Kapetan Dragan pusten na slobodu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kapetan Dragan pusten na slobodu
Pa poslije Perice Živkovića dobro vam je došlo osvježenje.nakaza wrote:
Šta ima veze što je peder, on je ponos Srbije i najbolje što imamo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I izgleda gayesh.. ;-@jasambrend wrote:jastreb wrote:
Uglavnom po Krajini se još 91.pričalo da je kpt.Dragan derpe.
Vasiljković je bio osuđen za ratni zločin na 13 godina i šest meseci zatvora. Njemu je zabranjeno da u narednih 20 godina ulazi u zemlje Evropske unije.
"Podsetimo, Vasiljkovića su u Lepoglavi u ranim jutarnji satima preuzeli policajci koji su ga prebaciti do graničnog prelaza Bajakovo gde je oko 9,30 sati proteran iz Hrvatske na osnovu rešenja o zabrani ulaska i boravka na području EU u trajanju od 20 godina.
U hrvatskom Ministarstvu pravosuđa potvrdili su da je Vasiljković pušten nakon što je odslužio zatvorsku kaznu. "
sad samo treba vidjeti koliko je puta za vrijeme služenja kazne, strijeljan, zaklan, svakih 14 dana čupani nokti i slično...
"Podsetimo, Vasiljkovića su u Lepoglavi u ranim jutarnji satima preuzeli policajci koji su ga prebaciti do graničnog prelaza Bajakovo gde je oko 9,30 sati proteran iz Hrvatske na osnovu rešenja o zabrani ulaska i boravka na području EU u trajanju od 20 godina.
U hrvatskom Ministarstvu pravosuđa potvrdili su da je Vasiljković pušten nakon što je odslužio zatvorsku kaznu. "
sad samo treba vidjeti koliko je puta za vrijeme služenja kazne, strijeljan, zaklan, svakih 14 dana čupani nokti i slično...
2015-08-08
Nema veze ako je peškir, ali ako vam je on najbolje što imate, piši, bre, kući propalonakaza wrote:
Šta ima veze što je peder, on je ponos Srbije i najbolje što imamo.
di je jastreb?
otišao dočekat junaka ispred bukse s gangom?
otišao dočekat junaka ispred bukse s gangom?
2014-12-30
velik dan za ekumenu i antifašizam i ceo pravoslavni svijet
To je čest slučaj s über militantnim muškarcima. Stara Sparta na primjer. Nikad mi u školi nije bilo jasno zašto je Ahil tako histerizirao kad su mu ubili Patrokla OK, ubili mu frenda pa jasno da je žalostan, ali da se baca po prašini, čupa kose, sline iz nosa, trata-rata, drama, show...Ringo10 wrote:Rekao mi jedan Srbin iz Dvora koji ga je poznavao da je slavni Kapetan Dragan teška pederčina i da je imao svoje jebače sa kojim se jebavao u guzicu i kojima je pušio kurac.
Pa onda još Ernst Röhm i njegovi SA odredi u ukakanim košljuljama...
Ili recimo number gangs u Južnoj Africi... and the list goes on... and on...
tko ga napada... jel ti čitaš s razumijevanjem, skota smo uredovno otpremili do granice i sterali u tri pičke materine... sad je odslužio kaznu i pušten... idući put ako se zatekne na tlu hrvatske požalit će jutro kad ga je kuja okotila...Serbinho-3 wrote:Nego, ajde sto napadaju ovoga, nego ne vidim da su rec rekli za neke sa svoje strane.
2015-08-08
a alex makedonac?Oh_Femder wrote:To je čest slučaj s über militantnim muškarcima. Stara Sparta na primjer. Nikad mi u školi nije bilo jasno zašto je Ahil tako histerizirao kad su mu ubili Patrokla OK, ubili mu frenda pa jasno da je žalostan, ali da se baca po prašini, čupa kose, sline iz nosa, trata-rata, drama, show...Ringo10 wrote:Rekao mi jedan Srbin iz Dvora koji ga je poznavao da je slavni Kapetan Dragan teška pederčina i da je imao svoje jebače sa kojim se jebavao u guzicu i kojima je pušio kurac.
njega si pozabil?
