aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Znaci doslo vreme da se krzno spasava, a lavovi i kosute zajedno na izvoru vodu piju..jbt ovo ko u onim novinama sto JW dele po gradu haha..Legendovich wrote:pa necim se moramo baviti..jel...one usrane politicke teme,su mi osobno fuj,narocito lokalnog karaktera..Nash viruz nam dojde kao pravo osvjezenje,a malo nas je i zblizilo,kao ljude..u svakom slucaju pozitivan smjer...a ako nesh i zakljucimo iz brojki i naucimo,to bolje..dzmrdz wrote:2 pisem 3 pamtim...jel vi dobijete sta za to sto brojite i tudju brigu brinete?! :pLegendovich wrote:2,514,082
Guest- Guest
nego..bash u ovakvim situacijama se iscitava neciji karakter,odnosno nedostatak istoga..dzmrdz wrote:Znaci doslo vreme da se krzno spasava, a lavovi i kosute zajedno na izvoru vodu piju..jbt ovo ko u onim novinama sto JW dele po gradu haha..Legendovich wrote:pa necim se moramo baviti..jel...one usrane politicke teme,su mi osobno fuj,narocito lokalnog karaktera..Nash viruz nam dojde kao pravo osvjezenje,a malo nas je i zblizilo,kao ljude..u svakom slucaju pozitivan smjer...a ako nesh i zakljucimo iz brojki i naucimo,to bolje..dzmrdz wrote:2 pisem 3 pamtim...jel vi dobijete sta za to sto brojite i tudju brigu brinete?! :pLegendovich wrote:2,514,082
Guest- Guest
vrl ovjerovatno....ostatak vjerovatno sjedi doma i misli da se to njioma ne moze dogoditi,a u Lidlou i Kajuflandu su vec davno posaugali naseg viruza u pluca..michaellcmacha wrote:to je 9% od ukupnog broja do sada oboljelihLegendovich wrote:2,514,082
Guest- Guest
Legendovich wrote:nego..bash u ovakvim situacijama se iscitava neciji karakter,odnosno nedostatak istoga..dzmrdz wrote:Znaci doslo vreme da se krzno spasava, a lavovi i kosute zajedno na izvoru vodu piju..jbt ovo ko u onim novinama sto JW dele po gradu haha..Legendovich wrote:pa necim se moramo baviti..jel...one usrane politicke teme,su mi osobno fuj,narocito lokalnog karaktera..Nash viruz nam dojde kao pravo osvjezenje,a malo nas je i zblizilo,kao ljude..u svakom slucaju pozitivan smjer...a ako nesh i zakljucimo iz brojki i naucimo,to bolje..dzmrdz wrote:2 pisem 3 pamtim...jel vi dobijete sta za to sto brojite i tudju brigu brinete?! :pLegendovich wrote:2,514,082
Ja ne znam sta ste zakljucili, ali koliko ja vidim svako je za sebe, kao i uvek. U svakom slucaju, situacija je toliko konfuzna da sam se i ja odlucipo prijaviti na forum nakon ohoho godina.. Drago mi je da ste svi dobro, bas sam nedavno pojeo zadnju tablu slanine iz Zupanje (tu negde) pa reko jel ima sta preko veze!?
Guest- Guest
gledam tvoj nick,pa mi nesh poznat,ali nisam siguran,i prije si ga imao?(usput velkum i puno zdravlja zelim ti)..dzmrdz wrote:Legendovich wrote:nego..bash u ovakvim situacijama se iscitava neciji karakter,odnosno nedostatak istoga..dzmrdz wrote:Znaci doslo vreme da se krzno spasava, a lavovi i kosute zajedno na izvoru vodu piju..jbt ovo ko u onim novinama sto JW dele po gradu haha..Legendovich wrote:pa necim se moramo baviti..jel...one usrane politicke teme,su mi osobno fuj,narocito lokalnog karaktera..Nash viruz nam dojde kao pravo osvjezenje,a malo nas je i zblizilo,kao ljude..u svakom slucaju pozitivan smjer...a ako nesh i zakljucimo iz brojki i naucimo,to bolje..dzmrdz wrote:
2 pisem 3 pamtim...jel vi dobijete sta za to sto brojite i tudju brigu brinete?! :p
Ja ne znam sta ste zakljucili, ali koliko ja vidim svako je za sebe, kao i uvek. U svakom slucaju, situacija je toliko konfuzna da sam se i ja odlucipo prijaviti na forum nakon ohoho godina.. Drago mi je da ste svi dobro, bas sam nedavno pojeo zadnju tablu slanine iz Zupanje (tu negde) pa reko jel ima sta preko veze!?
