Potres
Page 18 of 20
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Potres
Užas!!!RayMabus wrote:Ipak nije preživjela , preteške ozlijede glave
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/djevojcica-15-u-djecjoj-bolnici-u-klaicevoj-izgubila-zivotnu-bitku-stradala-je-u-dordicevoj-i-postala-prva-zrtva-potresa-u-zagrebu/10126513/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
selam alejkum efendijo, oćel skoro obrezivanjejastreb wrote:Užas!!!RayMabus wrote:Ipak nije preživjela , preteške ozlijede glave
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/djevojcica-15-u-djecjoj-bolnici-u-klaicevoj-izgubila-zivotnu-bitku-stradala-je-u-dordicevoj-i-postala-prva-zrtva-potresa-u-zagrebu/10126513/
Teške ozljede mozga...RayMabus wrote:Ipak nije preživjela , preteške ozlijede glave
Pitanje je da je preživjela...
Nekad je bolje ono što izgleda gore na prvu...
R.I.P. djevojci...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
3,2
Magnitude | ML 3.2 |
Region | CROATIA |
Date time | 2020-03-23 19:49:54.8 UTC |
Location | 45.85 N ; 15.72 E |
Depth | 10 km |
Distances | 20 km W of Zagreb, Croatia / pop: 699,000 / local time: 20:49:54.8 2020-03-23 3 km E of Bregana, Croatia / pop: 2,600 / local time: 20:49:54.8 2020-03-23 |
vili40-
2015-08-02
jebate malesnica miruje, nista ne osjetim a sjedim mirno za racunalom
bit ce da moja aura stiti sve oko mene:)
bit ce da moja aura stiti sve oko mene:)
dijagram-
2015-08-09
Opet novi potres: U Zagrebu se osjetilo novo podrhtavanje tla
red wolf-
2016-02-10
Ako ovog nećeš potpisati, tko je onda za ovog kriv?...;))))))סמאל wrote:Možda još koji križ otpadne s tornja.
red wolf-
2016-02-10
Čekaj koji dan,pa buš vidil.red wolf wrote:Ako ovog nećeš potpisati, tko je onda za ovog kriv?...;))))))סמאל wrote:Možda još koji križ otpadne s tornja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...סמאל wrote:Čekaj koji dan,pa buš vidil.red wolf wrote:Ako ovog nećeš potpisati, tko je onda za ovog kriv?...;))))))סמאל wrote:Možda još koji križ otpadne s tornja.
red wolf-
2016-02-10
Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..red wolf wrote:Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...סמאל wrote:Čekaj koji dan,pa buš vidil.red wolf wrote:Ako ovog nećeš potpisati, tko je onda za ovog kriv?...;))))))סמאל wrote:Možda još koji križ otpadne s tornja.
2015-07-23
A što si dobio?...Samo jaču vjeru u ljudima...Ljudi u najtežim trenucima postaju duhovno jači...neki dan sam čitao intervju s italijanskim liječnikom koji je bio ateist...Nakon iskustva sa ovim što se događa, ponovno je pronašao Boga...סמאל wrote:Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..red wolf wrote:Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...סמאל wrote:Čekaj koji dan,pa buš vidil.red wolf wrote:Ako ovog nećeš potpisati, tko je onda za ovog kriv?...;))))))סמאל wrote:Možda još koji križ otpadne s tornja.
red wolf-
2016-02-10
Govorim o svom bonusu za mukotrpni rad.red wolf wrote:A što si dobio?...Samo jaču vjeru u ljudima...Ljudi u najtežim trenucima postaju duhovno jači...neki dan sam čitao intervju s italijanskim liječnikom koji je bio ateist...Nakon iskustva sa ovim što se događa, ponovno je pronašao Boga...סמאל wrote:Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..red wolf wrote:Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...סמאל wrote:Čekaj koji dan,pa buš vidil.red wolf wrote:
Ako ovog nećeš potpisati, tko je onda za ovog kriv?...;))))))
2015-07-23
Zar si spao na mrvice Demijurga?סמאל wrote:Govorim o svom bonusu za mukotrpni rad.red wolf wrote:A što si dobio?...Samo jaču vjeru u ljudima...Ljudi u najtežim trenucima postaju duhovno jači...neki dan sam čitao intervju s italijanskim liječnikom koji je bio ateist...Nakon iskustva sa ovim što se događa, ponovno je pronašao Boga...סמאל wrote:Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..red wolf wrote:Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...סמאל wrote:
Čekaj koji dan,pa buš vidil.
red wolf-
2016-02-10
Mislin da ti s ovijem nemas veze.סמאל wrote:Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..red wolf wrote:Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...סמאל wrote:Čekaj koji dan,pa buš vidil.red wolf wrote:Ako ovog nećeš potpisati, tko je onda za ovog kriv?...;))))))סמאל wrote:Možda još koji križ otpadne s tornja.
Koliko ja poimam ti si prijetio da ces unistiti marijanska svetista.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne volim ljudske žrtve,ali ne vidim ništa loše u tome u rušenju nakaradnih građevina.Mislim kako si ti odlutao s puteva revolucije,te si danas bliže putevima križa,nego doktrini Marxa i Engelsa.jastreb wrote:Mislin da ti s ovijem nemas veze.סמאל wrote:Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..red wolf wrote:Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...סמאל wrote:Čekaj koji dan,pa buš vidil.red wolf wrote:
Ako ovog nećeš potpisati, tko je onda za ovog kriv?...;))))))
Koliko ja poimam ti si prijetio da ces unistiti marijanska svetista.
2015-07-23
Bolje vrabac u ruci,nego golub na grani.A oko Demijurga složit ćemo se da se ne slažemo.red wolf wrote:Zar si spao na mrvice Demijurga?סמאל wrote:Govorim o svom bonusu za mukotrpni rad.red wolf wrote:A što si dobio?...Samo jaču vjeru u ljudima...Ljudi u najtežim trenucima postaju duhovno jači...neki dan sam čitao intervju s italijanskim liječnikom koji je bio ateist...Nakon iskustva sa ovim što se događa, ponovno je pronašao Boga...סמאל wrote:Ma briga me.Ja sam dobio što sam htio a sad se slobodno smijite i išprdavajte.Tko se zadnji smije..red wolf wrote:
Pa čuj, nalazimo se u razdoblju pojačanog djelovanja energije...Narednih dana moglo bi biti veselo na cijeloj Zemlji...
2015-07-23
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Potres-Haiti
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?
» Jak potres osjetio se u Splitu!
» POTRES U BRITANIJI
» negdje je potres
» Potres u HNS-u!Ruše Šukera?