Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
licno bih prihvatio
da se medicinska
pomoc odobri svim zemljama
z.balkana, ali na licu mesta.
nema potrebe da ih prebacujemo.
da se medicinska
pomoc odobri svim zemljama
z.balkana, ali na licu mesta.
nema potrebe da ih prebacujemo.
Guest- Guest
Re: Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
pretpostavljam da hrvatskoj
nije potrebna nasa pomoc.
Guest- Guest
pa hrvatska ima sve kao i slovenija i drugo mi primamo pomoc iz eu fondova...mi isto izvozimo zito,kuruzu,šecernu repu...pizzon wrote:pretpostavljam da hrvatskoj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ali, mozda mozemo nesto
da menjamo, ali saradnja
je nuuuullllaaa
da menjamo, ali saradnja
je nuuuullllaaa
Guest- Guest
ma nije točno da je suradnja nula, na snazi je
Sporazum o suradnji između Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Instituta za javno zdravlje Srbije
Sporazum o suradnji između Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Instituta za javno zdravlje Srbije
2015-08-08
aahahahahaha...kazu u srbiji se izljecilo dvoje nislija od korone..ali nije poanta u tome nego komentari u kuriru...'hvala ti vucicu za sve'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:aahahahahaha...kazu u srbiji se izljecilo dvoje nislija od korone..ali nije poanta u tome nego komentari u kuriru...'hvala ti vucicu za sve'
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa normalno, vidiš da imaju iste izjave..michaellcmacha wrote:ma nije točno da je suradnja nula, na snazi je
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
2014-08-25
PRIJAVA ZA FUDBALERA PO POVRATKU IZ ITALIJE: Ninković DOVEO devojku u KARANTIN! Policija zatekla par u hotelu u Beogradu
Fudbaler Nikola Ninković zaradio je krivičnu prijavu jer je prekršio samoizolaciju koja mu je određena pošto je doputovao iz Italije time što je u hotel u kom u centru Beograda ima prijavljen boravak doveo 20-godišnju devojku!
Kako Kurir saznaje, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da u redovnom postupku podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera, a ukoliko se ponovo bude oglušio o naredbu, biće uhapšen!
- Ninkoviću je po dolasku u Srbiju naložena mera samoizolacije zbog epidemije koronavirusa. Boravak u Beogradu prijavio je u jednom hotelu u centru Beograda, u kom je naveo i da će boraviti u izolaciji. Međutim, kada su mu juče policajci došli u proveru, u njegovoj sobi zatekli su devojku J. Ć. (20) - otkriva izvor Kurira.
Fudbaler Nikola Ninković zaradio je krivičnu prijavu jer je prekršio samoizolaciju koja mu je određena pošto je doputovao iz Italije time što je u hotel u kom u centru Beograda ima prijavljen boravak doveo 20-godišnju devojku!
Kako Kurir saznaje, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da u redovnom postupku podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera, a ukoliko se ponovo bude oglušio o naredbu, biće uhapšen!
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:
koji je to padež?
Noor wrote:Serbinho-3 wrote:
koji je to padež?
Zafrkavaju Djoganija
2014-08-25
Karleuša stala u odbranu Luke Jovića koji je zbog nedopustivog ponašanja dobio krivičnu prijavu
Nakon što je srpski fudbaler Luka Jović neodgovornim ponašanjem došao u centar pažnju, zbog kršenja samoizolacije, pop zvezda Jelena Karleuša podržala ga je javno na svom Intagram profilu.
Njenu poruku prenosimo u celosti.
- Kakav sramni dirigovani medijski napad na Luku Jovića, momka od dvadesetak godina, pominjanje njegovih "miliona" i stavljanje mete na čelo... Srpski tabloidi su još jednom dokazali da su bolesniji od bolesti i štetniji po Srbiju i od kineskog virusa - napisala je Jelena na Instagramu.
* Jović je nakon proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji svojim privatnim avionom doputovao u Srbiju iz Madrida koji spada u visokorizična mesta po širenje korona virusa.
Prekršio je obavezu da bude u karantinu i na taj način je rizikovao živote mnogih ljudi
* Luka je napravio krivično delo 248 Krivičnog zakonika, odnosno nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Prema članu ovog zakona, propisana kazna je novčana, ili zavor do tri godine
* Pravdao se da ima dozvolu Reala da otputuje u Beograd (što ne znači i dozvolu da krši karantin), a potom je optužio lekarsku komisiju da nisu obavili posao profesionalno, te da nije bio obavešten da mora da bude u karantinu, kao osoba koja dolazi iz jednog od najvećih žarišta korona virusa u svetu - Madrida
- Kada sam sleteo u Srbiju, još jednom sam testiran i bio negativan na korona virus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde - istakao je.
- Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugorozio i nadam se da ćemo uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno - zaključio je Jović.
Nakon što je srpski fudbaler Luka Jović neodgovornim ponašanjem došao u centar pažnju, zbog kršenja samoizolacije, pop zvezda Jelena Karleuša podržala ga je javno na svom Intagram profilu.
Njenu poruku prenosimo u celosti.
- Kakav sramni dirigovani medijski napad na Luku Jovića, momka od dvadesetak godina, pominjanje njegovih "miliona" i stavljanje mete na čelo... Srpski tabloidi su još jednom dokazali da su bolesniji od bolesti i štetniji po Srbiju i od kineskog virusa - napisala je Jelena na Instagramu.
Činjenice o tome šta je uradio Luka Jović
* Jović je nakon proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji svojim privatnim avionom doputovao u Srbiju iz Madrida koji spada u visokorizična mesta po širenje korona virusa.
Prekršio je obavezu da bude u karantinu i na taj način je rizikovao živote mnogih ljudi
* Luka je napravio krivično delo 248 Krivičnog zakonika, odnosno nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Prema članu ovog zakona, propisana kazna je novčana, ili zavor do tri godine
* Pravdao se da ima dozvolu Reala da otputuje u Beograd (što ne znači i dozvolu da krši karantin), a potom je optužio lekarsku komisiju da nisu obavili posao profesionalno, te da nije bio obavešten da mora da bude u karantinu, kao osoba koja dolazi iz jednog od najvećih žarišta korona virusa u svetu - Madrida
Izjava Luke Jovića na Instagramu
- Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se uglavnom piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na korona virus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, u saglasnosti sa čelnicima mog kluba - napisao je Luka.- Kada sam sleteo u Srbiju, još jednom sam testiran i bio negativan na korona virus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde - istakao je.
- Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugorozio i nadam se da ćemo uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno - zaključio je Jović.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Noor wrote:Serbinho-3 wrote:
koji je to padež?
Zafrkavaju Djoganija
ah, kažu da je cigo, jel?
boli ga briga, on mlati pare
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Veliki antikorupcijski udar u Srbiji: Uhićeno 79 osoba, među njima čak sedam bivših ministara
» Adem Vuchiqi se sutra u podne obraća javnosti
» Što nas očekuje u 2017.godini?
» FRKA!Predsednik Suljo se obraća!Albanske trupe krenule ka severu Kosova
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Adem Vuchiqi se sutra u podne obraća javnosti
» Što nas očekuje u 2017.godini?
» FRKA!Predsednik Suljo se obraća!Albanske trupe krenule ka severu Kosova
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
Page 3 of 3