Guest- Guest
Eto itebe u starom jatu i neka te, dobro došao slavonac ;)dzmrdz wrote:Legendovich wrote:nego..bash u ovakvim situacijama se iscitava neciji karakter,odnosno nedostatak istoga..dzmrdz wrote:Znaci doslo vreme da se krzno spasava, a lavovi i kosute zajedno na izvoru vodu piju..jbt ovo ko u onim novinama sto JW dele po gradu haha..Legendovich wrote:pa necim se moramo baviti..jel...one usrane politicke teme,su mi osobno fuj,narocito lokalnog karaktera..Nash viruz nam dojde kao pravo osvjezenje,a malo nas je i zblizilo,kao ljude..u svakom slucaju pozitivan smjer...a ako nesh i zakljucimo iz brojki i naucimo,to bolje..dzmrdz wrote:
2 pisem 3 pamtim...jel vi dobijete sta za to sto brojite i tudju brigu brinete?! :p
haha..da, imam ga jedno 15 godina. Ono jos od 2005 otprilike, jos dok je crveni bio Srbin..eto znas kolko je davno!Legendovich wrote:gledam tvoj nick,pa mi nesh poznat,ali nisam siguran,i prije si ga imao?(usput velkum i puno zdravlja zelim ti)..dzmrdz wrote:Legendovich wrote:nego..bash u ovakvim situacijama se iscitava neciji karakter,odnosno nedostatak istoga..dzmrdz wrote:Znaci doslo vreme da se krzno spasava, a lavovi i kosute zajedno na izvoru vodu piju..jbt ovo ko u onim novinama sto JW dele po gradu haha..Legendovich wrote:
pa necim se moramo baviti..jel...one usrane politicke teme,su mi osobno fuj,narocito lokalnog karaktera..Nash viruz nam dojde kao pravo osvjezenje,a malo nas je i zblizilo,kao ljude..u svakom slucaju pozitivan smjer...a ako nesh i zakljucimo iz brojki i naucimo,to bolje..
Guest- Guest
tre wrote:Eto itebe u starom jatu i neka te, dobro došao slavonac ;)dzmrdz wrote:Legendovich wrote:nego..bash u ovakvim situacijama se iscitava neciji karakter,odnosno nedostatak istoga..dzmrdz wrote:Znaci doslo vreme da se krzno spasava, a lavovi i kosute zajedno na izvoru vodu piju..jbt ovo ko u onim novinama sto JW dele po gradu haha..Legendovich wrote:
pa necim se moramo baviti..jel...one usrane politicke teme,su mi osobno fuj,narocito lokalnog karaktera..Nash viruz nam dojde kao pravo osvjezenje,a malo nas je i zblizilo,kao ljude..u svakom slucaju pozitivan smjer...a ako nesh i zakljucimo iz brojki i naucimo,to bolje..
Di si zemljak, hvala, takodjer! ..a ja uzkur.c uvek..kaze social distancing a ja odmah u masu haha :p..
Guest- Guest
E TO je stvarno bilo davno...ajde,neka si nam tod i nek si zdrav i čio...eto,pratimo nasheg Viruza i naucili smo puno toga ....ko dobri đaci..dzmrdz wrote:haha..da, imam ga jedno 15 godina. Ono jos od 2005 otprilike, jos dok je crveni bio Srbin..eto znas kolko je davno!Legendovich wrote:gledam tvoj nick,pa mi nesh poznat,ali nisam siguran,i prije si ga imao?(usput velkum i puno zdravlja zelim ti)..dzmrdz wrote:Legendovich wrote:nego..bash u ovakvim situacijama se iscitava neciji karakter,odnosno nedostatak istoga..dzmrdz wrote:
Znaci doslo vreme da se krzno spasava, a lavovi i kosute zajedno na izvoru vodu piju..jbt ovo ko u onim novinama sto JW dele po gradu haha..
