..michaellcmacha wrote:jebiga ta tvoja rujka stalno za vrijeme policijskog sata baza dok ide sebi doma...Legendovich wrote:Cura mi natrpala u spajzu 40 kila brasna..a brasna posvuda..dobro,njoj je kuanje manija,pecenje,pravljenje kolaca...
Berlin, na primjer, po stanovništvu kao HR, ima oko 600 zaraženih.
ma jebo bavarsku
jesu li svedi pokleknuli i uveli karantinu
jesu li svedi pokleknuli i uveli karantinu
600.000 STANOVNIKA Stockholma zarazilo se do sada koronavirusom, smatra virolog Johan Giesecke, savjetnik WHO-a. Istovremeno, tvrdi da 99 posto zaraženih nije ni svjesno da boluje od covida-19.
U Švedskoj je, prema posljednjim podacima, zabilježeno nešto manje od 15.000 potvrđenih slučajeva zaraze, s time da od tog ukupnog broja 5992 živi u regiji Stockholma, piše Expressen.
No, mnogi stručnjaci smatraju da je brojka zaraženih mnogo veća. Prema nalazima istraživanja koje je jučer objavljeno, 11% stanovnika Stockholma razvilo je antitijela na covid-19.
"600.000 stanovnika Stockholma zarazilo se do sada koronavirusom, ali 99% njih nije ni svjesno da je bolovalo ili boluje od covida-19", rekao je Giesecke za SVT News.
"Većina onih koji su se zarazili nisu to ni primijetili. No bilo je nekih koji su imali lakše simptome, nekih koji su bili teško bolesni i nekih koji su umrli. Ali njihov udio je vrlo mali u ukupnom broju zaraženih", dodao je.
Regija planira raditi 5000 testiranja dnevno
Prema SVT Newsu, Stockholmska regija proširit će svoja testiranja na novi soj koronavirusa. Do sada je testirano oko 5000 ljudi, a regija nakon nabave novih testova i druge potrebne opreme planira testirati 5000 građana svakoga dana.
"Testovi na antitijela koje danas počinjemo koristiti vrlo su kvalitetni i možemo ih koristiti u zdravstvene i istraživačke svrhe. Želimo provjeriti jesu li oni koji su bili zaraženi razvili antitijela na covid-19“, rekao je za SVT News Claes Ruth, voditelj sveučilišnog laboratorija Karolinska.
Regija Stockholma namjerava uz 5000 dnevnih testova na koronavirus, svaki tjedan obaviti i 2000 testova na antitijela.
vili40-
2015-08-02
još ako su i frižideri bijele bojeGnječ wrote:Noor wrote:a bogati, sveto...ko da hotel imaš :)Legendovich wrote:ja prekjucer uzeo sve Baikal vodke koje je bilo na polici u Kajuflandu..nije ih bilo previse 8 pakiranja,onako u kartonu + 2 štamplića..karton Monstera i karton Rock Star-a,ostal osve dupkom puno..tri obicna frizidera i jedan ladicar..kabinet u stanu pretvoren u curino skladiste za sve ostalo..Gnječ wrote:Legendovich wrote:..ihhhh,pa osjecaju se sigurnije..sto drugo...zene..
sa rolom wc papira si sigurniji? bolje kupit 10 kašeta piva nego rolu wc papira.
jel to u dnevnom držiš?
nije rekao da li je frižider brojao prije ili nakon konzumacije Baikal vodke.
