Totalna psihoza
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Totalna psihoza
Bacija san oko prije uru vrimena na neke video klipove. Ok je al ja kad to gledam onda se osjećam kao netko tko gleda film koji je već gledao i šta je najveća baza znam detaljnije sve o svakoj pizdariji tako da dok gledam govorim u sebi : to ti radi ova rasa , to ti je to , to ti nije išlo tako nego vako itd ....tako da san nešto iša gledat al san doša do pola jer vidim da gledam nešto šta znam bolje od svih no ok za nekog kome je nešto novo donekle relativno jednostavno objašnjava neke stvari.Noor wrote:tajna nestanka naprednih civilizacija, NLO i vojska, baš jako puno na temu NLO-a i u svijetu i kod nas, pa Anunnaki, misteriozni portali iznad zemlje, ma svašta ima...dobar jedanni1 wrote:Da. Redovito.Noor wrote:pratiš Balkan UFO?danni1 wrote:patokracija.
Lik inače ima kanal Balkan UFO i Patokracija je novi kanal. Odlično radi.
No imam zamjerke na npr taj video klip koji san gleda a zove se : Karantena - zabranjen nam je odlazak s ove planete
Vi imate slobodnu volju , ne može vam nitko ništa zabranit ....dakle to je netočno tj taj naslov
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uglavnom da nevjerujemo glupostima koje se serviraju na netu u 90% slučajeva.RayMabus wrote:I šta kažu ?danni1 wrote:Da. Redovito.Noor wrote:pratiš Balkan UFO?danni1 wrote:patokracija.
Lik inače ima kanal Balkan UFO i Patokracija je novi kanal. Odlično radi.
Balkan UFO - NLO iznad Kvarnera, siječanj/2019.
Pogleda san listu tema Balkan UFO. Ok klasika. Mene to ne zanima jer u biti znam više od sviju o tim stvarima pa onda mi to malo dosadno. Ok ima nekih područja di netko zna više od mene al to su neka specijalizirana područja pa mi to zna bit zanimljivo kad naletim na takvo šta.
Gledam ovaj video Karantena - planet zatvor i vidim da ima neku idejnu sliku al ne zna detalje.
Filozofsko je pitanje šta je to zatvor ili karantena. U oba slučaja svakako je mjesto gdje je netko stavljen a ne može izać. U slučaju zatvora to je po kazni a u slučaju karantene jer je bolestan dakle kad ozdravi onda može izać. Tako da se slažem s njime da je karantena primjerenija riječ.
No mnogi ljudi ne žele ić negdje drugdje nego im je i ovaj planet ok. Žele ga poboljšati. Dakle to je ta filozofije da ako odnekud ne želiš izaći onda ti to nije zatvor ili ga barem ttako ne percepiraš.
U suštini čovjek koji želi biti negdje drugdje nego gdje je nije slobodan.
Dakle to je filozofska rasprava da se neke stvari shvate.
E sad ako netko želi izać , otić na drugu planetu pa ako ovo jest zatvor onda postoje zidovi i čuvari.
Pričam o tome da duša ode van planete a ne o putovanju na Mars raketom.
Da oko planete je holografska mreža.
Gledam ovaj video Karantena - planet zatvor i vidim da ima neku idejnu sliku al ne zna detalje.
Filozofsko je pitanje šta je to zatvor ili karantena. U oba slučaja svakako je mjesto gdje je netko stavljen a ne može izać. U slučaju zatvora to je po kazni a u slučaju karantene jer je bolestan dakle kad ozdravi onda može izać. Tako da se slažem s njime da je karantena primjerenija riječ.
No mnogi ljudi ne žele ić negdje drugdje nego im je i ovaj planet ok. Žele ga poboljšati. Dakle to je ta filozofije da ako odnekud ne želiš izaći onda ti to nije zatvor ili ga barem ttako ne percepiraš.
U suštini čovjek koji želi biti negdje drugdje nego gdje je nije slobodan.
Dakle to je filozofska rasprava da se neke stvari shvate.
E sad ako netko želi izać , otić na drugu planetu pa ako ovo jest zatvor onda postoje zidovi i čuvari.
Pričam o tome da duša ode van planete a ne o putovanju na Mars raketom.
Da oko planete je holografska mreža.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Boeing totalna katastrofa
» Užas: totalna propast Velike Britanije
» Užas u Britaniji: totalna ekonomska propast
» Srbija: totalna propast - koze okupirale dio grada
» Trump: Totalna blokada prometa sa Europom na 30 dana
» Užas: totalna propast Velike Britanije
» Užas u Britaniji: totalna ekonomska propast