aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
AssadNaPodmornici wrote:Noor wrote:ne, ne izlazim, a simptoma za sad nemam, ako tako ostane jos 7-8 dana, testirat cu se pa cu sve znatiAssadNaPodmornici wrote:Noor wrote:Gnječ wrote:Od ponedjeljka neometano kretanje na Poluotoku. DOZNAJEMO ŠTO ĆE BITI S GRANICOM
Nakon što je istarski Stožer civilne zaštite objavio da će se unutar županije od 20. travnja građani moći kretati bez ograničenja, načelnik Stožera Dino Kozlevac kazao je i što će biti s granicom.
- Do 4. svibnja sve mjere ostaju na snazi osim mjere ograničavanja kretanja. Granice se narednih 30 dana sigurno neće otvarati. Stožer Istarske županije će inzistirati da državna granica bude što duže zatvorena, a da se granica županije od sada i jače nadzire, rekao je Dino Kozlevac.
Ublažavanje mjere kretanja omogućit će policijskim ophodnjama, rekao je, pojačani nadzor svih drugih mjera koje ostaju na snazi, poput zabrane okupljanja.
- To su mjere koje drže virus pod kontrolom i morat ćemo se s time naučiti živjeti, poručio je Kozlevac.
https://www.glasistre.hr/istra/od-ponedjeljka-neometano-kretanje-na-poluotoku-doznajemo-sto-ce-biti-s-granicom-637246
KOZLEVAC: Od ponoći popuštanje mjera kretanja u Istarskoj županiji, DO KRAJA GODINE MOŽEMO ZABORAVITI NA MASOVNIJA OKUPLJANJA, KONCERTE I DRUGE MANIFESTACIJE
Na temelju epidemiološke prosudbe, jučer je Stožer za civilnu zaštitu Istarske županije donio odluku o popuštanju mjere o ograničavanju kretanja, te kojom se omogućava da cijela Istarska županija bude jedno područje na kojem se ljudi mogu kretati bez propusnica.
- To ne znači da sutra svi moramo sjest u aute i krenuti - do 4. svibnja sve mjere ostaju na snazi osim mjere ograničavanja kretanja, te se od ponoći može kretati na području cijele Istarske županije. Sigurno do kraja godine možemo zaboraviti na masovnija okupljanja, koncerte i druge manifestacije, usprkos popuštanju mjera kretanja u Istarskoj županiji, rekao je rekao je Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije.
https://www.glasistre.hr/istra/kozlevac-od-ponoci-popustanje-mjera-kretanja-u-istarskoj-zupaniji-do-kraja-godine-mozemo-zaboraviti-na-masovnija-okupljanja-koncerte-i-druge-manifestacije-637199
evo, onaj albanac što je danas poginuo na baušteli, bio je pozitivan, a asimpomatičan..i sad tko zna gdje je i koga sve zarazio
ma ne, tomu nema kraja ni mogućnosti zaštite, osim ako stvarno nisi doma 24 sata i nikoga ne puštaš u kuću. al, nitko ne može funkcionirati tako
ako si ti napisala ono da si bila u kontaktu sa nekim tko je ima virus, i ti si vjerojatno asimpomatična, dakle imaš virus kod sebe(ali će ti ga organizam brzo unišititi) ali ovaj kratki period ti ga možeš prenjeti negdje drugdje.
međutim sreća naša, velika većina ljudi će također biti asimptomatični tako da neće im biti ništa. eventualno da radiš u staračkom domu, gdje su ljudi jednom nogom u grobu, onda bi bilo "virus provalio u staračke domove"
ako nemaš ništa, odibt će te za testiranje
a moj savjet ti je da se ne testiraš, jer ako ti utvrde taj virus, onda će te staviti u bolnicu, ili pod nadzor i takva sranja, nećeš moći nigdje misec dana :D čekaj još koji dan, i to je to. mislim zaista nisam virolog, ali ovako što pratim, tvoj organizam vjerojatno je već uništio virus, ili će ga uništiti za koji dan, i onda će ostati samo antitijela .. a i oni nestanu izgleda nakon nekog vremena jer izgleda da je virus bio "lagan plijen" za tvoj organizam.
i od kaje prijateljica je bila sa momkom koji je kašljao u nju (njenu priju) cili dan, i on je kasnije bio pozitivan na covid-19 a ona (kajina prija) ništa. naravno i taj momak se do sada oporavio , a cura(kajina prija) je imala ga u organizmu ali ga je tijelo uništilo.
