aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
jebote, moždani udar i dobro zdravlje ne idu zajedno. Drago mi je da ti se prijatelj oporavio jer i ja imam rođaka sa moždanim koji strepi. Zbog takvih ne izlazim na ulicu osim ako ne moram donijeti spizu za ukućane... Ja nemam brige, radje bi se propatio 7 dana nego ovako.michaellcmacha wrote:moj frend trenutno je u vodnjanu u kućnoj karanteni, ima covid19, imao je niz simptoma, 2 puta su ga vodili u bolnicu i vraćali nazad, sad ga je tek popustilo sinoć mi je pričao da se raspadao 4 dana, da je mislio da ima zdrobljeno staklo u grlu, a kad je pokušavao udahnuti osjećao se kao da jede one moje najljuće paprike... inače ima 46 godina i dobrog je zdravlja... jedino je imao prije pol godine moždani udar ali se nekim čudom oporavio...mutava baštarda wrote:Evo ja... Volio bi da država organizira tko će dobrovoljno u izolaciju, da se kontrolirano zarazi i završi s tom pričom za ovu godinu. Dobije potvrdu da je siguran pola godine....Legendovich wrote:e sad,jel ima josh neukih i naivnih koji misle da ce se ovo smanjiti i prestati..-??
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
jebiga znam da jedno s drugim ne ide ali kažem kakav je naočigled, a evo sad je 25 dana u toj karanteni, velim ti sinoć mi je prepričavao kakav je pakao prolazio tih nekoliko dana, ja ga slušam i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun... jebe se njemu ako nema repeticije on je najgore prebrodio...mutava baštarda wrote:jebote, moždani udar i dobro zdravlje ne idu zajedno. Drago mi je da ti se prijatelj oporavio jer i ja imam rođaka sa moždanim koji strepi. Zbog takvih ne izlazim na ulicu osim ako ne moram donijeti spizu za ukućane... Ja nemam brige, radje bi se propatio 7 dana nego ovako.michaellcmacha wrote:moj frend trenutno je u vodnjanu u kućnoj karanteni, ima covid19, imao je niz simptoma, 2 puta su ga vodili u bolnicu i vraćali nazad, sad ga je tek popustilo sinoć mi je pričao da se raspadao 4 dana, da je mislio da ima zdrobljeno staklo u grlu, a kad je pokušavao udahnuti osjećao se kao da jede one moje najljuće paprike... inače ima 46 godina i dobrog je zdravlja... jedino je imao prije pol godine moždani udar ali se nekim čudom oporavio...mutava baštarda wrote:Evo ja... Volio bi da država organizira tko će dobrovoljno u izolaciju, da se kontrolirano zarazi i završi s tom pričom za ovu godinu. Dobije potvrdu da je siguran pola godine....Legendovich wrote:e sad,jel ima josh neukih i naivnih koji misle da ce se ovo smanjiti i prestati..-??
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
prestaneš testirati i nema corone.vratiš ljude u fabrike a višak umrlih ubaciš u statistiku gripe.i nikakvih umjetno stvorenih anomalia više nema...Legendovich wrote:e sad,jel ima josh neukih i naivnih koji misle da ce se ovo smanjiti i prestati..-??
max123- Posts : 2853
2015-10-28
michaellcmacha wrote: i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun...
Ma ne boj se. Smrt je lijepa.
crvenkasti-
2014-04-17
bode te krc... budeš mi javio kad otegneš papke pod onom kacigom od pleksiglasa...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun...
2015-08-08
... Kod nas je situacija jako dobra. Nismo kao Talijani. Šanse da će nekoga zakačiti su male... Ovo je gotovo do ljeta...michaellcmacha wrote:jebiga znam da jedno s drugim ne ide ali kažem kakav je naočigled, a evo sad je 25 dana u toj karanteni, velim ti sinoć mi je prepričavao kakav je pakao prolazio tih nekoliko dana, ja ga slušam i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun... jebe se njemu ako nema repeticije on je najgore prebrodio...mutava baštarda wrote:jebote, moždani udar i dobro zdravlje ne idu zajedno. Drago mi je da ti se prijatelj oporavio jer i ja imam rođaka sa moždanim koji strepi. Zbog takvih ne izlazim na ulicu osim ako ne moram donijeti spizu za ukućane... Ja nemam brige, radje bi se propatio 7 dana nego ovako.michaellcmacha wrote:moj frend trenutno je u vodnjanu u kućnoj karanteni, ima covid19, imao je niz simptoma, 2 puta su ga vodili u bolnicu i vraćali nazad, sad ga je tek popustilo sinoć mi je pričao da se raspadao 4 dana, da je mislio da ima zdrobljeno staklo u grlu, a kad je pokušavao udahnuti osjećao se kao da jede one moje najljuće paprike... inače ima 46 godina i dobrog je zdravlja... jedino je imao prije pol godine moždani udar ali se nekim čudom oporavio...mutava baštarda wrote:Evo ja... Volio bi da država organizira tko će dobrovoljno u izolaciju, da se kontrolirano zarazi i završi s tom pričom za ovu godinu. Dobije potvrdu da je siguran pola godine....Legendovich wrote:e sad,jel ima josh neukih i naivnih koji misle da ce se ovo smanjiti i prestati..-??
