Adem Vuchiqi se sutra u podne obraća javnosti
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Adem Vuchiqi se sutra u podne obraća javnosti
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=03&dd=16&nav_category=12&nav_id=1518879
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Adem Vuchiqi se sutra u podne obraća javnosti
Upali mu Djilas i Obradovic bez blama sa demonstrantima u RTS.
Pizzon&Co. o priznanju Kosovo, mislim da bi palo rostiljanje uz hladno pivo a sumnjam i u nastavak sprdnje od dijaloga sa Shaka Zulu ekipom.
Pizzon&Co. o priznanju Kosovo, mislim da bi palo rostiljanje uz hladno pivo a sumnjam i u nastavak sprdnje od dijaloga sa Shaka Zulu ekipom.
2014-08-25
Boji se da mu tako i doma ne upadnu pa u dvorištu objese o prvu granu.
Prvi signal da moze krv pasti.
Kada krene u BGD, obicno krene rat.
Pacovi prvi zbrisu, raja na.ebe.
Kada krene u BGD, obicno krene rat.
Pacovi prvi zbrisu, raja na.ebe.
2014-08-25
Bitno da mi na vrieme zatvorimo granice da nam se opet primanje srbskih izbjeglicah ne obije o glavu.
Bezanje u HR je ravno samoubistvu...
2014-08-25
Sto se ovo desava u Srbiji..dogadjanje naroda..dozlogrdilo im, previse problema..
:-S
Tako je, bježite vi njekamo drugamo.
Voli se narod u Srbiji događati, krenulo im s Miloševićem, domogli se većega broja traktora, pa rekoše "što ne bismo probali opet".Maggie19 wrote:Sto se ovo desava u Srbiji..dogadjanje naroda..dozlogrdilo im, previse problema..
Nema pacova da se obrati večeras. Podmetnuo Nešu Slinu.
ne bih ovo nikome pozeljela.Regoč wrote:Voli se narod u Srbiji događati, krenulo im s Miloševićem, domogli se većega broja traktora, pa rekoše "što ne bismo probali opet".Maggie19 wrote:Sto se ovo desava u Srbiji..dogadjanje naroda..dozlogrdilo im, previse problema..
Kod nas je tesko, ali mislim da je tamo teze. Plus ih taj sociopat huska stalno na negativnosti i tako upravlja. Samo dokad.
Dok mu Džango ne presudi. Ili njeki džango. A onda "jaoj, Pižonu".Maggie19 wrote:ne bih ovo nikome pozeljela.Regoč wrote:Voli se narod u Srbiji događati, krenulo im s Miloševićem, domogli se većega broja traktora, pa rekoše "što ne bismo probali opet".Maggie19 wrote:Sto se ovo desava u Srbiji..dogadjanje naroda..dozlogrdilo im, previse problema..
Kod nas je tesko, ali mislim da je tamo teze. Plus ih taj sociopat huska stalno na negativnosti i tako upravlja. Samo dokad.
Inace su Albanci plasljivi, snimam ja njih ovde, mnogo su plasljivi, barem od mene cvikaju.
Ovi u Srbiji su ludaci, narocito ovi stariji gledam iza Boskovica i Djilasa, potegnu za pistolje dok si rekao keks.
Albanac sedi u kladionici u Monci i govori za Srbe da su narod sa vrucom glavom.
Eksplodiraju dok si rekao keks.
Ovi u Srbiji su ludaci, narocito ovi stariji gledam iza Boskovica i Djilasa, potegnu za pistolje dok si rekao keks.
Albanac sedi u kladionici u Monci i govori za Srbe da su narod sa vrucom glavom.
Eksplodiraju dok si rekao keks.
Last edited by Serbinho-3 on 16/3/2019, 23:39; edited 1 time in total
2014-08-25
eh, da, mora nam dzani dat izvjestaj kako je bilo.Regoč wrote:Dok mu Džango ne presudi. Ili njeki džango. A onda "jaoj, Pižonu".Maggie19 wrote:ne bih ovo nikome pozeljela.Regoč wrote:Voli se narod u Srbiji događati, krenulo im s Miloševićem, domogli se većega broja traktora, pa rekoše "što ne bismo probali opet".Maggie19 wrote:Sto se ovo desava u Srbiji..dogadjanje naroda..dozlogrdilo im, previse problema..
