drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
Upravo se zezam.danni1 wrote:Bože žene.Triny wrote:Naravno da se i meni može desiti da se zarazim, pa čak i da zaglavim.mortal wrote:ma bravo..sad si pobjedila stvarno.. koje glupostiTriny wrote:Da razmišljam kao vi ne bih ujutro ustala iz kreveta.mortal wrote:
to je udaran način razmišljanja dok zlo ne zakači
ti znaš i kako mi razmišljamo
zato ti se baš može dogoditi da ti budeš ta koja nećeš ustati iz kreveta
I šta sad? Da drhtim u 4 zida?
Grickaj čips i zezaj se na forumu.
Što bi drhtala?
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
A i to što kažeš.Triny wrote:Upravo se zezam.danni1 wrote:Bože žene.Triny wrote:Naravno da se i meni može desiti da se zarazim, pa čak i da zaglavim.mortal wrote:ma bravo..sad si pobjedila stvarno.. koje glupostiTriny wrote:
Da razmišljam kao vi ne bih ujutro ustala iz kreveta.
ti znaš i kako mi razmišljamo
zato ti se baš može dogoditi da ti budeš ta koja nećeš ustati iz kreveta
I šta sad? Da drhtim u 4 zida?
Grickaj čips i zezaj se na forumu.
Što bi drhtala?
Triny wrote:Ma daj, u puno firmi ljude pošalju doma i prešutedanni1 wrote:nemoš to zatajit. On bi se izlajo.Triny wrote:Budalaština. Zbog jednog bolesnog. Bolje da su zatajili.mortal wrote:da.. kad su ga otkrili sve zatvoriliTriny wrote:
A e...kad ne radiš, velika je vjerojatnost da se nećeš zaraziti, ali je 100% sigurno da nećeš dobiti plaću.
Pa biraj.
i na drugom kraju grada također kod drugog gazde
malo kasno
koliko će nas to koštat i druge obitelji tek će se vidjeti
trebali su ga ubit i bacit u sptičku.
Recimo u mojoj bi za to mogao netko metak fasovati. Ima raznih rješenja s nerazumnima.
darth_vader-
2014-04-17
Briga me.crvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
A da i ne spominjemo kako je ne slušanje tih preporuka neodgovorno prema ljudima iz okoline kojima tvoja tvrdoglavost može uzrokovati, ne negodnosti ili poniženje, nego bolest i smrt.
Trinity-
2014-04-17
Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
A da i ne spominjemo kako je ne slušanje tih preporuka neodgovorno prema ljudima iz okoline kojima tvoja tvrdoglavost može uzrokovati, ne negodnosti ili poniženje, nego bolest i smrt.
triny se.e kvakeTriny wrote:Briga me.crvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
drži se za kvaku triny
2014-04-16
Ipak nisu svima potaracali i zadnju gangliju i začepili sinapse toksičnim gnojivomTriny wrote:Briga me.crvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
Oh_Femder wrote:Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
A ti si epidemiolog i znaš što je istina? Odnosno kome treba vjerovati?
Last edited by crvenkasti on 30/3/2020, 23:11; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Oh_Femder wrote:Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
Takvi su najpametniji. Dok ne fasuju.
darth_vader-
2014-04-17
Oh_Femder wrote:Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
zašto nam nije objasnio što se dešava u Italiji i Španjolskoj
nije u redu ni praviti se potpuno blesav uz postojeće zlo koje se razmahalo
immortal-
2014-04-16
Boli me dupe kome ćeš ti vjerovati.crvenkasti wrote:A ti si epidemiolog i znaš što je istina? Odnosno kome treba vjerovati?Oh_Femder wrote:Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
Pa je. I nije važno kom vjeruješ. Važno je kom vjeruje onaj što drži batinu i pristup tvom računu.Oh_Femder wrote:Boli me dupe kome ćeš ti vjerovati.crvenkasti wrote:A ti si epidemiolog i znaš što je istina? Odnosno kome treba vjerovati?Oh_Femder wrote:Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
Dešava se da u preko 80% slučajeva umiru stari ljudi i oni sa oslabljenih imunitetom. Ostale doktori ubijaju kretenskim terapijama jer se boje proturječiti WHO koji im je izdao naređenje. Rekao ti je sve, samo ti to nisi čula. Uostalom, što se događa u Švedskoj.mortal wrote:zašto nam nije objasnio što se dešava u Italiji i ŠpanjolskojOh_Femder wrote:Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
Ja svoj račun sigurno ne držim u banki. Kad sam svom starom krajem 90-e rekao da vadi novce s računa, on je rekao: - Ma nema frke, to je Ljubljanska banka! E jebi ga onda, tko ti je kriv budalo!?danni1 wrote:Pa je. I nije važno kom vjeruješ. Važno je kom vjeruje onaj što drži batinu i pristup tvom računu.Oh_Femder wrote:Boli me dupe kome ćeš ti vjerovati.crvenkasti wrote:A ti si epidemiolog i znaš što je istina? Odnosno kome treba vjerovati?Oh_Femder wrote:Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
mogućeOh_Femder wrote:Dešava se da u preko 80% slučajeva umiru stari ljudi i oni sa oslabljenih imunitetom. Ostale doktori ubijaju kretenskim terapijama jer se boje proturječiti WHO koji im je izdao naređenje. Rekao ti je sve, samo ti to nisi čula. Uostalom, što se događa u Švedskoj.mortal wrote:zašto nam nije objasnio što se dešava u Italiji i ŠpanjolskojOh_Femder wrote:Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
immortal-
2014-04-16
Može bit. Al sigurno poneseš bubrege kad izađeš. Nešto da ovi s batinom imaju počem oplest.Oh_Femder wrote:Ja svoj račun sigurno ne držim u banki. Kad sam svom starom rekao da vadi novce s računa, on je rekao: - Ma to je Ljubljanska banka! E jebi ga onda, tko ti je kriv.danni1 wrote:Pa je. I nije važno kom vjeruješ. Važno je kom vjeruje onaj što drži batinu i pristup tvom računu.Oh_Femder wrote:Boli me dupe kome ćeš ti vjerovati.crvenkasti wrote:A ti si epidemiolog i znaš što je istina? Odnosno kome treba vjerovati?Oh_Femder wrote:
Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecu
Triny wrote:Tebe su dobro preplašili.crvenkasti wrote:Triny wrote:A e...kad ne radiš, velika je vjerojatnost da se nećeš zaraziti, ali je 100% sigurno da nećeš dobiti plaću.mortal wrote:i kod nas su normalno radili dok kod jednog nije otkriven virus koronaTriny wrote:Normalno se radi.
