Kad pandemija od korone slegne,kineske vlasti ttebaju odgovarati svijetu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kad pandemija od korone slegne,kineske vlasti ttebaju odgovarati svijetu
evo još zašto dajem 50% scenariju broj 3
ovo su neka od videa od službene kineske vlasti i njihovih državnih medija, dakle različiti kineski mediji napravili odličnu stvar. ove novinare i ove ljude bi i zapadnjake koji su ovo promovirali bi za početak trebalo streljati.
pitanje je da li su kinezi opet ovo napravili namjerno da prošire sranje, ili jednostavno niti oni nisu znali kako je ovo opasno i htjeli su ublažiti "rasizam" prema kinezima
tucker carlson povezuje američke medije(cnn ) i ekipu sa kineskom partijom
još da nađem video gdje je tucker carlson povezao šefa WHOa sa Kineskom vlasti, a taj as je negira cijelo vrijeme opasnost i također tvrdio da je zatvaranje granica rasizam
ovo su neka od videa od službene kineske vlasti i njihovih državnih medija, dakle različiti kineski mediji napravili odličnu stvar. ove novinare i ove ljude bi i zapadnjake koji su ovo promovirali bi za početak trebalo streljati.
pitanje je da li su kinezi opet ovo napravili namjerno da prošire sranje, ili jednostavno niti oni nisu znali kako je ovo opasno i htjeli su ublažiti "rasizam" prema kinezima
tucker carlson povezuje američke medije(cnn ) i ekipu sa kineskom partijom
još da nađem video gdje je tucker carlson povezao šefa WHOa sa Kineskom vlasti, a taj as je negira cijelo vrijeme opasnost i također tvrdio da je zatvaranje granica rasizam
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Glede yodine analize, nabliže sam varijanti 3, s tim da sam uvjeren kako virus nije pobjegao iz nikakvog laboratorija nego je nastao mutacijom, kako inače nastaju novi sojevi u prirodi.
Kinezi jesu zataškavali stvar isprva, virus se tek pojavio, na početku su neozbiljno postupili. Međutim ne vjerujem da je tu bilo ikakve primisli tipa: eto nek ode i ostatku svijeta da i drugi malo najebu. To su zločeste insinuacije.
Mislili su da će proći i mislili su da je lakši virus u pitanju.
Evo vidimo da i danas nakon svega neke zemlje isto se drže....mislim nakon svega a glupi briti i nizozemci hoće pustiti da se širi slobodno.
Sve u svemu, sad je gotovo. A ovo nabacivanje teorijama zavjera i korištenje tragedije u političku propagandu je jadno i zloćesto.
Kinezi jesu zataškavali stvar isprva, virus se tek pojavio, na početku su neozbiljno postupili. Međutim ne vjerujem da je tu bilo ikakve primisli tipa: eto nek ode i ostatku svijeta da i drugi malo najebu. To su zločeste insinuacije.
Evo vidimo da i danas nakon svega neke zemlje isto se drže....mislim nakon svega a glupi briti i nizozemci hoće pustiti da se širi slobodno.
Sve u svemu, sad je gotovo. A ovo nabacivanje teorijama zavjera i korištenje tragedije u političku propagandu je jadno i zloćesto.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa nema smisla nabacivanje, niti bi ja ikada optužio kineze, bez jakih dokaza. ovo su samo indicije za raspravu na forumu
činjenice su sljedeće , da ulazimo u godinu gdje kina postaje svjetska sila no1, dakle upravo su 2020 makli USA sa trona, inače su predviđanja bila 2030, 2040, ili čak nikako, ali uspjeli su 2020.
činjenice su sljedeće , da ulazimo u godinu gdje kina postaje svjetska sila no1, dakle upravo su 2020 makli USA sa trona, inače su predviđanja bila 2030, 2040, ili čak nikako, ali uspjeli su 2020.
Jaki su ti dokazi...AssadNaPodmornici wrote:pa nema smisla nabacivanje, niti bi ja ikada optužio kineze, bez jakih dokaza. ovo su samo indicije za raspravu na forumu
A di su Rusi, Sjeverna Koreja, Iran, Njemačka (Stručnjaci još ne smatraju da postoji opasnost svjetske epidemije ) , & Co, .... uz nezaobilazne Srbe i Masone...
