Devet zemalja zabranilo rusima prelet do Italije, pomoć putovala duže
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Devet zemalja zabranilo rusima prelet do Italije, pomoć putovala duže
PA to što mora glumiti srbijanca sve ove godine... To ga jebe...jastreb wrote:Pa nekako mi se čini da od svih forumaša srpske nacionalnosti,od kojih se neki izjašnjavaju kao četani,ti pokazuješ najviše animoziteta prama Hrvatima.pizzon wrote:jastreb wrote:Po tom pitanju trebao bi preispitati i sebe.pizzon wrote:ruzno je kad covek
u sebi ima visak mrznje
umesto viska ljubavi,
humanosti.
?
Šta je uzrok tom tvom ljutome bijesu naspram ovog naroda,nije mi znano.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A kome ćeš vjerovati na ovom svijetu, ako ne baćuški. Historia magistra vitae...Ringo10 wrote:Rusi su već rekli da ne traže zauzvrat ništa pa ni ukidanje sankcijamichaellcmacha wrote:soft power... neki bi rekli, mada ja mislim da oni žele uistinu pomoći a ako šta od političkih bodova sjedne na konto dobro sjedne...Leviathan2 wrote:rusi poslali vec 14 aviona pomoci i planiraju jos, gadno su zapeli za talijanemichaellcmacha wrote:a dobro što sad, bitno da su zrakoplovi sa pomoći stigli u italiju... bit će vremena kad ovo sve prođe da se rasprave te nebulozne odluke...
U stvari njih boli kitomir za sankcije
A zato si ti tako, bre ružan ko ponoćpizzon wrote:ruzno je kad covek
u sebi ima visak mrznje
umesto viska ljubavi,
humanosti.
pizzon ima višak mržnje samo za hrvateOh_Femder wrote:A zato si ti tako, bre ružan ko ponoćpizzon wrote:ruzno je kad covek
u sebi ima visak mrznje
umesto viska ljubavi,
humanosti.
hrvatice kaže da voli :)
Jel piše koje su to zemlje, jebo ga lebac?
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Poljska, Ceska, Slovacka, Rumunjska, Bugarska ....mozda i ona tri Balticka SS-ovska jada ...nakaza wrote:Jel piše koje su to zemlje, jebo ga lebac?
Za sad se pouzdano moze prozvati Poljska, kasnije ce se saznati pojedinosti
U svakom slucaju tesko je vjerovati da su Ruski avioni iz zajebancije prevaljivali onoliki put
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A to sam ja govorio davno da bih u nekom drugom odnosu snaga više bio za savez sa rusima, jer mi djeluju da su više od riječi, ali i oni su pragmatični i zbog opće kompleksnosti svoje prije svega geostrateteške pozicije i oni se bez puno premišljanja rješavaju svojih balasta, a o tuđim da ne pričamo... Ne bi ludilo da nakon ovog grozomornog raspleta oko pandemije, dođe do neke nove raspodjele karata i da zbog toga dođe do nekakvog kratkotrajno rata na tlu Europe u kojem bi rusija mogla sudjelovati... Pogotovo ako se NATO raspadne ili okrnjimutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:soft power... neki bi rekli, mada ja mislim da oni žele uistinu pomoći a ako šta od političkih bodova sjedne na konto dobro sjedne...Leviathan2 wrote:rusi poslali vec 14 aviona pomoci i planiraju jos, gadno su zapeli za talijanemichaellcmacha wrote:a dobro što sad, bitno da su zrakoplovi sa pomoći stigli u italiju... bit će vremena kad ovo sve prođe da se rasprave te nebulozne odluke...
na prvom mjestu soft power , ako pomognu dobro pomognu...
Rusima reklama kao da su organizirali olimpijske igre, a neš ti, par aviona. talijane boli briga, pomoć im triba.
Sve pršti od populizma...
Rusi su mi draži od Amerikanaca, ali isto bi volio da ne zapišaju preko nas i radje bi vidio tamo neku gestu američke vojne pomoći.
2015-08-08
Ringo10 wrote:Poljska, Ceska, Slovacka, Rumunjska, Bugarska ....mozda i ona tri Balticka SS-ovska jada ...nakaza wrote:Jel piše koje su to zemlje, jebo ga lebac?
U svakom slucaju tesko je vjerovati da su Ruski avioni iz zajebancije prevaljivali onoliki put
"Novinari" a ustvari vaške. Pitanje je jel to istina, a ako je onda su te zemlje jadne.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
ZA Poljsku jeste a za ostale ne znamnakaza wrote:Ringo10 wrote:Poljska, Ceska, Slovacka, Rumunjska, Bugarska ....mozda i ona tri Balticka SS-ovska jada ...nakaza wrote:Jel piše koje su to zemlje, jebo ga lebac?
"Novinari" a ustvari vaške. Pitanje je jel to istina, a ako je onda su te zemlje jadne.
2015-09-24
Ja bih radije bio mrtav, nego da me Rusi spase.
crvenkasti-
2014-04-17
cuti u Srbiji je jos gorecrvenkasti wrote:Ja bih radije bio mrtav, nego da me Rusi spase.
