ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
Imaš kredit u švicarcima(?).Eva wrote:I ja sam Švicarkasoroš wrote:ima tu i onih koji nisu ni za jednu naciju, nego su na strani kapitalaStanojko wrote:Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: ČEKA SE PUTINOVO OBRAĆANJE: Prvi put članica NATO-a udarila je na ruske snage
Jučer je bila Bečanka, feršteen du?Ero wrote:Imaš kredit u švicarcima(?).Eva wrote:I ja sam Švicarkasoroš wrote:ima tu i onih koji nisu ni za jednu naciju, nego su na strani kapitalaStanojko wrote:Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
Guest- Guest
Ne, ali želim CH putovnicuEro wrote:Imaš kredit u švicarcima(?).Eva wrote:I ja sam Švicarkasoroš wrote:ima tu i onih koji nisu ni za jednu naciju, nego su na strani kapitalaStanojko wrote:Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
Guest- Guest
Ja mogu bit kaj poželim, jer imam maštesoroš wrote:Jučer je bila Bečanka, feršteen du?Ero wrote:Imaš kredit u švicarcima(?).Eva wrote:I ja sam Švicarkasoroš wrote:ima tu i onih koji nisu ni za jednu naciju, nego su na strani kapitalaStanojko wrote:Koliko vidim, ovde su na jednoj strani oni koji su za ruse, a na drugoj oni koji su za amere, turke, saudijce (sveukupno citaj ISIS)... Hm, ovi poslednji su prave rvatine, a ovi prvi su mi malo sumnjivi...
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Hahaha, baš. Nikaj više ne bu isto. Svijet se brzo mijenja.
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» u palmiri koncert ruske filharmonije i putinovo obraćanje uživo...
» Ruske zračno desantne snage prvi put na vježbama u Africi
» Turska udarila na Američke snage u Siriji
» Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO
» Jel Grčka NATO članica?
» Ruske zračno desantne snage prvi put na vježbama u Africi
» Turska udarila na Američke snage u Siriji
» Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO
» Jel Grčka NATO članica?
Page 8 of 8