U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: U Italiji 800 mrtvih u 24 sata
vidit ćemomortal wrote:virus nestaje u travnjuסמאל wrote:Virus će do sljedeće sezone mutirat.Uglavnom,doći će se do onih famoznih 500 milijuna o kojem sam ti govorio,na ovaj ili onaj način.RayMabus wrote:Taj virus je pičkin dim s obzirom šta slijedi. Naći će se cijepivo. Nostradamus je pisa o nekakvoj kugi. Nema aviona dok to traje. To je mala epizoda pred ww3.
Bitnije je ono šta dolazi nakon toga.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ide jer je pogođena ItalIija a to je treć ekonomija EU.סמאל wrote:Kako god,za sad ide sve prema protokolu.RayMabus wrote:Nisan zainteresiran koliko ljudi živi na planeti. Zanima me samo skidanje emanicipacije.סמאל wrote:Virus će do sljedeće sezone mutirat.Uglavnom,doći će se do onih famoznih 500 milijuna o kojem sam ti govorio,na ovaj ili onaj način.RayMabus wrote:Taj virus je pičkin dim s obzirom šta slijedi. Naći će se cijepivo. Nostradamus je pisa o nekakvoj kugi. Nema aviona dok to traje. To je mala epizoda pred ww3.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Di su sad Merkel , Plenkovic i ostala EU globalistička ekipa koja je netom prije ovog virusa donila ovi zakon :
https://net.hr/danas/hrvatska/hoce-li-hrvatsku-preplaviti-stranci-ukidaju-se-kvote-za-uvoz-radnika-sindikati-u-panici-da-ce-se-time-zaustaviti-rast-placa/
Propao plan
https://net.hr/danas/hrvatska/hoce-li-hrvatsku-preplaviti-stranci-ukidaju-se-kvote-za-uvoz-radnika-sindikati-u-panici-da-ce-se-time-zaustaviti-rast-placa/
Propao plan
2014-04-11
Cijepivo će se nać , ta kuga je opisana u Nostradamusu odma na početku prije trećeg svijetskog rata. Avio promet će stat al će se nać cijepivo i ljudi će ponovo moči sigurno putovati zrakom.
To je mala epizoda koja u suštini udara na globalistišku EU elitu poznatu jjoš kao i ESE.
Evil satanic elita.
Merkel je dio iste.
https://www.google.com/amp/s/www.espreso.rs/amp/54241/otvorili-najduzi-tunela-na-svetu-uz-satanisticki-obred-video
To je mala epizoda koja u suštini udara na globalistišku EU elitu poznatu jjoš kao i ESE.
Evil satanic elita.
Merkel je dio iste.
https://www.google.com/amp/s/www.espreso.rs/amp/54241/otvorili-najduzi-tunela-na-svetu-uz-satanisticki-obred-video
2014-04-11
Bija san ljut ka pas šta Plenkovic ukida kvote jer ja i moja dica postajemo građani drugog reda jer svi mogu doć radit ovamo a ja ne mogu tamo.
Eto ti sad virus.
Posluša me oni gori.
Jebite mater i koga ćete vi useljavat po sistemu oni mogu ovamo a ja ne mogu tamo.
Amo dalje. To je riješeno.
Eto ti sad virus.
Posluša me oni gori.
Jebite mater i koga ćete vi useljavat po sistemu oni mogu ovamo a ja ne mogu tamo.
2014-04-11
Jeli ti svaćaš da će satanizam bit jedina svjetska religija koja će bit službena u novom svjetskom poretku. Doduše,ne pod tim imenom,ali ipak zna se tko je gazda.RayMabus wrote:Cijepivo će se nać , ta kuga je opisana u Nostradamusu odma na početku prije trećeg svijetskog rata. Avio promet će stat al će se nać cijepivo i ljudi će ponovo moči sigurno putovati zrakom.
Evil satanic elita.
Merkel je dio iste.
2015-07-23
To je samo jedna od puzli u slagalici,te nije nešto previše bitna za cjelokupnu sliku.Krajnji cilj je 500 milijuna i nova svjetska religija.RayMabus wrote:Bija san ljut ka pas šta Plenkovic ukida kvote jer ja i moja dica postajemo građani drugog reda jer svi mogu doć radit ovamo a ja ne mogu tamo.
