aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
daj dosadni ste. jebote da mi krepa mačka pripisali bi koroni.
čovjek u zg/terminalni stadij raka
žena u brodu-terminalni stadij raka
bakica, ono u cvjetu mladosti. s manolićem išla u osnovnu
sve piši pod korona.
čovjek u zg/terminalni stadij raka
žena u brodu-terminalni stadij raka
bakica, ono u cvjetu mladosti. s manolićem išla u osnovnu
sve piši pod korona.
2014-12-30
pfuuu...i kako brojke postaju sa vise nula,sve ce se josh vise i brze siriti..
Guest- Guest
Na broj evidentiranih slučajeva...
Po nekim stručnjacima zaraženo je još 10 do 20 puta više ljudi, ali nisu evidentirani, jer imaju blage simptome, nisu išli k liječniku, preboljeli su itd. ...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
dobra stvar u italiji, danas 5300 novih
talijani su od davno već u ravnoj crti , sada je pitanje oće li prije umirati od gladi ili će broj novo prijavljenih padati
talijani su od davno već u ravnoj crti , sada je pitanje oće li prije umirati od gladi ili će broj novo prijavljenih padati
T. wrote:Na broj evidentiranih slučajeva...
Po nekim stručnjacima zaraženo je još 10 do 20 puta više ljudi, ali nisu evidentirani, jer imaju blage simptome, nisu išli k liječniku, preboljeli su itd. ...
Guest- Guest
ehhh koliko je dobra..stagnacija ne znaci nesh dobro,samo nastavak u kontinuitetu zarazenih..odvajanje ljudi jednih od drugih je srezala povecanje,ali brojka ostaje ista..AssadNaPodmornici wrote:dobra stvar u italiji, danas 5300 novih
Guest- Guest
jasno, da se kod svih vide simptomi ova pošast bi se davno zaustavila no svjedočimo da to nije takoT. wrote:Na broj evidentiranih slučajeva...
ali ovdje ne pričamo o linearnom porastu... nisi trebao rezati onu sliku sa 601 000 jer je vrlo bitno vidjeti vrijeme tad i kad je očitano 702 000. tu nemamo stvarne podatke jer sam bog zna koliki je stvarni broj oboljelih i umrlih u kini, indiji, pakistanu, indoneziji, i još bar desetak velikih država gdje se još uvijek ne vrše testiranja u velikim brojevima... po meni je trenutno broj oboljelih preko 1 500 000, umrlih najmanje 80 000 ako ne i više, plus trenutno imamo oko 4-5 milijuna u izolaciji od kojih je bolesno sa blagim simptomima bar pola... e sad tko zna koliko ih u izolaciji bude pomrlo a da se ne bude ni provjeravao uzrok smrti
2015-08-08
Tako ti se i smrtnost kod gripe računa. A ništa brojat ćemo samo evidentirane plus one koji se ubiji zbog ekonomske krize.T. wrote:Na broj evidentiranih slučajeva...
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/njemacka-ministar-se-ubio-zbog-posljedica-korona-virusa-po-ekonomiju
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
daj baci vamo svoju racunicu(mislim da je oke),pa da po njoj pratimo i projiciramo dalje..michaellcmacha wrote:ali ovdje ne pričamo o linearnom porastu... nisi trebao rezati onu sliku sa 601 000 jer je vrlo bitno vidjeti vrijeme tad i kad je očitano 702 000. tu nemamo stvarne podatke jer sam bog zna koliki je stvarni broj oboljelih i umrlih u kini, indiji, pakistanu, indoneziji, i još bar desetak velikih država gdje se još uvijek ne vrše testiranja u velikim brojevima... po meni je trenutno broj oboljelih preko 1 500 000, umrlih najmanje 80 000 ako ne i više, plus trenutno imamo oko 4-5 milijuna u izolaciji od kojih je bolesno sa blagim simptomima bar pola... e sad tko zna koliko ih u izolaciji bude pomrlo a da se ne bude ni provjeravao uzrok smrti
Guest- Guest
pa zato i velim da ne trebamo rezati preglednost... evo sad ćemo lako imati mogućnost vidjeti što će se i koliko formalno brojati za 32 sata, ako se ne varam 32 sata je trebalo da formalni broj zaraženih naraste za 100 000... gle svele meni je najmisterioznija kina u cijeloj priči... nemoguće je da su preko noći stali na 3500 umrlih i gotova priča, morali su imati još nekoliko tisuća mrtvih u silaznoj putanji a i ravna crta im je ultra kratka.... i dalje sam uvjerenja da tu nešto ne štima...Legendovich wrote:daj baci vamo svoju racunicu(mislim da je oke),pa da po njoj pratimo i projiciramo dalje..michaellcmacha wrote:ali ovdje ne pričamo o linearnom porastu... nisi trebao rezati onu sliku sa 601 000 jer je vrlo bitno vidjeti vrijeme tad i kad je očitano 702 000. tu nemamo stvarne podatke jer sam bog zna koliki je stvarni broj oboljelih i umrlih u kini, indiji, pakistanu, indoneziji, i još bar desetak velikih država gdje se još uvijek ne vrše testiranja u velikim brojevima... po meni je trenutno broj oboljelih preko 1 500 000, umrlih najmanje 80 000 ako ne i više, plus trenutno imamo oko 4-5 milijuna u izolaciji od kojih je bolesno sa blagim simptomima bar pola... e sad tko zna koliko ih u izolaciji bude pomrlo a da se ne bude ni provjeravao uzrok smrti
