Radim 20 godina, nemam kredita, umjerena sam u svemu...
Page 1 of 1
Radim 20 godina, nemam kredita, umjerena sam u svemu...
Nezavisna saborska zastupnica Marijana Petir izjavila je za N1 da je u imovinskoj kartici transparentno i po zakonu prijavila svoju imovinu.
- Nadam se da su tako činili i drugi. Uvijek sam se ponašala odgovorno i umjereno u svemu, pa tako i kad je riječ o ušteđevini.
Naime, zastupnica koja u Sabor je ušla na listi HDZ-a, a prema kartici koju je prošli tjedan predala Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, uspjela je uštedjeti čak 811.975 kuna i 590.000 eura. Od, kako je navela, nesamostalnog rada, tako je ukupno uštedjela više od pet milijuna kuna.
Naglasila je da nije riječ samo o rezultatima prihoda tijekom pet godina mandata u Europskom parlamentu:
- Ja radim 20 godina. Ja ne zbrajam to. Živim u skladu sa svojim mogućnostima. Nikada se nisam zaduživala, nikada nisam imala kredit. Da, tako je, živim u roditeljskoj kući, to sam također navela u kartici, rekla je s primjedbom da mnogi njezini kolege imaju nekretnine dok ih ona nema.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kako-sam-ustedjela-5-2-milijuna-kuna-radim-20-godina-nemam-kredita-umjerena-sam-u-svemu-15016826
- Nadam se da su tako činili i drugi. Uvijek sam se ponašala odgovorno i umjereno u svemu, pa tako i kad je riječ o ušteđevini.
Naime, zastupnica koja u Sabor je ušla na listi HDZ-a, a prema kartici koju je prošli tjedan predala Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, uspjela je uštedjeti čak 811.975 kuna i 590.000 eura. Od, kako je navela, nesamostalnog rada, tako je ukupno uštedjela više od pet milijuna kuna.
Naglasila je da nije riječ samo o rezultatima prihoda tijekom pet godina mandata u Europskom parlamentu:
- Ja radim 20 godina. Ja ne zbrajam to. Živim u skladu sa svojim mogućnostima. Nikada se nisam zaduživala, nikada nisam imala kredit. Da, tako je, živim u roditeljskoj kući, to sam također navela u kartici, rekla je s primjedbom da mnogi njezini kolege imaju nekretnine dok ih ona nema.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kako-sam-ustedjela-5-2-milijuna-kuna-radim-20-godina-nemam-kredita-umjerena-sam-u-svemu-15016826
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Radim 20 godina, nemam kredita, umjerena sam u svemu...
ova je zajebala bauka po skrtosti
2014-04-12
sve ok
doduše i bauk je šparan
pa bili bi i fin par
doduše i bauk je šparan
pa bili bi i fin par
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
da se mene pita ja bih bauka stavio za predsjednika sdp
dončić je isto ok
ali arsen ima jednu dopadljivost i opušteniji je
dončić je isto ok
ali arsen ima jednu dopadljivost i opušteniji je
2015-08-06
kako ne , zakopali bi 30-ak m. kun u vrtal dok kazes " dva mandata "epikur37 wrote:sve ok
doduše i bauk je šparan
pa bili bi i fin par
2014-04-12
Radi 20 godina al zato netko umisto tebe triba rađat dicu pa sad triba dignit porodiljne naknade koje plaćamo svi ostali jer ti ne rađaš nego radiš karijeru i uzimaš nekom muškom posal.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
konstrukcija ti bolesna , osobno mi jedini problem licemjerno zagovaranje obitelji mladuncadi i tradicije neudane nerotkinje isteklog bioloskog sataRayMabus wrote:Radi 20 godina al zato netko umisto tebe triba rađat dicu pa sad triba dignit porodiljne naknade koje plaćamo svi ostali jer ti ne rađaš nego radiš karijeru i uzimaš nekom muškom posal.
2014-04-12
Ovo ko oglas za udaja/ženidba...
Još samo fali izazovna fotografija...
Još samo fali izazovna fotografija...
Marijana je komad i pol, ženska cijepljena od emančipačije, financijski neovisna...
Jel svi mislite što i ja mislim? :)
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Marijana je komad i pol, ženska cijepljena od emančipačije, financijski neovisna...
Da, ali iz nekog razloga je ostala neudata.
No po svemu ...za ženit.
2015-08-06
kic wrote:
poslat joj B.Novkovića na vrata
:D
2015-08-06
Ništa od toga...
Marijana je isključivo za crkveni brak, sakramentalnu ženidbu...
A Novković ne ispunjava osnovne uvjete...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Ništa od toga...
šteta ženskice
sad joj je već prošao rok trajanja
konzumna je ali
avaj
2015-08-06
Nije. Samo konstatiram da njenu karijeru u kojij ona nije rodila nit jedno djete netko sad mora platit iz svog đepa puneći proračun da se može platit porodiljna naknada i ostalo.debotoijusto wrote:konstrukcija ti bolesna , osobno mi jedini problem licemjerno zagovaranje obitelji mladuncadi i tradicije neudane nerotkinje isteklog bioloskog sataRayMabus wrote:Radi 20 godina al zato netko umisto tebe triba rađat dicu pa sad triba dignit porodiljne naknade koje plaćamo svi ostali jer ti ne rađaš nego radiš karijeru i uzimaš nekom muškom posal.
Njena karijera = ekonomski je pogubna za društvo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
» Radim
» "Više ne radim za vas. Sad sam s njima"
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Radim
» "Više ne radim za vas. Sad sam s njima"
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 1 of 1