Eto ti sad virus.
Posluša me oni gori.
2015-07-23
Bitnija stavka je ESE. Zla sotonska elita. Sami riturali su mi niži level i za glupave niže rangirane članove.
Imaju u vidu da ja gledam sve kroz prizmu vanzemaljaca pa me ne zanimaju gluposti nego njijhov centar a globalizam jje ideja s kojom oni žele pokorit Europu.
Plan propao a sad će nakon virusa nova tura kozojeba.
Imaju u vidu da ja gledam sve kroz prizmu vanzemaljaca pa me ne zanimaju gluposti nego njijhov centar a globalizam jje ideja s kojom oni žele pokorit Europu.
2014-04-11
A šta?RayMabus wrote:Taj virus je pičkin dim s obzirom šta slijedi. Naći će se cijepivo. Nostradamus je pisa o nekakvoj kugi. Nema aviona dok to traje. To je mala epizoda pred ww3.
Pizdarije s Iranom , Turska , Libija ....novi ogromni val kozojeba na Europu.Noor wrote:A šta?RayMabus wrote:Taj virus je pičkin dim s obzirom šta slijedi. Naći će se cijepivo. Nostradamus je pisa o nekakvoj kugi. Nema aviona dok to traje. To je mala epizoda pred ww3.
2014-04-11
Ti si glup. Ti nikad u životu nećeš ići u Indiju il Afriku. Šta te brige koliko ljudi tamo živi.סמאל wrote:To je samo jedna od puzli u slagalici,te nije nešto previše bitna za cjelokupnu sliku.Krajnji cilj je 500 milijuna i nova svjetska religija.RayMabus wrote:Bija san ljut ka pas šta Plenkovic ukida kvote jer ja i moja dica postajemo građani drugog reda jer svi mogu doć radit ovamo a ja ne mogu tamo.
Eto ti sad virus.
Posluša me oni gori.
Uostalom sve će to nagrnit u Evropu.
Imaš neke fiks zatucane ideje.
2014-04-11
Ashtarske vještine nisu dorasle moćima tamne strane.RayMabus wrote:Bitnija stavka je ESE. Zla sotonska elita. Sami riturali su mi niži level i za glupave niže rangirane članove.
2015-07-23
Zato jesu anđeoske.סמאל wrote:Ashtarske vještine nisu dorasle moćima tamne strane.RayMabus wrote:Bitnija stavka je ESE. Zla sotonska elita. Sami riturali su mi niži level i za glupave niže rangirane članove.
Siti se malo koji su moji činovi ?
General GF s pet zvjezdica , pripadnik Ashtar komande i šta ono još ?
2014-04-11
Jesi li ti general,ili hotel???RayMabus wrote:
Koliko znamo jedini s 5 zvjezdica su hoteli,apartmani i slična turistička sranja.
General s 5 zvjezdica??? Ma nemoj! Kako se tebi obraćaju niži oficiri i vojnici iz Aštarske galaktičke armije???
Druže generale sa pet zvjezdica,dozvolite da se obratim!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
o veliki čvarčeסמאל wrote:Jeli ti svaćaš da će satanizam bit jedina svjetska religija koja će bit službena u novom svjetskom poretku. Doduše,ne pod tim imenom,ali ipak zna se tko je gazda.RayMabus wrote:Cijepivo će se nać , ta kuga je opisana u Nostradamusu odma na početku prije trećeg svijetskog rata. Avio promet će stat al će se nać cijepivo i ljudi će ponovo moči sigurno putovati zrakom.
Evil satanic elita.
Merkel je dio iste.
o ti mocni čvarče
reci
sto nam je sad cinit
2014-04-19
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Five-star_rankjastreb wrote:Jesi li ti general,ili hotel???RayMabus wrote:
Koliko znamo jedini s 5 zvjezdica su hoteli,apartmani i slična turistička sranja.
General s 5 zvjezdica??? Ma nemoj! Kako se tebi obraćaju niži oficiri i vojnici iz Aštarske galaktičke armije???