Kad te Rusi spase...crvenkasti wrote:Ja bih radije bio mrtav, nego da me Rusi spase.
A kad te Ameri spase...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Noor wrote:pizzon ima višak mržnje samo za hrvateOh_Femder wrote:A zato si ti tako, bre ružan ko ponoćpizzon wrote:ruzno je kad covek
u sebi ima visak mrznje
umesto viska ljubavi,
humanosti.
nije tacno da ja mrzim hrvate
i hrvatsku.
veliki sam protuvnik oruzanog
sukoba sa hrvatima.
ali, jesam da se zestoko uzvrati,
politicki, na svaku hr.provokaciju.
zato sam ocajan jer aktuelna
spo.politika to ne onemogucuje.
sto tenziju izmedju srb. i hr.
cvrsto stabilizuje u zoni
suceljavanja.
Guest- Guest
A jebat ga, mi rvati provokatori, a Srbi kršćanski pomiritelji par excellence te ne umeju da provokuju, samo skinu košulju sa leđa i podmetnu drugi obraz...pizzon wrote:Noor wrote:pizzon ima višak mržnje samo za hrvateOh_Femder wrote:A zato si ti tako, bre ružan ko ponoćpizzon wrote:ruzno je kad covek
u sebi ima visak mrznje
umesto viska ljubavi,
humanosti.
nije tacno da ja mrzim hrvate
i hrvatsku.
veliki sam protuvnik oruzanog
sukoba sa hrvatima.
ali, jesam da se zestoko uzvrati,
politicki, na svaku hr.provokaciju....
Da, istina ...Oh_Femder wrote:Kad te Rusi spase...crvenkasti wrote:Ja bih radije bio mrtav, nego da me Rusi spase.
A kad te Ameri spase...
A ovo je kad skoro 200 godina uživaš blagodati američke Monroove doktrine
https://www.youtube.com/watch?v=GXZkM14klu0
2015-09-24
Dajem primjer jedne sposobne i disciplirane nacije kao što su Nijemci koje su Rusi tlačili (istočne naravno) do besvijesti, kao i Čehe, Mađare i ostale iza čelične zavjese (za razliku od na primjer nas, eat your heart out Kokoshinda ;P). Južna Amerika je pak, ono, malo beskrajno drugi slučaj. Za razliku od još jedne supersposobne rase i države koja se dapače opasno amerima zasrala u cipelu, to jest...Ringo10 wrote:Da, istina ...Oh_Femder wrote:Kad te Rusi spase...crvenkasti wrote:Ja bih radije bio mrtav, nego da me Rusi spase.
A kad te Ameri spase...
A ovo je kad skoro 200 godina uživaš blagodati američke Monroove doktrine
https://www.youtube.com/watch?v=GXZkM14klu0
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
A je liLeviathan2 wrote:nema veze, pomoci treba, jedan talijan ne moze uticat na brisel a sama talijanska vlast ima 0% uticaja u briselu, cim nesto kazu, brisel ih poklopiRingo10 wrote:MA hajde, sutra će Talijani opet glasat za sankcije jer ne mogu da narušavaju jedinstvo EU i NATO ...Leviathan2 wrote:sami rusi kazu da su im poljska i ceska odbili prelet a potom i rumunjska i bugarska jer su vojni avioni,Ringo10 wrote:PA za Poljake bih mogao povjerovati ...
A za druge ... pa ne znam, možda Rumunji također kao veliki lizači USA i UK kuraca
ALi treba to sve prvo provjeriti jer mnogo je dezinformacija
sad se poljaci vadi da nisu a rusi vele ako treba da ce dat i prepisku u javnost :D
I slati vojsku prema Rusiji zajedno sa Poljacima, Česima, Bugarima i Rumunjima ... jebi ga, NATO obaveze
MA Rusi ne bi trebali ovo da rade
znas kako se kaze, bolje da ja mogu pomoci nekom nego da neko pomaze meni
a talijani su inace dosta veliki rusofili, zacudio bi se, a sad su u deliriju i talijanska vlada ce imat jebackih problema ako odluci produzit sankcije u 9 mjesecu
A vidi ovo
LA STAMPA piše kako je 80% ruske pomoći beskorisno
https://www.lastampa.it/topnews/primo-piano/2020/03/25/news/coronavirus-la-telefonata-conte-putin-agita-il-governo-piu-che-aiuti-arrivano-militari-russi-in-italia-1.38633327
E pa šta sam ti rekao ... Rusi jako griješe i trebaju gledat svoja posla i odjebat sve nek se vade kako znaju
Uostalom Talijani imaju svoje jarane iz NATO i EU, imaju Ameriku ... nek im oni pomažu
Treba pomagat prijateljskim vladama a ne onima koji ti žele zlo
2015-09-24
Hahaha sad sam vidio na Google Translate da La Stampa insinuira čak i to da je sve to izgovor za vojnu okupaciju ItalijeRingo10 wrote:A je liLeviathan2 wrote:nema veze, pomoci treba, jedan talijan ne moze uticat na brisel a sama talijanska vlast ima 0% uticaja u briselu, cim nesto kazu, brisel ih poklopiRingo10 wrote:MA hajde, sutra će Talijani opet glasat za sankcije jer ne mogu da narušavaju jedinstvo EU i NATO ...Leviathan2 wrote:sami rusi kazu da su im poljska i ceska odbili prelet a potom i rumunjska i bugarska jer su vojni avioni,Ringo10 wrote:PA za Poljake bih mogao povjerovati ...
