Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili....
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Igraju li se ovi u kriznom stozeru 'malih bogova' ili....
HDZ državni udar
catabbath- Posts : 12438
2015-08-22
sudac tvrdi da cilj njegovog teksta nije da polemizira s mjerama koje se poduzimaju već „da upozori na to tko ih poduzima i držimo li se ustavnih i zakonskih mehanizama koje smo sami stvorili i kojih se moramo držati da ne bismo izgubili one vrijednosti koje su u demokratskom društvu čak i važnije od ljudskih života“....catabbath wrote: OŠTRO UPOZORENJE USTAVNOG SUCA 'Stožer nije imao zakonsko pravo donijeti odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta'
Tu sam stao...
Njegove tekstove ću pročitat u miru kad ovo prođe...
Do tad mi je capak ustavotvorac, zakonodavac i svećenik...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
Ono kad tu Bandić postavi ustavotvorca zakonodavca i svećenika :)
boli me kurac za njihova ograničenja.
večeras iman plan. trčanje 7km u 45min, a onda idem praviti večeru, pripremio sam biftek u marinadu i onda jebačina. do tada učim ponovo statistiku(točnije ponavljanje gradiva sa faksa). nije loša ova karantena.
večeras iman plan. trčanje 7km u 45min, a onda idem praviti večeru, pripremio sam biftek u marinadu i onda jebačina. do tada učim ponovo statistiku(točnije ponavljanje gradiva sa faksa). nije loša ova karantena.
situacija nije za cinclanje isto što je i jedan naš izrekao u Saboru za rata:Prestanite tu sraćkati o demokraciji dok Panta puca po neboderucatabbath wrote: OŠTRO UPOZORENJE USTAVNOG SUCA 'Stožer nije imao zakonsko pravo donijeti odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta'
vili40-
2015-08-02
pa imam američke programe pa sam gledao njegovu izjavu za novinare.prckov wrote:pogledaj videovili40 wrote:eto ti trumpovih bijesnih čarapa pa se sad snifajte sa njima,još jučer se smijao koroni a danas veli da će biti veličanstveno ako ta korona pobije 100 do 200 tisuća ljudi vjerojatno misleći da će to biti njegov osobni uspjehprckov wrote:I sasvim slucajno nemere trampa da ga jebesT. wrote:It nju jorka javlja indexov dopisnik aco bulajić...
a nas vili se na to oduzima ko na snjofanju vojnickih carapa
nemoj snjofat index carape vidis da ti nije dobro
2014-12-30
Ništa od toga nije zabranjeno...AssadNaPodmornici wrote:boli me kurac za njihova ograničenja.
Stožer vodi računa o osnovnim potrebama građana poput tjelovježbe, kvalitetne ishrane te intimnih odnosa...
2014-04-14
Nije teško pogoditi u čijoj je kvoti ovaj 'upao' na ustavni sud...vili40 wrote:situacija nije za cinclanje isto što je i jedan naš izrekao u Saboru za rata:Prestanite tu sraćkati o demokraciji dok Panta puca po neboderucatabbath wrote: OŠTRO UPOZORENJE USTAVNOG SUCA 'Stožer nije imao zakonsko pravo donijeti odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta'
2014-04-14
koliko skekova napravis?AssadNaPodmornici wrote:boli me kurac za njihova ograničenja.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:boli me kurac za njihova ograničenja.
Pa jer to su mjere prema potrebama Zagreba i velikih gradova di ljudi imaju sve za nirmalno funkcionirati i veliku površinu kretanja. Ja sam npr od Pule udaljen praktički 1 km ali kako nisam u Puli ni u banku ne mogu a za do cure moram pod okriljem mraka izbjegavatu božinoviće pandure.
catabbath-
2015-08-22
Dakle prekršitelj mjera i odluka stožera...catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:boli me kurac za njihova ograničenja.
Pa jer to su mjere prema potrebama Zagreba i velikih gradova di ljudi imaju sve za nirmalno funkcionirati i veliku površinu kretanja. Ja sam npr od Pule udaljen praktički 1 km ali kako nisam u Puli ni u banku ne mogu a za do cure moram pod okriljem mraka izbjegavatu božinoviće pandure.
I hvališ se još time?
I pitaš se čemu takve mjere?
