Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
ovo što sam ja preveo a direktno je u svezi ovog što nam se događa ispada da je cijeli svijet prešutno prihvatio opisani model obrane a ispada da nitko drugi uopće nije niti radio te projekcije niti na tako studiozan način posložio hipotetsku priču i ponudio rješenja... ako se projekcija onog grafa gdje je krajnja točka 1080 dana obistini, za pretpostaviti je da će značajan broj ljudi migrirati u ruralna područja ali s ciljem da živi na osami a ne da se ruralna mjesta popunjavaju.... jebote mi bi doslovno mogli biti svjedoci sunovrata civilzacije koje smo dio i kojoj svjedočimo i pioniri nove ere... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:Gnječ wrote:razmišljam danas kirurške maske nisu neka zaštita a one pp3, pp2 su puno bolje ali su samo za jednokratnu upotrebu i skupe su i mora ih se odložiti u biohazzard otpad ali to nitko ne radi.
pa evo ako nekoga zanima ima ovdje na linkovima sve napisano cijeli znanstveni rad i kako napraviti postupak:
Results
link:
https://www.nature.com/articles/srep39956.pdf
https://www.nature.com/articles/srep39956
https://www.researchgate.net/figure/Mask-with-salt-coated-filter-for-prevention-and-deactivation-of-airborne-pathogens-a_fig1_312081831
Antimicrobial Air Filters Using Natural Sea Salt Particles for Deactivating Airborne Bacterial Particles
https://www.researchgate.net/publication/338199991_Antimicrobial_Air_Filters_Using_Natural_Sea_Salt_Particles_for_Deactivating_Airborne_Bacterial_Particles
Gnječ, imaš li ti neki brži način za prevesti onaj dokument..... ja sam na googlu počeo prevoditi onaj dio vezan za Mody i dosta sam onako ugrubo preveo i za čudo poprilično je čitljivo izuzev stručnih termina koje malo porazbaca... e da i HVALA ti lijepo... tek jedno s drugim ima smisla i pruža širu perspektivu...
probat ću nešto iskemijat.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
preveo sam na hrvatski ali bez grafikona. kako da ti taj pdf pošaljem hmmm...
Guest- Guest
jbg ne znam, jel ima neka platforma za stavljati pdf onako negdje...Gnječ wrote:preveo sam na hrvatski ali bez grafikona. kako da ti taj pdf pošaljem hmmm...
2015-08-08
kao za jpeg ili pngmichaellcmacha wrote:jbg ne znam, jel ima neka platforma za stavljati pdf onako negdje...Gnječ wrote:preveo sam na hrvatski ali bez grafikona. kako da ti taj pdf pošaljem hmmm...
2015-08-08
Bez dvojbe. Ništa više neće biti isto kao kao što je bilo. Nove paradigme su u zraku, a koja će past na astal budemo vidili.michaellcmacha wrote:ovo što sam ja preveo a direktno je u svezi ovog što nam se događa ispada da je cijeli svijet prešutno prihvatio opisani model obrane a ispada da nitko drugi uopće nije niti radio te projekcije niti na tako studiozan način posložio hipotetsku priču i ponudio rješenja... ako se projekcija onog grafa gdje je krajnja točka 1080 dana obistini, za pretpostaviti je da će značajan broj ljudi migrirati u ruralna područja ali s ciljem da živi na osami a ne da se ruralna mjesta popunjavaju.... jebote mi bi doslovno mogli biti svjedoci sunovrata civilzacije koje smo dio i kojoj svjedočimo i pioniri nove ere... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:Gnječ wrote:razmišljam danas kirurške maske nisu neka zaštita a one pp3, pp2 su puno bolje ali su samo za jednokratnu upotrebu i skupe su i mora ih se odložiti u biohazzard otpad ali to nitko ne radi.
pa evo ako nekoga zanima ima ovdje na linkovima sve napisano cijeli znanstveni rad i kako napraviti postupak:
Results
link:
https://www.nature.com/articles/srep39956.pdf
https://www.nature.com/articles/srep39956
https://www.researchgate.net/figure/Mask-with-salt-coated-filter-for-prevention-and-deactivation-of-airborne-pathogens-a_fig1_312081831
Antimicrobial Air Filters Using Natural Sea Salt Particles for Deactivating Airborne Bacterial Particles
https://www.researchgate.net/publication/338199991_Antimicrobial_Air_Filters_Using_Natural_Sea_Salt_Particles_for_Deactivating_Airborne_Bacterial_Particles
Gnječ, imaš li ti neki brži način za prevesti onaj dokument..... ja sam na googlu počeo prevoditi onaj dio vezan za Mody i dosta sam onako ugrubo preveo i za čudo poprilično je čitljivo izuzev stručnih termina koje malo porazbaca... e da i HVALA ti lijepo... tek jedno s drugim ima smisla i pruža širu perspektivu...
probat ću nešto iskemijat.