Ako sam dobro razumio, Kinezi postaju svjetska sila broj 1, ponovno uspostavljaju put svile i uništavaju postojeći poredak i trgovinu....AssadNaPodmornici wrote:
dokazi su mi puno jači i logičniji nego išta vašegmutava baštarda wrote:Jaki su ti dokazi...AssadNaPodmornici wrote:pa nema smisla nabacivanje, niti bi ja ikada optužio kineze, bez jakih dokaza. ovo su samo indicije za raspravu na forumu
A di su Rusi, Sjeverna Koreja, Iran, Njemačka (Stručnjaci još ne smatraju da postoji opasnost svjetske epidemije ) , & Co, .... uz nezaobilazne Srbe i Masone...
niti spominjem ruse, niti irance, niti švabe, niti srbe niti masone.
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:pa nema smisla nabacivanje, niti bi ja ikada optužio kineze, bez jakih dokaza. ovo su samo indicije za raspravu na forumu
Isto mi je dibilno što sam pročitao, da su Ameri napravili virus i namjerno ga ubacili u Kinu. To su sve gluposti.
A da će Kina postati svjetska sila i smijeniti SAD ja sam tvrdio i prije desetak godina dok su se tu libertarijanci sprdali s glupim kinezima koji šiju patike za šaku riže.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tko se to sprdao?epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa nema smisla nabacivanje, niti bi ja ikada optužio kineze, bez jakih dokaza. ovo su samo indicije za raspravu na forumu
Isto mi je dibilno što sam pročitao, da su Ameri napravili virus i namjerno ga ubacili u Kinu. To su sve gluposti.
A da će Kina postati svjetska sila i smijeniti SAD ja sam tvrdio i prije desetak godina dok su se tu libertarijanci sprdali s glupim kinezima koji šiju patike za šaku riže.
marc.
i nitko drugi.
marc se sprda i sa industrijom, sa karamarkom, i sa kinom, i sa svime. aj i ero.
2018-06-14
Dobra ti je logika... Sada kako veliš broj 1, mada ne mislim, a nakon toga ruše poredak...AssadNaPodmornici wrote:dokazi su mi puno jači i logičniji nego išta vašegmutava baštarda wrote:Jaki su ti dokazi...AssadNaPodmornici wrote:pa nema smisla nabacivanje, niti bi ja ikada optužio kineze, bez jakih dokaza. ovo su samo indicije za raspravu na forumu
To je kao da Milanović dobije predsjedničke izbore pa ukine državu...
epikur37 wrote:
pa komedija sam na glupe teze, šta drugo nego ismijati.
pandemija je splet prirodnog procesa i nesretnih okolnosti...cijeli svijet je ugrožen i treba se solidarizirati, truditi da čim prije prođe.
a kmečanje da je kina namjerno zarazila svijet je glupa i nema druge nego sprdat
Kažem, traženje vanjskog neprijatelja
Da ne ispada kako se troše stotine milijardi na NATO, kao za sigurnost građana, a tamo Italija nema za respiratore.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:1)zataškivali mjesec dana - jesu
2)hapsili svoje novinare i doktore koji su upozoravali da je novi virus - jesu
3)da su kinezi napadali sve države koji su zatvarale granicu sa kinom - jesu
4)da su kineski lobisti proglašavali sve koji zatvaraju granicu sa kinom -rasistima - jesu
5)da li su kineski lobisti/vlast čak u početku negirali opasnost od virusa jesu
Nizozemci još vjeruju u imunitet krda, i Britanci su do prije dva dana
Dok je Kina nakon samo 800 slučajeva napravila totalnu karantenu čitave države
A zapadni stručnjaci smatrali su Kineske metode zatvaranja gradova i društvenih tokova primitivnima i nedjelotvornima.