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa zato i velim da ne trebamo rezati preglednost... evo sad ćemo lako imati mogućnost vidjeti što će se i koliko formalno brojati za 32 sata, ako se ne varam 32 sata je trebalo da formalni broj zaraženih naraste za 100 000... gle svele meni je najmisterioznija kina u cijeloj priči... nemoguće je da su preko noći stali na 3500 umrlih i gotova priča, morali su imati još nekoliko tisuća mrtvih u silaznoj putanji a i ravna crta im je ultra kratka.... i dalje sam uvjerenja da tu nešto ne štima...Legendovich wrote:daj baci vamo svoju racunicu(mislim da je oke),pa da po njoj pratimo i projiciramo dalje..michaellcmacha wrote:ali ovdje ne pričamo o linearnom porastu... nisi trebao rezati onu sliku sa 601 000 jer je vrlo bitno vidjeti vrijeme tad i kad je očitano 702 000. tu nemamo stvarne podatke jer sam bog zna koliki je stvarni broj oboljelih i umrlih u kini, indiji, pakistanu, indoneziji, i još bar desetak velikih država gdje se još uvijek ne vrše testiranja u velikim brojevima... po meni je trenutno broj oboljelih preko 1 500 000, umrlih najmanje 80 000 ako ne i više, plus trenutno imamo oko 4-5 milijuna u izolaciji od kojih je bolesno sa blagim simptomima bar pola... e sad tko zna koliko ih u izolaciji bude pomrlo a da se ne bude ni provjeravao uzrok smrti
nema šanse. tek sada su ameri i britanci radili proračune, praktički se ponašaju isto kao kinezi -karantena , i došli su do logičnog zaključka da je broj zaraženih u kini bio nekoliko puta a možda i nekoliko desetaka puta veći(a time i broj mrtvih) nego što su ovi zaista prijavili.
jer wuhan je stavljen u karantenu pre kasno, nisu kinezi ispali neki "super ljudi" , zataškavanje, utišavanje doktora i novinara, kada su ono proglasili karantenu? evo googlam 23.sječnja je proglešana karantena u wuhanu, a virus je već mjesec dana MINIMALNO(vjerojatno i više) cirkulirao kinom.
nema šanse da je brojka 80k zaraženih i 3k umrlih točna. samo odlučite sa kojom brojkom ćete množiti da bi dobili realan broj.. 3x, 10x, 30x ili čak 100x nije ne-realno
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
jasna stvar..mozda nova megakarantena,tipa one na pocetku,9 milijuna ljudi okruzeno i blokirano..sada zaokruzili sva zarista,zakljucili da nema dalje sirenja i proglasili 0 novih zarazenih..cisto skrivanje od javnosti..michaellcmacha wrote:pa zato i velim da ne trebamo rezati preglednost... evo sad ćemo lako imati mogućnost vidjeti što će se i koliko formalno brojati za 32 sata, ako se ne varam 32 sata je trebalo da formalni broj zaraženih naraste za 100 000... gle svele meni je najmisterioznija kina u cijeloj priči... nemoguće je da su preko noći stali na 3500 umrlih i gotova priča, morali su imati još nekoliko tisuća mrtvih u silaznoj putanji a i ravna crta im je ultra kratka.... i dalje sam uvjerenja da tu nešto ne štima...Legendovich wrote:daj baci vamo svoju racunicu(mislim da je oke),pa da po njoj pratimo i projiciramo dalje..michaellcmacha wrote:ali ovdje ne pričamo o linearnom porastu... nisi trebao rezati onu sliku sa 601 000 jer je vrlo bitno vidjeti vrijeme tad i kad je očitano 702 000. tu nemamo stvarne podatke jer sam bog zna koliki je stvarni broj oboljelih i umrlih u kini, indiji, pakistanu, indoneziji, i još bar desetak velikih država gdje se još uvijek ne vrše testiranja u velikim brojevima... po meni je trenutno broj oboljelih preko 1 500 000, umrlih najmanje 80 000 ako ne i više, plus trenutno imamo oko 4-5 milijuna u izolaciji od kojih je bolesno sa blagim simptomima bar pola... e sad tko zna koliko ih u izolaciji bude pomrlo a da se ne bude ni provjeravao uzrok smrti
ne znam negdje sam procitao,i netk oje napisao ovdje naforumu,kako se na pozive na mobitel ne javlja oko 20 milijuna kineza..
