Potres
Page 19 of 20
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Potres
Bolje vrabac u ruci,nego golub na grani.A oko Demijurga složit ćemo se da se ne slažemo.red wolf wrote:Zar si spao na mrvice Demijurga?סמאל wrote:Govorim o svom bonusu za mukotrpni rad.red wolf wrote:A što si dobio?...Samo jaču vjeru u ljudima...Ljudi u najtežim trenucima postaju duhovno jači...neki dan sam čitao intervju s italijanskim liječnikom koji je bio ateist...Nakon iskustva sa ovim što se događa, ponovno je pronašao Boga...סמאל wrote:Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..red wolf wrote:
Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Danas si napisao da klanjam i da sam blizu pozicija muftije Zukorlica.סמאל wrote:Ne volim ljudske žrtve,ali ne vidim ništa loše u tome u rušenju nakaradnih građevina.Mislim kako si ti odlutao s puteva revolucije,te si danas bliže putevima križa,nego doktrini Marxa i Engelsa.jastreb wrote:Mislin da ti s ovijem nemas veze.סמאל wrote:Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..red wolf wrote:Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...סמאל wrote:
Čekaj koji dan,pa buš vidil.
Koliko ja poimam ti si prijetio da ces unistiti marijanska svetista.
Marx i Engels su bili soveni i da se na njih cekalo bacili bi nas u mocvare.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tebe su uvjerili da je Otac Demijurg...No, nije Otac Demijurg...;))))סמאל wrote:Bolje vrabac u ruci,nego golub na grani.A oko Demijurga složit ćemo se da se ne slažemo.red wolf wrote:Zar si spao na mrvice Demijurga?סמאל wrote:Govorim o svom bonusu za mukotrpni rad.red wolf wrote:A što si dobio?...Samo jaču vjeru u ljudima...Ljudi u najtežim trenucima postaju duhovno jači...neki dan sam čitao intervju s italijanskim liječnikom koji je bio ateist...Nakon iskustva sa ovim što se događa, ponovno je pronašao Boga...סמאל wrote:
Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..
red wolf-
2016-02-10
U svakom slučaju,ti više nisi isti onaj jastreb kojeg sam poznavao,cjenio i volio na leksikonu-yu-mitologije.jastreb wrote:Danas si napisao da klanjam i da sam blizu pozicija muftije Zukorlica.סמאל wrote:Ne volim ljudske žrtve,ali ne vidim ništa loše u tome u rušenju nakaradnih građevina.Mislim kako si ti odlutao s puteva revolucije,te si danas bliže putevima križa,nego doktrini Marxa i Engelsa.jastreb wrote:Mislin da ti s ovijem nemas veze.סמאל wrote:Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..red wolf wrote:
Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...
Koliko ja poimam ti si prijetio da ces unistiti marijanska svetista.
Marx i Engels su bili soveni i da se na njih cekalo bacili bi nas u mocvare.
2015-07-23
Pa ne bih se složio s tobom.סמאל wrote:
U svakom slučaju,ti više nisi isti onaj jastreb kojeg sam poznavao,cjenio i volio na leksikonu-yu-mitologije.
Kao prvo undje i nisam bio Jastreb,nego Primorac.
A drugo,pogledaj ovdje kako se neki forumaški desničari tresu od straha kad pročitaju moje postove.
Vuksadinare me nekoj svojoj agenturi prijavljuje kao opasni element po Lijepu Našu,a Michemacha me danas proglasio opasnim spavačem.
Tebe je pak kao opasnost prikazivao jedino Iknar.
2014-04-22
Pa,većina na forumu misli kako sam ja zapravo Iknar,odnosno njegov alter,tak da,,,jastreb wrote:Pa ne bih se složio s tobom.סמאל wrote:
U svakom slučaju,ti više nisi isti onaj jastreb kojeg sam poznavao,cjenio i volio na leksikonu-yu-mitologije.
A drugo,pogledaj ovdje kako se neki forumaški desničari tresu od straha kad pročitaju moje postove.
Vuksadinare me nekoj svojoj agenturi prijavljuje kao opasni element po Lijepu Našu,a Michemacha me danas proglasio opasnim spavačem.
2015-07-23
U tom slučaju ti jedini sam sebe vidiš kao opasnost?!?!סמאל wrote:Pa,većina na forumu misli kako sam ja zapravo Iknar,odnosno njegov alter,tak da,,,jastreb wrote:Pa ne bih se složio s tobom.סמאל wrote:
2014-04-22
Eto. Sad znam kako ti je kad su svi mislili kako si ti onaj miomir,mojmir,ili kako se već zvao.jastreb wrote:U tom slučaju ti jedini sam sebe vidiš kao opasnost?!?!סמאל wrote:Pa,većina na forumu misli kako sam ja zapravo Iknar,odnosno njegov alter,tak da,,,jastreb wrote:Pa ne bih se složio s tobom.סמאל wrote:
2015-07-23
סמאל
Dan potresa ovog zadnjeg...24.03.2020. (9)...Dogodio se u 19:53:48.6 (9, 9)
6 6 6
Stvarno ste opaki...;))))
6 6 6
red wolf-
2016-02-10
Martin Mojmir. Marcello i neka stara desničarska ekipa,mnogi više nisu tu. Nekakav campanella,zatim Zvone iz Doboja,i onaj munjeni Joeglas koji je na avataru imao lik polumesića-polumajmuna.סמאל wrote:Eto. Sad znam kako ti je kad su svi mislili kako si ti onaj miomir,mojmir,ili kako se već zvao.jastreb wrote:U tom slučaju ti jedini sam sebe vidiš kao opasnost?!?!סמאל wrote:Pa,većina na forumu misli kako sam ja zapravo Iknar,odnosno njegov alter,tak da,,,jastreb wrote:Pa ne bih se složio s tobom.סמאל wrote:
2014-04-22
Pa to je samo energetski izboj,nije li ?red wolf wrote:סמאל
6 6 6
2015-07-23
Iz Pakla...Imaju tvoji party dolje...;))))))סמאל wrote:Pa to je samo energetski izboj,nije li ?red wolf wrote:סמאל
6 6 6
red wolf-
2016-02-10
Imat će i sljedeće nedjelje,samo što će izboj bit na drugom mjestu.red wolf wrote:Iz Pakla...Imaju tvoji party dolje...;))))))סמאל wrote:Pa to je samo energetski izboj,nije li ?red wolf wrote:סמאל
6 6 6
2015-07-23
Bit će prije...Ali, ne od tvoje ekipe...;))))סמאל wrote:Imat će i sljedeće nedjelje,samo što će izboj bit na drugom mjestu.red wolf wrote:Iz Pakla...Imaju tvoji party dolje...;))))))סמאל wrote:Pa to je samo energetski izboj,nije li ?red wolf wrote:סמאל
6 6 6
red wolf-
2016-02-10
A je i to...hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:Pa,većina na forumu misli kako sam ja zapravo Iknar,odnosno njegov alter,tak da,,,jastreb wrote:Pa ne bih se složio s tobom.סמאל wrote:
ti si agaliarept ili tako nekako, koji ti je zapravo bio prvi nick? Znam da si jako dugo tu
Misliš na forumu net.hr ? Prvi nick tamo bio mi je Hordak.marcellus wrote:סמאל wrote:Pa,većina na forumu misli kako sam ja zapravo Iknar,odnosno njegov alter,tak da,,,jastreb wrote:Pa ne bih se složio s tobom.סמאל wrote:
ti si agaliarept ili tako nekako, koji ti je zapravo bio prvi nick? Znam da si jako dugo tu
2015-07-23
e, tako...sad ocekuj da ti murija pokuca na vrata..i tebi i tvojoj umobolnoj ekipiciסמאל wrote:Imat će i sljedeće nedjelje,samo što će izboj bit na drugom mjestu.red wolf wrote:Iz Pakla...Imaju tvoji party dolje...;))))))סמאל wrote:Pa to je samo energetski izboj,nije li ?red wolf wrote:סמאל
6 6 6
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dorh-naredio-postupanja-protiv-siritelja-zaraze-i-laznih-vijesti-ta-je-odluka-donesena-zbog-neodgovornog-ponasanja-gradana-i-sirenja-straha-i-panike/10129936/amp
Neće...On pripada onima koji vladaju nad tvojom vrstom...Noor wrote:e, tako...sad ocekuj da ti murija pokuca na vrata..i tebi i tvojoj umobolnoj ekipiciסמאל wrote:Imat će i sljedeće nedjelje,samo što će izboj bit na drugom mjestu.red wolf wrote:Iz Pakla...Imaju tvoji party dolje...;))))))סמאל wrote:Pa to je samo energetski izboj,nije li ?red wolf wrote:סמאל
6 6 6
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dorh-naredio-postupanja-protiv-siritelja-zaraze-i-laznih-vijesti-ta-je-odluka-donesena-zbog-neodgovornog-ponasanja-gradana-i-sirenja-straha-i-panike/10129936/amp
red wolf-
2016-02-10
Sretno ti bilo s tim. Još samo kad bih spadao pod jurisdikciju policije u onoj državi gdje ćeš me prijaviti.Noor wrote:e, tako...sad ocekuj da ti murija pokuca na vrata..i tebi i tvojoj umobolnoj ekipiciסמאל wrote:Imat će i sljedeće nedjelje,samo što će izboj bit na drugom mjestu.red wolf wrote:Iz Pakla...Imaju tvoji party dolje...;))))))סמאל wrote:Pa to je samo energetski izboj,nije li ?red wolf wrote:סמאל
6 6 6
A onda slobodno prijavi i ostatak foruma,tw očekujte njegovo gašenje.
2015-07-23
Potres magnitude 7,5 pogodio ruske Kurilske otoke, pojavio se tsunami od 50 metara
POTRES jačine 7,5 stupnjeva po Richteru pogodio je područje ruskog otoka Sakhalina u Tihom oceanu. Hipocentar potresa bio je na dubini od 625 kilometara, a epicentar 160 kilometara istočno od grada Poronayska.
Izdano je upozorenje za tsunami te su stanovnici Severo-Kurilska evakuirani, javlja Russia Today.
Zasad nema informacija o žrtvama i materijalnoj šteti, a zabilježeno je nekoliko manjih tsunamija, od kojih je jedan bio visine 50 metara, piše Russia Today.
Potres se osjetio i u Japanu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/potres-magnitude-75-pogodio-ruske-kurilske-otoke-pojavio-se-tsunami-od-50-metara/2168871.aspx
POTRES jačine 7,5 stupnjeva po Richteru pogodio je područje ruskog otoka Sakhalina u Tihom oceanu. Hipocentar potresa bio je na dubini od 625 kilometara, a epicentar 160 kilometara istočno od grada Poronayska.
Izdano je upozorenje za tsunami te su stanovnici Severo-Kurilska evakuirani, javlja Russia Today.
Zasad nema informacija o žrtvama i materijalnoj šteti, a zabilježeno je nekoliko manjih tsunamija, od kojih je jedan bio visine 50 metara, piše Russia Today.
Potres se osjetio i u Japanu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/potres-magnitude-75-pogodio-ruske-kurilske-otoke-pojavio-se-tsunami-od-50-metara/2168871.aspx
vili40-
2015-08-02
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Potres-Haiti
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?
» Jak potres osjetio se u Splitu!
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?