ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata Empty Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata

Post by RayMabus Wed 25 Mar - 12:47

Ukupno : 47,610 zaraženih i 3,434 mrtvih.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/u-spanjolskoj-najgori-dan-otkako-je-pocela-korona-kriza-u-samo-jednom-danu-umrlo-cak-738-osoba-sada-imaju-vise-preminulih-od-kine/10132030/

Ljevičarska vlada u Španjolskoj na aparatima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata Empty Re: Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata

Post by IL Risorto Wed 25 Mar - 12:53

Jebo me pas ako ti nisi prolupao.Veseliš se što rikavaju Talijani,navijaš da oboljevaju i Njemci,ali šta su ti sad krivi Španjolci ? :facepalm
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata Empty Re: Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata

Post by RayMabus Wed 25 Mar - 13:01

סמאל wrote:Jebo me pas ako ti nisi prolupao.Veseliš se što rikavaju Talijani,navijaš da oboljevaju i Njemci,ali šta su ti sad krivi Španjolci ? :facepalm
Penzići glasaju za socijaliste koji su u sprezi s feminizmom koji je u Španjolskoj izrazito jak.

https://voxfeminae.net/vijesti/povodom-dana-zena-u-spanjolskoj-strajkalo-vise-od-5-milijuna-zena/

A koji je progurao zakon koji je diskriminacija muških i zato mu se novonastala desničarskokonzervativna Vox protivi

https://www.libela.org/prozor-u-svijet/10533-spanjolska-krajnje-desna-stranka-bojkotira-deklaraciju-o-rodnom-nasilju/

Ljevičari i feministi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 25 Mar - 13:05

RayMabus wrote:
סמאל wrote:Jebo me pas ako ti nisi prolupao.Veseliš se što rikavaju Talijani,navijaš da oboljevaju i Njemci,ali šta su ti sad krivi Španjolci ? :facepalm
Penzići glasaju za socijaliste koji su u sprezi s feminizmom koji je u Španjolskoj izrazito jak.

https://voxfeminae.net/vijesti/povodom-dana-zena-u-spanjolskoj-strajkalo-vise-od-5-milijuna-zena/

A koji je progurao zakon koji je diskriminacija muških i zato mu se novonastala desničarskokonzervativna Vox protivi

https://www.libela.org/prozor-u-svijet/10533-spanjolska-krajnje-desna-stranka-bojkotira-deklaraciju-o-rodnom-nasilju/

Ljevičari i feministi.
Današnji penzići u Španjolskoj,sada su uglavnom oni koji pamte vrijeme Francovog režima,tak da nikakvo čudo što glasuju za socijaliste a femizam u Španjolskoj takođe je uzeo maha upravo radi posljedica Francove diktature i svega onog što je režim radio u sprezi s katoličkom crkvom,poput otimanja djece nepoćudnim obiteljima i prikazivanja kao mrtvorođenčad,te ugnjetavanja žena.
Stoga ovo je logičan sljed događaja,jer svaka akcija ima reakciju.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Mar - 13:09

סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Ljevičari i feministi.
Današnji penzići u Španjolskoj,sada su uglavnom oni koji pamte vrijeme Francovog režima,tak da nikakvo čudo što glasuju za socijaliste a femizam u Španjolskoj takođe je uzeo maha upravo radi posljedica Francove diktature i svega onog što je režim radio u sprezi s katoličkom crkvom,poput otimanja djece nepoćudnim obiteljima i prikazivanja kao mrtvorođenčad,te ugnjetavanja žena.
Pa morat će opet uvest diktaturu jer narod ne jebe karantenu nula posto.

Njima triba Franko.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 25 Mar - 13:15

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:

Ljevičari i feministi.
Pa morat će opet uvest diktaturu jer narod ne jebe karantenu nula posto.

Njima triba Franko.
Onda nama treba drug Tito.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Mar - 13:20

Pa ja sam da se ovi šta krše samoizolaciju pošalju na Goli otok.

Mislin Španjolci , Talijani itd to su mediteranski narodi i .... jednostavno oglušuju se na mjere karantene i šta sad ?

Neće doć Franko al će morat uvest Frankove metode ako žele suzbit koronu jer inače im se ne piše dobro.

Te metode su protiv ljudskih prava pa je to i sukob ideološke prirode tamo.

Al eto kako god , izbor im je il masovno umiranje il Franko.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 25 Mar - 13:29

ko im je kriv...valjda i njima eu...a uhvaceno je cak 110 000 spanjolaca koji krse izolaciju..lud onaj ko bi im pomagao ako sami sebi ne zele..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Counter-Strike Wed 25 Mar - 13:57

RayMabus wrote:Ukupno : 47,610 zaraženih i 3,434 mrtvih.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/u-spanjolskoj-najgori-dan-otkako-je-pocela-korona-kriza-u-samo-jednom-danu-umrlo-cak-738-osoba-sada-imaju-vise-preminulih-od-kine/10132030/

Ljevičarska vlada u Španjolskoj na aparatima.

bas me zanima koliko je ljudi umiralo po razno raznim bolnicama u svijetu prije nego sto se mahnito pocelo brojati mrtve,nebi me izenadilo da je bilo i vise,i sad sta sa ovim ciframa,treba se zatvoritu izmedju 4 zida i ajmo u kameno doba pirat