Na cijeni će biti čista voda i plodna zemlja zemlja. Ostalo nije za pisati na forumu.
michaellcmacha wrote:kao za jpeg ili pngmichaellcmacha wrote:jbg ne znam, jel ima neka platforma za stavljati pdf onako negdje...Gnječ wrote:preveo sam na hrvatski ali bez grafikona. kako da ti taj pdf pošaljem hmmm...
neće ne da ne prima probao sam promijeniti ekstenziju u jpg, jpeg, png. nema šanse javlja error. moram naći neki uploader server i tamo šibnut pa ti dat link za download. sutra
Guest- Guest
ok ili pogledaj u pp, pa vidi opciju koju sam predložio...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:kao za jpeg ili pngmichaellcmacha wrote:jbg ne znam, jel ima neka platforma za stavljati pdf onako negdje...Gnječ wrote:preveo sam na hrvatski ali bez grafikona. kako da ti taj pdf pošaljem hmmm...
neće ne da ne prima probao sam promijeniti ekstenziju u jpg, jpeg, png. nema šanse javlja error. moram naći neki uploader server i tamo šibnut pa ti dat link za download. sutra
2015-08-08
Samo razmišljam...možda bi išlo:michaellcmacha wrote:jbg ne znam, jel ima neka platforma za stavljati pdf onako negdje...Gnječ wrote:preveo sam na hrvatski ali bez grafikona. kako da ti taj pdf pošaljem hmmm...
Sve lijepo skeniraš list po list kao pdf i sve pohraniš pod jedan folder u PrimoPDF.
Za ovo moraš imati instaliran PrimoPDF printer!
Nisam siguran, ali ja bih to probao...Saće me Gnječ prignječit.
aj, konacno ste otisli spavat
jbte, cak i longi poceo prije vas na spavanje
jbte, cak i longi poceo prije vas na spavanje
našao sam jednostavan uploader.... evo ako ti bude trebao docdroid.net... brza aktivacija i stavljaj pdf fajlove i pregedavaj ili skidaj... što ti voljaEroo wrote:Samo razmišljam...možda bi išlo:michaellcmacha wrote:jbg ne znam, jel ima neka platforma za stavljati pdf onako negdje...Gnječ wrote:preveo sam na hrvatski ali bez grafikona. kako da ti taj pdf pošaljem hmmm...
Sve lijepo skeniraš list po list kao pdf i sve pohraniš pod jedan folder u PrimoPDF.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:našao sam jednostavan uploader.... evo ako ti bude trebao docdroid.net... brza aktivacija i stavljaj pdf fajlove i pregedavaj ili skidaj... što ti voljaEroo wrote:Samo razmišljam...možda bi išlo:michaellcmacha wrote:jbg ne znam, jel ima neka platforma za stavljati pdf onako negdje...Gnječ wrote:preveo sam na hrvatski ali bez grafikona. kako da ti taj pdf pošaljem hmmm...
evo uploadao. link sam ti poslao.