2018-04-10
meni je logika dobra nisi ti skopčao.mutava baštarda wrote:Dobra ti je logika... Sada kako veliš broj 1, mada ne mislim, a nakon toga ruše poredak...AssadNaPodmornici wrote:dokazi su mi puno jači i logičniji nego išta vašegmutava baštarda wrote:Jaki su ti dokazi...AssadNaPodmornici wrote:pa nema smisla nabacivanje, niti bi ja ikada optužio kineze, bez jakih dokaza. ovo su samo indicije za raspravu na forumu
To je kao da Milanović dobije predsjedničke izbore pa ukine državu...
oni su upravo sada, ili točnije kada ovo sranje završi.
kao i u igrci comand and counqer zero hour tako nešto.. slegne se prašina kina dominira svijetom doslovno :) :) a glavna bitka se vodila na prostoru EU, gdje je USA bila poražena a Kinezi spasili svijet od Zla. a sukob počeo u Kini
tako će i ovdje biti.
epikur37 wrote:Glede yodine analize, nabliže sam varijanti 3, s tim da sam uvjeren kako virus nije pobjegao iz nikakvog laboratorija nego je nastao mutacijom, kako inače nastaju novi sojevi u prirodi.
Jasno
Napadaju Kinu, a ovi su još mjesecima nakon Kineske promjene politike, nastavili istim smjerom...
2018-04-10
ovako se pisalo prošli misecHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:1)zataškivali mjesec dana - jesu
2)hapsili svoje novinare i doktore koji su upozoravali da je novi virus - jesu
3)da su kinezi napadali sve države koji su zatvarale granicu sa kinom - jesu
4)da su kineski lobisti proglašavali sve koji zatvaraju granicu sa kinom -rasistima - jesu
5)da li su kineski lobisti/vlast čak u početku negirali opasnost od virusa jesu
Nizozemci još vjeruju u imunitet krda, i Britanci su do prije dva dana
Dok je Kina nakon samo 800 slučajeva napravila totalnu karantenu čitave države
A zapadni stručnjaci smatrali su Kineske metode zatvaranja gradova i društvenih tokova primitivnima i nedjelotvornima.
"Holokaust je nastao zbog sulude želje za rasnom čistoćom, a karantena se zbog korona virusa uvodi iz higijenskih razloga. Kineze se zatvara u zaražene gradove kao što se Židove zaključavalo u geta."
Osuđivalo se Kineze zbog karantene i govorilo kako mi nismo Kinezi, to kod nas ne može proći....
Američki NPR
Remuzzi says he is now hearing information about it from general practitioners. "They remember having seen very strange pneumonia, very severe, particularly in old people in December and even November," he says. "This means that the virus was circulating, at least in [the northern region of] Lombardy and before we were aware of this outbreak occurring in China."
https://www.npr.org/2020/03/19/817974987/every-single-individual-must-stay-home-italy-s-coronavirus-deaths-pass-china-s?utm_source=twitter.com&utm_campaign=npr&utm_term=nprnews&utm_medium=social
Remuzzi says he is now hearing information about it from general practitioners. "They remember having seen very strange pneumonia, very severe, particularly in old people in December and even November," he says. "This means that the virus was circulating, at least in [the northern region of] Lombardy and before we were aware of this outbreak occurring in China."
https://www.npr.org/2020/03/19/817974987/every-single-individual-must-stay-home-italy-s-coronavirus-deaths-pass-china-s?utm_source=twitter.com&utm_campaign=npr&utm_term=nprnews&utm_medium=social
2018-04-10
Kao i uvijek, potpuna istina se neće saznati prije nego li glavni akteri pokrepavaju ;P A možda i njihova djeca... te unuci
2015-08-06
epikur37 wrote:
Pa naravno
A sad im je Kina kriva...
2018-04-10
Ide rat. Amerikanaca i Kineza, a onda lančana reakcija.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
vi se srbi bar imate gdje skloniti na kraju krajeva, šljiva vam je zajamčenanakaza wrote:Ide rat. Amerikanaca i Kineza, a onda lančana reakcija.
tre wrote:vi se srbi bar imate gdje skloniti na kraju krajeva, šljiva vam je zajamčenanakaza wrote:Ide rat. Amerikanaca i Kineza, a onda lančana reakcija.
Samo ti zamajavaj. Dogodine u Prizrenu. Kinezi će nam pomoći.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pandemija u svijetu završava do lipnja 2020
» Suljo o hrvatskim pilotima:'Tko ubija djecu mora odgovarati'
» Pandemija sinkope
» Pandemija, alibi za diktature?
» Cyber pandemija - još nije, a ne zna se ka'će
» Suljo o hrvatskim pilotima:'Tko ubija djecu mora odgovarati'
» Pandemija sinkope
» Pandemija, alibi za diktature?