aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Umorili se od brojanja?
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Koliko ste ih vi danas spalili na lomačama?Triny wrote:Umorili se od brojanja?
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Nema ovdje vještica ni lova na iste.T. wrote:Koliko ste ih vi danas spalili na lomačama?Triny wrote:Umorili se od brojanja?
Kao kod vas.
Cinkate curice koje šeću pse.
Trinity-
2014-04-17
Mi smo savjesni građani...Triny wrote:Nema ovdje vještica ni lova na iste.T. wrote:Koliko ste ih vi danas spalili na lomačama?Triny wrote:Umorili se od brojanja?
Kao kod vas.
Pridržavamo se zakona i odluka Stožera...
Imamo 50 preminulih, vi?
T.- Posts : 17552
2014-04-14
To su/ste živi mrtvaci.T. wrote:Mi smo savjesni građani...Triny wrote:Nema ovdje vještica ni lova na iste.T. wrote:Koliko ste ih vi danas spalili na lomačama?Triny wrote:Umorili se od brojanja?
Kao kod vas.
Imamo 50 preminulih, vi?
Trinity-
2014-04-17
Par tisuca im plovi kanalizacijama ko zadnja govnaT. wrote:Mi smo savjesni građani...Triny wrote:Nema ovdje vještica ni lova na iste.T. wrote:Koliko ste ih vi danas spalili na lomačama?Triny wrote:Umorili se od brojanja?
Kao kod vas.
Imamo 50 preminulih, vi?
New York i New Jersey je manje od 9% ukupnog USA stanovništva.michaellcmacha wrote:dobar mi je ero... u usa "samo" je probem new york i new jersey... pa kud ćeš više od tog dvoje, ali na stranu i to... 50 000 mrtvih u manje od 2 mjeseca, ako se održi otprilike ovaj tempo smrtnosti u 3 godine po 2 cuga oni će izgubiti više ljudi nego u ww2 ili otprilike toliko... s tim da ih ovo izginuće košta bar 20 puta više nego ona ratna izginuća...
I još nešto, USA ima više stanovnika od Njemačke, Italije, Francuske, Francuske i Engleske zajedno.
Saberi umrle tih zemalja i usporedi sa brojem žrtava u USA i vidi razliku u korist USA.
Zato je ispravnije (u vašoj priči) govoriti o broju žrtava na milijun stanovnika.
Last edited by Eroo on 25/4/2020, 23:31; edited 1 time in total
ne vjerujem. Daj link...Noor wrote:Par tisuca im plovi kanalizacijama ko zadnja govnaT. wrote:Mi smo savjesni građani...Triny wrote:Nema ovdje vještica ni lova na iste.T. wrote:Koliko ste ih vi danas spalili na lomačama?Triny wrote:Umorili se od brojanja?
Kao kod vas.
Imamo 50 preminulih, vi?
evega, mutikašo :)mutava baštarda wrote:ne vjerujem. Daj link...Noor wrote:Par tisuca im plovi kanalizacijama ko zadnja govnaT. wrote:Mi smo savjesni građani...Triny wrote:Nema ovdje vještica ni lova na iste.T. wrote:
Koliko ste ih vi danas spalili na lomačama?
Kao kod vas.
Imamo 50 preminulih, vi?
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/belgium/
Kako je nastao corona virus? Širenjem dezinformacija.Noor wrote:Par tisuca im plovi kanalizacijama ko zadnja govnaT. wrote:Mi smo savjesni građani...Triny wrote:Nema ovdje vještica ni lova na iste.T. wrote:Koliko ste ih vi danas spalili na lomačama?Triny wrote:Umorili se od brojanja?
Kao kod vas.
Imamo 50 preminulih, vi?
Trinity-
2014-04-17
Njemački virolog preplašio Austrijance: Drugi val epidemije i povratak 'Lock-Downa' već u zimi
Ovo je tek bilo zaigravanje...
Ovo je tek bilo zaigravanje...
red wolf-
2016-02-10
pobili ih respiratori... Jadan svijet, da su ih liječili afrički vračevi još bi poživjeli...Noor wrote:evega, mutikašo :)mutava baštarda wrote:ne vjerujem. Daj link...Noor wrote:Par tisuca im plovi kanalizacijama ko zadnja govnaT. wrote:Mi smo savjesni građani...Triny wrote:
Nema ovdje vještica ni lova na iste.