Guest- Guest
Pitajte me o ljekovitim buckurisima koje radim..rado dajem savjet i recepte..takvo vrijeme..mora da se solidarisemo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
otvorio sam tu negdje temu o tim pripomoćnim sredstvima što iz kućne radinosti što kupovnimvuksadinare wrote:Pitajte me o ljekovitim buckurisima koje radim..rado dajem savjet i recepte..takvo vrijeme..mora da se solidarisemo
2015-08-08
Evo pročitala sam ovo miha , jedino rješenje je izgleda ono na što smo skočili svi na stražnje noge. Pusti da se se širi da steknemo imunitet, ne može biti rješenje zaustaviti život i sakrij se. Jer će ih i sakrivene dohvatiti ..a uništili su sve usput.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Špek jedi, pusti bučkuriše. I maslac.vuksadinare wrote:Pitajte me o ljekovitim buckurisima koje radim..rado dajem savjet i recepte..takvo vrijeme..mora da se solidarisemo
2015-08-15
da,špek,slanina uz grah na salatu sa puno luka i malo bučinog ulja i jabučnog octa,pacano zelje,dnevno pola deci čistog hladno prešanog soka od aronije,jedan plibex na dan,3dl kefira,dosta čajeva sa medom i limunom...bar jedan sat na dan hodati na zraku,pušači dva.Ima još...To je otprilike to što si možemo sami napraviti za jači imunitet.I što manje pratiti crne vijesti da ostanemo kolko tolko psihički u redu.kaya wrote:Špek jedi, pusti bučkuriše. I maslac.vuksadinare wrote:Pitajte me o ljekovitim buckurisima koje radim..rado dajem savjet i recepte..takvo vrijeme..mora da se solidarisemo
vili40-
2015-08-02
ako cepiknem, javit ću titre wrote:Al mene najvišeNoor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
ako krepam, hoću da znate..sve vas volim
Nego ovo me malo trecnulo. ono ovdje smo kao obitelj, dobro više kao posvađana obitelj ali nema veze, oću reći da treba naći način kako javiti ekipi ako netko ne preživi teška vremena
Levi će ugasiti svjetlo svakako iza svih nas :D
Čuj iz nekog razloga te životinjske masnoće, bijeli dio špeka , obnavljaju pluća. Ne znam kojega ali obnavljaju.vili40 wrote:da,špek,slanina uz grah na salatu sa puno luka i malo bučinog ulja i jabučnog octa,pacano zelje,dnevno pola deci čistog hladno prešanog soka od aronije,jedan plibex na dan,3dl kefira,dosta čajeva sa medom i limunom...bar jedan sat na dan hodati na zraku,pušači dva.Ima još...To je otprilike to što si možemo sami napraviti za jači imunitet.I što manje pratiti crne vijesti da ostanemo kolko tolko psihički u redu.kaya wrote:Špek jedi, pusti bučkuriše. I maslac.vuksadinare wrote:Pitajte me o ljekovitim buckurisima koje radim..rado dajem savjet i recepte..takvo vrijeme..mora da se solidarisemo
Znam da su u zaraznoj davno, dok je moja mama radila tamo, bolesnima od tbc a davali 10 ak dkg dnevno. I to sam uvijek prakticirala poslje ludog izlaska gdje je uz sve ostalo bilo i puno dima.
I pomaže...
Last edited by kaya on 2/4/2020, 09:41; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
ljudi to znaju odavno.Kad su Ivicu Kostelića pitali što ga je držalo zdravog dok je trenirao po ledenjacima rekao je špek i luk.kaya wrote:Čuj iz nekog razloga te životinjske masnoće, bijeli dio špeka , obnavljaju pluća. Ne znam kojega ali obnavljaju.vili40 wrote:da,špek,slanina uz grah na salatu sa puno luka i malo bučinog ulja i jabučnog octa,pacano zelje,dnevno pola deci čistog hladno prešanog soka od aronije,jedan plibex na dan,3dl kefira,dosta čajeva sa medom i limunom...bar jedan sat na dan hodati na zraku,pušači dva.Ima još...To je otprilike to što si možemo sami napraviti za jači imunitet.I što manje pratiti crne vijesti da ostanemo kolko tolko psihički u redu.kaya wrote:Špek jedi, pusti bučkuriše. I maslac.vuksadinare wrote:Pitajte me o ljekovitim buckurisima koje radim..rado dajem savjet i recepte..takvo vrijeme..mora da se solidarisemo
Znam da su u zaraznoj davno, dok je moja mama radila tamo, bolesnima od tbc a davali 10 ak dkg dnevno. I to sam uvijek prakticirala poslje ludog izlaska gdje je uz sve ostalo bilo i puno dima.
I pomaže...
vili40-
2015-08-02
Da, da, al hoću reći nije to samo seljačka priča, ono špek i rakija..vili40 wrote:ljudi to znaju odavno.Kad su Ivicu Kostelića pitali što ga je držalo zdravog dok je trenirao po ledenjacima rekao je špek i luk.kaya wrote:Čuj iz nekog razloga te životinjske masnoće, bijeli dio špeka , obnavljaju pluća. Ne znam kojega ali obnavljaju.vili40 wrote:da,špek,slanina uz grah na salatu sa puno luka i malo bučinog ulja i jabučnog octa,pacano zelje,dnevno pola deci čistog hladno prešanog soka od aronije,jedan plibex na dan,3dl kefira,dosta čajeva sa medom i limunom...bar jedan sat na dan hodati na zraku,pušači dva.Ima još...To je otprilike to što si možemo sami napraviti za jači imunitet.I što manje pratiti crne vijesti da ostanemo kolko tolko psihički u redu.kaya wrote:Špek jedi, pusti bučkuriše. I maslac.vuksadinare wrote:Pitajte me o ljekovitim buckurisima koje radim..rado dajem savjet i recepte..takvo vrijeme..mora da se solidarisemo
I pomaže...
2015-08-15
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 30 of 50