2014-04-14
dijagram wrote:koliko skekova napravis?AssadNaPodmornici wrote:boli me kurac za njihova ograničenja.
a nije nešto pre brutalno.. jučer 5 serija od 25 =125, i nešto zgibova, i plenking :D .. lagani trening
danas trčanje 7km..
sutra ponovo skelkove, možda dignem za 150.. itd.. odlična prilika za vratiti u formu
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Gle dok purgeri defiliraju Jarunom i vozikaju se normalno od Zagreba do Dubrovnika ja bi trebao biti budala i sjediti doma po nelegajnoj naredbi isti tih purgera. Pa nisam ja mona i štupido.
catabbath-
2015-08-22
samo naprijed, to je najbolji trening, vjezbe osobnim tijelomAssadNaPodmornici wrote:dijagram wrote:koliko skekova napravis?AssadNaPodmornici wrote:boli me kurac za njihova ograničenja.
a nije nešto pre brutalno.. jučer 5 serija od 25 =125, i nešto zgibova, i plenking :D .. lagani trening
danas trčanje 7km..
sutra ponovo skelkove, možda dignem za 150.. itd.. odlična prilika za vratiti u formu
ima i bolji a to je cjelodnevni teski fizicki rad:)
necu ti reci brojku koju ja napravim, da te ne obeshrabrim:)
dijagram-
2015-08-09
ma nemoj pomalo dignut ću se u formu.. iman misec dana vremena..dijagram wrote:samo naprijed, to je najbolji trening, vjezbe osobnim tijelomAssadNaPodmornici wrote:dijagram wrote:koliko skekova napravis?AssadNaPodmornici wrote:boli me kurac za njihova ograničenja.
danas trčanje 7km..
ima i bolji a to je cjelodnevni teski fizicki rad:)
necu ti reci brojku koju ja napravim, da te ne obeshrabrim:)
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
rade šta žele, i svi ih podržavaju još pritom
pa eto vam!
danas popravio prijatelju betonsku kapu na dimnjaku, potres mu je sjebaocatabbath wrote:Gle dok purgeri defiliraju Jarunom i vozikaju se normalno od Zagreba do Dubrovnika ja bi trebao biti budala i sjediti doma po nelegajnoj naredbi isti tih purgera. Pa nisam ja mona i štupido.
a miline na visokom, na zraku;)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:danas popravio prijatelju betonsku kapu na dimnjaku, potres mu je sjebaocatabbath wrote:Gle dok purgeri defiliraju Jarunom i vozikaju se normalno od Zagreba do Dubrovnika ja bi trebao biti budala i sjediti doma po nelegajnoj naredbi isti tih purgera. Pa nisam ja mona i štupido.
E tu kod mene panduri i vatrogasci s rotirkama tjeralju ljude sa šetnice a u Zg na Jarunu korona-party.
catabbath-
2015-08-22
Pa da imaš prebivalište u zagrebu mogao bi defilirati jarunom kao i oni koji imaju...catabbath wrote:Gle dok purgeri defiliraju Jarunom i vozikaju se normalno od Zagreba do Dubrovnika ja bi trebao biti budala u sjediti doma po nelegajnoj naredbi isti tih purgera. Pa nisam ja mona i štupido.
Nije stožer kriv što ti je prebivalište manje mjesto pa nema jarun ili nešto slično...
'Vozikanje do dubrovnika' uslijedilo je prije odluke o zabrani napuštanja prebivališta te je uvelike doprinijelo širenju zaraze na jugu države...
To je samo dokaz da je zabrana opravdana ali zakašnjela...
2014-04-14
To je pretjerivanjecatabbath wrote:dijagram wrote:danas popravio prijatelju betonsku kapu na dimnjaku, potres mu je sjebaocatabbath wrote:Gle dok purgeri defiliraju Jarunom i vozikaju se normalno od Zagreba do Dubrovnika ja bi trebao biti budala i sjediti doma po nelegajnoj naredbi isti tih purgera. Pa nisam ja mona i štupido.
E tu kod mene panduri i vatrogasci s rotirkama tjeralju ljude sa šetnice a u Zg na Jarunu korona-party.
Naglasak na ekipu u samoizolaciji, njih neka paze, cemu jebat sve ljude, nepotrebno
Dok vrebaju par klinaca na igralistu samoizolirani im baulja po trgovini
dijagram-
2015-08-09
Danas lik u Konzumu ostavio 1500kuna ja sa dve stvari čekam iza točno bi ga poslo u pičku materinu ali reko stariji je možda čovjek radi zalihe da ne ide non-stop u dućan...
Brain32-
2014-04-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenkiju dopizdilo igranje 'malih pogova' u stozeru:'Epidemioloska slika nam dozvoljava da idemo na ublazavanje mjera'
» Protesti u Tuzli zbog malih penzija
» Njemačka vanjska politika u "kriznom modusu"
» Panika u Kolindinom stozeru!Sto Skoro smjera?
» ''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
» Protesti u Tuzli zbog malih penzija
» Njemačka vanjska politika u "kriznom modusu"
» Panika u Kolindinom stozeru!Sto Skoro smjera?
» ''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
Page 4 of 5