Kao kod vas.
Imamo 50 preminulih, vi?
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/belgium/
Ako se ponovi situacija kao u vrijeme sa Španjolskom gripom, najebali smo...Ali, ipak bit ćemo spremniji nego što su bili ljudi u vrijeme Španjolske gripe...
red wolf-
2016-02-10
Yeah, rightTriny wrote:Kako je nastao corona virus? Širenjem dezinformacija.Noor wrote:Par tisuca im plovi kanalizacijama ko zadnja govnaT. wrote:Mi smo savjesni građani...Triny wrote:Nema ovdje vještica ni lova na iste.T. wrote:
Kao kod vas.
Imamo 50 preminulih, vi?
Nietzshe reče da na ovom svijetu postoje samo ljudi koji pišu i oni koji čitaju.Triny wrote:Kako je nastao corona virus? Širenjem dezinformacija.Noor wrote:Par tisuca im plovi kanalizacijama ko zadnja govnaT. wrote:Mi smo savjesni građani...Triny wrote:Nema ovdje vještica ni lova na iste.T. wrote:
Kao kod vas.
Imamo 50 preminulih, vi?
Čitaj i šuti!
I šta piše ? Broj umrlih?Noor wrote:Yeah, rightTriny wrote:Kako je nastao corona virus? Širenjem dezinformacija.Noor wrote:Par tisuca im plovi kanalizacijama ko zadnja govnaT. wrote:Mi smo savjesni građani...Triny wrote:
Nema ovdje vještica ni lova na iste.
Kao kod vas.
Imamo 50 preminulih, vi?
Ništa o kanalizaciji.
Trinity-
2014-04-17
bosanski kreten jaše opet.Eroo wrote:New York i New Jersey je manje od 9% ukupnog USA stanovništva.michaellcmacha wrote:dobar mi je ero... u usa "samo" je probem new york i new jersey... pa kud ćeš više od tog dvoje, ali na stranu i to... 50 000 mrtvih u manje od 2 mjeseca, ako se održi otprilike ovaj tempo smrtnosti u 3 godine po 2 cuga oni će izgubiti više ljudi nego u ww2 ili otprilike toliko... s tim da ih ovo izginuće košta bar 20 puta više nego ona ratna izginuća...
I još nešto, USA ima više stanovnika od Njemačke, Italije, Francuske, Francuske i Engleske zajedno.
Saberi umrle tih zemalja i usporedi sa brojem žrtava u USA i vidi razliku u korist USA.
Zato je ispravnije (u vašoj priči) govoriti o broju žrtava na milijun stanovnika.
zbroji njemačku francusku i kirgistan i ameri vode.
daj 10kre odi babi pričat kako si ustaše po dinari lovio.
2014-12-30
Triny wrote:I šta piše ? Broj umrlih?
Ništa o kanalizaciji.
Drugi val španjolske gripe odnio je milijune života. Hoće li se povijest ponoviti?
Valja biti oprezan.
Valja biti oprezan.
red wolf-
2016-02-10
Kako ti kučići i mačići, šetaju li te?veber wrote:bosanski kreten jaše opet.Eroo wrote:New York i New Jersey je manje od 9% ukupnog USA stanovništva.michaellcmacha wrote:dobar mi je ero... u usa "samo" je probem new york i new jersey... pa kud ćeš više od tog dvoje, ali na stranu i to... 50 000 mrtvih u manje od 2 mjeseca, ako se održi otprilike ovaj tempo smrtnosti u 3 godine po 2 cuga oni će izgubiti više ljudi nego u ww2 ili otprilike toliko... s tim da ih ovo izginuće košta bar 20 puta više nego ona ratna izginuća...
zbroji njemačku francusku i kirgistan i ameri vode.
daj 10kre odi babi pričat kako si ustaše po dinari lovio.
U španjolskoj je odnio one koji nisu prije preboljeli lakši soj, odnosno mlađe. Starije koji su preboljeli nije kosila....red wolf wrote:Drugi val španjolske gripe odnio je milijune života. Hoće li se povijest ponoviti?Valja biti oprezan.
Bjelorusija je sigurna, švedska kako tako......
Ispada da ne treba biti oprezan....
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 49 of 50