ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
Točno.dzango wrote:Odgovor će biti preko Kurda. Tamo gde najviše boli.asilovski wrote:Turska je danas pogodila kicmu Rusije. avion je bio na 4km od granice sa turskom dok je raketa ispaljena 1km po dubini Turskog prostora. ovaj incident ima za razlog to da sada mi obalimo Turski avion tj avione i samim tim stavimo NATO u zastitu Islamske drzave!!#,,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
Putin će ovaj poraz pretvoriti u stratešku pobjedu nad zapadom, čekamo odgovor.
Putine reci letit ćemo kao meci
Guest- Guest
Kurdi su američki igrači. Prve izbore koje je Erdogan ispušio je bio uz pomoć Kurda i Amerikanaca (građanska - svjetovna opcija itd...).RayMabus wrote:Točno.dzango wrote:Odgovor će biti preko Kurda. Tamo gde najviše boli.asilovski wrote:Turska je danas pogodila kicmu Rusije. avion je bio na 4km od granice sa turskom dok je raketa ispaljena 1km po dubini Turskog prostora. ovaj incident ima za razlog to da sada mi obalimo Turski avion tj avione i samim tim stavimo NATO u zastitu Islamske drzave!!#,,
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Netko Rusima pokazao zube hahah ološu jedan pa nisu ovdje Rusi u pitanju, rusofili, nego Turska vojska koja je očito sa ISIL-om, tj. ISIL i Turska su jedno, a ti podržavaš obaranje ruskog aviona koji se bori sa ISIL-om i iz razloga jer su Rusi počeli jebat mater ISIL-u a turcim ato smeta jer su jedno de facto, zapravo ne podržavaš nego te raduje, pa šta reći nego da si degenerik, zapravo ne degenerik nego maloumni ološ koji ne shvaća posljedice. l ja stvarno ne znam kako iole prisebna osoba bi našla drugi nazivnik za takav gnoj od osobe, možda pacov kao i ovi šta ih podržavaš...gargamel0101 wrote:Pa tko brani? Daj smanji sa drogama i alkoholom. Ono bijeli miševi press. Baš se vidi da ste vi rusofili na aparatima kada moj post-postove doživljavaš kao odbranu ISIL-a, Turaka itd.... Ono, kad emocije prorade (netko Rusima pokazao zube) automatski i neuračinljivost proradi.asilovski wrote:Čovječe božji oni stoje iz ISIL-a koliki degenerik moraš biti da braniš tako šta?gargamel0101 wrote:Jesu pokazali su im. Imaju muda, a pored toga imaju i NATO. Kako Lavrom kaže "prerano za donositi zaključke", tj. Rusi neće napraviti ništa. Da su to napravili Finci, imali bi već odgovor.prckov wrote:
jesu vala pokazali su im, i oma zatim zvali nato na sastanak u tursku. Nisu picke, ajd sad fataj KFC
Kermit-
2014-04-17
http://forum.net.hr/forums/t/383398.aspxgargamel0101 wrote:Kurdi su američki igrači. Prve izbore koje je Erdogan ispušio je bio uz pomoć Kurda i Amerikanaca (građanska - svjetovna opcija itd...).RayMabus wrote:Točno.dzango wrote:Odgovor će biti preko Kurda. Tamo gde najviše boli.asilovski wrote:Turska je danas pogodila kicmu Rusije. avion je bio na 4km od granice sa turskom dok je raketa ispaljena 1km po dubini Turskog prostora. ovaj incident ima za razlog to da sada mi obalimo Turski avion tj avione i samim tim stavimo NATO u zastitu Islamske drzave!!#,,
2014-04-11
On the field of Media, of Arabia and of Armenia Two great armies will assemble thrice: The host near the bank of the Araxes, They will fall in the land of the great Suleiman.
2014-04-11
Rušenje ruskog borbenog zrakoplova napad je na Rusiju, rekao je ruski predsjednik Putin. Dodao je kako "su pomagači terorista" ovim činom zabili Rusiji nož u leđa
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Dosadan si i glup si, hajde bok.asilovski wrote:
Netko Rusima pokazao zube hahah ološu jedan pa nisu ovdje Rusi u pitanju, rusofili, nego Turska vojska koja je očito sa ISIL-om, tj. ISIL i Turska su jedno, a ti podržavaš obaranje ruskog aviona koji se bori sa ISIL-om i iz razloga jer su Rusi počeli jebat mater ISIL-u a turcim ato smeta jer su jedno de facto, zapravo ne podržavaš nego te raduje, pa šta reći nego da si degenerik, zapravo ne degenerik nego maloumni ološ koji ne shvaća posljedice. l ja stvarno ne znam kako iole prisebna osoba bi našla drugi nazivnik za takav gnoj od osobe, možda pacov kao i ovi šta ih podržavaš...
2015-07-23
Zaoštrava se situacija. Pripreme za veliki rat u budućnosti.
2014-04-11
Kako netko uopće može navijati za Turce unatoč svim sranjima koja su stoljećima radili u ovom djelu Europe. Ako još netko nije shvatio Turci su zlo, ništa dobro od njih ne more doći.
Jesi ti zgiljao u brda, ili si još u ST?EmberSpirit wrote:Putin će ovaj poraz pretvoriti u stratešku pobjedu nad zapadom, čekamo odgovor.
Guest- Guest
Samo treba razjasnit je li se Erdogan oteo kontroli ili NATO podrzava to..dalje ce sve bit jasno,u skladu s odgovorom.
