Totalna psihoza
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Totalna psihoza
Umorila sam se od loših vijesti, straha i osjećaja bespomoćnosti.
Ovaj video mi je bio pravo osvježenje u odnosu na sve vijesti koje su nam servirane zadnjih tjedana.
Nisam pratila je li ga već netko stavio, pa ako jeste, molim Kica da makne temu.
Ako nije, možda netko ima volje i vremena pogledati ga i dobro mu dođe ovaj glas razuma. :)
Ovaj video mi je bio pravo osvježenje u odnosu na sve vijesti koje su nam servirane zadnjih tjedana.
Nisam pratila je li ga već netko stavio, pa ako jeste, molim Kica da makne temu.
Ako nije, možda netko ima volje i vremena pogledati ga i dobro mu dođe ovaj glas razuma. :)
Guest- Guest
Re: Totalna psihoza
patokracija.
Lik inače ima kanal Balkan UFO i Patokracija je novi kanal. Odlično radi.
Pogledao. Pametno govori. Vrijedi pogledat snimku. I poslušat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisam ga do sad zamijetila, ali ovo mi se baš svidjelo.danni1 wrote:patokracija.
Guest- Guest
Odličan je video...a od medijskog smeće izdvajam naravno index pa ostale po redu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
eh, da si barinku tako pametan bi i s diplomatikon...epikur37 wrote:Odličan je video...a od medijskog smeće izdvajam naravno index pa ostale po redu.
2014-04-16
aben wrote:eh, da si barinku tako pametan bi i s diplomatikon...epikur37 wrote:Odličan je video...a od medijskog smeće izdvajam naravno index pa ostale po redu.
ubersetzen bitte!
2015-08-06
Zero, trun. Nešto malo.epikur37 wrote:aben wrote:eh, da si barinku tako pametan bi i s diplomatikon...epikur37 wrote:Odličan je video...a od medijskog smeće izdvajam naravno index pa ostale po redu.
ubersetzen bitte!
Nema na čemu.
Vaš Google.
Guest- Guest
Ra wrote:Zero, trun. Nešto malo.epikur37 wrote:aben wrote:eh, da si barinku tako pametan bi i s diplomatikon...epikur37 wrote:Odličan je video...a od medijskog smeće izdvajam naravno index pa ostale po redu.
ubersetzen bitte!
Nema na čemu.
Vaš Google.
Zahvaljujem :)
2015-08-06
Blagodarim.epikur37 wrote:Ra wrote:Zero, trun. Nešto malo.epikur37 wrote:aben wrote:eh, da si barinku tako pametan bi i s diplomatikon...epikur37 wrote:Odličan je video...a od medijskog smeće izdvajam naravno index pa ostale po redu.
ubersetzen bitte!
Nema na čemu.
Vaš Google.
Pa da forum nije koristan.
Evo ja naučih dijalekt koji govore dva i po čovika u Hr, tata, mama i Abend.
Guest- Guest
Ra wrote:Blagodarim.epikur37 wrote:Ra wrote:Zero, trun. Nešto malo.epikur37 wrote:aben wrote:
eh, da si barinku tako pametan bi i s diplomatikon...
ubersetzen bitte!
Nema na čemu.
Vaš Google.
Aben je pravi etnološki i lingvistički fenomen poput Sansegota. Doduše tu se i iscrpljuje njegova fenomenalnost.
2015-08-06
epikur37 wrote:Ra wrote:Blagodarim.epikur37 wrote:Ra wrote:Zero, trun. Nešto malo.epikur37 wrote:
ubersetzen bitte!
Nema na čemu.
Vaš Google.
Aben je pravi etnološki i lingvistički fenomen poput Sansegota. Doduše tu se i iscrpljuje njegova fenomenalnost.
Uglavnom je nekako s nečim isplivao na površinu. A dalje se fućka...
Guest- Guest
ve un covik, ke rici se uvati..a diplomatique i pocinjenu stet nisce...epikur37 wrote:Ra wrote:Blagodarim.epikur37 wrote:Ra wrote:Zero, trun. Nešto malo.epikur37 wrote:
ubersetzen bitte!
Nema na čemu.
Vaš Google.
Jean-Marie Colombani, former editor of the daily Le Monde, was attributed by Le Monde diplomatique's former director general Bernard Cassen as saying: "Le Monde diplomatique is a journal of opinion; Le Monde is a journal of opinions."
2014-04-16
pratiš Balkan UFO?danni1 wrote:patokracija.
pozitivan stav, nemoj biti minus,
ostani zdrav, nemoj skupit virus,
pozitivan stav, al moras se pazit,
ostani zdrav, nemoj se zarazit,
Da. Redovito.Noor wrote:pratiš Balkan UFO?danni1 wrote:patokracija.
I šta kažu ?danni1 wrote:Da. Redovito.Noor wrote:pratiš Balkan UFO?danni1 wrote:patokracija.
2014-04-11
tajna nestanka naprednih civilizacija, NLO i vojska, baš jako puno na temu NLO-a i u svijetu i kod nas, pa Anunnaki, misteriozni portali iznad zemlje, ma svašta ima...dobar jedanni1 wrote:Da. Redovito.Noor wrote:pratiš Balkan UFO?danni1 wrote:patokracija.
Bacija san oko prije uru vrimena na neke video klipove. Ok je al ja kad to gledam onda se osjećam kao netko tko gleda film koji je već gledao i šta je najveća baza znam detaljnije sve o svakoj pizdariji tako da dok gledam govorim u sebi : to ti radi ova rasa , to ti je to , to ti nije išlo tako nego vako itd ....tako da san nešto iša gledat al san doša do pola jer vidim da gledam nešto šta znam bolje od svih no ok za nekog kome je nešto novo donekle relativno jednostavno objašnjava neke stvari.Noor wrote:tajna nestanka naprednih civilizacija, NLO i vojska, baš jako puno na temu NLO-a i u svijetu i kod nas, pa Anunnaki, misteriozni portali iznad zemlje, ma svašta ima...dobar jedanni1 wrote:Da. Redovito.Noor wrote:pratiš Balkan UFO?danni1 wrote:patokracija.
No imam zamjerke na npr taj video klip koji san gleda a zove se : Karantena - zabranjen nam je odlazak s ove planete
Vi imate slobodnu volju , ne može vam nitko ništa zabranit ....dakle to je netočno tj taj naslov
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Boeing totalna katastrofa
» Užas: totalna propast Velike Britanije
» Užas u Britaniji: totalna ekonomska propast
» Srbija: totalna propast - koze okupirale dio grada
» Trump: Totalna blokada prometa sa Europom na 30 dana
» Užas: totalna propast Velike Britanije
» Užas u Britaniji: totalna ekonomska propast
» Srbija: totalna propast - koze okupirale dio grada