Devet zemalja zabranilo rusima prelet do Italije, pomoć putovala duže
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Devet zemalja zabranilo rusima prelet do Italije, pomoć putovala duže
inace vidim italija se 'ubila' od pomoci zagrebu nakon potrrsa..poslala pet satora za napuhivanje...npr.austrija je poslala strucnjake za statiku te donirala 12 milijuna eura za pomoc onima koji su ostali bez krova nad glavom i bolnice
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Leviathan2 wrote:vucina, ko te naljutio
longi
srbi
milanovic
pokvarila mu se hladnjača pa mu mozak iscurio.
Guest- Guest
samo biljezim i zbrajamLeviathan2 wrote:vucina, ko te naljutio
longi
srbi
milanovic
2015-09-08
2015-09-08
vuksadinare wrote:inace vidim italija se 'ubila' od pomoci zagrebu nakon potrrsa..poslala pet satora za napuhivanje...npr.austrija je poslala strucnjake za statiku te donirala 12 milijuna eura za pomoc onima koji su ostali bez krova nad glavom i bolnice
Iz regije Furlanija-Julijska krajina stiže 30 šatora, a dolaze i vojnici, pripadnici civilne zaštite te vatrogasac koji zna hrvatski
Italija je sinoć poslala pomoć Hrvatskoj koja je, nakon snažnog nedjeljnog potresa, aktivirala Mehanizam EU-a za civilnu zaštitu. Iz regije Furlanija-Julijska krajina put Zagreba poslano je 30 šatora u koje se može smjestiti 250 kreveta.
gadi mi se lažljiva rvacka kopilad.
http://hr.n1info.com/Vijesti/a493815/Italija-U-krizi-smo-zbog-koronavirusa-ali-Zagrebu-moramo-pomoci.html
Guest- Guest
e jebiga sad, prije par dana je objavljeno da je EU DONIJELA ODLUKU DA SE SVA POMOĆ, KONKRETNO TADA KINESKA POMOĆ, PROSLIJEDI ITALIJI U CJELOSTI... POVRH TOGA JE KINA I DIREKTNIM KANALIMA POSLALA POMOĆ ITALIJI...
2015-08-08
Kako su ono zborili Timeo Danajac i njegova donna Ferentes: - Bojim se Rusa i kad nose maske! A pogotovo kad nose maske
2016-11-08
PA za Poljake bih mogao povjerovati ...
A za druge ... pa ne znam, možda Rumunji također kao veliki lizači USA i UK kuraca
ALi treba to sve prvo provjeriti jer mnogo je dezinformacija
A za druge ... pa ne znam, možda Rumunji također kao veliki lizači USA i UK kuraca
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sami rusi kazu da su im poljska i ceska odbili prelet a potom i rumunjska i bugarska jer su vojni avioni,Ringo10 wrote:PA za Poljake bih mogao povjerovati ...
sad se poljaci vadi da nisu a rusi vele ako treba da ce dat i prepisku u javnost :D
a dobro što sad, bitno da su zrakoplovi sa pomoći stigli u italiju... bit će vremena kad ovo sve prođe da se rasprave te nebulozne odluke...
2015-08-08
rusi poslali vec 14 aviona pomoci i planiraju jos, gadno su zapeli za talijanemichaellcmacha wrote:a dobro što sad, bitno da su zrakoplovi sa pomoći stigli u italiju... bit će vremena kad ovo sve prođe da se rasprave te nebulozne odluke...
MA hajde, sutra će Talijani opet glasat za sankcije jer ne mogu da narušavaju jedinstvo EU i NATO ...Leviathan2 wrote:sami rusi kazu da su im poljska i ceska odbili prelet a potom i rumunjska i bugarska jer su vojni avioni,Ringo10 wrote:PA za Poljake bih mogao povjerovati ...
sad se poljaci vadi da nisu a rusi vele ako treba da ce dat i prepisku u javnost :D
I slati vojsku prema Rusiji zajedno sa Poljacima, Česima, Bugarima i Rumunjima ... jebi ga, NATO obaveze
MA Rusi ne bi trebali ovo da rade
2015-09-24
nema veze, pomoci treba, jedan talijan ne moze uticat na brisel a sama talijanska vlast ima 0% uticaja u briselu, cim nesto kazu, brisel ih poklopiRingo10 wrote:MA hajde, sutra će Talijani opet glasat za sankcije jer ne mogu da narušavaju jedinstvo EU i NATO ...Leviathan2 wrote:sami rusi kazu da su im poljska i ceska odbili prelet a potom i rumunjska i bugarska jer su vojni avioni,Ringo10 wrote:PA za Poljake bih mogao povjerovati ...
