Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
A baš sam to htio napisat...jasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:Jbt kao dvadeseto godišnjak si prošao rat čega se bojišvuksadinare wrote:Kolege bez zajebancije...razgovarao sam sa covjekom koji je prije koji dan prebolio koronu..a zivi u italiji i rodjak je moje zene...kaze to ne bi ni najljucem neprijatelju pozelio..to kao da te netko na rostilj bacio..a pluca ti doslovce gore..nesto nedozivljeno ..rekao je da je najgora stvar ako olaki shvatimo koronu..vrlo opaka bolest..bez zajebancije nakin razgovora sa njim..oblijo me znoj i prvi put sam strah osjetio..ne paniku..nego neugodan strah
Zato što možda danas nema više dvadesetak godina?
Nekad sam šetao između plotuna vbr-a i 120 mm minobacača, ono evo stalo je malo, amo malo prođirat, a danas ne mogu čut petardu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa to da nije ma jasno... Ali ok
500 000 branitelja/8 000 poginulih
600 zaraženih/4 umrla
600 zaraženih/4 umrla
jučer popodne bilo je 35,nadamo se da će danas manjeAssadNaPodmornici wrote:Vidit ćemo, obično kroz popodne dodaju 10 - 20 novihvili40 wrote:24.03. 67
25.03. 60
26.03. 53
27.03. 91
28.03. 49+vidjet ćemo popodne
Ako ostane tako u ravnoj smo krivulji
vili40-
2015-08-02
635, utvrđeno u 9h. Jučer u 9h (prije 24h) ste imali 551. Dakle, porast je 15.2%.vili40 wrote:jučer popodne bilo je 35,nadamo se da će danas manjeAssadNaPodmornici wrote:Vidit ćemo, obično kroz popodne dodaju 10 - 20 novihvili40 wrote:24.03. 67
25.03. 60
26.03. 53
27.03. 91
Branitelju, toliko je samo u BiH, u HR nešto više od 13,000.mutava baštarda wrote:500 000 branitelja/8 000 poginulih
600 zaraženih/4 umrla
Eroo wrote:635, utvrđeno u 9h. Jučer u 9h (prije 24h) ste imali 551. Dakle, porast je 15.2%.vili40 wrote:jučer popodne bilo je 35,nadamo se da će danas manjeAssadNaPodmornici wrote:Vidit ćemo, obično kroz popodne dodaju 10 - 20 novihvili40 wrote:24.03. 67
25.03. 60
26.03. 53
27.03. 91
PS: Prati se i broj srednje oboljelih, a posebno onih najtežih - na respiratoru. Trenutno ih je 10(Alemka) ili 20(INDEX)!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ja pratim postotak po jednom danu,postotak mi za danas bude kad će se vidjeti broj popodne.No to nema veze.Ima veze to da sam se prije pola sata čuo sa nećakom koji je liječnik u Zagrebu i veli mi da je već sad gadno,da su već sad preopterećeni i da se krpaju kako mogu jer su mnogi aut,da mnogima od prije teže bolesnim ne mogu dati punu brigu i da ne želi ni pomisliti što bi bilo i kako bi bilo da broj oboljelih naglo plane.Ti koji stalno spominju imunitet krda i neki švedski model nemaju pojma da bi tad stradalo deset puta više ljudi a jad,očaj i tuga deset puta veća.Mi nemamo zdravstveni sustav koji bi to mogao podnijeti.Eroo wrote:635, utvrđeno u 9h. Jučer u 9h (prije 24h) ste imali 551. Dakle, porast je 15.2%.vili40 wrote:jučer popodne bilo je 35,nadamo se da će danas manjeAssadNaPodmornici wrote:Vidit ćemo, obično kroz popodne dodaju 10 - 20 novihvili40 wrote:24.03. 67
25.03. 60
26.03. 53
27.03. 91
vili40-
2015-08-02
uvijek se nađe budala.vili40 wrote:ja pratim postotak po jednom danu,postotak mi za danas bude kad će se vidjeti broj popodne.No to nema veze.Ima veze to da sam se prije pola sata čuo sa nećakom koji je liječnik u Zagrebu i veli mi da je već sad gadno,da su već sad preopterećeni i da se krpaju kako mogu jer su mnogi aut,da mnogima od prije teže bolesnim ne mogu dati punu brigu i da ne želi ni pomisliti što bi bilo i kako bi bilo da broj oboljelih naglo plane.Ti koji stalno spominju imunitet krda i neki švedski model nemaju pojma da bi tad stradalo deset puta više ljudi a jad,očaj i tuga deset puta veća.Mi nemamo zdravstveni sustav koji bi to mogao podnijeti.Eroo wrote:635, utvrđeno u 9h. Jučer u 9h (prije 24h) ste imali 551. Dakle, porast je 15.2%.vili40 wrote:jučer popodne bilo je 35,nadamo se da će danas manjeAssadNaPodmornici wrote:Vidit ćemo, obično kroz popodne dodaju 10 - 20 novihvili40 wrote:24.03. 67
25.03. 60
26.03. 53
27.03. 91
kaj je takav problem uz današnje tehnologije ostati doma. ono cijelu godinu čuče u stanovima, vise za compovima, PS i sl i baš bi sada na zrak.