Guest- Guest
Legendovich wrote:E TO je stvarno bilo davno...ajde,neka si nam tod i nek si zdrav i čio...eto,pratimo nasheg Viruza i naucili smo puno toga ....ko dobri đaci..dzmrdz wrote:haha..da, imam ga jedno 15 godina. Ono jos od 2005 otprilike, jos dok je crveni bio Srbin..eto znas kolko je davno!Legendovich wrote:gledam tvoj nick,pa mi nesh poznat,ali nisam siguran,i prije si ga imao?(usput velkum i puno zdravlja zelim ti)..dzmrdz wrote:Legendovich wrote:
nego..bash u ovakvim situacijama se iscitava neciji karakter,odnosno nedostatak istoga..
Ja iskreno ne gledam tv, malo Netflix kad stignem i to zaspim nakon 10 minuta i za jedan film mi treba po 10 dana da ga pogledam. Bolje sto manje ovo pratiti bez zajebancije, samo neka psihoza ovo ono a nikakve koristi od toga. Nisam od onih koji trpaju stvari pod 'tepih' ali ovo ce sjebat zivce ljudima (mislim na medije) vise nego virus. Opet na drugu ruku, svako ima svoj psiholoski mehaniziam varenja situacije i 'situacija' ...
Guest- Guest
istina..ziva istina..nismo svi od istog materijala..narocito ovo "neradno" vrijeme,pa covjek nema previse toga da se zabavi..netko puca na zajebanciju da se opusti,netko proucava situaciju,netko nesto..naravno nema mjestu panici,ali niti ignorantstvu..OVA situacija ce imati posljedice po ekonomiju(evo u Kaliforniji pola gradjanstva ostalo bez posla),a i na druge segmente ljudskih zivota...malo treba kopati i moguce opcije prezivljavanja,odabirom nekog posla koji ce u buducnosti biti potreban..naftna industrija samo sto se ne urusi,a sto za nju nije vezano?kemijska industrija,transport,industrija plasticnih masa..blablabla...sve je tako izmedju sebe premrezeno da je u sustini postalo jedno...pratimo pa vidimo...cura mi navukla 40 kila brasna..inace smo veliki zderaci pizze,pita motara,domaceg kruha i kolaca,kiflica,i tako...dzmrdz wrote:Legendovich wrote:E TO je stvarno bilo davno...ajde,neka si nam tod i nek si zdrav i čio...eto,pratimo nasheg Viruza i naucili smo puno toga ....ko dobri đaci..dzmrdz wrote:haha..da, imam ga jedno 15 godina. Ono jos od 2005 otprilike, jos dok je crveni bio Srbin..eto znas kolko je davno!Legendovich wrote:gledam tvoj nick,pa mi nesh poznat,ali nisam siguran,i prije si ga imao?(usput velkum i puno zdravlja zelim ti)..dzmrdz wrote:
Ja iskreno ne gledam tv, malo Netflix kad stignem i to zaspim nakon 10 minuta i za jedan film mi treba po 10 dana da ga pogledam. Bolje sto manje ovo pratiti bez zajebancije, samo neka psihoza ovo ono a nikakve koristi od toga. Nisam od onih koji trpaju stvari pod 'tepih' ali ovo ce sjebat zivce ljudima (mislim na medije) vise nego virus. Opet na drugu ruku, svako ima svoj psiholoski mehaniziam varenja situacije i 'situacija' ...
Guest- Guest
A tu sam usidren, malo sam i kontinente obilazio ali se uvjek vratim gdje sam iznikao :)))dzmrdz wrote:tre wrote:Eto itebe u starom jatu i neka te, dobro došao slavonac ;)dzmrdz wrote:Legendovich wrote:nego..bash u ovakvim situacijama se iscitava neciji karakter,odnosno nedostatak istoga..dzmrdz wrote:
Znaci doslo vreme da se krzno spasava, a lavovi i kosute zajedno na izvoru vodu piju..jbt ovo ko u onim novinama sto JW dele po gradu haha..
