ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'Ja sam neprijatelj društva jer ne želim ostati kući'

Go down

'Ja sam neprijatelj društva jer ne želim ostati kući' Empty 'Ja sam neprijatelj društva jer ne želim ostati kući'

Post by T. 25/3/2020, 11:47

T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

'Ja sam neprijatelj društva jer ne želim ostati kući' Empty Re: 'Ja sam neprijatelj društva jer ne želim ostati kući'

Post by T. 25/3/2020, 11:54

Ovo bi trebalo uvesti i kod nas...
Naročito za kršitelje mjere karantene...
Fino fotografije s osnovnim podatcima u središnjem dnevniku i svim medijima...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

'Ja sam neprijatelj društva jer ne želim ostati kući' Empty Re: 'Ja sam neprijatelj društva jer ne želim ostati kući'

Post by Guest 25/3/2020, 12:25

a ja...odgovornost mora postojati..niti ja ne shibam kojekuda,samo tamo gdje moram..cak i ne posebno u ducane i apoteku,nego to opletem pri povratka sa posel..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 25/3/2020, 12:43

Kod mene ima mnogo neprijatelja. 

Baš ih jučer gledam. Trojica došla autom iza zadruge i piju u autu. Vani im hladno.

Onda došlo još 2-3 bauštelca sa pivama u rukama i ondje pričaju o kubikažama i kvadraturi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kaya 25/3/2020, 13:28

to je u redu. 
'Ja sam neprijatelj društva jer ne želim ostati kući' Screen12

i podrška doktorima što su sakrili zaštitnu opremu da ne moraju raditi!
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by T. 25/3/2020, 13:41

jastreb wrote:Kod mene ima mnogo neprijatelja. 
Znano nam je...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics