ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
ne već degenerika poput tebesoroš wrote:ti si protiv znanja, zato te i smetaju iluminatiasilovski wrote:autodidaktika to ti je školasoroš wrote:razmišljao sam dugo da li da stavim kao nadimak hitler, ili sorošgargamel0101 wrote:
Eto ga i ti si ološ, gnoj, pacov itd...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
ti ne bi šutio, ali bi se pozivao na pravo javnog pogovora iz pozicije nacionalne manjine... nešto kao boro rkman.... asila pak to pravo ne mre konzumirati... mada nije isključeno, ima i njih koji su čejenski nastrojeni, a on to zasigurno jest samo se ranije dobro prikrivao....Eva wrote:Miha, ne lupetaj. Opet ćeš na razgovore.michaellcmacha wrote:pa baš je šrot zapakovan u ljudsko naličje... tamo propitkuje posljedice globalne razine, a ovamo se isprdava nad ubojstvom kao posljedicom divljačkog nasrtanja od strane osobe koja nikako nije smjela biti u poziciji u kojoj se nalazila, a jednom prilikom se opravdavao kako je bio diječačić od 11 godina i kako on tada ništa o tomu nije znao... a sad smeće sve zna... eh... šta reć... samo šteta što ovediskusije ne vodimo u reali na bližoj distanci... pičkica bi onda šutjela ko zalivena... ko i još neki ovdje....Fénix wrote:Koliko je on samo glup i odvratan, to nitko nije mogao ni zamisliti. Zato su zadnja 3-4 mjeseca pokazala svu enormnu veličinu tog "nečega-svačega" koliko je apokaliptičan za sve.michaellcmacha wrote:gnoj od osobe i štakorčina je također i onaj koji podržava ostoju rankovića... i da slobodno nek pričeka jer je poznato s kim je i za koga je štakorčić.... i nek razmišlja o posljedicama koje očito ne shvaća...
2015-08-08
Neka podmažu grlo slaninom.maggie13 wrote:prevelik zalogaj,ako se i salis..mogli bi se ugusit..Fénix wrote:Xinjiang im je obećan.maggie13 wrote:nisu ni Turci tako naivni..nesto im je obecano..sto bi to moglo biti?dzango wrote:Podržavaju Ameri, ali tajno. Oni su i naredili isto. Sad će međutim da ostave Turke same da izdrže kaznu.maggie13 wrote:Samo treba razjasnit je li se Erdogan oteo kontroli ili NATO podrzava to..dalje ce sve bit jasno,u skladu s odgovorom.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
EmberSpirit wrote:soroš wrote:EmberSpirit wrote:Amo Putine, napravi nešto konkretno idemo , svi ovdje očekujemo to od tebe?
odobrit će novih X milijardi dolara za bombardiranje, a BDP pada 4% samo ove godine, pada broj zaposlenih, pada kupovna moć zbog inflacije
ali jebeš Ruse, treba spasit brata Asada
što si ti? fan ISILa i Amerike?
materijalist prije svega, bitan mi je profit
Amerika je favorit i pobjednik, na nju se treba kladiti
na Rusiju se klade ovi što gledaju puno filmova, pa misle da i u stvarnosti kao i na filmu slabiji može pobjediti
Guest- Guest
To su samo mojeeee, dnevne paranoje. Jebote, prestani pušiti stevijumichaellcmacha wrote:ti ne bi šutio, ali bi se pozivao na pravo javnog pogovora iz pozicije nacionalne manjine... nešto kao boro rkman.... asila pak to pravo ne mre konzumirati... mada nije isključeno, ima i njih koji su čejenski nastrojeni, a on to zasigurno jest samo se ranije dobro prikrivao....Eva wrote:Miha, ne lupetaj. Opet ćeš na razgovore.michaellcmacha wrote:pa baš je šrot zapakovan u ljudsko naličje... tamo propitkuje posljedice globalne razine, a ovamo se isprdava nad ubojstvom kao posljedicom divljačkog nasrtanja od strane osobe koja nikako nije smjela biti u poziciji u kojoj se nalazila, a jednom prilikom se opravdavao kako je bio diječačić od 11 godina i kako on tada ništa o tomu nije znao... a sad smeće sve zna... eh... šta reć... samo šteta što ovediskusije ne vodimo u reali na bližoj distanci... pičkica bi onda šutjela ko zalivena... ko i još neki ovdje....Fénix wrote:Koliko je on samo glup i odvratan, to nitko nije mogao ni zamisliti. Zato su zadnja 3-4 mjeseca pokazala svu enormnu veličinu tog "nečega-svačega" koliko je apokaliptičan za sve.michaellcmacha wrote:gnoj od osobe i štakorčina je također i onaj koji podržava ostoju rankovića... i da slobodno nek pričeka jer je poznato s kim je i za koga je štakorčić.... i nek razmišlja o posljedicama koje očito ne shvaća...
