Terorist u Zagrebu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Terorist u Zagrebu
Zavidiš ti njoj, jasno je iz svakoga tvoga upisa. Daj pusti više, ljepša je i uspješnija, što sad? Ni ja ne olajavam Toma Cruisea okolo, a jebavo je i Nicole Kidman i Katie Holmes.Eva wrote:Jako joj zavidim na ocvalom jebaču.
Jezik prigrizla.Eva wrote:Jako joj zavidim na ocvalom jebaču.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
...i pametnija.Regoč wrote:Zavidiš ti njoj, jasno je iz svakoga tvoga upisa. Daj pusti više, ljepša je i uspješnija, što sad?Eva wrote:Jako joj zavidim na ocvalom jebaču.
Po važnosti u svijetu koji nas okružuje, pa i mnogo šire, mnogostruko nadilazi državu čija je predsjednica.
Nije to moja izmišljotina, to je više nego očigledno. Ono što nije očigledno, da se naslutit.
2014-04-23
Uf, čim ju ti hvališ, mora biti da je za treći, jel'?Ero wrote:...i pametnija.Regoč wrote:Zavidiš ti njoj, jasno je iz svakoga tvoga upisa. Daj pusti više, ljepša je i uspješnija, što sad?Eva wrote:Jako joj zavidim na ocvalom jebaču.
Po važnosti u svijetu koji nas okružuje, pa i mnogo šire, mnogostruko nadilazi državu čija je predsjednica.
Nije to moja izmišljotina, to je više nego očigledno. Ono što nije očigledno, da se naslutit.
A ti Mesića i Josipovića zato što nisu bili. Prika, na kraju se kune broje...Regoč wrote:Uf, čim ju ti hvališ, mora biti da je za treći, jel'?Ero wrote:...i pametnija.Regoč wrote:Zavidiš ti njoj, jasno je iz svakoga tvoga upisa. Daj pusti više, ljepša je i uspješnija, što sad?Eva wrote:Jako joj zavidim na ocvalom jebaču.
2014-04-23
Ja hvalim Mesića i Josipovića? Daj, Ero, čitamo se godinama, nemojmo se na takav način vrieđati. Zovi me perecem, ali nemoj mi pripisivati simpatije za Stevana i Yusifovića.Ero wrote:A ti Mesića i Josipovića zato što nisu bili. Prika, na kraju se kune broje...Regoč wrote:Uf, čim ju ti hvališ, mora biti da je za treći, jel'?Ero wrote:...i pametnija.Regoč wrote:Zavidiš ti njoj, jasno je iz svakoga tvoga upisa. Daj pusti više, ljepša je i uspješnija, što sad?Eva wrote:Jako joj zavidim na ocvalom jebaču.
Pardon, pogriješio sam...Mislio sam na Mesića i Jandrokovića. Da vam njih nije bilo propali bi skroz naskroz.Regoč wrote:Ja hvalim Mesića i Josipovića? Daj, Ero, čitamo se godinama, nemojmo se na takav način vrieđati. Zovi me perecem, ali nemoj mi pripisivati simpatije za Stevana i Yusifovića.Ero wrote:A ti Mesića i Josipovića zato što nisu bili. Prika, na kraju se kune broje...Regoč wrote:Uf, čim ju ti hvališ, mora biti da je za treći, jel'?Ero wrote:...i pametnija.Regoč wrote:Zavidiš ti njoj, jasno je iz svakoga tvoga upisa. Daj pusti više, ljepša je i uspješnija, što sad?Eva wrote:Jako joj zavidim na ocvalom jebaču.
2014-04-23
Nisam siguran da te razumijem. Mesiću odobravam samo dvie stvari: kad je 2003. rekao da strane ambasade neće sastavljati hrvatsku vladu (mada je to samo isprazno kurčenje, dobro zvuči) i kad je rekao da će u slučaju odcjepljenja Srbske presjeći koridor. Inače, nisam njegov pristaša. Ako pod Jandrokovićem misliš na opću hrvatsku politiku prema bosherskim Hrvatima, slažem se da je jadna i da Hrvatska nije odlučno istupila kad je rušena hrvatska ravnopravnost, naime kad su ukidani zakoni i ustavne odredbe te nametani matematički neodrživi izračuni.Ero wrote:Pardon, pogriješio sam...Mislio sam na Mesića i Jandrokovića. Da vam njih nije bilo propali bi skroz naskroz.Regoč wrote:Ja hvalim Mesića i Josipovića? Daj, Ero, čitamo se godinama, nemojmo se na takav način vrieđati. Zovi me perecem, ali nemoj mi pripisivati simpatije za Stevana i Yusifovića.Ero wrote:A ti Mesića i Josipovića zato što nisu bili. Prika, na kraju se kune broje...Regoč wrote:Uf, čim ju ti hvališ, mora biti da je za treći, jel'?Ero wrote:...i pametnija.Regoč wrote:Zavidiš ti njoj, jasno je iz svakoga tvoga upisa. Daj pusti više, ljepša je i uspješnija, što sad?Eva wrote:Jako joj zavidim na ocvalom jebaču.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zagrlite me ja sam terorist
» Umro terorist što je srušio WTC
» KOD OMIŠA UHIĆEN TURSKI TERORIST!
» 'SAMO MRTAV TERORIST NE MOŽE NAM NAUDITI'
» Uhićen najtraženiji terorist, zemlja je sad sigurna
» Umro terorist što je srušio WTC
» KOD OMIŠA UHIĆEN TURSKI TERORIST!
» 'SAMO MRTAV TERORIST NE MOŽE NAM NAUDITI'
» Uhićen najtraženiji terorist, zemlja je sad sigurna
Page 2 of 2