michaellcmacha wrote:bode te krc... budeš mi javio kad otegneš papke pod onom kacigom od pleksiglasa...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun...
Ja sam, ako baš želiš znati, bio s one strane. I znam da nije čak nije ni neprijatno. Naprotiv.
Nemaš razloga za strah.
crvenkasti-
2014-04-17
cijenim ljude koji su optimistični, bojim se da nas optimizam ne zaslijepi...ne bojim se, jer bit će kako bude, ali...mutava baštarda wrote:... Kod nas je situacija jako dobra. Nismo kao Talijani. Šanse da će nekoga zakačiti su male... Ovo je gotovo do ljeta...michaellcmacha wrote:jebiga znam da jedno s drugim ne ide ali kažem kakav je naočigled, a evo sad je 25 dana u toj karanteni, velim ti sinoć mi je prepričavao kakav je pakao prolazio tih nekoliko dana, ja ga slušam i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun... jebe se njemu ako nema repeticije on je najgore prebrodio...mutava baštarda wrote:jebote, moždani udar i dobro zdravlje ne idu zajedno. Drago mi je da ti se prijatelj oporavio jer i ja imam rođaka sa moždanim koji strepi. Zbog takvih ne izlazim na ulicu osim ako ne moram donijeti spizu za ukućane... Ja nemam brige, radje bi se propatio 7 dana nego ovako.michaellcmacha wrote:moj frend trenutno je u vodnjanu u kućnoj karanteni, ima covid19, imao je niz simptoma, 2 puta su ga vodili u bolnicu i vraćali nazad, sad ga je tek popustilo sinoć mi je pričao da se raspadao 4 dana, da je mislio da ima zdrobljeno staklo u grlu, a kad je pokušavao udahnuti osjećao se kao da jede one moje najljuće paprike... inače ima 46 godina i dobrog je zdravlja... jedino je imao prije pol godine moždani udar ali se nekim čudom oporavio...mutava baštarda wrote:
Evo ja... Volio bi da država organizira tko će dobrovoljno u izolaciju, da se kontrolirano zarazi i završi s tom pričom za ovu godinu. Dobije potvrdu da je siguran pola godine....
2015-08-08
mutava baštarda wrote:... Kod nas je situacija jako dobra. Nismo kao Talijani. Šanse da će nekoga zakačiti su male... Ovo je gotovo do ljeta...michaellcmacha wrote:jebiga znam da jedno s drugim ne ide ali kažem kakav je naočigled, a evo sad je 25 dana u toj karanteni, velim ti sinoć mi je prepričavao kakav je pakao prolazio tih nekoliko dana, ja ga slušam i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun... jebe se njemu ako nema repeticije on je najgore prebrodio...mutava baštarda wrote:jebote, moždani udar i dobro zdravlje ne idu zajedno. Drago mi je da ti se prijatelj oporavio jer i ja imam rođaka sa moždanim koji strepi. Zbog takvih ne izlazim na ulicu osim ako ne moram donijeti spizu za ukućane... Ja nemam brige, radje bi se propatio 7 dana nego ovako.michaellcmacha wrote:moj frend trenutno je u vodnjanu u kućnoj karanteni, ima covid19, imao je niz simptoma, 2 puta su ga vodili u bolnicu i vraćali nazad, sad ga je tek popustilo sinoć mi je pričao da se raspadao 4 dana, da je mislio da ima zdrobljeno staklo u grlu, a kad je pokušavao udahnuti osjećao se kao da jede one moje najljuće paprike... inače ima 46 godina i dobrog je zdravlja... jedino je imao prije pol godine moždani udar ali se nekim čudom oporavio...mutava baštarda wrote:
Evo ja... Volio bi da država organizira tko će dobrovoljno u izolaciju, da se kontrolirano zarazi i završi s tom pričom za ovu godinu. Dobije potvrdu da je siguran pola godine....
