Večeras u 20 sati Beograd plješće za Zagreb
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Večeras u 20 sati Beograd plješće za Zagreb
ma nema dileme da određena doza ljudskosti postoji i kod vas i kod nas kao i svugdje drugdje, vjerujem da ta doza prevladava... tvoju podršku zasigurno imamo, kao i svih ostalih koji su tu na forumu... u to sam 100% uvjerendzango wrote:KKP: Mislima smo uz naše sportske prijateljemichaellcmacha wrote:veli jedan beograđanin da njih takav potres zdrma da bi... evo da ga citiram u originalu... "[size=68]Не дао нам бог таквог земљотреса у Београду. Пола Борче, Жаркова, Калуђерице, Ледина, уз небројене сличне Зидао ми га Миле креације "у процесу легализације" у Србији би се заравнило са земљом."[/size]Noor wrote:RayMabus wrote:To nam čestitaju jer smo u kurcu.
blento
ma ne, vjerujem da su istinski empatični..i sami su u govnima s tim virusom, pa još na to da ih i potres zdrma...
lijepo, komšije...hvala što suosjećate :)
Košarkaški klub Partizan poslao je poruku podrške Ciboni i gradu Zagrebu.
Glavni grad Hrvatske pogođen je razornim zemljotresom, jačine 5,3 po Rihterovoj skali.
To je najrazorniji zemljotres u poslednjih 140 godina u Hrvatskoj.
Sliku sa oštećenim zgradama iz Zagreba okačio je košarkaški klub Cibona, koji je poslao poruku svojim sugrađanima.
Oglasio se i Partizan porukom: "Mislima smo uz naše sportske prijatelje i velike rivale! Ostanite bezbedni."
Stigao je i odgovor Cibone: "Hvala puno!"
Duel poslednjeg kola ABA lige između Partizana i Cibone odložen je zbog pandemije koronavirusa, kao i čitava liga.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:veli jedan beograđanin da njih takav potres zdrma da bi... evo da ga citiram u originalu... "Не дао нам бог таквог земљотреса у Београду. Пола Борче, Жаркова, Калуђерице, Ледина, уз небројене сличне Зидао ми га Миле креације "у процесу легализације" у Србији би се заравнило са земљом."Noor wrote:RayMabus wrote:To nam čestitaju jer smo u kurcu.
blento
ma ne, vjerujem da su istinski empatični..i sami su u govnima s tim virusom, pa još na to da ih i potres zdrma...
eto, znači vide i znaju da je ovo u Zg koma..pogotovo u ovoj korona situaciji
sretni su bome da onda kod njih ne udari :(
michaellcmacha wrote:ma nema dileme da određena doza ljudskosti postoji i kod vas i kod nas kao i svugdje drugdje, vjerujem da ta doza prevladava... tvoju podršku zasigurno imamo, kao i svih ostalih koji su tu na forumu... u to sam 100% uvjerendzango wrote:KKP: Mislima smo uz naše sportske prijateljemichaellcmacha wrote:veli jedan beograđanin da njih takav potres zdrma da bi... evo da ga citiram u originalu... "[size=68]Не дао нам бог таквог земљотреса у Београду. Пола Борче, Жаркова, Калуђерице, Ледина, уз небројене сличне Зидао ми га Миле креације "у процесу легализације" у Србији би се заравнило са земљом."[/size]Noor wrote:RayMabus wrote:To nam čestitaju jer smo u kurcu.
blento
Glavni grad Hrvatske pogođen je razornim zemljotresom, jačine 5,3 po Rihterovoj skali.
Sliku sa oštećenim zgradama iz Zagreba okačio je košarkaški klub Cibona, koji je poslao poruku svojim sugrađanima.
Oglasio se i Partizan porukom: "Mislima smo uz naše sportske prijatelje i velike rivale! Ostanite bezbedni."
Duel poslednjeg kola ABA lige između Partizana i Cibone odložen je zbog pandemije koronavirusa, kao i čitava liga.
ništa nije i ne bi trebalo biti vječno, a pogotovo ne neprijateljstva... možda jedna ovakva ugroza cijele populacije malih naroda poput srba i hrvata preokrene paradigmu i natjera nas radi golog samoodržanja da netrpeljivost, mržnju i želju za inim nadjjebavanjima pretvorimo u uvažavanje, bliskost i želju za pomaganjem u nevolji... u prilog tomu za prisjetiti se poplava u srbiji kad je hrvatska nesebično slala pomoć u skladu s mogućnostima...kic wrote:michaellcmacha wrote:vjerojatno će mnogi građani srbije izraziti podršku nama u hrvatskoj, ali moguće da neki i neće... ali tak je kak je nit su kod nas svi kak bi u datim situacijama trebali biti, pa je bezveze očekivati da bi drugdje pa i u srbiji trebalo biti bolje po tom pitanju...kic wrote:
ne dao bog nikome-
svako ljudsko približavanje treba pozdraviti, ipak su nam oni zapravo najbliži narod (ako ćemo gledati sve narode na svijetu) po svemu..