2018-03-12

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 25 Mar - 14:42

refjudžiz velkam i ta ekipa

ode španjolska u tri pičke materine

2014-04-16

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 25 Mar - 14:44

u španjolskoj i iranu divlja broj. pogotovo u iranu gdje je pandemija počela još prije nego u italiji a ponovo imaju rast. neka alphaomega objasni šta se tamo događa, meni se nesviđa. zašto broj raste? moguće je da situacija i nije loša , jer tipa dobili su od kineza više testova pa više ljudi je testirano. ne znam.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Wed 25 Mar - 15:06

AssadNaPodmornici wrote:u španjolskoj i iranu divlja broj. pogotovo u iranu gdje je pandemija počela još prije nego u italiji a ponovo imaju rast. neka alphaomega objasni šta se tamo događa, meni se nesviđa. zašto broj raste?  moguće je da situacija i nije loša , jer tipa dobili su od kineza više testova pa više ljudi je testirano. ne znam.
u Iranu prije neki dan vele smanjuje se. ... Samo tko će im virovat....

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 25 Mar - 15:06

vuksadinare wrote:ko im je kriv...valjda i njima eu...a uhvaceno je cak 110 000 spanjolaca koji krse izolaciju..lud onaj ko bi im pomagao ako sami sebi ne zele..
A karantena im baš ne funkcionira. Basketball

A šta ću im ja ? Očito će morat produžit karantenu na više od ona tri tjedna a tko zna kolki je točan broj zaraženih jer moraš množit s dva ili tri od ovog broja evidentiranih tako da ima toga dosta šta šeta vani a nema još simpotome ili ima blage.

A možda im počme padat broj novozaraženih i umrlih ovi tjedan....al onda je opet pitanje šta onda jer dok god nisi suzbio koronu unutar populacije ne možeš popustit karantenu...ili možeš al onda ideš na šemu imunitet krda i raste će broj zaraženih i umrlih jako.

Puno ih umre i u Španjolskoj i u Italiji. I previše.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Wed 25 Mar - 15:14

mutava baštarda wrote:
AssadNaPodmornici wrote:u španjolskoj i iranu divlja broj. pogotovo u iranu gdje je pandemija počela još prije nego u italiji a ponovo imaju rast. neka alphaomega objasni šta se tamo događa, meni se nesviđa. zašto broj raste?  moguće je da situacija i nije loša , jer tipa dobili su od kineza više testova pa više ljudi je testirano. ne znam.
u Iranu prije neki dan vele smanjuje se. ... Samo tko će im virovat....
krenulo se smanjivati ali opet imaju rast zadnjih par dana. anyway iran nam je nebitan, bitna je nama italija. čekam kako će danas brojke za italiju biti
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 26 Mar - 12:14

marcellus wrote:refjudžiz velkam i ta ekipa

ode španjolska u tri pičke materine
Definitivno. Danas imaju manje mrtvh al više novozaraženih.

655 mrtvih i više od osam i pol tisuća novozaraženih.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 26 Mar - 12:18

meni se cini da sve vise zemalja se odlucuje na ovu tktiku 'imunitet krda'...riskirat ce određen broj populacije vecinom starije...ali to im je manji rizik nego da kompletno ekonomija propadne...ostaje vidjeti sto ce nama biti prioritet...ako se u vecini eu drzava primjeni taktika imuniteta krda vjerojatno ce i plenki narediti da se na to prijeđe i pokusa spasiti ekonomija
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 26 Mar - 12:21

srecom po nas za sad nas sluzi krivulja zarazenih a jos bolje stanje je kod umrlih od korone..pa bi nakon nekog vremena trebalo dozirano popustati karantenu...ocito je da dobar broj drzava u eu gubi bitku sa koronom i da karantenske mjere puno ne pomazu a ekonomski smo odmazu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 26 Mar - 12:23

vuksadinare wrote:meni se cini da sve vise zemalja se odlucuje na ovu tktiku 'imunitet krda'...riskirat ce određen broj populacije vecinom starije...ali to im je manji rizik nego da kompletno ekonomija propadne...ostaje vidjeti sto ce nama biti prioritet...ako se u vecini eu drzava primjeni taktika imuniteta krda vjerojatno ce i plenki narediti da se na to prijeđe i pokusa spasiti ekonomija
Izbori su. HDZ neće riskirat s pričom oko imuniteta krda.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 26 Mar - 12:25

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:meni se cini da sve vise zemalja se odlucuje na ovu tktiku 'imunitet krda'...riskirat ce određen broj populacije vecinom starije...ali to im je manji rizik nego da kompletno ekonomija propadne...ostaje vidjeti sto ce nama biti prioritet...ako se u vecini eu drzava primjeni taktika imuniteta krda vjerojatno ce i plenki narediti da se na to prijeđe i pokusa spasiti ekonomija
Izbori su. HDZ neće riskirat s pričom oko imuniteta krda.
ne znam...sa druge strane nece im ici u prilog ekonomija a to je realno ipak ljudima vaznije nego korona...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 26 Mar - 12:27

evo na radiju sam cuo da ce ministar prometa i turizma predloziti vladi da ipak ublaze mjeru međugradskog prometa sto se tice buseva i vlakova jer su tu stete iznimno velike pa predlaze kontrolirani promet buseva i vlakova...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics