Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 15 of 43
Page 15 of 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Imaju lijepi rast novozarazenih.
Puno vise mrtvih nego oporavljenih.
Mo's ti imati 98/100 njih odgovornih, ali ona dvojica neodgovornih ti sjebu citavu koncepciju i mo's se slikati.
Dobro, nije bed.
Krepavaju uglavnom Svedi.
A ima crncuga i arapcuga u kolonama koji samo cekaju utrpavanje.
Mo's ti imati 98/100 njih odgovornih, ali ona dvojica neodgovornih ti sjebu citavu koncepciju i mo's se slikati.
Dobro, nije bed.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jel ta auto il diskoteka :D
svi auti danas imaju uz doplatu to ambijentalno osvjetljenje, od škode do rollsa
boju si biraš sam, ne mora bit cajka
na kraju se mrtvi broje... Treba vidit koliko je prošle godine umrlo šveđana u istom periodu....Sovak wrote:Imaju lijepi rast novozarazenih.
Dobro, nije bed.
mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje... Treba vidit koliko je prošle godine umrlo šveđana u istom periodu....Sovak wrote:Imaju lijepi rast novozarazenih.
Dobro, nije bed.
manje, za onoliko koliko je ubio koronavirus
Stopa smrtnosti je krivulja ... Ljeti se umire manje, a zimi malo više, s tim da tijekom par zimski mjeseci ima povećane smrtnosti iznad pravilne krivulje, sve te slučajeve se pripiše gripi... Mnogi od ovih što su umrli od korone, umrli bi i od nekog drugog virusa. Velim, baš me zanima objektivno, a ne neko naručeno istraživanje i uspoređivanje....marcellus wrote:mutava baštarda wrote:na kraju se mrtvi broje... Treba vidit koliko je prošle godine umrlo šveđana u istom periodu....Sovak wrote:Imaju lijepi rast novozarazenih.
Dobro, nije bed.
manje, za onoliko koliko je ubio koronavirus
Ručna, mjenjač, analogne čukice, ukusa. A ako baš mora biti hiper-moderno unutrašnjost novog A8 mi je daleko ljepša i skladnija pa mi čak i pomalo dosadni BMW7 bolje izgleda iznutra...Noor wrote:a kaj ovom fali? :Dveber wrote:znaš kako je to iritantno. za poludit. meni je došlo da ga pik trakom oblijepim.Brain32 wrote:Je, izvana su nikad ljepši i atraktivniji ali iznutra je užas S klasa pogotovo sa onom ekrančinom i lamperijom...ciganija...
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:Ručna, mjenjač, analogne čukice, ukusa. A ako baš mora biti hiper-moderno unutrašnjost novog A8 mi je daleko ljepša i skladnija pa mi čak i pomalo dosadni BMW7 bolje izgleda iznutra...Noor wrote:a kaj ovom fali? :Dveber wrote:znaš kako je to iritantno. za poludit. meni je došlo da ga pik trakom oblijepim.Brain32 wrote:Je, izvana su nikad ljepši i atraktivniji ali iznutra je užas S klasa pogotovo sa onom ekrančinom i lamperijom...ciganija...
audi je dosta cool unutra ali se jako slabo prodaju zadnjih godina, bmw je isto u silaznoj putanji i inače je užasno kičast izvana i iznutra naročito sedmica i suv-ovi, merc se drži
doduše onaj maybach suv je cajkamobil samo takav, ali ionak sve to nisu auti koji me zanimaju i da imam love za njih
marcellus wrote:
audi je dosta cool unutra ali se jako slabo prodaju zadnjih godina, bmw je isto u silaznoj putanji i inače je užasno kičast izvana i iznutra naročito sedmica i suv-ovi, merc se drži
doduše onaj maybach suv je cajkamobil samo takav, ali ionak sve to nisu auti koji me zanimaju i da imam love za njih
Audi je odličan, siguran i pouzdan. Šestica je čisti užitak za vožnju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vidi malog kako zna.i mnogo cool izgleda.al samo caravan...Hektorović wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:vidi malog kako zna.i mnogo cool izgleda.al samo caravan...Hektorović wrote:
O karavanu i pričam, predobro auto. Prtljažnik je ogroman a i bolji je dizajn nego u sedanu.
