aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
javno se izjasnjavao za eugeniku, sad njegovi psi iz zaklade daju neke prognoze i slicnoLegendovich wrote:umoljavam objasnjenje veze Gatesa i Pandemije..osim onog da je postao globalni mecena i da zastupa ideju svekolikog pelcovanja svih na planetu,uz noshanje blutut narukve oko miške,,,ono da se ne pogubimo..Leviathan2 wrote:pssssstmichaellcmacha wrote:levi čim si bil gejtsa uključio u svoj algoritam bojim se da nisi ozbiljan za racionalno prosuđivanje...
ne talasaj prije sto razmislis dobro
onda malo istrazi
onda se obrati ak os ozbiljnu raspru
nebi me zacudilo da su uistinu ti psi izazvali neku od epidemija
ko zna sto sve mogu pustit il im pobjeci jer imaju hrpu bioloskih labosa po svijetu ( u americi ne mogu imat) a financiraju se vakcinama i slicnim sranjima koje izazivaju vise stet nego koristi
jeboim pasmater i njima i njihovim parama
jebena mafija (oprostite sicilijanci za usporedbu)
aha :DLegendovich wrote:tish dobiti mini blutut verziju chipa u debelo meso...nece se vidjeti..Leviathan2 wrote:al nije on sam u toj igrimutava baštarda wrote:što reči ukratko o čovjeku... Bill Gates, filantrop i eugeničarmichaellcmacha wrote:levi čim si bil gejtsa uključio u svoj algoritam bojim se da nisi ozbiljan za racionalno prosuđivanje...
i onaj socijalista sanders je pobornik toga, jebo mater svoju sto ne crkne sam da oslobodi mjesta, ionako je s obe noge u grobu
a ima ih vise, jebem im mater, docepali se neke love i sad bi oni uvodili eugeniku
jebo im pas mater bolesnu i njima i ko tako misli
i to je bolje nego da dobijem nes drugo :D
da,citao sam nesh neki dan o tome..nudje pelcovanje svijah na planetu..jebate,to da je samo 5 dolari po glavi,ima da stavi u dzep 40 miljardi..Levi,jel smo mi toliko glup da radimo u rangu do 10000 ojrova????Leviathan2 wrote:javno se izjasnjavao za eugeniku, sad njegovi psi iz zaklade daju neke prognoze i slicnoLegendovich wrote:umoljavam objasnjenje veze Gatesa i Pandemije..osim onog da je postao globalni mecena i da zastupa ideju svekolikog pelcovanja svih na planetu,uz noshanje blutut narukve oko miške,,,ono da se ne pogubimo..Leviathan2 wrote:pssssstmichaellcmacha wrote:levi čim si bil gejtsa uključio u svoj algoritam bojim se da nisi ozbiljan za racionalno prosuđivanje...
onda malo istrazi
ko zna sto sve mogu pustit il im pobjeci jer imaju hrpu bioloskih labosa po svijetu ( u americi ne mogu imat) a financiraju se vakcinama i slicnim sranjima koje izazivaju vise stet nego koristi
Guest- Guest
bolesnici,zene i djeca su buduci rudnici novca...
Guest- Guest
corona je odlicna, zadnji put sam se urokao coronom u shijani, ak znas di je to :PGnječ wrote:Leviathan2 wrote:
jopet
ne seri gnjec, jel znas koja je razlika izmedju sarsa i corone?
da. SARS je zarazna često i fatalna bolest dišnih organa. corona je ime piva koji se pije sa malo soli i kriškom limete kad ga popiješ cijelu kašetu 4 dana si u ukomiran i razjeban kao da te vlak koji boluje od SARS-a pregazio par puta.
ljude nece sjebat nika epidemija nego pohlepaLegendovich wrote:da,citao sam nesh neki dan o tome..nudje pelcovanje svijah na planetu..jebate,to da je samo 5 dolari po glavi,ima da stavi u dzep 40 miljardi..Levi,jel smo mi toliko glup da radimo u rangu do 10000 ojrova????Leviathan2 wrote:javno se izjasnjavao za eugeniku, sad njegovi psi iz zaklade daju neke prognoze i slicnoLegendovich wrote:umoljavam objasnjenje veze Gatesa i Pandemije..osim onog da je postao globalni mecena i da zastupa ideju svekolikog pelcovanja svih na planetu,uz noshanje blutut narukve oko miške,,,ono da se ne pogubimo..Leviathan2 wrote:pssssstmichaellcmacha wrote:levi čim si bil gejtsa uključio u svoj algoritam bojim se da nisi ozbiljan za racionalno prosuđivanje...