2014-12-30
Može i tako, ali ako hoćeš procijeniti šta znači podatak danas u 9h onda ga moraš poredit s jučerašnjim podatkom u 9h.veber wrote:uvijek se nađe budala.vili40 wrote:ja pratim postotak po jednom danu,postotak mi za danas bude kad će se vidjeti broj popodne.No to nema veze.Ima veze to da sam se prije pola sata čuo sa nećakom koji je liječnik u Zagrebu i veli mi da je već sad gadno,da su već sad preopterećeni i da se krpaju kako mogu jer su mnogi aut,da mnogima od prije teže bolesnim ne mogu dati punu brigu i da ne želi ni pomisliti što bi bilo i kako bi bilo da broj oboljelih naglo plane.Ti koji stalno spominju imunitet krda i neki švedski model nemaju pojma da bi tad stradalo deset puta više ljudi a jad,očaj i tuga deset puta veća.Mi nemamo zdravstveni sustav koji bi to mogao podnijeti.Eroo wrote:635, utvrđeno u 9h. Jučer u 9h (prije 24h) ste imali 551. Dakle, porast je 15.2%.vili40 wrote:jučer popodne bilo je 35,nadamo se da će danas manjeAssadNaPodmornici wrote:
Vidit ćemo, obično kroz popodne dodaju 10 - 20 novih
kaj je takav problem uz današnje tehnologije ostati doma. ono cijelu godinu čuče u stanovima, vise za compovima, PS i sl i baš bi sada na zrak.
Današnji podatak u 16h ćeš porediti s jučerašnjim u 16h, naravno.
ljudima je određena izolacija iz opravdanih razloga i 9 ih je doma ali jednom od tih deset "nećeš ti naređivati" kad njega boli kurac za druge.Jučer sam morao u apoteku radi stare i eto ti takvog jednog idiota.On ne bi čekao,on ne bi držao razmak,on ne bi dao osobnu kartu da ga se provjeri itd.Galami,dere se jer on je iznad svega,da sam imao u džepu šoker potegnuo bi ga i zvao dalje pa nek rade i sa njim i samnom što hoće.veber wrote:uvijek se nađe budala.vili40 wrote:ja pratim postotak po jednom danu,postotak mi za danas bude kad će se vidjeti broj popodne.No to nema veze.Ima veze to da sam se prije pola sata čuo sa nećakom koji je liječnik u Zagrebu i veli mi da je već sad gadno,da su već sad preopterećeni i da se krpaju kako mogu jer su mnogi aut,da mnogima od prije teže bolesnim ne mogu dati punu brigu i da ne želi ni pomisliti što bi bilo i kako bi bilo da broj oboljelih naglo plane.Ti koji stalno spominju imunitet krda i neki švedski model nemaju pojma da bi tad stradalo deset puta više ljudi a jad,očaj i tuga deset puta veća.Mi nemamo zdravstveni sustav koji bi to mogao podnijeti.Eroo wrote:635, utvrđeno u 9h. Jučer u 9h (prije 24h) ste imali 551. Dakle, porast je 15.2%.vili40 wrote:jučer popodne bilo je 35,nadamo se da će danas manjeAssadNaPodmornici wrote:
Vidit ćemo, obično kroz popodne dodaju 10 - 20 novih
vili40-
2015-08-02
sa civilimaEroo wrote:Branitelju, toliko je samo u BiH, u HR nešto više od 13,000.mutava baštarda wrote:500 000 branitelja/8 000 poginulih
600 zaraženih/4 umrla
Uglavnom, sve više sam mišljenja da je ovo teško medijsko napuhivanje... I da treba pustiti da ovo uđe u populaciju, vrtiće i škole, a starije skloniti do lita... Poslije na starijima testirati cijepovo
u neku ruku kužim ljude u malim stanovima, ali ovdje oko mene su veliki stanovi i vidim susjedu s mali djetetom kako se šeće po ulici. a ima isto terasu kao i ja 20m2 jebote hiti dijete van i neka se igra. inače je u normalnim okolnostima u stanu, a dijete na terasi. treba ju strpat u zatvor pa neka šeće.vili40 wrote:ljudima je određena izolacija iz opravdanih razloga i 9 ih je doma ali jednom od tih deset "nećeš ti naređivati" kad njega boli kurac za druge.Jučer sam morao u apoteku radi stare i eto ti takvog jednog idiota.On ne bi čekao,on ne bi držao razmak,on ne bi dao osobnu kartu da ga se provjeri itd.Galami,dere se jer on je iznad svega,da sam imao u džepu šoker potegnuo bi ga i zvao dalje pa nek rade i sa njim i samnom što hoće.veber wrote:uvijek se nađe budala.vili40 wrote:ja pratim postotak po jednom danu,postotak mi za danas bude kad će se vidjeti broj popodne.No to nema veze.Ima veze to da sam se prije pola sata čuo sa nećakom koji je liječnik u Zagrebu i veli mi da je već sad gadno,da su već sad preopterećeni i da se krpaju kako mogu jer su mnogi aut,da mnogima od prije teže bolesnim ne mogu dati punu brigu i da ne želi ni pomisliti što bi bilo i kako bi bilo da broj oboljelih naglo plane.Ti koji stalno spominju imunitet krda i neki švedski model nemaju pojma da bi tad stradalo deset puta više ljudi a jad,očaj i tuga deset puta veća.Mi nemamo zdravstveni sustav koji bi to mogao podnijeti.Eroo wrote:635, utvrđeno u 9h. Jučer u 9h (prije 24h) ste imali 551. Dakle, porast je 15.2%.vili40 wrote:
jučer popodne bilo je 35,nadamo se da će danas manje
2014-12-30
nije. to ti je kao i černobil.mutava baštarda wrote:Uglavnom, sve više sam mišljenja da je ovo teško medijsko napuhivanje... I da treba pustiti da ovo uđe u populaciju, vrtiće i škole, a starije skloniti do lita... Poslije na starijima testirati cijepovo
kinezi priznali da su imali incident.