Posebno bijeli, jest da se teško održava i moraš ga nonstop prati.
2018-04-10
I sjedišta samo koža.
2018-04-10
mecku voze penzioneri a bendzu turci, tako da nama mladim,dinamčnim i sa profinjenim ukusom preostaje "samo" audi.barem je tako u dojčlandu..Hektorović wrote:max123 wrote:vidi malog kako zna.i mnogo cool izgleda.al samo caravan...Hektorović wrote:
O karavanu i pričam, predobro auto. Prtljažnik je ogroman a i bolji je dizajn nego u sedanu.
2015-10-28
max123 wrote:mecku voze penzioneri a bendzu turci, tako da nama mladim,dinamčnim i sa profinjenim ukusom preostaje "samo" audi.barem je tako u dojčlandu..Hektorović wrote:max123 wrote:vidi malog kako zna.i mnogo cool izgleda.al samo caravan...Hektorović wrote:
ja sam pred penzijom, pa daj meni onda ovo
to je više za neke ljetnje šetnje.i za neku svakodnevnicu i nije baš.inače, šmekerski, markane...;)marcellus wrote:
2015-10-28
max123 wrote:to je više za neke ljetnje šetnje.i za neku svakodnevnicu i nije baš.inače, šmekerski, markane...;)marcellus wrote:
za svakodnevnicu mi ni ne treba, imam dvosjed kabrio a ženin auto je shopping cart i za klinke vozit na rođendane, plivanje, pizdarije
kakve ja gluposti moram čitatiBrain32 wrote:Ručna, mjenjač, analogne čukice, ukusa. A ako baš mora biti hiper-moderno unutrašnjost novog A8 mi je daleko ljepša i skladnija pa mi čak i pomalo dosadni BMW7 bolje izgleda iznutra...Noor wrote:a kaj ovom fali? :Dveber wrote:znaš kako je to iritantno. za poludit. meni je došlo da ga pik trakom oblijepim.Brain32 wrote:Je, izvana su nikad ljepši i atraktivniji ali iznutra je užas S klasa pogotovo sa onom ekrančinom i lamperijom...ciganija...
za godinu dana bit će im dobra i koljena i dlanovi...Noor wrote:kakve ja gluposti moram čitatiBrain32 wrote:Ručna, mjenjač, analogne čukice, ukusa. A ako baš mora biti hiper-moderno unutrašnjost novog A8 mi je daleko ljepša i skladnija pa mi čak i pomalo dosadni BMW7 bolje izgleda iznutra...Noor wrote:a kaj ovom fali? :Dveber wrote:znaš kako je to iritantno. za poludit. meni je došlo da ga pik trakom oblijepim.Brain32 wrote:Je, izvana su nikad ljepši i atraktivniji ali iznutra je užas S klasa pogotovo sa onom ekrančinom i lamperijom...ciganija...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Meni ovo izgleda kao salon pomodni,zove na opustanje i spavanje,casicu koktela i li kvalitetnog viskija..ne na voznju...marcellus wrote:Leviathan2 wrote:jel ta auto il diskoteka :D
svi auti danas imaju uz doplatu to ambijentalno osvjetljenje, od škode do rollsa
boju si biraš sam, ne mora bit cajka
Guest- Guest
ma i sad već vrlo vjerojatno traglja neku trulju..ovo sa slike može sanjati, al bitno je pljuvatimichaellcmacha wrote:za godinu dana bit će im dobra i koljena i dlanovi...Noor wrote:kakve ja gluposti moram čitatiBrain32 wrote:Ručna, mjenjač, analogne čukice, ukusa. A ako baš mora biti hiper-moderno unutrašnjost novog A8 mi je daleko ljepša i skladnija pa mi čak i pomalo dosadni BMW7 bolje izgleda iznutra...Noor wrote:a kaj ovom fali? :Dveber wrote:
znaš kako je to iritantno. za poludit. meni je došlo da ga pik trakom oblijepim.
ima takvih likova na šlepere
Sve bum vam gume zbusil ... sam da vas najdem.
Tek toliko da znate tko je kriv kad bu te kod vulkanizera zavrsili.
Tek toliko da znate tko je kriv kad bu te kod vulkanizera zavrsili.
Guest- Guest
Page 15 of 43 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 15 of 43