eto to vam je ovaj virus, po svemu sudeći po opasnosti je sličan gripi
noćas sam čak sanjala sa sam bila pozitivna, a bez simptoma ikakvih...i onda se utvrdi da su i moji ukućani...i roditelji kod kojih sam bila, ali ni njima ništa
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma tko bi ti odolio, morala sam te zagrlit i izljubitdijagram wrote:Kazem ja nore, 200 cm od mene
Al ne moze se ona suzdrzat i ,...eto :)
ne moze to nama nistaNoor wrote:ma tko bi ti odolio, morala sam te zagrlit i izljubitdijagram wrote:Kazem ja nore, 200 cm od mene
najgore mi za kavu, benzinske i mc donalds :)
dijagram-
2015-08-09
Ja bih morao na jedan "ogled" na teren, ali sam odklonio.
Dao sam upute što moraju učiniti, poslikati, nacrtati i skenirano mi poslati.
Odbio sam i odlazak i na završni sastanak oko izrade PID dokumentacije,
koja je potrebna za tehnički pregled. Dao sam slične upute kao gore...Festina lente, jebiga.
Odbio sam i odlazak i na završni sastanak oko izrade PID dokumentacije,
koja je potrebna za tehnički pregled. Dao sam slične upute kao gore...Festina lente, jebiga.
Ero, ja to sve rješavam video konferencijskim koordinacijama i dron snimkama :)Eroo wrote:Ja bih morao na jedan "ogled" na teren, ali sam odklonio.
Odbio sam i odlazak na završni sastanak oko izrade PID dokumentacije,
kad se vratim u ZG, idemo u Heinzelovu u Mcdijagram wrote:ne moze to nama nistaNoor wrote:ma tko bi ti odolio, morala sam te zagrlit i izljubitdijagram wrote:Kazem ja nore, 200 cm od mene
srecom rade, ja po dvije velike svaki putNoor wrote:kad se vratim u ZG, idemo u Heinzelovu u Mcdijagram wrote:ne moze to nama nistaNoor wrote:ma tko bi ti odolio, morala sam te zagrlit i izljubitdijagram wrote:Kazem ja nore, 200 cm od mene
obje za mene naravno
kad nosim kuci za sve onda šest komada, pola njima, pola meni
a pola i bagi:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:srecom rade, ja po dvije velike svaki putNoor wrote:kad se vratim u ZG, idemo u Heinzelovu u Mcdijagram wrote:ne moze to nama nistaNoor wrote:ma tko bi ti odolio, morala sam te zagrlit i izljubitdijagram wrote:Kazem ja nore, 200 cm od mene
obje za mene naravno
a gem i dalje kad nitko ne vidi
Noor wrote:dijagram wrote:srecom rade, ja po dvije velike svaki putNoor wrote:kad se vratim u ZG, idemo u Heinzelovu u Mcdijagram wrote:ne moze to nama nistaNoor wrote:
ma tko bi ti odolio, morala sam te zagrlit i izljubit
obje za mene naravno
a gem i dalje kad nitko ne vidi
dijagram-
2015-08-09
o vakseri, jos ste zivi
upickumaterinu i virus
zakurac je :D
upickumaterinu i virus
zakurac je :D
bogami se jebački drže... njihova ekipa ne respiratoru po omjerima ne jebe živu silu... ispada da bi ih pola od te 3500 moglo odradit dva tjedna u siriji u specijalnim postrojbama irgLeviathan2 wrote:gledam iran, jebacki se drzi, odnos umrlih i izlijecenih im jebacki, vise ih umre po ratistima nego od ove gripe
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a rusi su nenadjebivi... danas su imali preko 6000 novih oboljelih... od jučer kritičnih 12 umrlo im je 48, a od ovih preko 6000 novooboljelih samo im je 8 kritično....