Osim paničara koji su pobjegli kući ženi da im pipa čelo.
dok je kod njega virus inkubirao pitanje je koliko je ljudi oko sebe zarazio a ovi prenijeli obiteljima
oko 200 zaposlenih pa si ti misli
Pa biraj.
Gore biti živ bez plaće, nego mrtav s plaćom?
pa dobro što ti i svi takvi kao ti ne bi se zarazili namjerno ako je to ništa. ja da sam na vašem mjestu ja bi se sam namjerno zarazio covid-19 virusom da dokažem te moje tvrdnje da je virus bezopasan. zarazio bi se bunkerisao u karantenu i odbio bilo kakvu liječničku pomoć.
Guest- Guest
Postoji virus i opasan je za rizične skupine, ali panika i masovna histarija je totalni idiotluk. Naravno, kad se tako nešto zbiva, možeš biti sigurna da će netko pospremiti u džep trilijarde dolara. A to je samo jedan dio priče. Poslušaj što Bob Dylan kaže, u svom kriptičnom stilu, naravno. Evo prije par dana naprasno objavio novu pjesmu.mortal wrote:mogućeOh_Femder wrote:Dešava se da u preko 80% slučajeva umiru stari ljudi i oni sa oslabljenih imunitetom. Ostale doktori ubijaju kretenskim terapijama jer se boje proturječiti WHO koji im je izdao naređenje. Rekao ti je sve, samo ti to nisi čula. Uostalom, što se događa u Švedskoj.mortal wrote:zašto nam nije objasnio što se dešava u Italiji i ŠpanjolskojOh_Femder wrote:Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
Ja da sam na tvom mjestu, ja bi se eutanizirao da se ne mučim tako.Gnječ wrote:pa dobro što ti i svi takvi kao ti ne bi se zarazili namjerno ako je to ništa. ja da sam na vašem mjestu ja bi se sam namjerno zarazio covid-19 virusom da dokažem te moje tvrdnje da je virus bezopasan. zarazio bi se bunkerisao u karantenu i odbio bilo kakvu liječničku pomoć.Triny wrote:Tebe su dobro preplašili.crvenkasti wrote:Triny wrote:A e...kad ne radiš, velika je vjerojatnost da se nećeš zaraziti, ali je 100% sigurno da nećeš dobiti plaću.mortal wrote:
i kod nas su normalno radili dok kod jednog nije otkriven virus korona
dok je kod njega virus inkubirao pitanje je koliko je ljudi oko sebe zarazio a ovi prenijeli obiteljima
oko 200 zaposlenih pa si ti misli
Pa biraj.
Gore biti živ bez plaće, nego mrtav s plaćom?
Ništa neočekivano...Oh_Femder wrote:Dešava se da u preko 80% slučajeva umiru stari ljudi i oni sa oslabljenih imunitetom. Ostale doktori ubijaju kretenskim terapijama jer se boje proturječiti WHO koji im je izdao naređenje. Rekao ti je sve, samo ti to nisi čula. Uostalom, što se događa u Švedskoj.mortal wrote:zašto nam nije objasnio što se dešava u Italiji i ŠpanjolskojOh_Femder wrote:Najodgovornije je kao tuka vjerovati u bajke za malu djecucrvenkasti wrote:Ako postoji čitava znanost koja se zove epidemiologija, a koja proučava upravo ovo što se događa i čemu svjedočimo i ako stručnjaci savjetuju što trebamo raditi, zašto bismo se pravili pametniji od njih?
Imaju 20x više mrtvih u odnosu na RH i broj stanovnika...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Izlazim kad mi se hoće.danni1 wrote:Može bit. Al sigurno poneseš bubrege kad izađeš. Nešto da ovi s batinom imaju počem oplest.Oh_Femder wrote:Ja svoj račun sigurno ne držim u banki. Kad sam svom starom rekao da vadi novce s računa, on je rekao: - Ma to je Ljubljanska banka! E jebi ga onda, tko ti je kriv.danni1 wrote:Pa je. I nije važno kom vjeruješ. Važno je kom vjeruje onaj što drži batinu i pristup tvom računu.Oh_Femder wrote:Boli me dupe kome ćeš ti vjerovati.crvenkasti wrote:
Similar topics
» Ne bavite se kurcem, bavite se svojom djecom
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Advent, prvi tjedan
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Advent, prvi tjedan
Page 13 of 15