2015-08-08
Pa mislim stvarno, ostanite kući, izlazite iz kuća, ostanite ali oprezno, za prolupat!Noor wrote:michaellcmacha wrote:veli jedan beograđanin da njih takav potres zdrma da bi... evo da ga citiram u originalu... "[size=43]Не дао нам бог таквог земљотреса у Београду. Пола Борче, Жаркова, Калуђерице, Ледина, уз небројене сличне Зидао ми га Миле креације "у процесу легализације" у Србији би се заравнило са земљом."[/size]Noor wrote:RayMabus wrote:To nam čestitaju jer smo u kurcu.
blento
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa neki djelovi beograda su unazad 150 godina građeni po istim graditeljskim principima (škole graditelja kao npr kod mene u sisku škola andree collusija) kao i u zagrebu, čak su i isti graditelji bili u pitanjuNoor wrote:michaellcmacha wrote:veli jedan beograđanin da njih takav potres zdrma da bi... evo da ga citiram u originalu... "Не дао нам бог таквог земљотреса у Београду. Пола Борче, Жаркова, Калуђерице, Ледина, уз небројене сличне Зидао ми га Миле креације "у процесу легализације" у Србији би се заравнило са земљом."Noor wrote:RayMabus wrote:To nam čestitaju jer smo u kurcu.
blento
2015-08-08
Gledao sam malopre snimak kako se trese. Leb ti jebem. Moramo sada svi da preživimo kako bi sutra mogli da se fajtamo i svađamo.michaellcmacha wrote:ma nema dileme da određena doza ljudskosti postoji i kod vas i kod nas kao i svugdje drugdje, vjerujem da ta doza prevladava... tvoju podršku zasigurno imamo, kao i svih ostalih koji su tu na forumu... u to sam 100% uvjerendzango wrote:KKP: Mislima smo uz naše sportske prijateljemichaellcmacha wrote:veli jedan beograđanin da njih takav potres zdrma da bi... evo da ga citiram u originalu... "[size=71]Не дао нам бог таквог земљотреса у Београду. Пола Борче, Жаркова, Калуђерице, Ледина, уз небројене сличне Зидао ми га Миле креације "у процесу легализације" у Србији би се заравнило са земљом."[/size]Noor wrote:RayMabus wrote:To nam čestitaju jer smo u kurcu.
blento
zeljoooo....zeljoooojastreb wrote:Čitao sam i Željezničar je dao telegram podrške.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:pa neki djelovi beograda su unazad 150 godina građeni po istim graditeljskim principima (škole graditelja kao npr kod mene u sisku škola andree collusija) kao i u zagrebu, čak su i isti graditelji bili u pitanjuNoor wrote:michaellcmacha wrote:veli jedan beograđanin da njih takav potres zdrma da bi... evo da ga citiram u originalu... "Не дао нам бог таквог земљотреса у Београду. Пола Борче, Жаркова, Калуђерице, Ледина, уз небројене сличне Зидао ми га Миле креације "у процесу легализације" у Србији би се заравнило са земљом."Noor wrote:RayMabus wrote:To nam čestitaju jer smo u kurcu.
blento
to mnogi kažu kad odu u BG, da sve nalikuje na ZG malo-malo.. tako da da, isti graditelji nekad..
