Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili....
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili....
Danas lik u Konzumu ostavio 1500kuna ja sa dve stvari čekam iza točno bi ga poslo u pičku materinu ali reko stariji je možda čovjek radi zalihe da ne ide non-stop u dućan...
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
Lol pa poanta bi trebalo biti spriječavanje širenja virusa. Mi u općini od nekoliko tisuće ne možeko nigdje a ovih milijun u ZG rade korona-partyje. Birokratski debili
Ma kakavi su murjaci danas ja sam rekao da ću ja ić trčat da me ne jebe, 90% me ionak nemre ulovit...
Brain32-
2014-04-15
ja tako radim non stop i večeras idem u 8 trčanje do 9. pa onda druge aktivnostiBrain32 wrote:Ma kakavi su murjaci danas ja sam rekao da ću ja ić trčat da me ne jebe, 90% me ionak nemre ulovit...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
kako sam kavopija a birtije ne rade rano ujutro odem na benzinsku i uzmem si 2-3 kave odjednom
redovito je patrola murije tamo, i oni dolaze rano
samo se pogledamo, tako vec danima
mda, ne svidja im se sto ne vide nikakav respekt u mojim ocima, al to je njihov problem;)
uglavnom, slobodno se krecemo, a baustelci i rade
no novih poslova bas i nece biti,ljudima nije vrijeme za investiranje
redovito je patrola murije tamo, i oni dolaze rano
samo se pogledamo, tako vec danima
mda, ne svidja im se sto ne vide nikakav respekt u mojim ocima, al to je njihov problem;)
uglavnom, slobodno se krecemo, a baustelci i rade
no novih poslova bas i nece biti,ljudima nije vrijeme za investiranje
dijagram-
2015-08-09
Ja još ne, ovdje je hladno i šugavo. E a pazi ovo, na školskom su na koševima mrežice zavezali da ne možemo na basket...mislim ok kužim ali jebote..AssadNaPodmornici wrote:ja tako radim non stop i večeras idem u 8 trčanje do 9. pa onda druge aktivnostiBrain32 wrote:Ma kakavi su murjaci danas ja sam rekao da ću ja ić trčat da me ne jebe, 90% me ionak nemre ulovit...
Brain32-
2014-04-15
ma da, jucer par klinaca na gimnazijskom, dodaju si loptu, malo se rastrcali, zasto neBrain32 wrote:Ja još ne, ovdje je hladno i šugavo. E a pazi ovo, na školskom su na koševima mrežice zavezali da ne možemo na basket...mislim ok kužim ali jebote..AssadNaPodmornici wrote:ja tako radim non stop i večeras idem u 8 trčanje do 9. pa onda druge aktivnostiBrain32 wrote:Ma kakavi su murjaci danas ja sam rekao da ću ja ić trčat da me ne jebe, 90% me ionak nemre ulovit...
dijagram-
2015-08-09
catabbath wrote:Lol pa poanta bi trebalo biti spriječavanje širenja virusa. Mi u općini od nekoliko tisuće ne možeko nigdje a ovih milijun u ZG rade korona-partyje. Birokratski debili
hajd da zatvore županije to bi bilo nekako podnošljivo ali zatvoriti općine??? šta je sljedeće zatvaranje kvartova pa ulica???
Guest- Guest
nama u zegeju dopustaju vise slobode sto je normalno
ostali dijelovi imaju strogo postovati karantenu
mislim da je to ok
ostali dijelovi imaju strogo postovati karantenu
mislim da je to ok
dijagram-
2015-08-09
Pa da, ipak imate najviše zaraženih, kad je bal... :)
catabbath-
2015-08-22
Abramoviću, NSK
Brain32 wrote:Danas lik u Konzumu ostavio 1500kuna ja sa dve stvari čekam iza točno bi ga poslo u pičku materinu ali reko stariji je možda čovjek radi zalihe da ne ide non-stop u dućan...
Dobri su. Kaze mene prodavacica da svaki dan dolaze isti i potrose po tisucu kuna. Odakle im vise novci, nije joj jasno.
To su adezenjareMaggie19 wrote:Brain32 wrote:Danas lik u Konzumu ostavio 1500kuna ja sa dve stvari čekam iza točno bi ga poslo u pičku materinu ali reko stariji je možda čovjek radi zalihe da ne ide non-stop u dućan...
Dobri su. Kaze mene prodavacica da svaki dan dolaze isti i potrose po tisucu kuna. Odakle im vise novci, nije joj jasno.
Solidariziraju se, pune proracun da nadoknade manjak poreznih prihoda:)
dijagram-
2015-08-09
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenkiju dopizdilo igranje 'malih pogova' u stozeru:'Epidemioloska slika nam dozvoljava da idemo na ublazavanje mjera'
» Protesti u Tuzli zbog malih penzija
» Njemačka vanjska politika u "kriznom modusu"
» Panika u Kolindinom stozeru!Sto Skoro smjera?
» ''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
» Protesti u Tuzli zbog malih penzija
» Njemačka vanjska politika u "kriznom modusu"
» Panika u Kolindinom stozeru!Sto Skoro smjera?
» ''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
Page 5 of 5