''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru
Dogorilo im...hahahahahahahahahahahahahahaha
Dogorilo im...hahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Vaso Brkić priključen Kolindinom stožeru''
E to je to, zajedništvo...
red wolf-
2016-02-10
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
hahahahahahahahahahahahahahahahahaUnimatrix_Zero wrote:ko je taj?
red wolf-
2016-02-10
2018-03-12
Najebo si sad kad te nagazi cvijet hrvatske desnice ovdje...hahahahahahahahahahahahahahaUnimatrix_Zero wrote:neki brko
red wolf-
2016-02-10
2018-03-12
A je...S njom moraš živjeti...Unimatrix_Zero wrote:ma to nije moja vrsta
red wolf-
2016-02-10
panika se uvukla
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
pa i ti isto.svi ti politicari su izmanipulirani od strane demona-vanzemaljaca tako da oni pokrecu i ratove,revolucije itd,ono sto iz zajebancije kazu u kroasaniji,a ko nas je napao? vanzemaljci? to je paradoks ali u biti da,mada nisu napali samo tvoju bivsu vrstu,infiltrirali su se i ruju nas iznutra.
debotoijusto wrote:panika se uvukla
evo jučer ga tilo izbacit iz partije a onda skontalo da ga trebaju...
ništa, nek joj prepiše govor od prije pet godina, upalilo je onda, možda upali i sad
Ne razumijem što je nejasno svima...Svi su očekivali olaku pobjedu zaboravljajući da je sadašnja predsjednica s nekih desetak tisuća glasova pobijedila SDP-ovog Josipovića...debotoijusto wrote:panika se uvukla
red wolf-
2016-02-10
Demoni-vanzemaljci?Unimatrix_Zero wrote:pa i ti isto.svi ti politicari su izmanipulirani od strane demona-vanzemaljaca tako da oni pokrecu i ratove,revolucije itd,ono sto iz zajebancije kazu u kroasaniji,a ko nas je napao? vanzemaljci? to je paradoks ali u biti da,mada nisu napali samo tvoju bivsu vrstu,infiltrirali su se i ruju nas iznutra.
red wolf-
2016-02-10
Bez Vase i njegovog znanja na terenu ovi su zakurac.
da,demoni a neki ih zovu i vanzemaljci,svi imaju neku drugaciju terminologijured wolf wrote:Demoni-vanzemaljci?Unimatrix_Zero wrote:pa i ti isto.svi ti politicari su izmanipulirani od strane demona-vanzemaljaca tako da oni pokrecu i ratove,revolucije itd,ono sto iz zajebancije kazu u kroasaniji,a ko nas je napao? vanzemaljci? to je paradoks ali u biti da,mada nisu napali samo tvoju bivsu vrstu,infiltrirali su se i ruju nas iznutra.
Njih je pogodilo nešto puno veće, a razmjeri toga će se vidjeti uskoro...AssadNaPodmornici wrote:Bez Vase i njegovog znanja na terenu ovi su zakurac.
red wolf-
2016-02-10
To bi značilo da ja imam rogove i trozubac...Moram te razočarati...To nije moj fetiš...Unimatrix_Zero wrote:da,demoni a neki ih zovu i vanzemaljci,svi imaju neku drugaciju terminologijured wolf wrote:Demoni-vanzemaljci?Unimatrix_Zero wrote:pa i ti isto.svi ti politicari su izmanipulirani od strane demona-vanzemaljaca tako da oni pokrecu i ratove,revolucije itd,ono sto iz zajebancije kazu u kroasaniji,a ko nas je napao? vanzemaljci? to je paradoks ali u biti da,mada nisu napali samo tvoju bivsu vrstu,infiltrirali su se i ruju nas iznutra.
red wolf-
2016-02-10
AssadNaPodmornici wrote:Bez Vase i njegovog znanja na terenu ovi su zakurac.
inače bi letio odavno
samo mislim da su se ovaj put jako zajebali i da priča "da ne dođu komunisti na vlast" neće proć uostalom malo je bizarno kad to kaže šeks
ti nijesi demon,mozda si samo pod njegovim uticajem,demoni su bez tijelesna bica prisutna svuda oko nas kao i andjeoska bica,zar nijesi proucio materijele koje sam ti bio poslao?red wolf wrote:To bi značilo da ja imam rogove i trozubac...Moram te razočarati...To nije moj fetiš...Unimatrix_Zero wrote:da,demoni a neki ih zovu i vanzemaljci,svi imaju neku drugaciju terminologijured wolf wrote:Demoni-vanzemaljci?Unimatrix_Zero wrote:pa i ti isto.svi ti politicari su izmanipulirani od strane demona-vanzemaljaca tako da oni pokrecu i ratove,revolucije itd,ono sto iz zajebancije kazu u kroasaniji,a ko nas je napao? vanzemaljci? to je paradoks ali u biti da,mada nisu napali samo tvoju bivsu vrstu,infiltrirali su se i ruju nas iznutra.
Ja bih zaista otvorio arhive bivšeg SKH...Pa da se vidi članstvo SKH do 90-e godine...marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bez Vase i njegovog znanja na terenu ovi su zakurac.
inače bi letio odavno
samo mislim da su se ovaj put jako zajebali i da priča "da ne dođu komunisti na vlast" neće proć uostalom malo je bizarno kad to kaže šeks
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Panika u Kolindinom stozeru!Sto Skoro smjera?
» Vaso Brkić bi ne bi sa HNS-om
» Vaso Brkic novi ministar MUP-a?
» Vaso Brkić špijunirao je mladu HDZ-ovu načelnicu
» Vaso Brkić opet preuzima inicijativu u HDZ-u
» Vaso Brkić bi ne bi sa HNS-om
» Vaso Brkic novi ministar MUP-a?
» Vaso Brkić špijunirao je mladu HDZ-ovu načelnicu
» Vaso Brkić opet preuzima inicijativu u HDZ-u
Page 1 of 4