Umro svećenik Berardeli koji je svoj respirator prepustio nepoznatom mlađem čovjeku
Page 1 of 1
Umro svećenik Berardeli koji je svoj respirator prepustio nepoznatom mlađem čovjeku
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/odlazak-covjeka-koji-je-nesebicnom-gestom-rasplakao-naciju-umro-otac-berardelli-koji-je-svoj-respirator-prepustio-mladoj-osobi-koju-nije-poznavao/10130908/?fbclid=IwAR3TnchIZ9wzrDlNr9dBL4E_XOjgxRYvJ43fxlGWG1E2zIxQiR3mS9bBqcc
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Umro svećenik Berardeli koji je svoj respirator prepustio nepoznatom mlađem čovjeku
Katolička crkva ima svetih ljudi. Otac Berardeli neka bude primjer.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Umro svećenik Berardeli koji je svoj respirator prepustio nepoznatom mlađem čovjeku
Berardeli je uistinu sluga božiji...
To bi inače trebala biti normalna stvar, bez obzira tko je svećenik a tko nije...
Da se dade prlika mlađima da prežive u odnosu na one koji su većinu života već proživjeli...
To bi inače trebala biti normalna stvar, bez obzira tko je svećenik a tko nije...
Da se dade prlika mlađima da prežive u odnosu na one koji su većinu života već proživjeli...
a bogami znam i brdo straca koji bi zivjeli 150 godina...da mogu...T. wrote:Berardeli je uistinu sluga božiji...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Imam i ja jednog takvog, 94 i ne pada mu na pamet mrijeti...vuksadinare wrote:a bogami znam i brdo straca koji bi zivjeli 150 godina...da mogu...T. wrote:Berardeli je uistinu sluga božiji...
Vozio do 90-te, planirao se ponovno ženit do nedavno...
Treba ih samo medicinsko osoblje iskapčati i na aparate prikapčati mlađe osobe bez posljedica za sebe u vidu nekakvih kaznenih sankcija...
Dalo bi se to i zakonom regulirati...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ima jos jedan stariji...jož u 100-tojT. wrote:Imam i ja jednog takvog, 94 i ne pada mu na pamet mrijeti...vuksadinare wrote:a bogami znam i brdo straca koji bi zivjeli 150 godina...da mogu...T. wrote:Berardeli je uistinu sluga božiji...
Vozio do 90-te, planirao se ponovno ženit do nedavno...
Treba ih samo medicinsko osoblje iskapčati i na aparate prikapčati mlađe osobe bez posljedica za sebe u vidu nekakvih kaznenih sankcija...
Dalo bi se to i zakonom regulirati...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evo smislio sam koncept koji će kasnije trebati nomotehnički urediti i oblikovati u propis te inkorporirati u zakon o postupanju zdravstvenih djelatnika u situacijama proglašenja epidemije, elementarne nepogode, ratnog stanja te svih drugih ugroza koje prijete većem broju ljudi...
Ovisi dakle primjena ovog propisa o broju raspoloživih aparata za podupiranje života u pojedinim zdravstvenim ustanovama, te je moguće da se isti niti neće primjenjivati u svim situacijama niti u svim zdravstvenim ustanovama...
Ovisi dakle primjena ovog propisa o broju raspoloživih aparata za podupiranje života u pojedinim zdravstvenim ustanovama, te je moguće da se isti niti neće primjenjivati u svim situacijama niti u svim zdravstvenim ustanovama...
U slučaju dakle nedovoljnog broja aparata za podupiranje života u pojedinoj zdravstvenoj ustanovi, a u situacijama koje regulira ovaj zakon, prvenstveno pravo korištenja predmetnog aparata imaju hrvatski državljani sa stalnim prebivalištem na području RH.
Hrvatski državljani koji nemaju stalno prebivalište na području RH imaju prvenstveno pravo korištenja predmetnog aparata pred strancima te osobama bez državljanstva (apatridi).
Hrvatski državljani koji nemaju stalno prebivalište na području RH imaju prvenstveno pravo korištenja predmetnog aparata pred strancima te osobama bez državljanstva (apatridi).
bez obzira na godine, nitko ne želi umrijeti, svi vole život ma kakav on bio, a on je svjesno predao vlastiti da spasi bar jedan mladi...
laka mu zemlja i neka počiva u miru...
laka mu zemlja i neka počiva u miru...
Similar topics
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
» Katolički svećenik u SAD-u osudio župljane koji su glasovali za lažnog katolika...
» U okupiranom dijelu Srbije tzv Crnogorci podigli spomenik čovjeku koji je ubio Stjepana Radića
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
» Katolički svećenik u SAD-u osudio župljane koji su glasovali za lažnog katolika...
Page 1 of 1