ako je taj postotak, onda su svedi napravili cudo
iako su pederi, mora im se odat pocast da imaju muda
iako su pederi, mora im se odat pocast da imaju muda
inace ove price o imunitetu krda kod sveda ne vjerujem bas...skandinavci su inace poznati da populiziraju vise prirodno medicinsko lijecenje nego antibioticima i vjerojatno su svedi isli ili jos dijelom idu na tu soluciju...ono tipa idem u sumu na prirodni respirator,jest cu sobovinu vise jer je najzdravije meso kao i sumsko voce i povrce jer im to dozvoljava takav okolis u kojem zive...i kod nas je nekad bila popularna ta prirodna medicina ali ljudi s euljenili pa je najlakse otic doktoru i nasopat se antibioticima nego ici na izlete brati sumske i ine plodove...koristi u prehrani zdravije meso lakse se ubiti svinjetinom i tjesiti se da ce slanina i rakija to rjesiti kao izgovor za gustanje
vuksadinare- Posts : 100332
2015-09-08
pa to i jest stvaranje imuniteta kod narodavuksadinare wrote:inace ove price o imunitetu krda kod sveda ne vjerujem bas...skandinavci su inace poznati da populiziraju vise prirodno medicinsko lijecenje nego antibioticima i vjerojatno su svedi isli ili jos dijelom idu na tu soluciju...ono tipa idem u sumu na prirodni respirator,jest cu sobovinu vise jer je najzdravije meso kao i sumsko voce i povrce jer im to dozvoljava takav okolis u kojem zive...i kod nas je nekad bila popularna ta prirodna medicina ali ljudi s euljenili pa je najlakse otic doktoru i nasopat se antibioticima nego ici na izlete brati sumske i ine plodove...koristi u prehrani zdravije meso lakse se ubiti svinjetinom i tjesiti se da ce slanina i rakija to rjesiti kao izgovor za gustanje
zdravo i nezagadjeno
inace, nas selski travar radi cuda s travama i jebo ti sve ove tabletice i slicna sranja
Pa vako...odem u ducan kad trebam,ili dM,Miller(drogerije),u Lidlo,ili Kajufland ili Netto,smjesteni na rubovima naselja,i to idem u manja mjesta,jako rijetko u veliki Kajufland u neckarsulmu.....sve u neko normalno doba...navecer ne idem po prirodi nikuda,a dosad me nitko nije zaustavio,legitimirao ili slicno..michaellcmacha wrote:pa u tvojoj Landes su jebačke restrikcije...Legendovich wrote:nema policijskog sata Miha...sve ovisi koja si regija(savezna drzava) pa tako i restrikcije o tome ovise,nije posvuda isto..krecu se ljudi dosta..michaellcmacha wrote:jebiga ta tvoja rujka stalno za vrijeme policijskog sata baza dok ide sebi doma...Legendovich wrote:Cura mi natrpala u spajzu 40 kila brasna..a brasna posvuda..dobro,njoj je kuanje manija,pecenje,pravljenje kolaca...
bezveze nikud ne bauljam,ako mi je gust provozati se i malo prosetati,odem iza Nordheim-a,zaturim auto gori u brezuljke vinograda,razvucem dekicu i sa curom popijemo kofi ili tako nesto..malo tisine i sunca u prirodi..poslije pakiraj i u stan..
Ne kurcim se,ne glumim nekog pred policijom i sve oke..postivas pravila,onda ih cak i ne primjecujes...
Guest- Guest
inace negdje sam procitao podatak da je kod nas..na selu tamo do prije 50,60 godina...obvezno se seoski meni sastojao od prirodnih izvora hrane ne uzgojenih...primjerice...salata od lavdarskog radiča..inace radič se cesto koristio...pa uredovna je bila juha od koprive,pogača od koprive..medvjeđi luk je bio gotovo zamjena za cesnjak...puževi su bili jako popularni..potocni rakovi...a npr.puh je bio redovna poslastica u gorskom kotaru i lici...interesantno jako puno se jelo i divljaci...cak vise nego svinjce...jer su sume obilovale divljaci a svaki seoski domacin pa i dijete je znalo napraviti i postaviti zamke...Leviathan2 wrote:pa to i jest stvaranje imuniteta kod narodavuksadinare wrote:inace ove price o imunitetu krda kod sveda ne vjerujem bas...skandinavci su inace poznati da populiziraju vise prirodno medicinsko lijecenje nego antibioticima i vjerojatno su svedi isli ili jos dijelom idu na tu soluciju...ono tipa idem u sumu na prirodni respirator,jest cu sobovinu vise jer je najzdravije meso kao i sumsko voce i povrce jer im to dozvoljava takav okolis u kojem zive...i kod nas je nekad bila popularna ta prirodna medicina ali ljudi s euljenili pa je najlakse otic doktoru i nasopat se antibioticima nego ici na izlete brati sumske i ine plodove...koristi u prehrani zdravije meso lakse se ubiti svinjetinom i tjesiti se da ce slanina i rakija to rjesiti kao izgovor za gustanje