Guest- Guest
hahah problčem je maloumniče što se kladiš na vlastitu propast, dobro ne tebe kao ništarije, nego Evrope kojoj valjda pripadašsoroš wrote:EmberSpirit wrote:soroš wrote:EmberSpirit wrote:Amo Putine, napravi nešto konkretno idemo , svi ovdje očekujemo to od tebe?
odobrit će novih X milijardi dolara za bombardiranje, a BDP pada 4% samo ove godine, pada broj zaposlenih, pada kupovna moć zbog inflacije
na Rusiju se klade ovi što gledaju puno filmova, pa misle da i u stvarnosti kao i na filmu slabiji može pobjediti
Kermit-
2014-04-17
haha,dobar..:Ddzango wrote:Neka podmažu grlo slaninom.maggie13 wrote:prevelik zalogaj,ako se i salis..mogli bi se ugusit..Fénix wrote:Xinjiang im je obećan.maggie13 wrote:nisu ni Turci tako naivni..nesto im je obecano..sto bi to moglo biti?dzango wrote:Podržavaju Ameri, ali tajno. Oni su i naredili isto. Sad će međutim da ostave Turke same da izdrže kaznu.maggie13 wrote:Samo treba razjasnit je li se Erdogan oteo kontroli ili NATO podrzava to..dalje ce sve bit jasno,u skladu s odgovorom.
2014-04-12
Izgleda da je ovo reakcija turske na jucerasnje rusko unistavanje ISIL-ovih naftnih postrojenja i naftnih tankera na isilovom teritoriju, vjerojatno je ovo Erdogan odigrao sam...
[size=36]"Turska odlučila da obori ruski avion, a ne NATO"[/size]
Vojni analitičar Aleksandar Radić ocenio je da je odluka da se obori ruski avion Su-24 na granici sa Sirijom doneta na nacionalnom nivou.
Vojni analitičar Aleksandar Radić ocenio je da je odluka da se obori ruski avion Su-24 na granici sa Sirijom doneta na nacionalnom nivou.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:hahah problčem je maloumniče što se kladiš na vlastitu propast, dobro ne tebe kao ništarije, nego Evrope kojoj valjda pripadašsoroš wrote:EmberSpirit wrote:soroš wrote:EmberSpirit wrote:Amo Putine, napravi nešto konkretno idemo , svi ovdje očekujemo to od tebe?
propast će jedan idealizam, doći će drugi, narod je uvijek gladan ideala, više nego kruha
zlato i dijamanti su vječni, nepokvarljivi
Guest- Guest
asilovski wrote:Izgleda da je ovo reakcija turske na jucerasnje rusko unistavanje ISIL-ovih naftnih postrojenja i naftnih tankera na isilovom teritoriju, vjerojatno je ovo Erdogan odigrao sam...
To je to, rusi su im sjebali trgovinu s ISILom......Šjor Putin udri i pojačaj a sad se zna kakva će biti sudbina bilo kakvog turskog vojnika ili čega u Siriji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Poznata je turska mržnja prema nečem drugačijem ali i kemčanje nad svojima kad dođe prilika.maggie13 wrote:prevelik zalogaj,ako se i salis..mogli bi se ugusit..Fénix wrote:Xinjiang im je obećan.maggie13 wrote:nisu ni Turci tako naivni..nesto im je obecano..sto bi to moglo biti?dzango wrote:Podržavaju Ameri, ali tajno. Oni su i naredili isto. Sad će međutim da ostave Turke same da izdrže kaznu.maggie13 wrote:Samo treba razjasnit je li se Erdogan oteo kontroli ili NATO podrzava to..dalje ce sve bit jasno,u skladu s odgovorom.
Guest- Guest
Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
problem je danas za ideologije, što mogu spaliti knjige i knjižnice
ali ne mogu spaliti cio internet, slobodno tržište pobjeđuje
Guest- Guest
A ima tu bar još 50 nijansi siveStanojko wrote:Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
Guest- Guest
Nema! Pravi rvat je za NATO! :)Eva wrote:A ima tu bar još 50 nijansi siveStanojko wrote:Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
ima tu i onih koji nisu ni za jednu naciju, nego su na strani kapitalaStanojko wrote:Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
Guest- Guest
Tacno...To su satanisti...soroš wrote:ima tu i onih koji nisu ni za jednu naciju, nego su na strani kapitalaStanojko wrote:Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
I ja sam Švicarkasoroš wrote:ima tu i onih koji nisu ni za jednu naciju, nego su na strani kapitalaStanojko wrote:Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
Guest- Guest
Samo da presečeš kabl.soroš wrote:problem je danas za ideologije, što mogu spaliti knjige i knjižnice
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
daleko im kuca..no,dirat se u kinu,ne znam koliko je pametno...Fénix wrote:Poznata je turska mržnja prema nečem drugačijem ali i kemčanje nad svojima kad dođe prilika.maggie13 wrote:prevelik zalogaj,ako se i salis..mogli bi se ugusit..Fénix wrote:Xinjiang im je obećan.maggie13 wrote:nisu ni Turci tako naivni..nesto im je obecano..sto bi to moglo biti?dzango wrote:Podržavaju Ameri, ali tajno. Oni su i naredili isto. Sad će međutim da ostave Turke same da izdrže kaznu.maggie13 wrote:Samo treba razjasnit je li se Erdogan oteo kontroli ili NATO podrzava to..dalje ce sve bit jasno,u skladu s odgovorom.
2014-04-12
Imaš kredit u švicarcima(?).Eva wrote:I ja sam Švicarkasoroš wrote:ima tu i onih koji nisu ni za jednu naciju, nego su na strani kapitalaStanojko wrote:Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» u palmiri koncert ruske filharmonije i putinovo obraćanje uživo...
» Ruske zračno desantne snage prvi put na vježbama u Africi
» Turska udarila na Američke snage u Siriji
» Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO
» Jel Grčka NATO članica?
» Ruske zračno desantne snage prvi put na vježbama u Africi
» Turska udarila na Američke snage u Siriji
» Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO
» Jel Grčka NATO članica?
Page 7 of 8