Da.
Ali će se još mjesecima i godinama analizirati, nešto malo i naučiti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gle ovaj virus kako god okreneš izgleda da neće nestati do cijepiva. vjerojatno će ga staviti pod kontrolu do 1.5.. ali i tada osobe koje su osjetljive posebno će se morati paziti idućih godinu dana dok ameri (ili rusi ili drugi) ne izbace top cijepivo.
ja ni nemam razloga za strah, jer sam majmune preživio težak srčani udar, gdje sam bio na korak do smrti... i aj sad nosi se u tri pičke materine četničke...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bode te krc... budeš mi javio kad otegneš papke pod onom kacigom od pleksiglasa...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun...
Ja sam, ako baš želiš znati, bio s one strane. I znam da nije čak nije ni neprijatno. Naprotiv.
Nemaš razloga za strah.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
ja ni nemam razloga za strah, jer sam majmune preživio težak srčani udar
Pa maloprije si napisao da si upravo zbog toga u kurcu i da se bojiš da ćeš riknuti.
crvenkasti-
2014-04-17
vi čejeni inače kurca razumijete, aj kako rekoh nosi se u tri pičke materine...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
Pa maloprije si napisao da si upravo zbog toga u kurcu i da se bojiš da ćeš riknuti.
2015-08-08
Jesi prošao kroz tunel?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bode te krc... budeš mi javio kad otegneš papke pod onom kacigom od pleksiglasa...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun...
Nemaš razloga za strah.
red wolf-
2016-02-10
zašto si se vratio?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bode te krc... budeš mi javio kad otegneš papke pod onom kacigom od pleksiglasa...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun...
Nemaš razloga za strah.
AssadNaPodmornici wrote:gle ovaj virus kako god okreneš izgleda da neće nestati do cijepiva. vjerojatno će ga staviti pod kontrolu do 1.5.. ali i tada osobe koje su osjetljive posebno će se morati paziti idućih godinu dana dok ameri (ili rusi ili drugi) ne izbace top cijepivo.
Vjerujem da će i kod ovoga virusa proraditi virusna sezonalnost i utjecaj klime. Te da će to do ljeta biti gotovo.
Ako i ne, vjerojatno će se zaražljivost smanjiti pod tim utjecajima a mi ćemo malo popustiti mjere ali ipak se pridržavati ponečeg dok ne dođe cjepivo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
michaellcmacha wrote:vi čejeni inače kurca razumijete, aj kako rekoh nosi se u tri pičke materine...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
Drmaju te i živci? Bolje ti je da se opustiš i uživaš još ovo malo što ti je ostalo.
Mi ćemo čuvati Hrvatsku.
crvenkasti-
2014-04-17
:)))Noor wrote:zašto si se vratio?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: i
Nemaš razloga za strah.
2015-10-28
i,ima li boga?crvenkasti wrote:
Nemaš razloga za strah.
2015-10-28
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle ovaj virus kako god okreneš izgleda da neće nestati do cijepiva. vjerojatno će ga staviti pod kontrolu do 1.5.. ali i tada osobe koje su osjetljive posebno će se morati paziti idućih godinu dana dok ameri (ili rusi ili drugi) ne izbace top cijepivo.
Vjerujem da će i kod ovoga virusa proraditi virusna sezonalnost i utjecaj klime. Te da će to do ljeta biti gotovo.
Ako i ne, vjerojatno će se zaražljivost smanjiti pod tim utjecajima a mi ćemo malo popustiti mjere ali ipak se pridržavati ponečeg dok ne dođe cjepivo.
ako i bude neko cijepivo to treba biti opcinalno ko hoce uzeti,jebiga ako virus mutira onda i cijepivo treba mutirati nebi se ja sa tim zajebavao,redije cu jesti pola kile bijeog luka dnevno
zato što je iskompleksirani splašeni idiot....koji svoje komplekse liječi glupavim provokacijama...Noor wrote:zašto si se vratio?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bode te krc... budeš mi javio kad otegneš papke pod onom kacigom od pleksiglasa...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun...
Nemaš razloga za strah.
2015-08-08
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 6 of 50