A za druge ... pa ne znam, možda Rumunji također kao veliki lizači USA i UK kuraca
ALi treba to sve prvo provjeriti jer mnogo je dezinformacija
sad se poljaci vadi da nisu a rusi vele ako treba da ce dat i prepisku u javnost :D
I slati vojsku prema Rusiji zajedno sa Poljacima, Česima, Bugarima i Rumunjima ... jebi ga, NATO obaveze
a talijani su inace dosta veliki rusofili, zacudio bi se, a sad su u deliriju i talijanska vlada ce imat jebackih problema ako odluci produzit sankcije u 9 mjesecu
A vidi ovo
https://www.lastampa.it/topnews/primo-piano/2020/03/25/news/coronavirus-la-telefonata-conte-putin-agita-il-governo-piu-che-aiuti-arrivano-militari-russi-in-italia-1.38633327
E pa šta sam ti rekao ... Rusi jako griješe i trebaju gledat svoja posla i odjebat sve nek se vade kako znaju
Uostalom Talijani imaju svoje jarane iz NATO i EU, imaju Ameriku ... nek im oni pomažu
Kao Rusi sa 100 vojnih liječnika i još toliko vojnog osoblja poput vozača i slično namjeravaju okupirat Italiju
Hahah a o jebem ti sve
2015-09-24
me ,pgi otvorit, na koju shemu si otvorio, meni pise samo za pretplatnikeRingo10 wrote:Hahaha sad sam vidio na Google Translate da La Stampa insinuira čak i to da je sve to izgovor za vojnu okupaciju ItalijeRingo10 wrote:A je liLeviathan2 wrote:nema veze, pomoci treba, jedan talijan ne moze uticat na brisel a sama talijanska vlast ima 0% uticaja u briselu, cim nesto kazu, brisel ih poklopiRingo10 wrote:MA hajde, sutra će Talijani opet glasat za sankcije jer ne mogu da narušavaju jedinstvo EU i NATO ...Leviathan2 wrote:
sami rusi kazu da su im poljska i ceska odbili prelet a potom i rumunjska i bugarska jer su vojni avioni,
A vidi ovo
Kao Rusi sa 100 vojnih liječnika i još toliko vojnog osoblja poput vozača i slično namjeravaju okupirat Italiju
Hahah a o jebem ti sve
a inace isto to pisu i poljaci i ukrajinci i litovci pa povezi
MA vidim samo naslov i podnaslov novina ali sasvim je dovoljno da vidiš o čemu pišu ... ja otvorim stranicu La Stampe bez problemaLeviathan2 wrote:me ,pgi otvorit, na koju shemu si otvorio, meni pise samo za pretplatnikeRingo10 wrote:Hahaha sad sam vidio na Google Translate da La Stampa insinuira čak i to da je sve to izgovor za vojnu okupaciju ItalijeRingo10 wrote:A je liLeviathan2 wrote:nema veze, pomoci treba, jedan talijan ne moze uticat na brisel a sama talijanska vlast ima 0% uticaja u briselu, cim nesto kazu, brisel ih poklopiRingo10 wrote:
MA hajde, sutra će Talijani opet glasat za sankcije jer ne mogu da narušavaju jedinstvo EU i NATO ...
A vidi ovo
Hahah a o jebem ti sve
Ne treba ti tekst, naslov i podnaslov su dovoljni
Last edited by Ringo10 on 25/3/2020, 17:16; edited 1 time in total
2015-09-24
Leviathan2 wrote:me ,pgi otvorit, na koju shemu si otvorio, meni pise samo za pretplatnikeRingo10 wrote:Hahaha sad sam vidio na Google Translate da La Stampa insinuira čak i to da je sve to izgovor za vojnu okupaciju ItalijeRingo10 wrote:A je liLeviathan2 wrote:nema veze, pomoci treba, jedan talijan ne moze uticat na brisel a sama talijanska vlast ima 0% uticaja u briselu, cim nesto kazu, brisel ih poklopiRingo10 wrote:
MA hajde, sutra će Talijani opet glasat za sankcije jer ne mogu da narušavaju jedinstvo EU i NATO ...
A vidi ovo
Hahah a o jebem ti sve
i meni
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
» Devet zemalja EU odbilo sudjelovati u odavanju 'počasti' LGBTQ agendi.Među njima i Hrvatska
» putovala je u Ameriku, fotografirala se na ulici i ne želi reći s kim se sastala
» zabranilo
» Zabranilo termoelektranu Peruča
» Devet zemalja EU odbilo sudjelovati u odavanju 'počasti' LGBTQ agendi.Među njima i Hrvatska
» putovala je u Ameriku, fotografirala se na ulici i ne želi reći s kim se sastala
» zabranilo
» Zabranilo termoelektranu Peruča
Page 4 of 5