onda malo istrazi
sta sve ljudi nijesu spremni za lak nova, nemos vjerovat
phhh istina..no,kakva vremena dolaze,bojim se da ce ljudi josh pokazati svoju pravu cud..sve nas je vise i sve je tješnje,a svi nabrijaniji..Leviathan2 wrote:ljude nece sjebat nika epidemija nego pohlepaLegendovich wrote:da,citao sam nesh neki dan o tome..nudje pelcovanje svijah na planetu..jebate,to da je samo 5 dolari po glavi,ima da stavi u dzep 40 miljardi..Levi,jel smo mi toliko glup da radimo u rangu do 10000 ojrova????Leviathan2 wrote:javno se izjasnjavao za eugeniku, sad njegovi psi iz zaklade daju neke prognoze i slicnoLegendovich wrote:umoljavam objasnjenje veze Gatesa i Pandemije..osim onog da je postao globalni mecena i da zastupa ideju svekolikog pelcovanja svih na planetu,uz noshanje blutut narukve oko miške,,,ono da se ne pogubimo..Leviathan2 wrote:
pssssst
onda malo istrazi
Guest- Guest
Ja poceo kupovati elemente i spojeve pa sam meljam medikamente...od godine 7me,muckam i radim kemijske spojeve..stari me poticao na to i bilogiju...Leviathan2 wrote:normalno, drzi budale bolesnim i drzi takozvane lijekove, nedaj da umru nego da kupujuLegendovich wrote:bolesnici,zene i djeca su buduci rudnici novca...
poanta jest,da su lijekovi preagresivni i da mogu izazvati prezestok odgovor organizma,koji onda svojim odbrambenim sustavom napada i sam organizam..to su u slucaju ovog Viruza iskusili mnogi bolesnici....medikament mora biti neshto drugo..radim sad nesh na tome,zanimljivo podrucje..
PrIJE SVEGA POTPUNO JE KRIV PRISTUP postojecoj medicini..to prvo,a odatle i svi ostali failovi..
Guest- Guest
Legendovich wrote:phhh istina..no,kakva vremena dolaze,bojim se da ce ljudi josh pokazati svoju pravu cud..sve nas je vise i sve je tješnje,a svi nabrijaniji..Leviathan2 wrote:ljude nece sjebat nika epidemija nego pohlepaLegendovich wrote:da,citao sam nesh neki dan o tome..nudje pelcovanje svijah na planetu..jebate,to da je samo 5 dolari po glavi,ima da stavi u dzep 40 miljardi..Levi,jel smo mi toliko glup da radimo u rangu do 10000 ojrova????Leviathan2 wrote:javno se izjasnjavao za eugeniku, sad njegovi psi iz zaklade daju neke prognoze i slicnoLegendovich wrote:
umoljavam objasnjenje veze Gatesa i Pandemije..osim onog da je postao globalni mecena i da zastupa ideju svekolikog pelcovanja svih na planetu,uz noshanje blutut narukve oko miške,,,ono da se ne pogubimo..
a ljudi zive u samoobmanjivanju i onda kad stanu na neravno izbije iz njih zivotinjski reflek i neljudskost
zasto
jer su se samobmanjivali kako su pametni lijepi i humani a rjetki su se potrudili i razvijat u tom smijeru
lakse je sebe uvjerit u nesto nego natjerat da nesto ucinis
to se najbolje vidi u krizama kad svi reagiraju ko tarakani (zohari)
u tom slučaju moli boga da budeš i ostaneš zdrav...Legendovich wrote:Ja poceo kupovati elemente i spojeve pa sam meljam medikamente...od godine 7me,muckam i radim kemijske spojeve..stari me poticao na to i bilogiju...Leviathan2 wrote:normalno, drzi budale bolesnim i drzi takozvane lijekove, nedaj da umru nego da kupujuLegendovich wrote:bolesnici,zene i djeca su buduci rudnici novca...
poanta jest,da su lijekovi preagresivni i da mogu izazvati prezestok odgovor organizma,koji onda svojim odbrambenim sustavom napada i sam organizam..to su u slucaju ovog Viruza iskusili mnogi bolesnici....medikament mora biti neshto drugo..radim sad nesh na tome,zanimljivo podrucje..