Di si zemljak, hvala, takodjer! ..a ja uzkur.c uvek..kaze social distancing a ja odmah u masu haha :p..
od 16.30 do 22.30 poraslo zaLegendovich wrote:2,514,082
36000
2,549,753
Guest- Guest
A i meni je proradio taj instinkt oiz 90-ih pa sam se na vreme obskrbio, zajebi to sto cu ja cekat government itd da mi kaze sta da radim. jednom sam se zaje'o i nikad vise..samo svojom glavom pa di stignem ;).....Kod mene kuci vazda bilo jel ima sta u frizideru i sl, sve ostalo je bilo manje vazno. nekome to nije bitno ali meni je to no 1, kad je pupa puna onda mozemo di oces ;)..Legendovich wrote:istina..ziva istina..nismo svi od istog materijala..narocito ovo "neradno" vrijeme,pa covjek nema previse toga da se zabavi..netko puca na zajebanciju da se opusti,netko proucava situaciju,netko nesto..naravno nema mjestu panici,ali niti ignorantstvu..OVA situacija ce imati posljedice po ekonomiju(evo u Kaliforniji pola gradjanstva ostalo bez posla),a i na druge segmente ljudskih zivota...malo treba kopati i moguce opcije prezivljavanja,odabirom nekog posla koji ce u buducnosti biti potreban..naftna industrija samo sto se ne urusi,a sto za nju nije vezano?kemijska industrija,transport,industrija plasticnih masa..blablabla...sve je tako izmedju sebe premrezeno da je u sustini postalo jedno...pratimo pa vidimo...cura mi navukla 40 kila brasna..inace smo veliki zderaci pizze,pita motara,domaceg kruha i kolaca,kiflica,i tako...dzmrdz wrote:Legendovich wrote:E TO je stvarno bilo davno...ajde,neka si nam tod i nek si zdrav i čio...eto,pratimo nasheg Viruza i naucili smo puno toga ....ko dobri đaci..dzmrdz wrote:haha..da, imam ga jedno 15 godina. Ono jos od 2005 otprilike, jos dok je crveni bio Srbin..eto znas kolko je davno!Legendovich wrote:
gledam tvoj nick,pa mi nesh poznat,ali nisam siguran,i prije si ga imao?(usput velkum i puno zdravlja zelim ti)..
Sto se tice ekonomije, uff..bice jebeno. Ja sam stalno mislio da ce jednom doci nekka pizdarija ali ovo je bas onako doslo super brzo i bez 'najave'..mislim da je tek pravai show negde u jesen..treba biti oprezan s lovom ovo leto. Ko bude imao s cim d abude oprezan...
Guest- Guest
tre wrote:A tu sam usidren, malo sam i kontinente obilazio ali se uvjek vratim gdje sam iznikao :)))dzmrdz wrote:tre wrote:Eto itebe u starom jatu i neka te, dobro došao slavonac ;)dzmrdz wrote:Legendovich wrote:
nego..bash u ovakvim situacijama se iscitava neciji karakter,odnosno nedostatak istoga..
E sto si obilazio, obilazio , bar za neke vreme heheh..ja vala nisma bio od avgusta u HR. Mislio sam sad kad tresnja sazri krajem maja ali nista od toga. Ovo je 'nogom u jaja vs s neba pa u rebra' na kvadrat..
Guest- Guest
Pametno..ljudi kazu nisu potrebne velike zalihe i ..grijese...potrebne su,jer danas su trgovine pune,i svega ima...mozda ce toga biti i sutra i za godinu dana..ali hoce li biti novca??i koliko cetaj novac vrijediti..?dzmrdz wrote:A i meni je proradio taj instinkt oiz 90-ih pa sam se na vreme obskrbio, zajebi to sto cu ja cekat government itd da mi kaze sta da radim. jednom sam se zaje'o i nikad vise..samo svojom glavom pa di stignem ;).....Kod mene kuci vazda bilo jel ima sta u frizideru i sl, sve ostalo je bilo manje vazno. nekome to nije bitno ali meni je to no 1, kad je pupa puna onda mozemo di oces ;)..Legendovich wrote:istina..ziva istina..nismo svi od istog materijala..narocito ovo "neradno" vrijeme,pa covjek nema previse toga da se zabavi..netko puca na zajebanciju da se opusti,netko proucava situaciju,netko nesto..naravno nema mjestu panici,ali niti ignorantstvu..OVA situacija ce imati posljedice po ekonomiju(evo u Kaliforniji pola gradjanstva ostalo bez posla),a i na druge segmente ljudskih zivota...malo treba kopati i moguce opcije prezivljavanja,odabirom nekog posla koji ce u buducnosti biti potreban..naftna industrija samo sto se ne urusi,a sto za nju nije vezano?kemijska industrija,transport,industrija plasticnih masa..blablabla...sve je tako izmedju sebe premrezeno da je u sustini postalo jedno...pratimo pa vidimo...cura mi navukla 40 kila brasna..inace smo veliki zderaci pizze,pita motara,domaceg kruha i kolaca,kiflica,i tako...dzmrdz wrote:Legendovich wrote:E TO je stvarno bilo davno...ajde,neka si nam tod i nek si zdrav i čio...eto,pratimo nasheg Viruza i naucili smo puno toga ....ko dobri đaci..dzmrdz wrote:
haha..da, imam ga jedno 15 godina. Ono jos od 2005 otprilike, jos dok je crveni bio Srbin..eto znas kolko je davno!
