Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata
Ukupno : 47,610 zaraženih i 3,434 mrtvih.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/u-spanjolskoj-najgori-dan-otkako-je-pocela-korona-kriza-u-samo-jednom-danu-umrlo-cak-738-osoba-sada-imaju-vise-preminulih-od-kine/10132030/
Ljevičarska vlada u Španjolskoj na aparatima.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/u-spanjolskoj-najgori-dan-otkako-je-pocela-korona-kriza-u-samo-jednom-danu-umrlo-cak-738-osoba-sada-imaju-vise-preminulih-od-kine/10132030/
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Španjolska : 738 mrtvih i 7937 novozaraženih u posljednja 24 sata
Jebo me pas ako ti nisi prolupao.Veseliš se što rikavaju Talijani,navijaš da oboljevaju i Njemci,ali šta su ti sad krivi Španjolci ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Penzići glasaju za socijaliste koji su u sprezi s feminizmom koji je u Španjolskoj izrazito jak.סמאל wrote:Jebo me pas ako ti nisi prolupao.Veseliš se što rikavaju Talijani,navijaš da oboljevaju i Njemci,ali šta su ti sad krivi Španjolci ?
https://voxfeminae.net/vijesti/povodom-dana-zena-u-spanjolskoj-strajkalo-vise-od-5-milijuna-zena/
A koji je progurao zakon koji je diskriminacija muških i zato mu se novonastala desničarskokonzervativna Vox protivi
https://www.libela.org/prozor-u-svijet/10533-spanjolska-krajnje-desna-stranka-bojkotira-deklaraciju-o-rodnom-nasilju/
Ljevičari i feministi.
2014-04-11
Današnji penzići u Španjolskoj,sada su uglavnom oni koji pamte vrijeme Francovog režima,tak da nikakvo čudo što glasuju za socijaliste a femizam u Španjolskoj takođe je uzeo maha upravo radi posljedica Francove diktature i svega onog što je režim radio u sprezi s katoličkom crkvom,poput otimanja djece nepoćudnim obiteljima i prikazivanja kao mrtvorođenčad,te ugnjetavanja žena.RayMabus wrote:Penzići glasaju za socijaliste koji su u sprezi s feminizmom koji je u Španjolskoj izrazito jak.סמאל wrote:Jebo me pas ako ti nisi prolupao.Veseliš se što rikavaju Talijani,navijaš da oboljevaju i Njemci,ali šta su ti sad krivi Španjolci ?
https://voxfeminae.net/vijesti/povodom-dana-zena-u-spanjolskoj-strajkalo-vise-od-5-milijuna-zena/
A koji je progurao zakon koji je diskriminacija muških i zato mu se novonastala desničarskokonzervativna Vox protivi
https://www.libela.org/prozor-u-svijet/10533-spanjolska-krajnje-desna-stranka-bojkotira-deklaraciju-o-rodnom-nasilju/
Ljevičari i feministi.
Stoga ovo je logičan sljed događaja,jer svaka akcija ima reakciju.
2015-07-23
Pa morat će opet uvest diktaturu jer narod ne jebe karantenu nula posto.סמאל wrote:Današnji penzići u Španjolskoj,sada su uglavnom oni koji pamte vrijeme Francovog režima,tak da nikakvo čudo što glasuju za socijaliste a femizam u Španjolskoj takođe je uzeo maha upravo radi posljedica Francove diktature i svega onog što je režim radio u sprezi s katoličkom crkvom,poput otimanja djece nepoćudnim obiteljima i prikazivanja kao mrtvorođenčad,te ugnjetavanja žena.RayMabus wrote:Penzići glasaju za socijaliste koji su u sprezi s feminizmom koji je u Španjolskoj izrazito jak.סמאל wrote:Jebo me pas ako ti nisi prolupao.Veseliš se što rikavaju Talijani,navijaš da oboljevaju i Njemci,ali šta su ti sad krivi Španjolci ?
Ljevičari i feministi.
Njima triba Franko.
