Suljo o hrvatskim pilotima:'Tko ubija djecu mora odgovarati'
Page 1 of 1
Suljo o hrvatskim pilotima:'Tko ubija djecu mora odgovarati'
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/Suljo-o-sudjenju-hrvatskim-pilotima-tko-ubije-djecu-mora-odgovarati/2397645.aspx?index_ref=clanak_vijesti_najnovije_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Suljo o hrvatskim pilotima:'Tko ubija djecu mora odgovarati'
Imas pravo.Sad ocekujemo da ukrcas u zrakoplove hrpu svojih uzora i posaljes u zagreb na sudjenje za preko 400 ubijene djece..ovaj se posvadjao sa vlastitim mozgom
2015-09-08
to ti je tako.kad na celo srbije izaberes smrdljivog deliju cigana najveca smeca
2015-09-08
Već smo tu temu prostudirali.
Ovi su se sklonili s tim PZO sustavom među civile a vojska RS je prije toga obarala neke francuske avione po Bosni i to nije smilo doć do BL i zato je gađano i to je sve bilo i na vojnom sudu negdje u Europu i legitiman vojni cilj i završena priča.
To šta ovi četnik sad nešto muduruje to je drugi par opanaka.
Nek on udari sankcije brači Rusima pa neka se onda javlja.
Ovi su se sklonili s tim PZO sustavom među civile a vojska RS je prije toga obarala neke francuske avione po Bosni i to nije smilo doć do BL i zato je gađano i to je sve bilo i na vojnom sudu negdje u Europu i legitiman vojni cilj i završena priča.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ma ne mudruje on nista on je tako odgojen...pa prouci njegovu proslost i tko je sto je...pa kad su njemu uzori ala peca panker i slicni i kad lik svake godine 13.5...zove novinare da bi im pricao morbidne lazi kako je on 'pomlatio pola maksimira' vidis onda da je poremecen i sadist u biti a nikakav mudronjaRayMabus wrote:Već smo tu temu prostudirali.
2015-09-08
Tenkovi i druga oružja među civilima su regularna meta ...po ratnom pravu
Dakle za žrtve su odgovorni oni koji civile koriste kao živi štit
Dakle za žrtve su odgovorni oni koji civile koriste kao živi štit
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Zovko : Erdogan mora odgovarati za kršenje ljudskih prava pred međunarodnim sudom
» BRANITELJI SLOŽNI: ‘Matić mora kazneno odgovarati u čije je ime i za koga objavio popis branitelja!’
» Suljo buuu:To sto sam ja uvijek krivac u hrvatskim medijima neka tako bude bas me briga
» Suljo:'Nije pobjeda kad tenkovima idete na žene i djecu na traktoru'
» Suljo izgubio volju za ratnim opcijama:'Ne zelim majkama vracati djecu u kovcezima'
» BRANITELJI SLOŽNI: ‘Matić mora kazneno odgovarati u čije je ime i za koga objavio popis branitelja!’
» Suljo buuu:To sto sam ja uvijek krivac u hrvatskim medijima neka tako bude bas me briga
» Suljo:'Nije pobjeda kad tenkovima idete na žene i djecu na traktoru'
» Suljo izgubio volju za ratnim opcijama:'Ne zelim majkama vracati djecu u kovcezima'
Page 1 of 1