Koliko li je Pižonu istepal sendviča iz rukuh ovih tjedanah!Maggie19 wrote:eh, da, mora nam dzani dat izvjestaj kako je bilo.Regoč wrote:Dok mu Džango ne presudi. Ili njeki džango. A onda "jaoj, Pižonu".Maggie19 wrote:ne bih ovo nikome pozeljela.Regoč wrote:Voli se narod u Srbiji događati, krenulo im s Miloševićem, domogli se većega broja traktora, pa rekoše "što ne bismo probali opet".Maggie19 wrote:Sto se ovo desava u Srbiji..dogadjanje naroda..dozlogrdilo im, previse problema..
Pizzon filozofira a ovi pod jaknu za pistolj, bole ih kiki za robiju.
Bilo bi posteno da se svi potpisu i ostave svoje podatke, ako imaju jaja i obraz.
Albanci furnu kada postane ko Sarajevo a sta ce domaca izdajnicka boranija?
Tesko da nece biti cesljanja.
Bilo bi posteno da se svi potpisu i ostave svoje podatke, ako imaju jaja i obraz.
Albanci furnu kada postane ko Sarajevo a sta ce domaca izdajnicka boranija?
Tesko da nece biti cesljanja.
2014-08-25
ne diramo se u njihove medjusobne rasprave ;-DRegoč wrote:Koliko li je Pižonu istepal sendviča iz rukuh ovih tjedanah!Maggie19 wrote:eh, da, mora nam dzani dat izvjestaj kako je bilo.Regoč wrote:Dok mu Džango ne presudi. Ili njeki džango. A onda "jaoj, Pižonu".Maggie19 wrote:ne bih ovo nikome pozeljela.Regoč wrote:
Voli se narod u Srbiji događati, krenulo im s Miloševićem, domogli se većega broja traktora, pa rekoše "što ne bismo probali opet".
nadam se da će srbi tako razmišljati do kraja svijetaSerbinho-3 wrote:Bezanje u HR je ravno samoubistvu...
Trjeba ih huškati jedne na druge, malo građanskoga rata dobro je za jasniji pogled u budućnost.Maggie19 wrote:ne diramo se u njihove medjusobne rasprave ;-DRegoč wrote:Koliko li je Pižonu istepal sendviča iz rukuh ovih tjedanah!Maggie19 wrote:eh, da, mora nam dzani dat izvjestaj kako je bilo.Regoč wrote:Dok mu Džango ne presudi. Ili njeki džango. A onda "jaoj, Pižonu".Maggie19 wrote:
ne bih ovo nikome pozeljela.
Regoč wrote:Dok mu Džango ne presudi. Ili njeki džango. A onda "jaoj, Pižonu".Maggie19 wrote:ne bih ovo nikome pozeljela.Regoč wrote:Voli se narod u Srbiji događati, krenulo im s Miloševićem, domogli se većega broja traktora, pa rekoše "što ne bismo probali opet".Maggie19 wrote:Sto se ovo desava u Srbiji..dogadjanje naroda..dozlogrdilo im, previse problema..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Adem Vuchiqi: "Sutra potpisujemo – više neće biti nikakve carine"
» Beograd / Kao što je Adem Vuchiqi i najavio: Srbija sutra šalje veliki paket pomoći RS-u
» Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
» Adem Vuchiqi: "Najviše cijepimo"
» Za sutra u podne se najavljuje prosvjed protiv Stožera diljem Hrvatske
» Beograd / Kao što je Adem Vuchiqi i najavio: Srbija sutra šalje veliki paket pomoći RS-u
» Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
» Adem Vuchiqi: "Najviše cijepimo"
» Za sutra u podne se najavljuje prosvjed protiv Stožera diljem Hrvatske
Page 1 of 5