2015-08-08
pa pametnije bi bilo da ih posalju u siriju il neku samoubilacku akcijumichaellcmacha wrote:bogami se jebački drže... njihova ekipa ne respiratoru po omjerima ne jebe živu silu... ispada da bi ih pola od te 3500 moglo odradit dva tjedna u siriji u specijalnim postrojbama irgLeviathan2 wrote:gledam iran, jebacki se drzi, odnos umrlih i izlijecenih im jebacki, vise ih umre po ratistima nego od ove gripe
al inace im je omjer umrli ozdravljeni jebacki, mislim da su samo svabi bolji
ma ako gledas kriticni, to su oni na reanimaciji, al ima i onih koji jednostavno drmnu onak iznenada,ako racunas, to je uglavnom starcad kojoj je svijeca dogorjela i vjerojatno bi zivjeli do parade pobjede, al putin odgodio paradu i oni se predalimichaellcmacha wrote:a rusi su nenadjebivi... danas su imali preko 6000 novih oboljelih... od jučer kritičnih 12 umrlo im je 48, a od ovih preko 6000 novooboljelih samo im je 8 kritično....
sjecam se kad sam isao s bivsom zenom kod njene bak u bolnicu, baba se normalno razgovarala, mi izasli i nismo stigli do izlaza , trci doktor i veli da je izdahnula, isto imala upalu pluca
to su stari ljudi i dosta da ih jace prestrasis
inace ima i onih koji se godinama drze za nevidljivu slamku a vec su mrtvi u biti, to su takvi kao ovi kriticni, oni su kriticni po par godina
a ovo je bilo 19.04. iste godine evo prije 10 minuta
imaju više oporavljenih prije 10 dana nego danas... neki dan su prijavili doatnih 1290 mrtvih kao pod fol od ranije ali razlika je 870 u oboljelima pa samo nebo zna od kud i od kad su uopće izvukli te mrtve... uglavnom jebo ih onaj tko im je dao da proizvode bilo što osim riže...
ovo je bilo 09.04.2020 da ne bi bilo zabune
a ovo je bilo 19.04. iste godine evo prije 10 minuta
imaju više oporavljenih prije 10 dana nego danas... neki dan su prijavili doatnih 1290 mrtvih kao pod fol od ranije ali razlika je 870 u oboljelima pa samo nebo zna od kud i od kad su uopće izvukli te mrtve... uglavnom jebo ih onaj tko im je dao da proizvode bilo što osim riže...
2015-08-08
ja ne znam, nemoj se ljutiti ali tko tebi isplaćuje onolike plaće, što si pokazivao... ti kurca ne razumiješ... :))) mi imamo 31 na respiratoru i umre nam 8 a priljev novooboljelih 39... oni imaju 12 na respiratoru umre im 48, a priljev novooboljelih preko 6000... eto još jednom ali treći put nek ti gazda na baušteli pojasni kad ti bude listu davao... ;)Leviathan2 wrote:ma ako gledas kriticni, to su oni na reanimaciji, al ima i onih koji jednostavno drmnu onak iznenada,ako racunas, to je uglavnom starcad kojoj je svijeca dogorjela i vjerojatno bi zivjeli do parade pobjede, al putin odgodio paradu i oni se predalimichaellcmacha wrote:a rusi su nenadjebivi... danas su imali preko 6000 novih oboljelih... od jučer kritičnih 12 umrlo im je 48, a od ovih preko 6000 novooboljelih samo im je 8 kritično....
sjecam se kad sam isao s bivsom zenom kod njene bak u bolnicu, baba se normalno razgovarala, mi izasli i nismo stigli do izlaza , trci doktor i veli da je izdahnula, isto imala upalu pluca
to su stari ljudi i dosta da ih jace prestrasis
inace ima i onih koji se godinama drze za nevidljivu slamku a vec su mrtvi u biti, to su takvi kao ovi kriticni, oni su kriticni po par godina
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
koliko je i taj vorldmetar vjerodostojan isto
vec sam primjetio ne samo kod kineza nego i drugih da se podaci mjenjaju i ne odgovaraju
tako da, ne obracaj paznju
ozbiljno uzimanje podataka sa interneta steti dusevnom miru :)
vec sam primjetio ne samo kod kineza nego i drugih da se podaci mjenjaju i ne odgovaraju
tako da, ne obracaj paznju
ozbiljno uzimanje podataka sa interneta steti dusevnom miru :)
Ono prvo ima veze s talijanima, a ono drugo s pismenim budalama.Noor wrote:Ero, ja to sve rješavam video konferencijskim koordinacijama i dron snimkama :)Eroo wrote:Ja bih morao na jedan "ogled" na teren, ali sam odklonio.
Odbio sam i odlazak na završni sastanak oko izrade PID dokumentacije,
Tak da i jedno i drugo ne ide s visokom tehnologijom.
Ustvari, dobio sam sve što mi kao treba, ali, avaj...
Znaš ono kad te "zaposle" u smislu smaranja šarana...Vratiš im lopticu i samo čekaš
sljedeću smicalicu. A meni se ne žuri nikud...
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 40 of 50