Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’
Irena Sedmak bila je pripadnica 153. turopoljske brigade kojoj se priključila 1991. godine.
Vi koji ste prodali zemlju za svoj džep, vi koji držite ruku na srcu doksvira (ne samo vaša) himna, vi koji ne priznajete antifašističku borbu u drugom ratu, vi koji žderete i letite helikopterima a građani skupljaju plastične flaše da bi se prehranili – odvratni ste. Morete mi deti soli na rep.
Gadite mi se, pogotovo oni koji ‘najoštrije osuđuju, a ne vide, ne čuju i ne znaju’.
Za OVAKVU domovinu nitko nije obukao uniformu ’91. i stavio šljem na glavu. Zato floskulu ‘imamo Hrvatsku’ prestanite prepisivati od začetnika i pokrovitelja pljačke “lijepe naše” jer vi ju možda imate, ja nemam, uništili ste ju i IZDALI”, napisala je Irena Sedmak.
Prokleta bila... kak se samo usuđuje?!
poveznic
Vi koji ste prodali zemlju za svoj džep, vi koji držite ruku na srcu doksvira (ne samo vaša) himna, vi koji ne priznajete antifašističku borbu u drugom ratu, vi koji žderete i letite helikopterima a građani skupljaju plastične flaše da bi se prehranili – odvratni ste. Morete mi deti soli na rep.
Gadite mi se, pogotovo oni koji ‘najoštrije osuđuju, a ne vide, ne čuju i ne znaju’.
Za OVAKVU domovinu nitko nije obukao uniformu ’91. i stavio šljem na glavu. Zato floskulu ‘imamo Hrvatsku’ prestanite prepisivati od začetnika i pokrovitelja pljačke “lijepe naše” jer vi ju možda imate, ja nemam, uništili ste ju i IZDALI”, napisala je Irena Sedmak.
Prokleta bila... kak se samo usuđuje?!
poveznic
Re: Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’
Još jedna za "kme" temu...
darth_vader-
2014-04-17
Drolja... Đubre... Smeće... Niš koristi!
Baba sve 5 . Nisi se sama borila. Sve sama krajnost, ili primaju mirovine ili nemaju što jesti. Ovu državu može učvrstiti samo beskompromisan i bezuvjetan RAD. Sve ostalo je drkanje.
Guest- Guest
provocator wrote:Drolja... Đubre... Smeće... Niš koristi!
Zašto je vrijeđas? Pa samo je malo "sjetna" ovih dana...
Last edited by jasambrend on 7/8/2016, 22:34; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
provocator-
2015-08-11
provocator-
2015-08-11
Čak su i Srbi odustali od kmečanja, ali Index-ovci i Net- ovci se ne daju sa položaja...
darth_vader-
2014-04-17
A jesu je prošle godine zastupali u Kninu ? Kada je Zoki bio premijer. Mislim da jesu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
"Za OVAKVU domovinu nitko nije obukao uniformu ’91. i stavio šljem na glavu"
Dužnost je svoju Domovinu braniti, a ne licitirati količinom razočaranja i osobnih frustracija. Nadrkana je, to je sve.
Dužnost je svoju Domovinu braniti, a ne licitirati količinom razočaranja i osobnih frustracija. Nadrkana je, to je sve.
Guest- Guest
provocator wrote:Drolja... Đubre... Smeće... Niš koristi!
Tako je! Nek uzgaja turbo paprike i braniteljski paradajz kao svi normalni brantelji.
Guest- Guest
Jel moze gospođi i onom ercegu staviti opet netko šljem na glavu. Ali malo veći. Da ih ne gledamo.
2015-08-15
kofein wrote:"Za OVAKVU domovinu nitko nije obukao uniformu ’91. i stavio šljem na glavu"
she needs the D
kaja_333 wrote:Jel moze gospođi i onom ercegu staviti opet netko šljem na glavu. Ali malo veći. Da ih ne gledamo.
Smetaju ti zar ne? Kvare ti lijepu tvoju panoramu? Ma treba otvorit Jasenovac i sve te njurgavce spalit u ciglani isto i sirotinju i sve one pod ovrhama i sve nezaposlene spizdit sa Zyklon B tako da vi državotvorni hrvati i hrvatice imate bezbrižnu lijepu vašu.
