Potres
Page 11 of 20
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Potres
točno, ja hodam po kući najnormalnije, al me strah otići u spavaću...tamo je bio potresRayMabus wrote:Za kurac ti objašnjavat kad je netko pod stresom. Triba vrimena da dođe sebi. Prožvače to šta se desilo negdje na miru i sigurnosti.vili40 wrote:a što ti to sad znači,potresa možda neće biti sljedećih 50 godina,smirite se ljudi kolko možete jer će se sad neki nahladiti pa će misliti da imaju koronu.U stanove i kuće ne bi smjeli samo tamo gdje postoji opasnost od urušavanja a to će valjda pregledati stručni ljudi.kaya wrote:Ima nas još u autima, svi smo blizu .RayMabus wrote:Kaya se sasrala. U šoku je. Uganila i nogu. Popij malo vode da dođeš sebi.
Ne možeš u autu stat cili dan. Nazovi nekoga da ti pomogne. U šoku si. Pod stresom plus uganuće.
Al u stan ne idem do sutra
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Muz ti je malo hebeniji ljubavnik,a??Noor wrote:točno, ja hodam po kući najnormalnije, al me strah otići u spavaću...tamo je bio potresRayMabus wrote:Za kurac ti objašnjavat kad je netko pod stresom. Triba vrimena da dođe sebi. Prožvače to šta se desilo negdje na miru i sigurnosti.vili40 wrote:a što ti to sad znači,potresa možda neće biti sljedećih 50 godina,smirite se ljudi kolko možete jer će se sad neki nahladiti pa će misliti da imaju koronu.U stanove i kuće ne bi smjeli samo tamo gdje postoji opasnost od urušavanja a to će valjda pregledati stručni ljudi.kaya wrote:Ima nas još u autima, svi smo blizu .RayMabus wrote:Kaya se sasrala. U šoku je. Uganila i nogu. Popij malo vode da dođeš sebi.
Ne možeš u autu stat cili dan. Nazovi nekoga da ti pomogne. U šoku si. Pod stresom plus uganuće.
Guest- Guest
hahaha, kud bas spavacaNoor wrote:točno, ja hodam po kući najnormalnije, al me strah otići u spavaću...tamo je bio potresRayMabus wrote:Za kurac ti objašnjavat kad je netko pod stresom. Triba vrimena da dođe sebi. Prožvače to šta se desilo negdje na miru i sigurnosti.vili40 wrote:a što ti to sad znači,potresa možda neće biti sljedećih 50 godina,smirite se ljudi kolko možete jer će se sad neki nahladiti pa će misliti da imaju koronu.U stanove i kuće ne bi smjeli samo tamo gdje postoji opasnost od urušavanja a to će valjda pregledati stručni ljudi.kaya wrote:Ima nas još u autima, svi smo blizu .RayMabus wrote:Kaya se sasrala. U šoku je. Uganila i nogu. Popij malo vode da dođeš sebi.
sto nije kuhinja
dijagram-
2015-08-09
Legendovich wrote:Muz ti je malo hebeniji ljubavnik,a??Noor wrote:točno, ja hodam po kući najnormalnije, al me strah otići u spavaću...tamo je bio potresRayMabus wrote:Za kurac ti objašnjavat kad je netko pod stresom. Triba vrimena da dođe sebi. Prožvače to šta se desilo negdje na miru i sigurnosti.vili40 wrote:a što ti to sad znači,potresa možda neće biti sljedećih 50 godina,smirite se ljudi kolko možete jer će se sad neki nahladiti pa će misliti da imaju koronu.U stanove i kuće ne bi smjeli samo tamo gdje postoji opasnost od urušavanja a to će valjda pregledati stručni ljudi.kaya wrote:
Ima nas još u autima, svi smo blizu .
mislila sam reći..tamo sam jutarnji potres doživjela
a bašdijagram wrote:hahaha, kud bas spavacaNoor wrote:točno, ja hodam po kući najnormalnije, al me strah otići u spavaću...tamo je bio potresRayMabus wrote:Za kurac ti objašnjavat kad je netko pod stresom. Triba vrimena da dođe sebi. Prožvače to šta se desilo negdje na miru i sigurnosti.vili40 wrote:a što ti to sad znači,potresa možda neće biti sljedećih 50 godina,smirite se ljudi kolko možete jer će se sad neki nahladiti pa će misliti da imaju koronu.U stanove i kuće ne bi smjeli samo tamo gdje postoji opasnost od urušavanja a to će valjda pregledati stručni ljudi.kaya wrote:
Ima nas još u autima, svi smo blizu .
sto nije kuhinja
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kaya wrote:Ima nas još u autima, svi smo blizu .RayMabus wrote:Kaya se sasrala. U šoku je. Uganila i nogu. Popij malo vode da dođeš sebi.
eh prije sedam osam godina bih te pozvao da prespavaš kod mene, sigurno je :D
ali sad je ovak kak je, vjerojatno goga ne bi to predobro prihvatila kao ideju.
dobro, to ce vojska pocistiti i proci lišomarcellus wrote:Udruga spasi me i slične trenutno su zauzete spašavanjem svojih guzica.
pljuvat ce ih se malo kasnije
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:dobro, to ce vojska pocistiti i proci lišomarcellus wrote:Udruga spasi me i slične trenutno su zauzete spašavanjem svojih guzica.
pljuvat ce ih se malo kasnije
Eh da, sad će bijeli heteroseksualni muškarci, zatucani kockoglavi privilegerini bijelci u vojničkim uniformama i nasilini BBBi preseljavati bolnice u Zagrebu i čistiti ruševine.... ili se moramo prvo dogovoriti oko kvota za žene, muškarce s arapskog područja, crnce, osobe trećeg četvrtog i petog spola i osobe nepoznatog spola, homiće?
#pitamzajelenu
Last edited by marcellus on 22/3/2020, 12:38; edited 1 time in total
samo da djevojcici bude dobro
i onda se moze podvuc crta da su Zagrebcani dobro prosli
prica mi mater da je jedne godine bio potres u Travniku i strop pao i ubio 10 novorođenčad
jebeš ove oštećene fasade
zivi , njemacka gradnja iz 2006 bez ogrebotine , okolo manje stete , maloprije dosla struja , plin voda internet rade
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
da i meni je za tu curicu.. nekako je jako potresno kad djevojčica od 15 godina na takav način strada, jadna. Star sam dosta i obično mi je svejedno, ljudi umiru, al neki put ti baš bude žao nekog kog uopće ne poznaš...
Pa naravno...odmorena fizikalija,neopterecen mozag..jutarnji "potres" zna biti upravo fantasticanNoor wrote:Legendovich wrote:Muz ti je malo hebeniji ljubavnik,a??Noor wrote:točno, ja hodam po kući najnormalnije, al me strah otići u spavaću...tamo je bio potresRayMabus wrote:Za kurac ti objašnjavat kad je netko pod stresom. Triba vrimena da dođe sebi. Prožvače to šta se desilo negdje na miru i sigurnosti.vili40 wrote:
a što ti to sad znači,potresa možda neće biti sljedećih 50 godina,smirite se ljudi kolko možete jer će se sad neki nahladiti pa će misliti da imaju koronu.U stanove i kuće ne bi smjeli samo tamo gdje postoji opasnost od urušavanja a to će valjda pregledati stručni ljudi.
