..Nemam đe,pa ću ovđe..
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ..Nemam đe,pa ću ovđe..
'renovke,nijesam to jeo iljadu godina
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
nije mi se danas nish pripremalo navecer..Rujka danas za rucak pravila pire,fasiranjce i špinat..to isparilo pa eto..
Guest- Guest
pojedem ja zeru bijelog luka cisto ono radi prevencijeLegendovich wrote:hren nije ljut,nego je nejgovo etericno ulje zestoko..to tamani sve na sto naidje od bakterija i ostaloga..viruze razgradi na komadice..
zna li sarmu praviti?Legendovich wrote:nije mi se danas nish pripremalo navecer..Rujka danas za rucak pravila pire,fasiranjce i špinat..to isparilo pa eto..
ufff,ja ti tucem po cesnjaku samo tako..zdrav i ukusan uza sve i u jelima..odoh pod tush pa u krpe,ajd laku noc..Unimatrix_Zero wrote:pojedem ja zeru bijelog luka cisto ono radi prevencijeLegendovich wrote:hren nije ljut,nego je nejgovo etericno ulje zestoko..to tamani sve na sto naidje od bakterija i ostaloga..viruze razgradi na komadice..
Guest- Guest
znao bi,ali to Rujka mota,prepimpljavo za mene..kasnije josh zapece u rerni..Unimatrix_Zero wrote:zna li sarmu praviti?Legendovich wrote:nije mi se danas nish pripremalo navecer..Rujka danas za rucak pravila pire,fasiranjce i špinat..to isparilo pa eto..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’
» Opet Kalmeta:Nemam ja pojma
» Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
» "Nemam pojma" sa starim drustvom - ili "Ima li nade za nas?"
» Radim 20 godina, nemam kredita, umjerena sam u svemu...
» Opet Kalmeta:Nemam ja pojma
» Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
» "Nemam pojma" sa starim drustvom - ili "Ima li nade za nas?"
» Radim 20 godina, nemam kredita, umjerena sam u svemu...
Page 2 of 2