Boris Džonson zaražen korona virusom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Boris Džonson zaražen korona virusom
vuksadinare wrote:njemci,briti,svedjani,ameri su ocito stavili ekonomiju ispred korone...i oni ce vjerojatno nesto bezbolnije ekonomski proci od ovih drugih ali kolika ce cijena biti sto se tice ljudskih zivota i zdravlja biti ne znam..mozda ne dobra
osim šveđana svi ostali provode restrikcije kao i mi. jedino šveđani su drugačiji.
u americi policija je doslovno pucala i mlatila ekipu na plažama i tjerala ih doma
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
dobro...ajmo reci relaksirajuci pristup...AssadNaPodmornici wrote:zapravo nitko se nije odlučio za imunitet krda nemojte srati, jedino švedska to provodi.vuksadinare wrote:cuj svaka drzava odredjuje strategiju za sebe..tko ce biti u pravu vidjedet cemo...ocito su se bar vecina zapadnih zemalja i sjevera odlucila na strategiju imuniteta krda ili relaksirajuci pristup tj stavili ekonomiju ispred covjeka...jedino norveska,austrija,francuska primjenjuju karantenske mjere..
niti ona to, ona jednostavno ima manje restrikcije.
od istočnih zemalja japan i koreja isto tako
svi ostali u svijetu prate kinesku šemu više ili manje, uključujući i britaniju i usa
sada sa jedne strane imaš švedsku, japan, koreju sa druge strane usa, kinu, ostatak EU..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:nisu to jos prave restrikcije...nisu zaustavili medjugradski promet,rade ugostiteljski obrti,rade i firme u kojima nije dokazana zaraza dakle neke polikarantenske mjere bolje receno ni mimo ni vrit..norvezani recimo imaju karantenske mjere kod njih isto ne rade lokali,nema medjugradskog prometa buseva i vlakova,neki gradovi su karantenevuksadinare wrote:njemci,briti,svedjani,ameri su ocito stavili ekonomiju ispred korone...i oni ce vjerojatno nesto bezbolnije ekonomski proci od ovih drugih ali kolika ce cijena biti sto se tice ljudskih zivota i zdravlja biti ne znam..mozda ne dobra
osim šveđana svi ostali provode restrikcije kao i mi. jedino šveđani su drugačiji.
u americi policija je doslovno pucala i mlatila ekipu na plažama i tjerala ih doma
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
15:21 Raste broj žrtava u Velikoj Britaniji
U Britaniji u poslednja 24 sata preminule 182 osobe, ukupan broj žrtava skočio na 766
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Stari gušter nosi koronu od 2. lipnja 1953. g. tako da za nju nema frke.epikur37 wrote:Bio bih sretan da ga kraljica dođe posjetiti :)
Johnson je prije nekoliko tjedana, točnije 3. ožujka, na konferenciji za medije kazao da se "rukovao sa svima" i pozvao druge da to isto čine.
"Rukovao sam se sa svima, bio sam neku večer u bolnici, bilo je tamo i nekoliko pacijenata s koronavirusom, rukovao sam se sa svima. Mislim da je bitno da se rukujemo, znanstveni dokazi... Perite ruke prije nego što se rukujete, naravno", kazao je Johnson.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nemoj kvarit ljudima koncepciju, vidis da su se fino zalaufaliAssadNaPodmornici wrote:zapravo nitko se nije odlučio za imunitet krda nemojte srati,vuksadinare wrote:cuj svaka drzava odredjuje strategiju za sebe..tko ce biti u pravu vidjedet cemo...ocito su se bar vecina zapadnih zemalja i sjevera odlucila na strategiju imuniteta krda ili relaksirajuci pristup tj stavili ekonomiju ispred covjeka...jedino norveska,austrija,francuska primjenjuju karantenske mjere..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Slažem se. Niko se osim možda Šveda ni odlučio na imunitet krda. U Americi npr. broj oboljelih raste jerbo su previše tupavi i neorganizirani da bu slušali kaj im se kaže, a ne zato što misle da imunitetom krda mogu pobiditi virus. :P
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Virusom korona zaražena 23 zastupnika iranskog parlamenta
» Frka u Sloveniji!Otkrili sedam migranata sa korona virusom
» Amerika stopira upotrebu Džonson&Džonson vakcine
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Frka u Sloveniji!Otkrili sedam migranata sa korona virusom
» Amerika stopira upotrebu Džonson&Džonson vakcine
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
Page 2 of 2