mislila sam reći..tamo sam jutarnji potres doživjela
Guest- Guest
debotoijusto wrote:zivi , njemacka gradnja iz 2006 bez ogrebotine , okolo manje stete , maloprije dosla struja , plin voda internet rade
kod mene ničeg nije ni nestalo, struje je bilo cijelo vrijeme, interneta isto, jedino je mačka još uvijek malo prestrašena
jadna prvi put u sedam godina svog života je propustila svoj prvi doručak koji je uvijek u 6:24 (neovisno o tome je li nedjelja i bi li mi spavali)
da je potres kasnio samo dvije minute dobila bi ga, jebiga peh
da je potres kasnio samo dvije minute dobila bi ga, jebiga peh
Ja sam na 20-tak pa ništa strašno. Nisu se ni čaše u regalu prevrnule.Noor wrote:Longi, ali ja sam 60 km od ZG...zamisli kako je bilo tamo :/RayMabus wrote:Znan vidija san snimke , ko na brodu. Tako nas jedan put uvatilo neko nevrime a na po Jadrana , sve ispada , kako se brod nakrivi tako sve ispada.Noor wrote:RayMabus wrote:Kaya se sasrala. U šoku je. Uganila i nogu. Popij malo vode da dođeš sebi.
čuj, ja je razumijem, usrala sam se jutros i ja, probudila me potmula tutnjava i onda je počeo ringišpil...čitava soba se nakrivljavala i tresla i ja skupa s njom, ogledalo je vibriralo i pomicalo se na zidu, slike isto ...klizna vrata na ormaru su u donjem dijelu imala otklon cca 5-10 cm ...strahota kakav osjećaj
Stradale samo one štale u ZG koje samo čudo na okupu drži i bez potresa.
Sve to treba porušit do temelja i gradit novo.
zena jutos isla u konzum, zatvoren, porušilo sve s polica pa slažu, dižu s podadanni1 wrote:Ja sam na 20-tak pa ništa strašno. Nisu se ni čaše u regalu prevrnule.Noor wrote:Longi, ali ja sam 60 km od ZG...zamisli kako je bilo tamo :/RayMabus wrote:Znan vidija san snimke , ko na brodu. Tako nas jedan put uvatilo neko nevrime a na po Jadrana , sve ispada , kako se brod nakrivi tako sve ispada.Noor wrote:RayMabus wrote:Kaya se sasrala. U šoku je. Uganila i nogu. Popij malo vode da dođeš sebi.
čuj, ja je razumijem, usrala sam se jutros i ja, probudila me potmula tutnjava i onda je počeo ringišpil...čitava soba se nakrivljavala i tresla i ja skupa s njom, ogledalo je vibriralo i pomicalo se na zidu, slike isto ...klizna vrata na ormaru su u donjem dijelu imala otklon cca 5-10 cm ...strahota kakav osjećaj
Stradale samo one štale u ZG koje samo čudo na okupu drži i bez potresa.
Sve to treba porušit do temelja i gradit novo.
dijagram-
2015-08-09
Klasa optimist, ljudi vole stati više na iste graablje nego se gladni kruha najesti.T. wrote:Došle su nas glave 'europske vrijednosti', otvorene granice i tzv. ljudska prava...
Neka, možda će preživjeli doći pameti...
Pa dijete , mlad život. Ako se i izvuče ima nagnječenje mozga a to je teži invalid. Palo joj nešto na glavu , oživljavali su je. Još je kritično.marcellus wrote:da i meni je za tu curicu.. nekako je jako potresno kad djevojčica od 15 godina na takav način strada, jadna. Star sam dosta i obično mi je svejedno, ljudi umiru, al neki put ti baš bude žao nekog kog uopće ne poznaš...
Inače ovo je veliki potres tako da kad se sve to zumira žrtve su minimalne jer ih obično bude više.
Korona spasila da ne bude više mrtvih.
Ko u Vukovaru 91e
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nevjerne tometre wrote:Klasa optimist, ljudi vole stati više na iste graablje nego se gladni kruha najesti.T. wrote:Došle su nas glave 'europske vrijednosti', otvorene granice i tzv. ljudska prava...
Neka, možda će preživjeli doći pameti...
vi i dalje vjerujete da ce osobu cista liberalna srca
naprednu, poskok ugisti ako ga njezno pomazi
dijagram-
2015-08-09
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Similar topics
» Potres-Haiti
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?
» Jak potres osjetio se u Splitu!
» POTRES U BRITANIJI