I slati vojsku prema Rusiji zajedno sa Poljacima, Česima, Bugarima i Rumunjima ... jebi ga, NATO obaveze
znas kako se kaze, bolje da ja mogu pomoci nekom nego da neko pomaze meni
a talijani su inace dosta veliki rusofili, zacudio bi se, a sad su u deliriju i talijanska vlada ce imat jebackih problema ako odluci produzit sankcije u 9 mjesecu
soft power... neki bi rekli, mada ja mislim da oni žele uistinu pomoći a ako šta od političkih bodova sjedne na konto dobro sjedne...Leviathan2 wrote:rusi poslali vec 14 aviona pomoci i planiraju jos, gadno su zapeli za talijanemichaellcmacha wrote:a dobro što sad, bitno da su zrakoplovi sa pomoći stigli u italiju... bit će vremena kad ovo sve prođe da se rasprave te nebulozne odluke...
2015-08-08
Rusi su već rekli da ne traže zauzvrat ništa pa ni ukidanje sankcijamichaellcmacha wrote:soft power... neki bi rekli, mada ja mislim da oni žele uistinu pomoći a ako šta od političkih bodova sjedne na konto dobro sjedne...Leviathan2 wrote:rusi poslali vec 14 aviona pomoci i planiraju jos, gadno su zapeli za talijanemichaellcmacha wrote:a dobro što sad, bitno da su zrakoplovi sa pomoći stigli u italiju... bit će vremena kad ovo sve prođe da se rasprave te nebulozne odluke...
U stvari njih boli kitomir za sankcije
2015-09-24
jbg pa to sam i napisao...Ringo10 wrote:Rusi su već rekli da ne traže zauzvrat ništa pa ni ukidanje sankcijamichaellcmacha wrote:soft power... neki bi rekli, mada ja mislim da oni žele uistinu pomoći a ako šta od političkih bodova sjedne na konto dobro sjedne...Leviathan2 wrote:rusi poslali vec 14 aviona pomoci i planiraju jos, gadno su zapeli za talijanemichaellcmacha wrote:a dobro što sad, bitno da su zrakoplovi sa pomoći stigli u italiju... bit će vremena kad ovo sve prođe da se rasprave te nebulozne odluke...
U stvari njih boli kitomir za sankcije
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
MA znam da romanski narodi nikad nisu imali izražen taj antiruski naboj .. osim možda Rumunja ali i tu se ističe rumunjska politička elita a kako je u narodu ne znam...Leviathan2 wrote:nema veze, pomoci treba, jedan talijan ne moze uticat na brisel a sama talijanska vlast ima 0% uticaja u briselu, cim nesto kazu, brisel ih poklopiRingo10 wrote:MA hajde, sutra će Talijani opet glasat za sankcije jer ne mogu da narušavaju jedinstvo EU i NATO ...Leviathan2 wrote:sami rusi kazu da su im poljska i ceska odbili prelet a potom i rumunjska i bugarska jer su vojni avioni,Ringo10 wrote:PA za Poljake bih mogao povjerovati ...
znas kako se kaze, bolje da ja mogu pomoci nekom nego da neko pomaze meni
a talijani su inace dosta veliki rusofili, zacudio bi se, a sad su u deliriju i talijanska vlada ce imat jebackih problema ako odluci produzit sankcije u 9 mjesecu
Anti-ruska mržnja je izražena među Germanima a posebno Anglosasima
2015-09-24
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» “Čak 10 zemalja EU-a zabranilo je cijepljenje AstraZenecom, za naš Stožer oni su glupi”
» Devet zemalja EU odbilo sudjelovati u odavanju 'počasti' LGBTQ agendi.Među njima i Hrvatska
» putovala je u Ameriku, fotografirala se na ulici i ne želi reći s kim se sastala
» zabranilo
» Zabranilo termoelektranu Peruča
» Devet zemalja EU odbilo sudjelovati u odavanju 'počasti' LGBTQ agendi.Među njima i Hrvatska
» putovala je u Ameriku, fotografirala se na ulici i ne želi reći s kim se sastala
» zabranilo
» Zabranilo termoelektranu Peruča
Page 2 of 5