Boris Džonson zaražen korona virusom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Boris Džonson zaražen korona virusom
12:21 Premijer Velike Britanije Boris Džonson pozitivan je na korona virus
Upravo su stigli rezultati Borisa Džonsona, i kako javlja Sky News, premijer Velike Britanije zaražen je novim virusom kojim je zaraženo više od pola miliona ljudi širom sveta.
Kako se navodi, Džonson ima blaže simptome i smestio se u samoizolaciju.
- Premijer ima blage simptome korona virusa i hitno je smešten u samoizolaciju. On će nastaviti da vodi državu u borbi protiv ovog opasnog virusa - saopšteno je iz njegovog kabineta.
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3170662-korona-virus-srbija-vanredno-stanje
Upravo su stigli rezultati Borisa Džonsona, i kako javlja Sky News, premijer Velike Britanije zaražen je novim virusom kojim je zaraženo više od pola miliona ljudi širom sveta.
Kako se navodi, Džonson ima blaže simptome i smestio se u samoizolaciju.
- Premijer ima blage simptome korona virusa i hitno je smešten u samoizolaciju. On će nastaviti da vodi državu u borbi protiv ovog opasnog virusa - saopšteno je iz njegovog kabineta.
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3170662-korona-virus-srbija-vanredno-stanje
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Boris Džonson zaražen korona virusom
Prvo klempavi princ, pa sad premijer... Još dva u krdu...
koji je ovo as.
boli ga kurac, prebolit će i onda će biti imun i rugat će se
mislis?...lik ima 6 banki...osim ako ne boluje od neke kronicne bolesti mogao bi prezivjeti..AssadNaPodmornici wrote:koji je ovo as.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
za 6banki lik izgleda predobrovuksadinare wrote:mislis?...lik ima 6 banki...osim ako ne boluje od neke kronicne bolesti mogao bi prezivjeti..AssadNaPodmornici wrote:koji je ovo as.
još ako nije pušač, i pošto britanski doktori kao i švedski doktori (za razliku od hrvatskih i španjolskih i talijanski) manje ljude trpaju antibioticima, neće mu ništa biti.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
zna tko..jel se jednim ozdravljenjem dobije trajni imunitet?
AssadNaPodmornici wrote:za 6banki lik izgleda predobrovuksadinare wrote:mislis?...lik ima 6 banki...osim ako ne boluje od neke kronicne bolesti mogao bi prezivjeti..AssadNaPodmornici wrote:koji je ovo as.
još ako nije pušač, i pošto britanski doktori kao i švedski doktori (za razliku od hrvatskih i španjolskih i talijanski) manje ljude trpaju antibioticima, neće mu ništa biti.
ima 56
"Imam temperaturu i kašalj. Na savjet liječnika sam se testirao te sam pozitivan. U samoizolaciji sam, radim od kuće i u stalnoj sam komunikaciji sa svojim suradnicima u borbi s koronavirusom. Ne brinite, zajedno ćemo pobijediti ovo. Samo ostanite kod kuće i tako pomozite našim divnim liječnicima", rekao je Johnson u snimci koju je objavio na Twitteru.
vili40-
2015-08-02
za trajni imunitet se još ne može znati,najbliže je da imunitet nakon nekog vremena nestane,recimo kroz par mjeseciNoor wrote:zna tko..jel se jednim ozdravljenjem dobije trajni imunitet?
vili40-
2015-08-02
Foto: EPA/Andrej Cukić, AP/Kirsty Wigglesworth
VUČIĆ POSLAO PORUKU PODRŠKE DŽONSONU: Želim vam brz oporavak i nastavite da se borite TVIT
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vili40 wrote:za trajni imunitet se još ne može znati,najbliže je da imunitet nakon nekog vremena nestane,recimo kroz par mjeseciNoor wrote:zna tko..jel se jednim ozdravljenjem dobije trajni imunitet?
godinu godinu i pol
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bio bih sretan da ga kraljica dođe posjetiti :)
2015-08-06
taman da dođe cjepivo...nadam seepikur37 wrote:vili40 wrote:za trajni imunitet se još ne može znati,najbliže je da imunitet nakon nekog vremena nestane,recimo kroz par mjeseciNoor wrote:zna tko..jel se jednim ozdravljenjem dobije trajni imunitet?
godinu godinu i pol
cuj svaka drzava odredjuje strategiju za sebe..tko ce biti u pravu vidjedet cemo...ocito su se bar vecina zapadnih zemalja i sjevera odlucila na strategiju imuniteta krda ili relaksirajuci pristup tj stavili ekonomiju ispred covjeka...jedino norveska,austrija,francuska primjenjuju karantenske mjere..
2015-09-08
vuksadinare wrote:cuj svaka drzava odredjuje strategiju za sebe..tko ce biti u pravu vidjedet cemo...ocito su se bar vecina zapadnih zemalja i sjevera odlucila na strategiju imuniteta krda ili relaksirajuci pristup.
točno se vidi da su oni zapad a mi teški istok
2015-08-06
...ne znam...na kraju se zbrajaju mrtvi i racuni...realno karantena italiji i spanjolskoj ne pomazu dok je kod francuza karantenske mjere donekle usporile rast zarazenih...dobro francuzi su u odnosu na spanjolce i talijane koliko toliko brze reagirali...i discipliniraniji su...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:cuj svaka drzava odredjuje strategiju za sebe..tko ce biti u pravu vidjedet cemo...ocito su se bar vecina zapadnih zemalja i sjevera odlucila na strategiju imuniteta krda ili relaksirajuci pristup.
točno se vidi da su oni zapad a mi teški istok
2015-09-08
njemci,briti,svedjani,ameri su ocito stavili ekonomiju ispred korone...i oni ce vjerojatno nesto bezbolnije ekonomski proci od ovih drugih ali kolika ce cijena biti sto se tice ljudskih zivota i zdravlja biti ne znam..mozda ne dobra
2015-09-08
zapravo nitko se nije odlučio za imunitet krda nemojte srati, jedino švedska to provodi.vuksadinare wrote:cuj svaka drzava odredjuje strategiju za sebe..tko ce biti u pravu vidjedet cemo...ocito su se bar vecina zapadnih zemalja i sjevera odlucila na strategiju imuniteta krda ili relaksirajuci pristup tj stavili ekonomiju ispred covjeka...jedino norveska,austrija,francuska primjenjuju karantenske mjere..
niti ona to, ona jednostavno ima manje restrikcije.
od istočnih zemalja japan i koreja isto tako
svi ostali u svijetu prate kinesku šemu više ili manje, uključujući i britaniju i usa
sada sa jedne strane imaš švedsku, japan, koreju sa druge strane usa, kinu, ostatak EU..
vuksadinare wrote:njemci,briti,svedjani,ameri su ocito stavili ekonomiju ispred korone...i oni ce vjerojatno nesto bezbolnije ekonomski proci od ovih drugih ali kolika ce cijena biti sto se tice ljudskih zivota i zdravlja biti ne znam..mozda ne dobra
osim šveđana svi ostali provode restrikcije kao i mi. jedino šveđani su drugačiji.
u americi policija je doslovno pucala i mlatila ekipu na plažama i tjerala ih doma
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Virusom korona zaražena 23 zastupnika iranskog parlamenta
» Frka u Sloveniji!Otkrili sedam migranata sa korona virusom
» Amerika stopira upotrebu Džonson&Džonson vakcine
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Frka u Sloveniji!Otkrili sedam migranata sa korona virusom
» Amerika stopira upotrebu Džonson&Džonson vakcine
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
Page 1 of 2