ono,zvuci jezovito..poanta jest da se cak nitko umjesto njih ne moze javiti,jer je pristup internetu i mobilnoj komunikaciji uvjetovanjem ID lica korisnika...
Guest- Guest
Legendovich wrote:jasna stvar..mozda nova megakarantena,tipa one na pocetku,9 milijuna ljudi okruzeno i blokirano..sada zaokruzili sva zarista,zakljucili da nema dalje sirenja i proglasili 0 novih zarazenih..cisto skrivanje od javnosti..michaellcmacha wrote:pa zato i velim da ne trebamo rezati preglednost... evo sad ćemo lako imati mogućnost vidjeti što će se i koliko formalno brojati za 32 sata, ako se ne varam 32 sata je trebalo da formalni broj zaraženih naraste za 100 000... gle svele meni je najmisterioznija kina u cijeloj priči... nemoguće je da su preko noći stali na 3500 umrlih i gotova priča, morali su imati još nekoliko tisuća mrtvih u silaznoj putanji a i ravna crta im je ultra kratka.... i dalje sam uvjerenja da tu nešto ne štima...Legendovich wrote:daj baci vamo svoju racunicu(mislim da je oke),pa da po njoj pratimo i projiciramo dalje..michaellcmacha wrote:ali ovdje ne pričamo o linearnom porastu... nisi trebao rezati onu sliku sa 601 000 jer je vrlo bitno vidjeti vrijeme tad i kad je očitano 702 000. tu nemamo stvarne podatke jer sam bog zna koliki je stvarni broj oboljelih i umrlih u kini, indiji, pakistanu, indoneziji, i još bar desetak velikih država gdje se još uvijek ne vrše testiranja u velikim brojevima... po meni je trenutno broj oboljelih preko 1 500 000, umrlih najmanje 80 000 ako ne i više, plus trenutno imamo oko 4-5 milijuna u izolaciji od kojih je bolesno sa blagim simptomima bar pola... e sad tko zna koliko ih u izolaciji bude pomrlo a da se ne bude ni provjeravao uzrok smrti
ne znam negdje sam procitao,i netk oje napisao ovdje naforumu,kako se na pozive na mobitel ne javlja oko 20 milijuna kineza..
ono,zvuci jezovito..poanta jest da se cak nitko umjesto njih ne moze javiti,jer je pristup internetu i mobilnoj komunikaciji uvjetovanjem ID lica korisnika...
to sam i ja čuo, da se radi o milijunima kineza koji su "nestali sa mreže".
nama to zvuči puno, ali to je njima u postocima kao da umre recimo 500 000 britanaca koliko bi moglo ciknuti po nekim procjenima.. toliko je njima da nestane 8-20milijuna kineza na 1,35milijarde ljudi
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
vjeruje mda se radi o zestokom skrivanju cinjenica..tesk oje Kineze prokljuviti..uvijek imaju onaj hladni pokeraski izraz lica..AssadNaPodmornici wrote:Legendovich wrote:jasna stvar..mozda nova megakarantena,tipa one na pocetku,9 milijuna ljudi okruzeno i blokirano..sada zaokruzili sva zarista,zakljucili da nema dalje sirenja i proglasili 0 novih zarazenih..cisto skrivanje od javnosti..michaellcmacha wrote:pa zato i velim da ne trebamo rezati preglednost... evo sad ćemo lako imati mogućnost vidjeti što će se i koliko formalno brojati za 32 sata, ako se ne varam 32 sata je trebalo da formalni broj zaraženih naraste za 100 000... gle svele meni je najmisterioznija kina u cijeloj priči... nemoguće je da su preko noći stali na 3500 umrlih i gotova priča, morali su imati još nekoliko tisuća mrtvih u silaznoj putanji a i ravna crta im je ultra kratka.... i dalje sam uvjerenja da tu nešto ne štima...Legendovich wrote:daj baci vamo svoju racunicu(mislim da je oke),pa da po njoj pratimo i projiciramo dalje..michaellcmacha wrote:ali ovdje ne pričamo o linearnom porastu... nisi trebao rezati onu sliku sa 601 000 jer je vrlo bitno vidjeti vrijeme tad i kad je očitano 702 000. tu nemamo stvarne podatke jer sam bog zna koliki je stvarni broj oboljelih i umrlih u kini, indiji, pakistanu, indoneziji, i još bar desetak velikih država gdje se još uvijek ne vrše testiranja u velikim brojevima... po meni je trenutno broj oboljelih preko 1 500 000, umrlih najmanje 80 000 ako ne i više, plus trenutno imamo oko 4-5 milijuna u izolaciji od kojih je bolesno sa blagim simptomima bar pola... e sad tko zna koliko ih u izolaciji bude pomrlo a da se ne bude ni provjeravao uzrok smrti
to sam i ja čuo, da se radi o milijunima kineza koji su "nestali sa mreže".