Sto se tice ekonomije, uff..bice jebeno. Ja sam stalno mislio da ce jednom doci nekka pizdarija ali ovo je bas onako doslo super brzo i bez 'najave'..mislim da je tek pravai show negde u jesen..treba biti oprezan s lovom ovo leto. Ko bude imao s cim d abude oprezan...
Zalihe i postoje da se taloze,u biti ne koriste,tek polako pri roku trajanja iskoriste..zalihe postoje za neocekivane situacije..
Evo primjer ljudi u Kaliforniji..miljuni ostali u trenu bez posla,a ako nisu standardno imali rezerve hrane,one najnuznije,i ustedjen poveci novac,sto bude sa njima??..miljuni traze pomoc jemericke vlade,i ne znam jel ti poznato,u Jusi je proglaseno Izvanredno stanje-vladavinu preuzela FIMA-pisao sam i stavio video ,gdje se govori o onome sto radi i na sto ima pravo..APSOLUTNA VLAST NAD GRADJANIMA..To je u tijeku u AMerici..
polako oni siromasniji pocinju lotati posvuda,danas pratim neko sudjenje,lik,camuga lotao susjedima po kucama pa ga ulovili..kad ocaj postane veci,bit ce i direktnih napada i sukoba,pucnjave..SVE TO JE REALITET I MOGUCNOST..i to vrlo skora..naftna industrija se rusi,jameri naftu vuku iz skriljevca,dvaput skuplji proces i ne ide na trziste bez subvencija drzave,a mislis da ce subvencija biti?..
Sve to treba lagano pratiti,i pripremiti se kolikogod covjek moze..bar pola godine da bude neovisan o svemu..
Guest- Guest
Ove godine ni šljiva ni kajsija, mraz utukao sve do jedne, plave će nešto biti jer je kasnije procvjetala ali tvoje cerićanke na kapaljku, neće je biti ni za pošteno se najesti.dzmrdz wrote:tre wrote:A tu sam usidren, malo sam i kontinente obilazio ali se uvjek vratim gdje sam iznikao :)))dzmrdz wrote:tre wrote:Eto itebe u starom jatu i neka te, dobro došao slavonac ;)dzmrdz wrote:
E sto si obilazio, obilazio , bar za neke vreme heheh..ja vala nisma bio od avgusta u HR. Mislio sam sad kad tresnja sazri krajem maja ali nista od toga. Ovo je 'nogom u jaja vs s neba pa u rebra' na kvadrat..