Guest- Guest
Smetaju mi pokvarenjaci. Ovu su predstavljali prošle godine u Kninu ali ove ne pa je ljuta.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Jel moze gospođi i onom ercegu staviti opet netko šljem na glavu. Ali malo veći. Da ih ne gledamo.
Smetaju ti zar ne? Kvare ti lijepu tvoju panoramu? Ma treba otvorit Jasenovac i sve te njurgavce spalit u ciglani isto i sirotinju i sve one pod ovrhama i sve nezaposlene spizdit sa Zyklon B tako da vi državotvorni hrvati i hrvatice imate bezbrižnu lijepu vašu.
Ti si se opet razjario , ja se ne približavam Pp - u i kidam na desno..
2015-08-15
kurca bi ona uzgajala, nema se vremena nešto korisnog raditi... ona obilazi lepu našu svrha do zdola.... inače je se sjećam, bila je u 153.-oj velikogoričkoj al nešto kratko i sjećam se da je bila u vojarni u velikoj buni... neki ćato ili tako nešto... treba pitat dragu lovrića on ju bolje pozna... jedno vrijeme smo imali tenkove u boriku iza velike bune pa smo bili gosti u njihovoj vojarni....Usne Stjepana Gnječa wrote:provocator wrote:Drolja... Đubre... Smeće... Niš koristi!
Tako je! Nek uzgaja turbo paprike i braniteljski paradajz kao svi normalni brantelji.
2015-08-08
zapravo je zakon gledat face koje imaju mirovine od min. 15 tisuca kako drmaju ove od 2 i nanize
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
toliko mogu imati jedino menageri u audiju... pretpostavljam....rigbi wrote:zapravo je zakon gledat face koje imaju mirovine od min. 15 tisuca kako drmaju ove od 2 i nanize
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Inače Aben je sve objasnio.
Dobili smo rat protiv Nacional Socijalističke Srbije, koja je htjela - jel da , osvojiti životni prostor -lebensraum ovdje
ali smo kasnije izgubili ekonomski rat protiv Nacional Socijalističke Hrvatske, jer su nas post-socijalističke stranke HDZ i SDP razjebali i opljačkali, i onda ljudi imaju osjećaj "koji kurac sam ratovao"..
gle glasovali ste za HDZ i SDP , ovi su lopovlukom i post-socijalističkom ekonomijom razjebali državu itd..
da smo kojim slučajem imali "neoliberalne" vlade poput Poljske, Slovačke, Baltičkih zemalja, danas nitko nebi spominja ovakve stvari..
inače ne znam čemu napadi na mihu koji uzgaja paprike, takvi ljudi koji rade u proizvodnji i hrane ovu državu punu parazita , a paraziti se još rugaju sa njima, nije niti čudno što propadate..
Dobili smo rat protiv Nacional Socijalističke Srbije, koja je htjela - jel da , osvojiti životni prostor -lebensraum ovdje
ali smo kasnije izgubili ekonomski rat protiv Nacional Socijalističke Hrvatske, jer su nas post-socijalističke stranke HDZ i SDP razjebali i opljačkali, i onda ljudi imaju osjećaj "koji kurac sam ratovao"..
gle glasovali ste za HDZ i SDP , ovi su lopovlukom i post-socijalističkom ekonomijom razjebali državu itd..
da smo kojim slučajem imali "neoliberalne" vlade poput Poljske, Slovačke, Baltičkih zemalja, danas nitko nebi spominja ovakve stvari..
inače ne znam čemu napadi na mihu koji uzgaja paprike, takvi ljudi koji rade u proizvodnji i hrane ovu državu punu parazita , a paraziti se još rugaju sa njima, nije niti čudno što propadate..
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Imate 'crni' smisao za humor? Možda vam prijeti rijetki oblik demencije!
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» Ekonomist prizemljio Sulju:'Srbija po BDP-u nece prestic Hrvatsku bar 20 godina i to je pod 'mozda''
» PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
» Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
» Dačić: Možda bismo i mi mogli tužiti BiH i Hrvatsku jer su nas napali 1914.
» Ekonomist prizemljio Sulju:'Srbija po BDP-u nece prestic Hrvatsku bar 20 godina i to je pod 'mozda''
» PISMO OGORČENOG NIJEMCA: ‘Nećemo doći u Hrvatsku, ne želimo da nas netko vara! Pa vi imate jedne cijene za strane, a druge za domaće goste
» Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
Page 1 of 2