Kapetan Dragan pusten na slobodu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kapetan Dragan pusten na slobodu
Pa recite onda na vreme. Da ga pustimo u neko hrvatsko selo u Vojvodini.vuksadinare wrote:a tko kaze da mu nije uvaljena korona?...izbacili su ga kao da je zarazendzango wrote:Niste se setili da mu uvalite koronu pre nego što ste ga spakovali za Srbiju? E jebiga.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Svaka čast Džango. Imaš stila i gotovo...
darth_vader-
2014-04-17
Ringo10 wrote:Nisam čuo ... nemam pojma o tomeOh_Femder wrote:Ili recimo number gangs u Južnoj Africi...Ringo10 wrote:Rekao mi jedan Srbin iz Dvora koji ga je poznavao da je slavni Kapetan Dragan teška pederčina i da je imao svoje jebače sa kojim se jebavao u guzicu i kojima je pušio kurac.
Ali postoje već jako dugo vremena.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Numbers_Gang
A pederi inače rade šta? Igraju tablić?Ringo10 wrote:Rekao mi jedan Srbin iz Dvora koji ga je poznavao da je slavni Kapetan Dragan teška pederčina i da je imao svoje jebače sa kojim se jebavao u guzicu i kojima je pušio kurac.
Nemam. Samo sam mnogo pokvaren.jasambrend wrote:Svaka čast Džango. Imaš stila i gotovo...
Mislim da od sve te branše srpskih "heroja" iz posljednjih ratova na balkanu,među Srbima kultni status uživaju samo Mladić i Karadžić.
A i oni uglavnom među bosanskim Srbima.
Ostalih heroja baš i nema,osim u lokalnim okvirima,a i to su uglavnom osobe iz Rep.Srpske.
Nekada osobito hvaljeni i veličani pali su u zaborav. Najočitiji primjer je i sam Vožd,Slobo.
A isto je i sa Martićem,kap.Draganom, majorom Tepićem,Šljivančaninom,ekipom iz Vukovara, Legijom i sl.
Dakle jedino su Karadžić i Mladić uspjeli među Srbima zadržati kakav takav status,ali i to uglavnom u Bosni. U Srbiji ćeš malo gdje vidjeti da fetivi Srbijanac nosi majicu sa likom Raše ili Ratka.
Sve u svemu spala knjiga na slikovnicu sa dva slova.
A i oni uglavnom među bosanskim Srbima.
Ostalih heroja baš i nema,osim u lokalnim okvirima,a i to su uglavnom osobe iz Rep.Srpske.
Nekada osobito hvaljeni i veličani pali su u zaborav. Najočitiji primjer je i sam Vožd,Slobo.
A isto je i sa Martićem,kap.Draganom, majorom Tepićem,Šljivančaninom,ekipom iz Vukovara, Legijom i sl.
Dakle jedino su Karadžić i Mladić uspjeli među Srbima zadržati kakav takav status,ali i to uglavnom u Bosni. U Srbiji ćeš malo gdje vidjeti da fetivi Srbijanac nosi majicu sa likom Raše ili Ratka.
Sve u svemu spala knjiga na slikovnicu sa dva slova.
Last edited by jastreb on 29/3/2020, 13:11; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Među Hrvatima je situacija još i gora.
Tako je nekad kultni status uživao general Gotovina. No nakon presude i oslobađanja,te povratka u Dalmaciju,interes za istog je naghlo splasnuo,pa se tako majica sa likom generala o kojem je nedavno snimljena serija,može vidjeti uglavnom na nekom bauštelcu koji je ljeti koristi kao radno odijelo,dok se ne uništi.
I Praljak je nakon tragične smrti bio eksponiran,ali je i to brzo prošlo.
Na žalost umjesto pobjedničkih vojskovođa,rigidnoj hrvatskoj desnici najveći idol je opskurni i prožvakani Tompson.
Tako je nekad kultni status uživao general Gotovina. No nakon presude i oslobađanja,te povratka u Dalmaciju,interes za istog je naghlo splasnuo,pa se tako majica sa likom generala o kojem je nedavno snimljena serija,može vidjeti uglavnom na nekom bauštelcu koji je ljeti koristi kao radno odijelo,dok se ne uništi.
I Praljak je nakon tragične smrti bio eksponiran,ali je i to brzo prošlo.
Na žalost umjesto pobjedničkih vojskovođa,rigidnoj hrvatskoj desnici najveći idol je opskurni i prožvakani Tompson.
2014-04-22
Ako nam može biti za utjehu među Bošnjacima je situacija sa herojima još bjednija.
Tamo idola nema.
Pa ćeš bošnjačkog desničara(ako to uopće postoji)u najboljem slučaju vidjeti u majici s turskom zastavom,ili neće i nositi nikakve likove (jer Kuran to zabranjuje).
Tamo idola nema.
Pa ćeš bošnjačkog desničara(ako to uopće postoji)u najboljem slučaju vidjeti u majici s turskom zastavom,ili neće i nositi nikakve likove (jer Kuran to zabranjuje).
2014-04-22
A gdje je toliko hvaljen Arkan?
Srbi iz Bosne i Semberije na sam spomen njegova imena dobiju napad.
Uglavnom ga smatraju kriminalcem,teškom lopinom i profiterom.
Posebice ga "obožavaju" ovi iz Krajine. Jebu mu mrtvome mater.
Srbi iz Bosne i Semberije na sam spomen njegova imena dobiju napad.
Uglavnom ga smatraju kriminalcem,teškom lopinom i profiterom.
Posebice ga "obožavaju" ovi iz Krajine. Jebu mu mrtvome mater.
2014-04-22
zar toga još ima u smrdijidzango wrote:Pa recite onda na vreme. Da ga pustimo u neko hrvatsko selo u Vojvodini.vuksadinare wrote:a tko kaze da mu nije uvaljena korona?...izbacili su ga kao da je zarazendzango wrote:Niste se setili da mu uvalite koronu pre nego što ste ga spakovali za Srbiju? E jebiga.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kapetan Dragan ostaje u zatvoru,ustaše odbile njegov zahtev da uslovno izađe na slobodu
» Ameri traze odgovor od Srbije zasto ratni zlocinac kapetan Dragan trazi slobodu za ubojicu Djindjica
» Pokvić pušten na slobodu
» Par osuđen na 13 godina zatvora zbog rasizma mogao bi bit pušten na slobodu?
» Kapetan Dragan: Montirali su mi postupak iz šovinističkih
» Ameri traze odgovor od Srbije zasto ratni zlocinac kapetan Dragan trazi slobodu za ubojicu Djindjica
» Pokvić pušten na slobodu
» Par osuđen na 13 godina zatvora zbog rasizma mogao bi bit pušten na slobodu?
» Kapetan Dragan: Montirali su mi postupak iz šovinističkih
Page 4 of 4