2014-04-11
Čekaj čekaj, pa tek je počelo a sad znamo i sa kim si pacovčićugargamel0101 wrote:Dosadan si i glup si, hajde bok.asilovski wrote:
Netko Rusima pokazao zube hahah ološu jedan pa nisu ovdje Rusi u pitanju, rusofili, nego Turska vojska koja je očito sa ISIL-om, tj. ISIL i Turska su jedno, a ti podržavaš obaranje ruskog aviona koji se bori sa ISIL-om i iz razloga jer su Rusi počeli jebat mater ISIL-u a turcim ato smeta jer su jedno de facto, zapravo ne podržavaš nego te raduje, pa šta reći nego da si degenerik, zapravo ne degenerik nego maloumni ološ koji ne shvaća posljedice. l ja stvarno ne znam kako iole prisebna osoba bi našla drugi nazivnik za takav gnoj od osobe, možda pacov kao i ovi šta ih podržavaš...
Kermit-
2014-04-17
Osim taksista. Tu su dobri, nemoj griješitdawson wrote:Kako netko uopće može navijati za Turce unatoč svim sranjima koja su stoljećima radili u ovom djelu Europe. Ako još netko nije shvatio Turci su zlo, ništa dobro od njih ne more doći.
Last edited by Eva on Tue 24 Nov - 8:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Kurdi su američki igrači. Prve izbore koje je Erdogan ispušio je bio uz pomoć Kurda i Amerikanaca (građanska - svjetovna opcija itd...).RayMabus wrote:Točno.dzango wrote:Odgovor će biti preko Kurda. Tamo gde najviše boli.asilovski wrote:Turska je danas pogodila kicmu Rusije. avion je bio na 4km od granice sa turskom dok je raketa ispaljena 1km po dubini Turskog prostora. ovaj incident ima za razlog to da sada mi obalimo Turski avion tj avione i samim tim stavimo NATO u zastitu Islamske drzave!!#,,
da to mi nije jasno, svi ovdje misle da su Turska i USA neki "saveznici". haha.
Turci su saveznici sa Amerima koliko je SSSR saveznik sa Nazi Njemačkom. Saveznici sa "figom u džepu" i Turci posebno ne podnose Amere - najviše radi Kurda.
Kako će se Rusija uključivati sa Kurdima kada su Ameri već ih uzeli.
Isto tako nije mi jasno, zar ovdje ekipa tipa asila, markus, epikur i slična ekipa nisu otvarali teme , na ex forumu , sa advance.hr-a kako Rusi i Turci postaju mega saveznici, kako Turci odjebavaju zapad i približavaju se Rusima, da će graditi neki zajednički cjevovod, da kreću u vojnu suradnju, da Turci odjebavaju Ameriku i okreću se Rusima..
što je ovo sada? ništa mi nije jasno? onda jesu li Turci Ruski saveznic ili nisu?
Guest- Guest
tko navija za turke?dawson wrote:Kako netko uopće može navijati za Turce unatoč svim sranjima koja su stoljećima radili u ovom djelu Europe. Ako još netko nije shvatio Turci su zlo, ništa dobro od njih ne more doći.
Guest- Guest
Službeni stav će biti, kad bu 5 do 12 da je solo igrač.maggie13 wrote:Samo treba razjasnit je li se Erdogan oteo kontroli ili NATO podrzava to..dalje ce sve bit jasno,u skladu s odgovorom.
Guest- Guest
Ja navijama da se RUsi i Turci potuču i onda NATO još više pritisne rusku kujicu na Balkanu tj Srbiju ....a za Turke i Ruse me boli kuraz.
2014-04-11
Amo rekao sam..
Ako Putin napadne Tursku, onda povlačim sve protiv Putina, i uziman Ruski pasoš.
To bi bio pravi Putin,
Da je ovo napravilo Staljinu već bi se tenkovi kotrljali Istambulom.. nadam se da Putin ima muda da neće valjda ulagati "prosvjedne note".
Ako Putin napadne Tursku, onda povlačim sve protiv Putina, i uziman Ruski pasoš.
To bi bio pravi Putin,
Da je ovo napravilo Staljinu već bi se tenkovi kotrljali Istambulom.. nadam se da Putin ima muda da neće valjda ulagati "prosvjedne note".
Guest- Guest
A Rusija može bombardirat kud god hoće, jer ima moralno pravo na bombardiranje?maggie13 wrote:Samo treba razjasnit je li se Erdogan oteo kontroli ili NATO podrzava to..dalje ce sve bit jasno,u skladu s odgovorom.
Rusija nema što tražiti dolje, Bliski istok nije njihova interesna zona, osim u slučaju ako pokušavaju sjebati EU.
Last edited by soroš on Tue 24 Nov - 8:17; edited 2 times in total
Guest- Guest
Ne vrijedi. emocije rade jer su Rusi dobili po pički od Turaka i kad emocije prorade nema logičkog razmišljanja.EmberSpirit wrote:tko navija za turke?dawson wrote:Kako netko uopće može navijati za Turce unatoč svim sranjima koja su stoljećima radili u ovom djelu Europe. Ako još netko nije shvatio Turci su zlo, ništa dobro od njih ne more doći.
2015-07-23
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» u palmiri koncert ruske filharmonije i putinovo obraćanje uživo...
» Ruske zračno desantne snage prvi put na vježbama u Africi
» Turska udarila na Američke snage u Siriji
» Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO
» Jel Grčka NATO članica?
» Ruske zračno desantne snage prvi put na vježbama u Africi
» Turska udarila na Američke snage u Siriji
» Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO
» Jel Grčka NATO članica?
Page 4 of 8