Aha, jesi vidio. Meni 2 normabela ne pomažu. Oni tutnjavu kao da još čujemdzango wrote:Gledao sam malopre snimak kako se trese. Leb ti jebem. Moramo sada svi da preživimo kako bi sutra mogli da se fajtamo i svađamo.michaellcmacha wrote:ma nema dileme da određena doza ljudskosti postoji i kod vas i kod nas kao i svugdje drugdje, vjerujem da ta doza prevladava... tvoju podršku zasigurno imamo, kao i svih ostalih koji su tu na forumu... u to sam 100% uvjerendzango wrote:KKP: Mislima smo uz naše sportske prijateljemichaellcmacha wrote:veli jedan beograđanin da njih takav potres zdrma da bi... evo da ga citiram u originalu... "[size=75]Не дао нам бог таквог земљотреса у Београду. Пола Борче, Жаркова, Калуђерице, Ледина, уз небројене сличне Зидао ми га Миле креације "у процесу легализације" у Србији би се заравнило са земљом."[/size]Noor wrote:
blento
2015-08-15
michaellcmacha wrote:ništa nije i ne bi trebalo biti vječno, a pogotovo ne neprijateljstva... možda jedna ovakva ugroza cijele populacije malih naroda poput srba i hrvata preokrene paradigmu i natjera nas radi golog samoodržanja da netrpeljivost, mržnju i želju za inim nadjjebavanjima pretvorimo u uvažavanje, bliskost i želju za pomaganjem u nevolji... u prilog tomu za prisjetiti se poplava u srbiji kad je hrvatska nesebično slala pomoć u skladu s mogućnostima...kic wrote:michaellcmacha wrote:vjerojatno će mnogi građani srbije izraziti podršku nama u hrvatskoj, ali moguće da neki i neće... ali tak je kak je nit su kod nas svi kak bi u datim situacijama trebali biti, pa je bezveze očekivati da bi drugdje pa i u srbiji trebalo biti bolje po tom pitanju...kic wrote:
ne dao bog nikome-
svako ljudsko približavanje treba pozdraviti, ipak su nam oni zapravo najbliži narod (ako ćemo gledati sve narode na svijetu) po svemu..
zapravo Hrvati i Srbi nemaju više velikih međusobnih interesnih bojišta..
tu je ta BiH, ali Srbi imaju svoj dio, Hrvati još moraju dobiti svoj entitet ali od muslimana, i realno to je to više..
šteta što nevolja mora izaći da bi se ljudskost probudila, ali to je kao u onom filmu i knjizi "Topovi s Navaronea": rat budi najgore u ljudima, ali i najbolje..
interesantno je kako nas je samo 0,4 stupnja po rihteru spasilo od totalne katastrofe... da je potres kojim slučajem bio... taj prvi jel... jačine 5,7 a onaj drugi 5,3 danas bi do dugo u noć pokušavali spasiti pokojeg preživjelog u starom dijelu zagreba... naime energija koja bi u tom slučaju bila oslobođena bi satrala sve stare zgrade u zagrebu i nanijeti ogromne ljudske gubitke.... moja kuća je nova gradnja građena sredinom osamdesetih, ito na način da su ploče salijevane sa industrijskim betonom uz kvalitetno armiranje, i ona je udaljena od epicentra potresa oko 65 kilometara... džango mi smo zajedno sa krevetima komplet ispremještani po prostorijama... ovo je bio strava jeben potres i bojim se da bi tu moglo doć do još nekakvih pomjeranja....dzango wrote:Gledao sam malopre snimak kako se trese. Leb ti jebem. Moramo sada svi da preživimo kako bi sutra mogli da se fajtamo i svađamo.michaellcmacha wrote:ma nema dileme da određena doza ljudskosti postoji i kod vas i kod nas kao i svugdje drugdje, vjerujem da ta doza prevladava... tvoju podršku zasigurno imamo, kao i svih ostalih koji su tu na forumu... u to sam 100% uvjerendzango wrote:KKP: Mislima smo uz naše sportske prijateljemichaellcmacha wrote:veli jedan beograđanin da njih takav potres zdrma da bi... evo da ga citiram u originalu... "[size=71]Не дао нам бог таквог земљотреса у Београду. Пола Борче, Жаркова, Калуђерице, Ледина, уз небројене сличне Зидао ми га Миле креације "у процесу легализације" у Србији би се заравнило са земљом."[/size]Noor wrote:
blento
2015-08-08
ne bojte se, nece vise tresti
malo nocas ali sitno, nista jako
dijagram-
2015-08-09
Džangl u pliješći pizda ti materina , osam je sati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Samo toliko je falilo, 0,4 ?
