aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
zato što je iskompleksirani splašeni idiot....koji svoje komplekse liječi glupavim provokacijama...Noor wrote:zašto si se vratio?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bode te krc... budeš mi javio kad otegneš papke pod onom kacigom od pleksiglasa...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun...
Ma ne boj se. Smrt je lijepa.
Ja sam, ako baš želiš znati, bio s one strane. I znam da nije čak nije ni neprijatno. Naprotiv.
Nemaš razloga za strah.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor wrote:zašto si se vratio?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bode te krc... budeš mi javio kad otegneš papke pod onom kacigom od pleksiglasa...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: i zbrajam se da sam u kurcu ako me zakači jer ja se nisam oporavio do te mjere... tak da smo se jebiga malo i zajebavali na moj račun...
Ja sam, ako baš želiš znati, bio s one strane. I znam da nije čak nije ni neprijatno. Naprotiv.
Nemaš razloga za strah.
Nećeš vjerovati. Bio je kao nekav niski zid. Nevjerojatani mir i spokoj. Pitali su me, hoćeš li na onu ili ovu stranu.
Ja sam odlučivao.
crvenkasti-
2014-04-17
Poslije su mi sestre pričale da su me reanimirale.
Inače, imao sam sepsu.
Inače, imao sam sepsu.
Last edited by crvenkasti on 29/3/2020, 22:52; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
bila je voda Una, a nikakav niski zid, ne bulazni... moj kurac si ti odlučivao, ja sam odlučivao i dao sam ti sendvič i sokić debilčino... i pustio te da ideš... ko što je danas pušten onaj skot, tatin ti prijatelj... a možda i jebač...crvenkasti wrote:Noor wrote:zašto si se vratio?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bode te krc... budeš mi javio kad otegneš papke pod onom kacigom od pleksiglasa...crvenkasti wrote:
Nemaš razloga za strah.
Nećeš vjerovati. Bio je kao nekav niski zid. Nevjerojatani mir i spokoj. Pitali su me, hoćeš li na onu ili ovu stranu.
Ja sam odlučivao.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:bila je voda Una, a nikakav niski zid, ne bulazni... moj kurac si ti odlučivao, ja sam odlučivao i dao sam ti sendvič i sokić debilčino... i pustio te da ideš... ko što je danas pušten onaj skot, tatin ti prijatelj... a možda i jebač...crvenkasti wrote:Noor wrote:zašto si se vratio?crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
bode te krc... budeš mi javio kad otegneš papke pod onom kacigom od pleksiglasa...
Nemaš razloga za strah.
Ja sam odlučivao.
Jel se tako i na ženu i djecu dereš?
crvenkasti-
2014-04-17
eto ološa, kad zagusti onda bi se nad slabima i nemoćnima iživljavao...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bila je voda Una, a nikakav niski zid, ne bulazni... moj kurac si ti odlučivao, ja sam odlučivao i dao sam ti sendvič i sokić debilčino... i pustio te da ideš... ko što je danas pušten onaj skot, tatin ti prijatelj... a možda i jebač...crvenkasti wrote:Noor wrote:zašto si se vratio?crvenkasti wrote:
Nemaš razloga za strah.
Ja sam odlučivao.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
umreš ko srbin i rodiš se ko Hrvatina.koji si ti sretnik...crvenkasti wrote:Poslije su mi sestre pričale da su me reanimirale.
Inače, imao sam sepsu.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
E da, i ona izreka, što te ne ubije, to te ojača, uopće nije istinita.
Ne osjećaš se ojačano, nego sjebano.
Ne osjećaš se ojačano, nego sjebano.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:eto ološa, kad zagusti onda bi se nad slabima i nemoćnima iživljavao...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bila je voda Una, a nikakav niski zid, ne bulazni... moj kurac si ti odlučivao, ja sam odlučivao i dao sam ti sendvič i sokić debilčino... i pustio te da ideš... ko što je danas pušten onaj skot, tatin ti prijatelj... a možda i jebač...crvenkasti wrote:Noor wrote:
zašto si se vratio?
Ja sam odlučivao.
Ne, pa rekoh, kad si tako živčan, misli malo na svoje ukućane. Ne misliš kako je njima?
crvenkasti-
2014-04-17
Nema je više.Legendovich wrote:svabija
Ubio se ministar financija.
Znak kojim putem je krenula Švabija. Sve je jasno. Pakuj kofere. Bit će dobra i Bosna i Srbija i Hrvatska.
a jok..nema bijega od ovoga..pitanje je samo tajminga,sto i kada ce prije biti pogodjeno..normalno drzave sa vecom tranzicijom ljudi,su na prvom udaru..i obratno..danni1 wrote:Nema je više.Legendovich wrote:svabija
Ubio se ministar financija.
Znak kojim putem je krenula Švabija. Sve je jasno. Pakuj kofere. Bit će dobra i Bosna i Srbija i Hrvatska.
napravio sam ja malo poduzi plan sto i kako u slucaju,ovoga ili onoga..najpametnije je sada mirovati,pratiti situaciju i pripremati neke stvari..
vidio sam ,imucniji svabi pripremaju one kuće na kotacima,no kud ce??
ako potraje zastoj u ekonomiji,ne samo svabije,slijedit ce divljanje cijena,besparica kod stanovnistva i onda ..pametnom dovoljno...
Guest- Guest
2015-08-08
gledam, talijani ne popustaju ni spanjolci a francuzi i ameri im se zakacili na rep i trude se da ih stignu
ono, po novo umrlima
a po zarazenima, usa ubjedljivo vodi a kinezi dzaba krecili, jos ce bit na zacelju ak ovak nastave
ono, po novo umrlima
a po zarazenima, usa ubjedljivo vodi a kinezi dzaba krecili, jos ce bit na zacelju ak ovak nastave
Nemaš razloga za strah.
Izgleda da mu je najbolje kad je Hrvat, čak ni poziv onostranog ga nije mogao odvratiti od te ljepoteNoor wrote:a veli tamo mu je bilo prijatno, pa pitammax123 wrote::)))Noor wrote:zašto si se vratio?crvenkasti wrote:
Nemaš razloga za strah.
kod mene potvrđeno da je pozitivna djelatnica u ljekarni... koliko čujem budu kontaktirali sve koji su kod dotične podizali lijekove na recept pa neće objavljivati koja je ljekarna u pitanju....a oni koji su kupovali bez recepta njih ko jebe, oni nek dalje šire u njeno ime...Noor wrote:a veli tamo mu je bilo prijatno, pa pitammax123 wrote::)))Noor wrote:zašto si se vratio?crvenkasti wrote:
Nemaš razloga za strah.
2015-08-08
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 7 of 50