PrIJE SVEGA POTPUNO JE KRIV PRISTUP postojecoj medicini..to prvo,a odatle i svi ostali failovi..
2015-08-08
oo,nisam ja bash takav laik na tom podrucju..istina jest da obozavam kemiju,ali m zivot drugacio usmjerio,ali od 7 godine,stari mi je sastavljao pravi lab,koji sam koristio..kasnije u osnovnoj,cim je kemija startala,bio sam lud za njom,u srednjo u vrhu svih 4 razreda,vodja izborne grupe..i kako rekoh pristup je blag,ne agresivan..ehhh kad se sjetim tih dana..michaellcmacha wrote:u tom slučaju moli boga da budeš i ostaneš zdrav...Legendovich wrote:Ja poceo kupovati elemente i spojeve pa sam meljam medikamente...od godine 7me,muckam i radim kemijske spojeve..stari me poticao na to i bilogiju...Leviathan2 wrote:normalno, drzi budale bolesnim i drzi takozvane lijekove, nedaj da umru nego da kupujuLegendovich wrote:bolesnici,zene i djeca su buduci rudnici novca...
Guest- Guest
ja ne volim eksperimentirat sa zdravljem, obratim se nasem lijecniku za savjet ako neznam , uglavnom sam dobrog zdravlja a za fizicke povrede odem na kirurgiju ako su teze, ako nisu , zasijem i dezinficiram sam,Legendovich wrote:Ja poceo kupovati elemente i spojeve pa sam meljam medikamente...od godine 7me,muckam i radim kemijske spojeve..stari me poticao na to i bilogiju...Leviathan2 wrote:normalno, drzi budale bolesnim i drzi takozvane lijekove, nedaj da umru nego da kupujuLegendovich wrote:bolesnici,zene i djeca su buduci rudnici novca...
uglavnom, odem obicnom doktoru radi bolovanja al nikad lijecenja, jebga, nemos uvijek ni ostat doma
NE vjerujem doktorima..nio sam skoro na samrti i samo me kljukali b i c vitaminom..NISU NITI spomenuli da ekstrakt divljeg cicka(ono pored velikih kanala) i artickoa su sposobni u cijelosti ocistiti i regenerirati probavni trakt,posebice jetru..od tada,sam...Leviathan2 wrote:ja ne volim eksperimentirat sa zdravljem, obratim se nasem lijecniku za savjet ako neznam , uglavnom sam dobrog zdravlja a za fizicke povrede odem na kirurgiju ako su teze, ako nisu , zasijem i dezinficiram sam,Legendovich wrote:Ja poceo kupovati elemente i spojeve pa sam meljam medikamente...od godine 7me,muckam i radim kemijske spojeve..stari me poticao na to i bilogiju...Leviathan2 wrote:normalno, drzi budale bolesnim i drzi takozvane lijekove, nedaj da umru nego da kupujuLegendovich wrote:bolesnici,zene i djeca su buduci rudnici novca...
uglavnom, odem obicnom doktoru radi bolovanja al nikad lijecenja, jebga, nemos uvijek ni ostat doma
bio sam pisao i Ionskom srebru pa se masa njia sprdala,a nema bolje protiv bakterija,virusa i ostalog smeca koje ne pripada u organizam..tak oda..mogu ja i sam..sad malo analiziram Gripostad i ACC,rijetko kvalitetne uratke..
Guest- Guest
ko prekjuce smo spikali,kao ce doseci pola miljuna,a vid sad..milja do ksi okom trepnuo..jesil pogledo ovaj video o Spanskoj groznici?
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 21 of 50