2014-12-30
https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/dogodine-u-kninu-stigao-tenkista-grafit-ispred-marakane-dirnuo-je-svakog-krajisnika-foto-2020-03-28
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
On je pak pao u totalnu depru nakon što je umro Hefestus.veber wrote:a alex makedonac?Oh_Femder wrote:To je čest slučaj s über militantnim muškarcima. Stara Sparta na primjer. Nikad mi u školi nije bilo jasno zašto je Ahil tako histerizirao kad su mu ubili Patrokla OK, ubili mu frenda pa jasno da je žalostan, ali da se baca po prašini, čupa kose, sline iz nosa, trata-rata, drama, show...Ringo10 wrote:Rekao mi jedan Srbin iz Dvora koji ga je poznavao da je slavni Kapetan Dragan teška pederčina i da je imao svoje jebače sa kojim se jebavao u guzicu i kojima je pušio kurac.
njega si pozabil?
Trijeznio se nekoliko dana nije,počeo se gubiti i sl.
Međutim meni nije jasno kako je gay mogao biti najveći narodni heroj antičke Grčke-Herkules-Heraklo???
2014-04-22
narodni heroj!
jebali te svi narodni heroji.
jebemti tuđmana i onog šuškavog.
jebemti tuđmana i onog šuškavog.
2014-12-30
Dobro,onda pučki junak.veber wrote:narodni heroj!
2014-04-22
a kada već bulazniš, heraklo je iz grčke mitologije, a herkules iz rimske.
i sada odi citirati njegoša frendu si draganu.
2014-12-30
Pojma nemaš. Riječ je o istom pederu. Herkul(es),ili Heraklo,ista je osoba. I on je grčka,a ne rimska mitologija.veber wrote:a kada već bulazniš, heraklo je iz grčke mitologije, a herkules iz rimske.
Ti si poput Srba,koji uzimaju tuđe,tako i ti sve što je grčko želiš pripisat Rimljanima.
2014-04-22
dobro pustite mrtve pedere da u miru počivaju... ova pederčina je zdrava i živa napustila mjesto zločinajastreb wrote:Pojma nemaš. Riječ je o istom pederu. Herkul(es),ili Heraklo,ista je osoba. I on je grčka,a ne rimska mitologija.veber wrote:a kada već bulazniš, heraklo je iz grčke mitologije, a herkules iz rimske.
Ti si poput Srba,koji uzimaju tuđe,tako i ti sve što je grčko želiš pripisat Rimljanima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
daj kretenčino srpska odjebi.jastreb wrote:Pojma nemaš. Riječ je o istom pederu. Herkul(es),ili Heraklo,ista je osoba. I on je grčka,a ne rimska mitologija.veber wrote:a kada već bulazniš, heraklo je iz grčke mitologije, a herkules iz rimske.
heraklo je grčka mitologija
herkul je rimska.odi se jebi s njegošem i me bulazni.
budaletino nepismena.
2014-12-30
kapetan dragan kuka kako nije imao grijanje u 'marici'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Oh_Femder wrote:Nikad mi u školi nije bilo jasno zašto je Ahil tako histerizirao kad su mu ubili Patrokla
nije pametno potencirati vezu delija i knina, pogotovo ne u ova turbulentna i potpuno nepredvidljiva vremena... šupak se izvukao sa udobnom robijom, iako je zaslužio smrt... vi zasigurno da je obrnuto ne bi mrcinu tog kova pustili živog... serbinjo bio si donekle normalan ovih dana, de okani se ološa ionako si sam rekao da si pobjegao od rata....Serbinho-3 wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kapetan Dragan ostaje u zatvoru,ustaše odbile njegov zahtev da uslovno izađe na slobodu
» Ameri traze odgovor od Srbije zasto ratni zlocinac kapetan Dragan trazi slobodu za ubojicu Djindjica
» Pokvić pušten na slobodu
» Par osuđen na 13 godina zatvora zbog rasizma mogao bi bit pušten na slobodu?
» Kapetan Dragan: Montirali su mi postupak iz šovinističkih
» Ameri traze odgovor od Srbije zasto ratni zlocinac kapetan Dragan trazi slobodu za ubojicu Djindjica
» Pokvić pušten na slobodu
» Par osuđen na 13 godina zatvora zbog rasizma mogao bi bit pušten na slobodu?
» Kapetan Dragan: Montirali su mi postupak iz šovinističkih
Page 2 of 4