Kapetan Dragan pusten na slobodu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Kapetan Dragan pusten na slobodu
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2169846
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kapetan Dragan pusten na slobodu
zdenko
28.03.2020.10:07
Pozdrav za srbskog junaka.
Istina
28.03.2020.10:27
Kapetane, legendo i sprski mučeniče, dobro došao. Nek ti je slavan i miran život od sada.
Vla
28.03.2020.10:42
Sta ocekivati od ustaske kvazi drzave, ispoljavaju silu uz pomoc zapadnih klisara
28.03.2020.10:07
( 1 ) ( 0 ) ODGOVORI
Pozdrav za srbskog junaka.
Istina
28.03.2020.10:27
( 2 ) ( 0 ) ODGOVORI
Kapetane, legendo i sprski mučeniče, dobro došao. Nek ti je slavan i miran život od sada.
Vla
28.03.2020.10:42
( 0 ) ( 0 ) ODGOVORI
Sta ocekivati od ustaske kvazi drzave, ispoljavaju silu uz pomoc zapadnih klisara
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Ako mu je ovo kazna, nije ju trebao ni odležati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
https://youtu.be/3pHJ0_6RD5g
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rekao mi jedan Srbin iz Dvora koji ga je poznavao da je slavni Kapetan Dragan teška pederčina i da je imao svoje jebače sa kojim se jebavao u guzicu i kojima je pušio kurac.
Čovjek je sasvim normalan i pristojan i mrzi nacionalizam, i kune mi se da je Kapetanče Draganče pederče.
Zna i Dragančetove švalere i jebače. ZAto lokalni Srbi i nisu voljeli Dragančeta pederčeta jer im je bilo odvratno da ih vodi pederčina.
Veliki srpski heroj - pušikarajan i dvocijevka
Čovjek je sasvim normalan i pristojan i mrzi nacionalizam, i kune mi se da je Kapetanče Draganče pederče.
Zna i Dragančetove švalere i jebače. ZAto lokalni Srbi i nisu voljeli Dragančeta pederčeta jer im je bilo odvratno da ih vodi pederčina.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tebi svaksko drago sto je pusten.epikur37 wrote:Ako mu je ovo kazna, nije ju trebao ni odležati.
Ipak je on tvoj
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Tebi svaksko drago sto je pusten.epikur37 wrote:Ako mu je ovo kazna, nije ju trebao ni odležati.
Ipak je on tvoj
Nene, on je tvoj, iz istog sela ste.
samo si ti zapalio u costa riku a on utekao u australiju
2015-08-06
Nego, ajde sto napadaju ovoga, nego ne vidim da su rec rekli za neke sa svoje strane.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja sam imocanin. A odakle je ovaj tvoj krscanski bojovnik zaista neznam.epikur37 wrote:LUCIANO MOGGI wrote:Tebi svaksko drago sto je pusten.epikur37 wrote:Ako mu je ovo kazna, nije ju trebao ni odležati.
Ipak je on tvoj
Nene, on je tvoj, iz istog sela ste.
samo si ti zapalio u costa riku a on utekao u australiju
Jbg zapalio ja jer se eto od uhljeba u hrvatskoj nije moglo zaposliti. Znas to po sebi.
Jos iman taj krimen HOS na rukavu uniforme.
Jedino je bila opcija njemacka.
Pa sam se odlucio za egzotiku
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:
Ako ništa tu se slažemo...nikad ne bih otišao živjeti bilo gdje u Europu.
Ako bih ikad morao seliti samo preko oceana a ti si još izabrao i dobru zemlju. Imaš sreće sigurno više nego pameti.
2015-08-06
Hrvat u dzunglu, Bosanac ubira plodove Lijepe Njihove...igramo posteno, pa ko koga...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
I pameti. Mi imocani smo mudri ljudi. Za razliku od bosanaca.epikur37 wrote:LUCIANO MOGGI wrote:
Ako bih ikad morao seliti samo preko oceana a ti si još izabrao i dobru zemlju. Imaš sreće sigurno više nego pameti.
Nije mi padalo napamet da 40 i vise godina proveden u njemackoj ka moj stari i stara.
Imaju ok penzije ali no thanks.
Ja san se rodio gorini zivija do 15 godine u munchenu.
Ali nema sanse.
Jedna sestra zivi u grazu jedna u zg jedna u Malmeu.
Nitko nije ostao u deutsch
2015-09-13
Serbinho-3 wrote:Hrvat u dzunglu, Bosanac ubira plodove Lijepe Njihove...igramo posteno, pa ko koga...
Luciana je odvela ljubav u Costaricu, inače je ovako nasrtljiv ali to pripisujem zvičajnom mentalitetu vlahorije...inače je dobar.
2015-08-06
LUCIANO MOGGI wrote:I pameti. Mi imocani smo mudri ljudi. Za razliku od bosanaca.epikur37 wrote:LUCIANO MOGGI wrote:
Nije mi padalo napamet da 40 i vise godina proveden u njemackoj ka moj stari i stara.
Imaju ok penzije ali no thanks.
Ja san se rodio gorini zivija do 15 godine u munchenu.
Ali nema sanse.
Jedna sestra zivi u grazu jedna u zg jedna u Malmeu.
Nitko nije ostao u deutsch
europa je za kurac općenito...
2015-08-06
Boli me kurac caca joj je top 5 bogatasa u panami.epikur37 wrote:Serbinho-3 wrote:Hrvat u dzunglu, Bosanac ubira plodove Lijepe Njihove...igramo posteno, pa ko koga...
Luciana je odvela ljubav u Costaricu, inače je ovako nasrtljiv ali to pripisujem zvičajnom mentalitetu vlahorije...inače je dobar.
2015-09-13
Vjerovo ili ne,i ja sam od nekih Krajišnika čuo isto to,ali ne u te detalje.Ringo10 wrote:Rekao mi jedan Srbin iz Dvora koji ga je poznavao da je slavni Kapetan Dragan teška pederčina i da je imao svoje jebače sa kojim se jebavao u guzicu i kojima je pušio kurac.
Uglavnom po Krajini se još 91.pričalo da je kpt.Dragan derpe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:
Uglavnom po Krajini se još 91.pričalo da je kpt.Dragan derpe.
darth_vader-
2014-04-17
Šta ima veze što je peder, on je ponos Srbije i najbolje što imamo.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Pa poslije Perice Živkovića dobro vam je došlo osvježenje.nakaza wrote:
Šta ima veze što je peder, on je ponos Srbije i najbolje što imamo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kapetan Dragan ostaje u zatvoru,ustaše odbile njegov zahtev da uslovno izađe na slobodu
» Ameri traze odgovor od Srbije zasto ratni zlocinac kapetan Dragan trazi slobodu za ubojicu Djindjica
» Pokvić pušten na slobodu
» Par osuđen na 13 godina zatvora zbog rasizma mogao bi bit pušten na slobodu?
» Kapetan Dragan: Montirali su mi postupak iz šovinističkih
» Ameri traze odgovor od Srbije zasto ratni zlocinac kapetan Dragan trazi slobodu za ubojicu Djindjica
» Pokvić pušten na slobodu
» Par osuđen na 13 godina zatvora zbog rasizma mogao bi bit pušten na slobodu?
» Kapetan Dragan: Montirali su mi postupak iz šovinističkih
Page 1 of 4