zdravo i nezagadjeno
inace, nas selski travar radi cuda s travama i jebo ti sve ove tabletice i slicna sranja
2015-09-08
ja se sjecam kao klinac na selu da su muskarci tamanali puzeve mo tako...obvezno jednom tjedno su bili puzevi na meniju naravno u proljece i ljeto...zene su malo ih jele njima su se puzevi gadili...sjecam se da sam sa pok.starim i djedom isoa ranom zorom u livade kako se reklo brati puzeve i da smo ih nabrali ohoho...ali moglo ih se puno pojesti...bas je bilo fino..onako distani sa lukom pa uz puru ili kako je vec tko volio...ja sam ih bez priloga jeo
2015-09-08
Gljive zaboravio??..gljive su zakon...pune B vitamina svih vrsta...odlicno odlicno...vuksadinare wrote:ja se sjecam kao klinac na selu da su muskarci tamanali puzeve mo tako...obvezno jednom tjedno su bili puzevi na meniju naravno u proljece i ljeto...zene su malo ih jele njima su se puzevi gadili...sjecam se da sam sa pok.starim i djedom isoa ranom zorom u livade kako se reklo brati puzeve i da smo ih nabrali ohoho...ali moglo ih se puno pojesti...bas je bilo fino..onako distani sa lukom pa uz puru ili kako je vec tko volio...ja sam ih bez priloga jeo
Guest- Guest
e da gljive...u dalmaciji šparoge...jbg onda ljudi nisu patili od debljine i kolesterola kao danas...mogao si smazati kilo puzeva,potocnih rakova,jarebica nisi se mogao udebljatiLegendovich wrote:Gljive zaboravio??..gljive su zakon...pune B vitamina svih vrsta...odlicno odlicno...vuksadinare wrote:ja se sjecam kao klinac na selu da su muskarci tamanali puzeve mo tako...obvezno jednom tjedno su bili puzevi na meniju naravno u proljece i ljeto...zene su malo ih jele njima su se puzevi gadili...sjecam se da sam sa pok.starim i djedom isoa ranom zorom u livade kako se reklo brati puzeve i da smo ih nabrali ohoho...ali moglo ih se puno pojesti...bas je bilo fino..onako distani sa lukom pa uz puru ili kako je vec tko volio...ja sam ih bez priloga jeo
2015-09-08
kad gledam stare slike.ne mozes naci debelog muskarca...vecinom koscati..ako je tko bio deblji on nije bio debel vec visok i ojaci...po konstituciji...debljina se pocela pojavljivati kad se masa pocela seliti u gradove i zderati mesinu uzgojenu u kombinatima ili pik-ovima..
2015-09-08
yahh..kod nas u slavoniji se od maslacaka i kiseljaka pravila salata...kiseljake smo kao djeca zvakali,kad smo bili negdje na livadama...vuksadinare wrote:e da gljive...u dalmaciji šparoge...jbg onda ljudi nisu patili od debljine i kolesterola kao danas...mogao si smazati kilo puzeva,potocnih rakova,jarebica nisi se mogao udebljatiLegendovich wrote:Gljive zaboravio??..gljive su zakon...pune B vitamina svih vrsta...odlicno odlicno...vuksadinare wrote:ja se sjecam kao klinac na selu da su muskarci tamanali puzeve mo tako...obvezno jednom tjedno su bili puzevi na meniju naravno u proljece i ljeto...zene su malo ih jele njima su se puzevi gadili...sjecam se da sam sa pok.starim i djedom isoa ranom zorom u livade kako se reklo brati puzeve i da smo ih nabrali ohoho...ali moglo ih se puno pojesti...bas je bilo fino..onako distani sa lukom pa uz puru ili kako je vec tko volio...ja sam ih bez priloga jeo
Guest- Guest
brali smo divlju kamilicu i pravili caj,ma svasta nesto..TO su bili dani i TO je bio zivot..
Guest- Guest
i nismo pušili duhan, nego trstiku...heheheLegendovich wrote:brali smo divlju kamilicu i pravili caj,ma svasta nesto..TO su bili dani i TO je bio zivot..
tjah...ja danas kad odem na grunt ili na selo uberem puzeva i naberem medvjeđeg luka,šparoga...gljive ne berem osim bukovaca...koje poznam..
2015-09-08
Page 27 of 43 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 27 of 43