2014-04-11
Onda nama treba drug Tito.RayMabus wrote:Pa morat će opet uvest diktaturu jer narod ne jebe karantenu nula posto.סמאל wrote:Današnji penzići u Španjolskoj,sada su uglavnom oni koji pamte vrijeme Francovog režima,tak da nikakvo čudo što glasuju za socijaliste a femizam u Španjolskoj takođe je uzeo maha upravo radi posljedica Francove diktature i svega onog što je režim radio u sprezi s katoličkom crkvom,poput otimanja djece nepoćudnim obiteljima i prikazivanja kao mrtvorođenčad,te ugnjetavanja žena.RayMabus wrote:Penzići glasaju za socijaliste koji su u sprezi s feminizmom koji je u Španjolskoj izrazito jak.סמאל wrote:Jebo me pas ako ti nisi prolupao.Veseliš se što rikavaju Talijani,navijaš da oboljevaju i Njemci,ali šta su ti sad krivi Španjolci ?
Ljevičari i feministi.
Njima triba Franko.
2015-07-23
Pa ja sam da se ovi šta krše samoizolaciju pošalju na Goli otok.
Mislin Španjolci , Talijani itd to su mediteranski narodi i .... jednostavno oglušuju se na mjere karantene i šta sad ?
Neće doć Franko al će morat uvest Frankove metode ako žele suzbit koronu jer inače im se ne piše dobro.
Te metode su protiv ljudskih prava pa je to i sukob ideološke prirode tamo.
Al eto kako god , izbor im je il masovno umiranje il Franko.
Mislin Španjolci , Talijani itd to su mediteranski narodi i .... jednostavno oglušuju se na mjere karantene i šta sad ?
Neće doć Franko al će morat uvest Frankove metode ako žele suzbit koronu jer inače im se ne piše dobro.
Te metode su protiv ljudskih prava pa je to i sukob ideološke prirode tamo.
Al eto kako god , izbor im je il masovno umiranje il Franko.
2014-04-11
ko im je kriv...valjda i njima eu...a uhvaceno je cak 110 000 spanjolaca koji krse izolaciju..lud onaj ko bi im pomagao ako sami sebi ne zele..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Ukupno : 47,610 zaraženih i 3,434 mrtvih.
bas me zanima koliko je ljudi umiralo po razno raznim bolnicama u svijetu prije nego sto se mahnito pocelo brojati mrtve,nebi me izenadilo da je bilo i vise,i sad sta sa ovim ciframa,treba se zatvoritu izmedju 4 zida i ajmo u kameno doba
refjudžiz velkam i ta ekipa
ode španjolska u tri pičke materine
u španjolskoj i iranu divlja broj. pogotovo u iranu gdje je pandemija počela još prije nego u italiji a ponovo imaju rast. neka alphaomega objasni šta se tamo događa, meni se nesviđa. zašto broj raste? moguće je da situacija i nije loša , jer tipa dobili su od kineza više testova pa više ljudi je testirano. ne znam.
u Iranu prije neki dan vele smanjuje se. ... Samo tko će im virovat....AssadNaPodmornici wrote:u španjolskoj i iranu divlja broj. pogotovo u iranu gdje je pandemija počela još prije nego u italiji a ponovo imaju rast. neka alphaomega objasni šta se tamo događa, meni se nesviđa. zašto broj raste? moguće je da situacija i nije loša , jer tipa dobili su od kineza više testova pa više ljudi je testirano. ne znam.
A karantena im baš ne funkcionira.vuksadinare wrote:ko im je kriv...valjda i njima eu...a uhvaceno je cak 110 000 spanjolaca koji krse izolaciju..lud onaj ko bi im pomagao ako sami sebi ne zele..
A šta ću im ja ? Očito će morat produžit karantenu na više od ona tri tjedna a tko zna kolki je točan broj zaraženih jer moraš množit s dva ili tri od ovog broja evidentiranih tako da ima toga dosta šta šeta vani a nema još simpotome ili ima blage.