Ja ne znam je li bio gori prvi kada sam doma bila sigurna da će se na mene urušiti treći i četvrti kat ili drugi vani kada sam bježala a oko mene zgrade..pa jbt..da sam bar bila na čistini
Ja ne znam je li bio gori prvi kada sam doma bila sigurna da će se na mene urušiti treći i četvrti kat ili drugi vani kada sam bježala a oko mene zgrade..pa jbt..da sam bar bila na čistini
2015-08-15
Aha, ko se opeče i na hladno puše..dijagram wrote:ne bojte se, nece vise tresti
2015-08-15
ko ima FB ovo može otvoriti, da vidite kako je to bilo pri tlu...a onda si zamislite kako je bilo na 10 ili 14 katu
https://www.facebook.com/zdravko.sirola/videos/3663197690418642/
a jebiga sve je legitimno... i ratovati i biti prijatelj, i pomagati i odmagati... jebiga.... od prilike do neprilike.....kic wrote:michaellcmacha wrote:ništa nije i ne bi trebalo biti vječno, a pogotovo ne neprijateljstva... možda jedna ovakva ugroza cijele populacije malih naroda poput srba i hrvata preokrene paradigmu i natjera nas radi golog samoodržanja da netrpeljivost, mržnju i želju za inim nadjjebavanjima pretvorimo u uvažavanje, bliskost i želju za pomaganjem u nevolji... u prilog tomu za prisjetiti se poplava u srbiji kad je hrvatska nesebično slala pomoć u skladu s mogućnostima...kic wrote:michaellcmacha wrote:vjerojatno će mnogi građani srbije izraziti podršku nama u hrvatskoj, ali moguće da neki i neće... ali tak je kak je nit su kod nas svi kak bi u datim situacijama trebali biti, pa je bezveze očekivati da bi drugdje pa i u srbiji trebalo biti bolje po tom pitanju...kic wrote:
ne dao bog nikome-
zapravo Hrvati i Srbi nemaju više velikih međusobnih interesnih bojišta..
tu je ta BiH, ali Srbi imaju svoj dio, Hrvati još moraju dobiti svoj entitet ali od muslimana, i realno to je to više..
šteta što nevolja mora izaći da bi se ljudskost probudila, ali to je kao u onom filmu i knjizi "Topovi s Navaronea": rat budi najgore u ljudima, ali i najbolje..
2015-08-08
Jel plješću ?
Last edited by RayMabus on 22/3/2020, 20:15; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Meni pali papagaji...jadni :)Noor wrote:ko ima FB ovo može otvoriti, da vidite kako je to bilo pri tlu...a onda si zamislite kako je bilo na 10 ili 14 katu
Ko kruške opali s prečke
Last edited by kaya on 22/3/2020, 20:15; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
miha, ja ti to vjerujem....a ja sam gledala kako se zidovi nakrivljuju i plešu, u stvari čitava kuća je plesala u svim smjerovima, krevet isto tako...bilo je užasnomichaellcmacha wrote:interesantno je kako nas je samo 0,4 stupnja po rihteru spasilo od totalne katastrofe... da je potres kojim slučajem bio... taj prvi jel... jačine 5,7 a onaj drugi 5,3 danas bi do dugo u noć pokušavali spasiti pokojeg preživjelog u starom dijelu zagreba... naime energija koja bi u tom slučaju bila oslobođena bi satrala sve stare zgrade u zagrebu i nanijeti ogromne ljudske gubitke.... moja kuća je nova gradnja građena sredinom osamdesetih, ito na način da su ploče salijevane sa industrijskim betonom uz kvalitetno armiranje, i ona je udaljena od epicentra potresa oko 65 kilometara... džango mi smo zajedno sa krevetima komplet ispremještani po prostorijama... ovo je bio strava jeben potres i bojim se da bi tu moglo doć do još nekakvih pomjeranja....dzango wrote:Gledao sam malopre snimak kako se trese. Leb ti jebem. Moramo sada svi da preživimo kako bi sutra mogli da se fajtamo i svađamo.michaellcmacha wrote:ma nema dileme da određena doza ljudskosti postoji i kod vas i kod nas kao i svugdje drugdje, vjerujem da ta doza prevladava... tvoju podršku zasigurno imamo, kao i svih ostalih koji su tu na forumu... u to sam 100% uvjerendzango wrote:KKP: Mislima smo uz naše sportske prijateljemichaellcmacha wrote:
veli jedan beograđanin da njih takav potres zdrma da bi... evo da ga citiram u originalu... "[size=71]Не дао нам бог таквог земљотреса у Београду. Пола Борче, Жаркова, Калуђерице, Ледина, уз небројене сличне Зидао ми га Миле креације "у процесу легализације" у Србији би се заравнило са земљом."[/size]
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Beograd ili Zagreb -?
» Zagreb vs. Beograd , od tikvice do paprike
» Gradit će se nova pruga Zagreb-Beograd!
» za boga miloga , beograd rammstein zagreb don stojic
» Mihajlović: Protokol o rekonstrukciji pruge Beograd-Zagreb biće potpisan 5. marta
» Zagreb vs. Beograd , od tikvice do paprike
» Gradit će se nova pruga Zagreb-Beograd!
» za boga miloga , beograd rammstein zagreb don stojic
» Mihajlović: Protokol o rekonstrukciji pruge Beograd-Zagreb biće potpisan 5. marta
Page 2 of 9