Legendovich wrote:Pametno..ljudi kazu nisu potrebne velike zalihe i ..grijese...potrebne su,jer danas su trgovine pune,i svega ima...mozda ce toga biti i sutra i za godinu dana..ali hoce li biti novca??i koliko cetaj novac vrijediti..?dzmrdz wrote:A i meni je proradio taj instinkt oiz 90-ih pa sam se na vreme obskrbio, zajebi to sto cu ja cekat government itd da mi kaze sta da radim. jednom sam se zaje'o i nikad vise..samo svojom glavom pa di stignem ;).....Kod mene kuci vazda bilo jel ima sta u frizideru i sl, sve ostalo je bilo manje vazno. nekome to nije bitno ali meni je to no 1, kad je pupa puna onda mozemo di oces ;)..Legendovich wrote:istina..ziva istina..nismo svi od istog materijala..narocito ovo "neradno" vrijeme,pa covjek nema previse toga da se zabavi..netko puca na zajebanciju da se opusti,netko proucava situaciju,netko nesto..naravno nema mjestu panici,ali niti ignorantstvu..OVA situacija ce imati posljedice po ekonomiju(evo u Kaliforniji pola gradjanstva ostalo bez posla),a i na druge segmente ljudskih zivota...malo treba kopati i moguce opcije prezivljavanja,odabirom nekog posla koji ce u buducnosti biti potreban..naftna industrija samo sto se ne urusi,a sto za nju nije vezano?kemijska industrija,transport,industrija plasticnih masa..blablabla...sve je tako izmedju sebe premrezeno da je u sustini postalo jedno...pratimo pa vidimo...cura mi navukla 40 kila brasna..inace smo veliki zderaci pizze,pita motara,domaceg kruha i kolaca,kiflica,i tako...dzmrdz wrote:Legendovich wrote:
E TO je stvarno bilo davno...ajde,neka si nam tod i nek si zdrav i čio...eto,pratimo nasheg Viruza i naucili smo puno toga ....ko dobri đaci..
Zalihe i postoje da se taloze,u biti ne koriste,tek polako pri roku trajanja iskoriste..zalihe postoje za neocekivane situacije..
Evo primjer ljudi u Kaliforniji..miljuni ostali u trenu bez posla,a ako nisu standardno imali rezerve hrane,one najnuznije,i ustedjen poveci novac,sto bude sa njima??..miljuni traze pomoc jemericke vlade,i ne znam jel ti poznato,u Jusi je proglaseno Izvanredno stanje-vladavinu preuzela FIMA-pisao sam i stavio video ,gdje se govori o onome sto radi i na sto ima pravo..APSOLUTNA VLAST NAD GRADJANIMA..To je u tijeku u AMerici..
polako oni siromasniji pocinju lotati posvuda,danas pratim neko sudjenje,lik,camuga lotao susjedima po kucama pa ga ulovili..kad ocaj postane veci,bit ce i direktnih napada i sukoba,pucnjave..SVE TO JE REALITET I MOGUCNOST..i to vrlo skora..naftna industrija se rusi,jameri naftu vuku iz skriljevca,dvaput skuplji proces i ne ide na trziste bez subvencija drzave,a mislis da ce subvencija biti?..
Sve to treba lagano pratiti,i pripremiti se kolikogod covjek moze..bar pola godine da bude neovisan o svemu..
Zato ja ne prodajem onu moju kucu u Slavoniji, (tj Sremu/Srijemu tacnije). Bar imam komad necg svoga nedaj Boze bude li se moralo iz ovih metropola begati. mada nisam siguran kako bi taj come back bio uspesan, poprilicno smo se osakatili u smislu samostalnosti i samodostatnosti. nekad svaka kuca imala traktor, bastu, svinjokolju, pekli rakiju itd itd..danas koliko vidim svi kod Bose 'u bascu'...
Guest- Guest
tre wrote:Ove godine ni šljiva ni kajsija, mraz utukao sve do jedne, plave će nešto biti jer je kasnije procvjetala ali tvoje cerićanke na kapaljku, neće je biti ni za pošteno se najesti.dzmrdz wrote:tre wrote:A tu sam usidren, malo sam i kontinente obilazio ali se uvjek vratim gdje sam iznikao :)))dzmrdz wrote:tre wrote:
Eto itebe u starom jatu i neka te, dobro došao slavonac ;)
Prosle godine sam zahvatio malo kajsija, taman sam bio kad su pocele da sazrevaju. Sljivik mi je spao na 20-ak stabala, jbg..niko vise ni ne kupi niti pita d akupi. Iskreno, ne znam koje su to 'cericanke', mislis na one rane, bele sto mi kazemo? Samo sam jednom uspeo se naci krajem maja, pocetkom juna kada tresnja ona 'hrustovaca' sazreva. Popeo sam se na tresnju i meditirao haha..jeis kupio kazan na kraju?! :)
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 45 of 50