2014-04-11
jesi zavidanjastreb wrote:Jesi li ti general,ili hotel???RayMabus wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Uzmi masla i natrpaj u anus da ti ga lakše umetnu.prckov wrote:o veliki čvarčeסמאל wrote:Jeli ti svaćaš da će satanizam bit jedina svjetska religija koja će bit službena u novom svjetskom poretku. Doduše,ne pod tim imenom,ali ipak zna se tko je gazda.RayMabus wrote:Cijepivo će se nać , ta kuga je opisana u Nostradamusu odma na početku prije trećeg svijetskog rata. Avio promet će stat al će se nać cijepivo i ljudi će ponovo moči sigurno putovati zrakom.
Evil satanic elita.
Merkel je dio iste.
o ti mocni čvarče
reci
sto nam je sad cinit
2015-07-23
prckov wrote:o veliki [size=43]čvarče[/size]סמאל wrote:Jeli ti svaćaš da će satanizam bit jedina svjetska religija koja će bit službena u novom svjetskom poretku. Doduše,ne pod tim imenom,ali ipak zna se tko je gazda.RayMabus wrote:Cijepivo će se nać , ta kuga je opisana u Nostradamusu odma na početku prije trećeg svijetskog rata. Avio promet će stat al će se nać cijepivo i ljudi će ponovo moči sigurno putovati zrakom.
Evil satanic elita.
Merkel je dio iste.
o ti mocni [size=43]čvarče[/size]
[size=43]reci[/size]
[size=43]sto nam je sad cinit [/size]
[size=43] [/size]
Ti si siguran. Stoj doli. Kad krene tarapana, neće se nitko Australije sititi, jesan u pravu Longi?
Stoj doma, pazi se virusa i još onih par tisuća zajebanih životnjskih vrsta što vam gmižu, lize, plivaju i šeću Australijom, inače ste sigurni 100%
darth_vader-
2014-04-17
Ne postoji Asthar galaktička armija.jastreb wrote:Jesi li ti general,ili hotel???RayMabus wrote:
Ashtar komanda je grupa duša visoko pozitivna. Nisu rasa. Mogu se inkarnirat naokolo pa ako im se da učlanit u vojsku GF no to ne čini tu istu vojsku Aštarovskom.
Nisam tvoj general. Planet Zemlja nije dio GF.
Stoga očito samo sam civil za tebe.
I živiti se jel tako ? A istovremeno emanicipacija tti ne smeta a žene se pokoravaju osvajačima dakle i negativnim vanzemaljcima.
Ako te prisilim tako šta ću ti protrest kavez nećeš imat iizbora nego nešto mijenjat npr skinit matrijarh s vlasti.
Pokušaš li drukčije ubit ću te.
2014-04-11
Nisu baš sigurni. Bijelci koji su došli na kontinent kojeg prži Sunce.jasambrend wrote:prckov wrote:o veliki [size=43]čvarče[/size]סמאל wrote:Jeli ti svaćaš da će satanizam bit jedina svjetska religija koja će bit službena u novom svjetskom poretku. Doduše,ne pod tim imenom,ali ipak zna se tko je gazda.RayMabus wrote:Cijepivo će se nać , ta kuga je opisana u Nostradamusu odma na početku prije trećeg svijetskog rata. Avio promet će stat al će se nać cijepivo i ljudi će ponovo moči sigurno putovati zrakom.
Evil satanic elita.
Merkel je dio iste.
o ti mocni [size=43]čvarče[/size]
[size=43]reci[/size]
[size=43]sto nam je sad cinit [/size]
[size=43] [/size]
Ti si siguran. Stoj doli. Kad krene tarapana, neće se nitko Australije sititi, jesan u pravu Longi?
Stoj doma, pazi se virusa i još onih par tisuća zajebanih životnjskih vrsta što vam gmižu, lize, plivaju i šeću Australijom, inače ste sigurni 100%
Rak kože.
2014-04-11
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 627 mrtvih i 5986 novozaraženih u Italiji u posljednjh 24 sata
» U Francuskoj 500 mrtvih u posljednja 24 sata
» U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata
» U Francuskoj 500 mrtvih u posljednja 24 sata
» U Srbiji 305 oboljelih i 8 mrtvih u zadnja 24 sata