nama to zvuči puno, ali to je njima u postocima kao da umre recimo 500 000 britanaca koliko bi moglo ciknuti po nekim procjenima.. toliko je njima da nestane 8-20milijuna kineza na 1,35milijarde ljudi
Guest- Guest
pa evo ti kod nas gdje je kao sve pod kontrolom... danas imamo preko 20 000 u izolaciji... zbog čega zbog potvrđenog kontakta sa zaraženima ili zbog sumnje na isti... oboljelih imamo 713, i sad nek je 5% od tih u izolaciji oboljelo znači imamo ukupno oko 2000 oboljelih, ali sam bog zna da li je to 5% ili 15%... sad pogledaj USA, oni vrše brutalan broj testiranja i broj pozitivnih im enormno raste ali isto tako i broj onih koji su u nekoj svezi sa oboljelima... evo nek je milijun u igri uzmi 5%... ma u kurac jebo ovu matematiku.... jer kad se sjetim indije bolje dalje ništa ne računati
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa evo ti kod nas gdje je kao sve pod kontrolom... danas imamo preko 20 000 u izolaciji... zbog čega zbog potvrđenog kontakta sa zaraženima ili zbog sumnje na isti... oboljelih imamo 713, i sad nek je 5% od tih u izolaciji oboljelo znači imamo ukupno oko 2000 oboljelih, ali sam bog zna da li je to 5% ili 15%... sad pogledaj USA, oni vrše brutalan broj testiranja i broj pozitivnih im enormno raste ali isto tako i broj onih koji su u nekoj svezi sa oboljelima... evo nek je milijun u igri uzmi 5%... ma u kurac jebo ovu matematiku.... jer kad se sjetim indije bolje dalje ništa ne računati
Nish..Miha,ajmo ponovno u šulee...
jednadze za racunanje eksponencijalnog rasta..
https://www.fsb.unizg.hr/matematika/download/ZS/razno/eksponencijalni_i_logisticki_rast.pdf
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa evo ti kod nas gdje je kao sve pod kontrolom... danas imamo preko 20 000 u izolaciji... zbog čega zbog potvrđenog kontakta sa zaraženima ili zbog sumnje na isti... oboljelih imamo 713, i sad nek je 5% od tih u izolaciji oboljelo znači imamo ukupno oko 2000 oboljelih, ali sam bog zna da li je to 5% ili 15%... sad pogledaj USA, oni vrše brutalan broj testiranja i broj pozitivnih im enormno raste ali isto tako i broj onih koji su u nekoj svezi sa oboljelima... evo nek je milijun u igri uzmi 5%... ma u kurac jebo ovu matematiku.... jer kad se sjetim indije bolje dalje ništa ne računati
i zato je ova priča kako su "kinezi super sve ispali svi ostali nesposobni" --- totalno teška glupost i propaganda.
evo izgoogla sam kinezi su tu regiju stavili u karantenu tek 23siječnja, a virus je već misec ipo dana kosio ljude. čak i kada su je stavili u karantenu, ljudi su uspjevali pobjeći iz wuhana idućih nekoliko dana(kao kod nas kada su bježali iz zagreba u murter, biograd, u hercegovinu pa su sada to nova žarišta).
i onda aj ti budi budala pa ti njiam vjeruj kada očito lažu sa brojevima.
a druga stvar --- dok su oni skužili da nema druge nego staviti wuhan pa cijelu kinu u karantenu - njihova propaganda je radila ono što sam pričao već.
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 4 of 50