onda su obavjestili ostale države kada nisu uspjeli sanirat.
2014-12-30
mutava baštarda wrote:Uglavnom, sve više sam mišljenja da je ovo teško medijsko napuhivanje... I da treba pustiti da ovo uđe u populaciju, vrtiće i škole, a starije skloniti do lita... Poslije na starijima testirati cijepovo
Ne možeš se kockati baš s tim... nama malo fali do kolapsa zdravstva i sa sadašnjim brojkama, a da krene udarnički, bojim se i pomisliti što bi bilo...ionako nas ogromna recesija neće mimoići pa da baš danas stane to sranje... nije ni krenulo punom snagom, a imamo kontaminiran zdravstveni sustav... nakon par tjedana ćemo biti pametniji. Ekonomiju ionako ne možemo spasiti, ali barem da se donekle zdravlje ljudi očuva...dok ne stigne humanitarna pomoć. Iz Kine.
darth_vader-
2014-04-17
polazim od pretpostavke da će virus potrajati zbog globalizacije. Svijet je zaustavljen na kratko, ali opet će sve profunkcionirati.jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Uglavnom, sve više sam mišljenja da je ovo teško medijsko napuhivanje... I da treba pustiti da ovo uđe u populaciju, vrtiće i škole, a starije skloniti do lita... Poslije na starijima testirati cijepovo
Ne možeš se kockati baš s tim... nama malo fali do kolapsa zdravstva i sa sadašnjim brojkama, a da krene udarnički, bojim se i pomisliti što bi bilo...ionako nas ogromna recesija neće mimoići pa da baš danas stane to sranje... nije ni krenulo punom snagom, a imamo kontaminiran zdravstveni sustav... nakon par tjedana ćemo biti pametniji. Ekonomiju ionako ne možemo spasiti, ali barem da se donekle zdravlje ljudi očuva...dok ne stigne humanitarna pomoć. Iz Kine.
Ne bi bila loša strategija pustiti mlade da se zaraze i steknu imunitet i tako zaštiti starije koji bi bili izolirani na mjesec dva do lita po stanovima... Budućnost nije skrivati se po kućama...
Sjećam se epizoda ptičije i svinjske gripe pa pojeo vuk magare. Beba od prijatelja dobila svinjsku ili ptičiju, ne znam koji od te dvi, pribolila i doviđenja...
Ili bar da se na svjetskoj razini dogovorila strategija, a ne jedni u kupe, a drugi u špade....
nikako da mi se marc pojavi i objasni mi kako nam je turizam udarna grana i da samo u turizam treba ulagati, a da je proizvodnja goli kurac i da to i kina može radit.jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Uglavnom, sve više sam mišljenja da je ovo teško medijsko napuhivanje... I da treba pustiti da ovo uđe u populaciju, vrtiće i škole, a starije skloniti do lita... Poslije na starijima testirati cijepovo
Za tu teoriju
2014-12-30
Nismo pametni. Premalo znamo. U ovom trenutku mi se ne da puno preispitivati odluke ljudi koji mi se čine kompetentnijima za trenutnu situaciju od nas većine. Ako ne zbog sebe, a onda barem zbog drugih. Nije baš da je problem od lokalnog značaja pa da možeš sumnjati u neke stvari znajući koliko nam je država krhka na krize bilo koje vrste. Jebat ga, ali mislim da misec-dva neke samodiscipline možemo izdurati svi. Nije mi neko vrijeme za prkošenje vlastima, ali opet kritika mora postojati i bez nje se često puta može lutati u traženju izlaza iz situacije. Najviše me jedino smeta proturječnost u izjavama te odredbama jer su ljudi često zbunjeni i ne znaju zapravo kako bi se ponašali. A za one koji su svjesni da su potencijalni širitelji sranja, a ne pridržavaju se mjera bih uveo baš strogo kažnjavanje.
darth_vader-
2014-04-17
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 12 of 50