A možda im počme padat broj novozaraženih i umrlih ovi tjedan....al onda je opet pitanje šta onda jer dok god nisi suzbio koronu unutar populacije ne možeš popustit karantenu...ili možeš al onda ideš na šemu imunitet krda i raste će broj zaraženih i umrlih jako.
Puno ih umre i u Španjolskoj i u Italiji. I previše.
2014-04-11
krenulo se smanjivati ali opet imaju rast zadnjih par dana. anyway iran nam je nebitan, bitna je nama italija. čekam kako će danas brojke za italiju bitimutava baštarda wrote:u Iranu prije neki dan vele smanjuje se. ... Samo tko će im virovat....AssadNaPodmornici wrote:u španjolskoj i iranu divlja broj. pogotovo u iranu gdje je pandemija počela još prije nego u italiji a ponovo imaju rast. neka alphaomega objasni šta se tamo događa, meni se nesviđa. zašto broj raste? moguće je da situacija i nije loša , jer tipa dobili su od kineza više testova pa više ljudi je testirano. ne znam.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Definitivno. Danas imaju manje mrtvh al više novozaraženih.marcellus wrote:refjudžiz velkam i ta ekipa
655 mrtvih i više od osam i pol tisuća novozaraženih.
2014-04-11
meni se cini da sve vise zemalja se odlucuje na ovu tktiku 'imunitet krda'...riskirat ce određen broj populacije vecinom starije...ali to im je manji rizik nego da kompletno ekonomija propadne...ostaje vidjeti sto ce nama biti prioritet...ako se u vecini eu drzava primjeni taktika imuniteta krda vjerojatno ce i plenki narediti da se na to prijeđe i pokusa spasiti ekonomija
2015-09-08
srecom po nas za sad nas sluzi krivulja zarazenih a jos bolje stanje je kod umrlih od korone..pa bi nakon nekog vremena trebalo dozirano popustati karantenu...ocito je da dobar broj drzava u eu gubi bitku sa koronom i da karantenske mjere puno ne pomazu a ekonomski smo odmazu...
2015-09-08
Izbori su. HDZ neće riskirat s pričom oko imuniteta krda.vuksadinare wrote:meni se cini da sve vise zemalja se odlucuje na ovu tktiku 'imunitet krda'...riskirat ce određen broj populacije vecinom starije...ali to im je manji rizik nego da kompletno ekonomija propadne...ostaje vidjeti sto ce nama biti prioritet...ako se u vecini eu drzava primjeni taktika imuniteta krda vjerojatno ce i plenki narediti da se na to prijeđe i pokusa spasiti ekonomija
2014-04-11
ne znam...sa druge strane nece im ici u prilog ekonomija a to je realno ipak ljudima vaznije nego korona...RayMabus wrote:Izbori su. HDZ neće riskirat s pričom oko imuniteta krda.vuksadinare wrote:meni se cini da sve vise zemalja se odlucuje na ovu tktiku 'imunitet krda'...riskirat ce određen broj populacije vecinom starije...ali to im je manji rizik nego da kompletno ekonomija propadne...ostaje vidjeti sto ce nama biti prioritet...ako se u vecini eu drzava primjeni taktika imuniteta krda vjerojatno ce i plenki narediti da se na to prijeđe i pokusa spasiti ekonomija
2015-09-08
evo na radiju sam cuo da ce ministar prometa i turizma predloziti vladi da ipak ublaze mjeru međugradskog prometa sto se tice buseva i vlakova jer su tu stete iznimno velike pa predlaze kontrolirani promet buseva i vlakova...
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U Francuskoj 500 mrtvih u posljednja 24 sata
» 627 mrtvih i 5986 novozaraženih u Italiji u posljednjh 24 sata
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» U Bosni i Hercegovini u posljednja 24 sata 109 zaraženih koronavirusom
» Ode karantena u kuac : 424 novozaražena u Srbiji u posljednja 24 sata
» 627 mrtvih i 5986 novozaraženih u Italiji u posljednjh 24 sata
» Italija na koljenima : 969 mrtvih od koronavirusa u posljednja 24 sata
» U Bosni i Hercegovini u posljednja 24 sata 109 zaraženih koronavirusom