ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili....

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili.... - Page 5 Empty Re: Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili....

Post by Brain32 30/3/2020, 16:35

Danas lik u Konzumu ostavio 1500kuna ja sa dve stvari čekam iza točno bi ga poslo u pičku materinu ali reko stariji je možda čovjek radi zalihe da ne ide non-stop u dućan...

Brain32

2014-04-15

Back to top Go down

Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili.... - Page 5 Empty Re: Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili....

Post by catabbath 30/3/2020, 16:35

Lol pa poanta bi trebalo biti spriječavanje širenja virusa. Mi u općini od nekoliko tisuće ne možeko nigdje a ovih milijun u ZG rade korona-partyje. Birokratski debili

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Brain32 30/3/2020, 16:36

Ma kakavi su murjaci danas ja sam rekao da ću ja ić trčat da me ne jebe, 90% me ionak nemre ulovit...
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 30/3/2020, 16:37

Brain32 wrote:Ma kakavi su murjaci danas ja sam rekao da ću ja ić trčat da me ne jebe, 90% me ionak nemre ulovit...
ja tako radim non stop i večeras idem u 8 trčanje do 9. pa onda druge aktivnosti
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by kic 30/3/2020, 16:41

Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili.... - Page 5 91428210
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by dijagram 30/3/2020, 16:45

kako sam kavopija a birtije ne rade rano ujutro odem na benzinsku i uzmem si 2-3 kave odjednom
redovito je patrola murije tamo, i oni dolaze rano 
samo se pogledamo, tako vec danima
mda, ne svidja im se sto ne vide nikakav respekt u mojim ocima, al to je njihov problem;)
uglavnom, slobodno se krecemo, a baustelci i rade
no novih poslova bas i nece biti,ljudima nije vrijeme za investiranje
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Brain32 30/3/2020, 16:48

AssadNaPodmornici wrote:
Brain32 wrote:Ma kakavi su murjaci danas ja sam rekao da ću ja ić trčat da me ne jebe, 90% me ionak nemre ulovit...
ja tako radim non stop i večeras idem u 8 trčanje do 9. pa onda  druge aktivnosti
Ja još ne, ovdje je hladno i šugavo. E a pazi ovo, na školskom su na koševima mrežice zavezali da ne možemo na basket...mislim ok kužim ali jebote..
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by dijagram 30/3/2020, 16:50

Brain32 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
ja tako radim non stop i večeras idem u 8 trčanje do 9. pa onda  druge aktivnosti
Ja još ne, ovdje je hladno i šugavo. E a pazi ovo, na školskom su na koševima mrežice zavezali da ne možemo na basket...mislim ok kužim ali jebote..
ma da, jucer par klinaca na gimnazijskom, dodaju si loptu, malo se rastrcali, zasto ne
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2020, 16:51

catabbath wrote:Lol pa poanta bi trebalo biti spriječavanje širenja virusa. Mi u općini od nekoliko tisuće ne možeko nigdje a ovih milijun u ZG rade korona-partyje. Birokratski debili

hajd da zatvore županije to bi bilo nekako podnošljivo ali zatvoriti općine??? šta je sljedeće zatvaranje kvartova pa ulica???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2020, 16:54

kic wrote:Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili.... - Page 5 91428210

hahah...da sam na mjestu Petersona ja bi joj isčupao vaginu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 30/3/2020, 16:56

nama u zegeju dopustaju vise slobode sto je normalno
ostali dijelovi imaju strogo postovati karantenu 
mislim da je to ok :D
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by catabbath 30/3/2020, 16:58

Pa da, ipak imate najviše zaraženih, kad je bal... :)
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Noor 30/3/2020, 17:02

Abramoviću, NSK

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Maggie19 30/3/2020, 17:05

Brain32 wrote:Danas lik u Konzumu ostavio 1500kuna ja sa dve stvari čekam iza točno bi ga poslo u pičku materinu ali reko stariji je možda čovjek radi zalihe da ne ide non-stop u dućan...

Dobri su. Kaze mene prodavacica da svaki dan dolaze isti i potrose po tisucu kuna. Odakle im vise novci, nije joj jasno.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by dijagram 30/3/2020, 17:56

Maggie19 wrote:
Brain32 wrote:Danas lik u Konzumu ostavio 1500kuna ja sa dve stvari čekam iza točno bi ga poslo u pičku materinu ali reko stariji je možda čovjek radi zalihe da ne ide non-stop u dućan...

Dobri su. Kaze mene prodavacica da svaki dan dolaze isti i potrose po tisucu kuna. Odakle im vise novci, nije joj jasno.
To su adezenjare
Solidariziraju se, pune proracun da nadoknade manjak poreznih prihoda:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics